evropea.com - форум за паническо разстройство
Октомври 09, 2024, 03:38:19 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година

Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 2
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 2

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума
xx Vitality Vibes CBD Gummies: How They Compare in the Market
[Паническо разстройство]
DavidLog
Септември 26, 2024, 12:38:53

Спонсорирани връзки

Страници: 1 ... 302 303 [304] 305 306 ... 316
  Изпечатай  
Автор Тема: СПОДЕЛЯМ, ЧЕ...  (Прочетена 384248 пъти)
t.todorov
Hero Member

Рейтинг: 25
Неактивен Неактивен

Публикации: 2258

Профил WWW Ел. поща
« Отговор #4545 -: Февруари 06, 2013, 12:06:52 »

О не, обобщавам поради образование и практически опит. Добрата опаковка никога няма да направи една шарлатания по-работеща. Интересна и забавна да, увличаща да, нещо като кръстословици и ребуси ... за запълване свободното време, или начин човек да обърне повече време за себе си чрез ... забавни неща. Да се слага ТЕС до наука, психология, психотерапия .... е абсурдно, от гледна точка на изброените. Както и по-горе казах всеки е в правото си да вярва в каквото и да е. Но е добре да не му се замазват очите, че едното било като другото. Нямат нищо общо.
Активен

http://ttodorov.alle.bg
lotxen
Sr. Member

Рейтинг: 7
Неактивен Неактивен

Публикации: 453

Профил
« Отговор #4546 -: Февруари 06, 2013, 09:43:57 »

Боже,боже,колко мъка има по света!Г-н Тодоров,вие сте от хората,които ме радват,че съм човек!
Активен
Ema
Hero Member

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 566

Профил Ел. поща
« Отговор #4547 -: Февруари 06, 2013, 10:23:11 »

В този форум Тодоров /грешника....

Wink О, не! Грешник  в никакъв случай! Грешник предполага да си съгрешил и при желание да се поправиш. Това, последното, при Тодоров е невъзможмо.  Затова говорех за хоризонт, за ширина, за достойнството да можеш да приемеш  различното и непознатото, без да го плюеш.

Та грешник - не, не сте грешник! Абсурд!

Но ролята на форумен милиционер ви приляга много добре.

Иначе явно не само аз се забавлявам, когато започнете да сеете пепел и жупел срещу непонятни вам неща.  Така този, иначе умтял в по-голямата си част форум, се съживява, особено ако се появи човек,  който може да накара другите да търсят и мислят. Това е много  по-ценно отколкото....
   Но съм съгласна със Суперсел. Не може да има спор. Няма смисъл.
Активен
Шашмагюл
Hero Member

Рейтинг: -16
Неактивен Неактивен

Публикации: 2962

Профил
« Отговор #4548 -: Февруари 06, 2013, 10:40:16 »

Слушайте какво:спрете да плюете по всички, които твърдят, че са се излекували или че се опитват да помагат тук във форума.
Суперсел е симпатяга и постовете му... по мои спомени са свестни и на място.
Ролята на г-н Тодоров и като милиционер и като психолог тук е добра. Аз заставам зад всички, които твърдят, че са се излекували, НО и зад г-н Тодоров.
Активен

Гледам на карти,кафе,виждам аурата,летя през простраството и времето,хвърям боб,лея куршум,ТЕС-ам.
Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Бъди оптимист! Дори в психиатрията!
"г-жа DG" АПРОПО, ПО - ДОБРЕ ДЯВОЛИТА ЖЕНА, ОТКОЛКОТО БОЖЕСТВЕНО ЛУДА! Cheesy
Метатрон
Full Member

Рейтинг: 1
Неактивен Неактивен

Публикации: 102

Профил
« Отговор #4549 -: Февруари 06, 2013, 10:53:40 »

Аз заставам зад всички, които твърдят, че са се излекували, НО и зад г-н Тодоров.

Това надявам се не е двусмислено...

Активен

През цялата история на човешкия род, страхът и секса са главната мотировка и контролни характеристики на всички форми на социална организация.
t.todorov
Hero Member

Рейтинг: 25
Неактивен Неактивен

Публикации: 2258

Профил WWW Ел. поща
« Отговор #4550 -: Февруари 06, 2013, 11:35:01 »

" Затова говорех за хоризонт, за ширина, за достойнството да можеш да приемеш  различното и непознатото, без да го плюеш. "

Не, просто го разграничавам. ТЕС няма никакви допирни точни с никоя наука. Както и куп други глупости, които наводняват пазара под предлог, че са психологически издържани.  След като е ясно това разграничение всеки си носи глава на раменете и решава за себе си, носи отговорност за изборите си и т.н.
Активен

http://ttodorov.alle.bg
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #4551 -: Февруари 06, 2013, 06:28:11 »

Г-н Тодоров, я си метнете една снимка тук Smiley Ако искате да знаете, имам чувството, че тук висят само излекувани от ПР, психолози и АЗ.Smiley Забравих Лотхен... Кризата ми не мина без хапчета, да се похваля.
Хапчетата може би са и полезни.
Но пък правих няколко пъти упражненията от книгата на Радостина М/Елена Smiley и мога да кажа само, че се почувствах чудесно Smiley
Активен

Гледам на карти,кафе,виждам аурата,летя през простраството и времето,хвърям боб,лея куршум,ТЕС-ам.
Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Nia_gara
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 3

Профил
« Отговор #4552 -: Февруари 06, 2013, 07:01:53 »

Тука обаче всеки си говори на собствен език  а и имената ви са страхотни - бай хуй, фатмагюл ..  tease1 tease1 tease1

Аз не твърдя, че ТЕС е наука. При мене просто дава ефект и въобще не ме интересува наука ли е спорт ли е какво е.
А и науките като гледам какво предлагат а самите професори какви са изкукали 

Вчера четох в този форум за ТЕС имаше тема но сега не я намирам. Имаше полезни неща там.

Приятна вечер на всички 
Активен
Ema
Hero Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 566

Профил Ел. поща
« Отговор #4553 -: Февруари 06, 2013, 10:25:30 »

Ниагара,  това ли търсиш?
http://strahove.evropea.com/index.php?topic=380.0
Активен
lotxen
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #4554 -: Февруари 07, 2013, 09:36:55 »

Ниагара,искам да ти кажа ,че тия двамата наскоро си смениха имената,Фатмагюл беше ,а бай хуй/да не му е уроки/беше !Нещо им се размърда съзнанието,та се прекръстиха почти едновременно!На ... новото име много ме кефи,и смятам,че подвизите на паланката,както той се изрази преди време,много добре се отразиха на обсесивно компулсивните ли,кви бяха там,негови мисли!А пък Фатмагюл за съжаление не съм запозната с първообраза,но и там си има опашка/крушката де/!
  Е,и аз днес взех думата,чувствам се щастлива,да ви чета,и че ви има!
Целувки на всички!Обичам ви,обичайте се и вие!
« Последна редакция: Февруари 08, 2013, 09:09:37 от lotxen » Активен
lotxen
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #4555 -: Февруари 07, 2013, 09:42:36 »

Към Фатмагюл-г-н Тодоров има сайт,и там има негова снимка!Погледни го,не е лошо,да има образ в съзнанието,с кого си говориш!Аз го харесвам и като мнения,и на снимка,но най ме кефи,железните му нерви и все още нестихващия професионален ентусиазъм,с който бавно и спокойно обяснява на форумните пациенти,едни и същи неща,но липсата на капацