evropea.com - форум за паническо разстройство
Октомври 10, 2024, 11:50:06 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година

Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 3
Dot Online Users : 1
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 4
Dot Online Users :  
Потребител RonaldAlmon

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума
xx Vitality Vibes CBD Gummies: How They Compare in the Market
[Паническо разстройство]
DavidLog
Септември 26, 2024, 12:38:53

Спонсорирани връзки

Страници: 1 ... 313 314 [315] 316
  Изпечатай  
Автор Тема: СПОДЕЛЯМ, ЧЕ...  (Прочетена 384317 пъти)
Метатрон
Full Member

Рейтинг: 1
Неактивен Неактивен

Публикации: 102

Профил
« Отговор #4710 -: Август 10, 2013, 06:24:09 »

Г-н Админ, извън темата - внесохте яснота по някои важни за нас въпроси. Въпросът е дали всичко ще се изясни докрай. Сигурен съм, че знаете какво се случва. Наистина ще улесните всички потребители на форума, настоящи и бъдещи, ако изясните докрай ситуацията. Сигурен съм, че след това форума ще продължи да изпълнява функцията си на безкористен и хуманен такъв.

Поздрави!
Активен

През цялата история на човешкия род, страхът и секса са главната мотировка и контролни характеристики на всички форми на социална организация.
anonymous
Full Member

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 246

Профил
« Отговор #4711 -: Август 10, 2013, 06:27:02 »

Подкрепям Метатрон!
Активен

„Делото по спасяване на давещите се е дело на самите давещи се”
                                                    Илф и Петров
Метатрон
Full Member

Рейтинг: 1
Неактивен Неактивен

Публикации: 102

Профил
« Отговор #4712 -: Август 10, 2013, 06:27:29 »

Цитат
Споделям, че искам първо да се извиня на Метатрон за нещата от вчера.

Предвид ситуацията, извиненията се приемат Smiley
Активен

През цялата история на човешкия род, страхът и секса са главната мотировка и контролни характеристики на всички форми на социална организация.
Administrator
Full Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 152

Профил
« Отговор #4713 -: Август 10, 2013, 06:30:42 »

Това, което ще кажа е следното: обръщам се към всички, които имат повече от един профил, да изтрият другите, за да не го направим ние.
А, що се отнася до redjon, той бе наказан за грубо поведение и не спазване на правилата за толерантно поведение, но нека не му стоварваме всички грехове на главата. Действия, извън форума не можем да коментираме, не са от нашата компетентност.
Това, което мога да кажа по отношение на форума,е,че лични данни няма да предоставим публично, дори и на хора, които вече не са членове на форума!
Активен
anonymous
Full Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 246

Профил
« Отговор #4714 -: Август 10, 2013, 07:07:55 »

Интересно, как новите никове изникват, когато има ситуация, или преди да се създаде такава.
Фатмагюл, последното нещо е желанието ми да разклатя варата ви в сър джон. Но и тодоров не си оставя магарето в калта, когато става въпрос за етика. От абв ми обещаха, че ще успеят да ми възстановят всички изтрити спамове. Ще направим отделна тема, гнусна и долна, но истинска. Защото лично за мен е неприемливо във форум, като този да има подобна ... мърлявщина! И както всички се увериха, някои хора и групи хора, защото въпросният "сър" не е сам, цяла група са ... тва първанов, тва бившият военен психолог, всички изучени от руските сайтове, както и сянката разбира се /даже не можаха да надскочат тези руски сайтове/, моята цел както в предишният сериал, така и в този е да дам да се разбере че психотерапията и психологията може да се запази чиста, макар да има много варианти да се оклепа. Както и преди разобличих "факирите" по кратка стратегическа терапия, което беше основният коз, сега разобличих образа на "излекувалият се клиент". Е няма такъв излекувал се клиент в историята Smiley И ако до сега това беше очеизвадно, аз просто чаках поредният епизод на неуравновесеност, в който въпросният "сър" ще излее душицата си в изблик на омраза към факрота който го възпрепядства, в случая аз. Защото говорим за неуравновесени и много начетени хора, което е една от най-опасните комбинации.  И го постнах на момента. Знам, че някои хора не могат да съпоставят едната роля с другата, но това са фактите. Ще питате защо? Аз нямам нищо против шарлатаните. Докато има будали ще ги има и тях. Аз съм против точно тук, шарлатаните да мислят, че без трудности ще успеят да минат между капките, както казва "съра" ще "оправят" всички страхливи.

хпджон и цялата бригада, докато имам регистрация тук няма да ви е лесно да сте мошенници Smiley без значение от колко и какви никове ми пишете.  И ще ви кажа защо на мен ми е лесно, а на вас трудно - много по-лесно е когато човек е честен. Когато е мошенник трябва да полага големи усилия за да поддържа лъжата. И ако има адекватно съпротивление се вижда какво се случва. Та, апел към цялата трансперсонална, хипно и прочие гилдия - спрете се бе хора, като има съпротивление се спрете.

Добре е да се знаят както писмата към вас, така и кои точно са тези хора. На мен ми е все още трудно да повярвам как ерудирания и начетен redjon от форума е написал това. Откъде имате 100% доказателства, че е именно той? Може да е някой, който се стреми да го очерни.
Активен

„Делото по спасяване на давещите се е дело на самите давещи се”
                                                    Илф и Петров
Administrator
Full Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #4715 -: Август 10, 2013, 07:15:05 »

Второ напомняне:
Пишете по теми, свързани с  паническото разстройство и други тревожни разстройства, без коментари вече по адрес на redjon
Активен
Шашмагюл
Hero Member

Рейтинг: -16
Неактивен Неактивен

Публикации: 2962

Профил
« Отговор #4716 -: Август 10, 2013, 09:12:27 »

Smiley
Активен

Гледам на карти,кафе,виждам аурата,летя през простраството и времето,хвърям боб,лея куршум,ТЕС-ам.
Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Бъди оптимист! Дори в психиатрията!
"г-жа DG" АПРОПО, ПО - ДОБРЕ ДЯВОЛИТА ЖЕНА, ОТКОЛКОТО БОЖЕСТВЕНО ЛУДА! Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #4717 -: Август 10, 2013, 09:55:47 »

Голям цирк..........
Админе, как може да се изтрие профил тук?
Активен

Гледам на карти,кафе,виждам аурата,летя през простраството и времето,хвърям боб,лея куршум,ТЕС-ам.
Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Administrator
Full Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #4718 -: Август 10, 2013, 09:58:06 »

Профилите не могат да се трият, свързани са с  постовете.
Активен
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #4719 -: Август 10, 2013, 10:02:28 »

Ами защо тогава призовавате тези с двойните никове да си изтрият профилите?
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Administrator
Full Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #4720 -: Август 10, 2013, 10:03:45 »

За тях ще направим изключение,  само чакаме реакция от тяхна страна.
Активен
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #4721 -: Август 10, 2013, 10:04:40 »

Лично аз преди време исках да си трия профила. Постовете ми не са от кой знае какво значение вече. Единствената алтернатива на психотерапията до момента са книгата на Елена Шахънска, релаксацията на дъшадоу за частично справяне със стреса. И това е. Абсолютно всичко останало е манджа с грозде.
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #4722 -: Август 10, 2013, 10:07:11 »

А все пак проверихте ли дали освен хпджон, друг си е правил два ника във форума..... Някой от неговите противници, защото те са много.
Много е важно да бъдете коректен и безпристрастен, защото лично аз за пореден път подчертавам, че имам много хубаво мнение за хпджон, което беше на път да бъде развалено заради последните събития във форума..... Мисля, че е важно и за хората, които влизат тук да знаят дали все пак и от ответната страна не е имало задкулисни игри.
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Administrator
Full Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #4723 -: Август 10, 2013, 10:15:01 »

redjon не си е правил втори профил при сегашната си регистрация, при предишната, да, но сега, не.
Има други участници с втори и трети профили, но това е лична информация и чакаме реакция от тяхна страна да се свържат с мен на лични, за да махнем другите профили.
Лично аз, не желаех redjon да напуска  форума, защото повече мнения са от полза, но той не се съобразява с правилата и нанесе доста обиди. Не бих дал повече лична информация за потребителите на форума и техните данни.
Но ще кажа, че тук няма заговор от страна на редовните посетители на форума към никого от другите потребители.
Активен
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #4724 -: Август 10, 2013, 10:24:35 »

На мене все пак ще ми е интересно да видя кои никове ще отпаднат.  Grin
Радвам се, че пазите в тайна данните на всеки един. Иначе би било много неетично.
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Страници: 1 ... 313 314 [315] 316
  Изпечатай  

Отиди на:  

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА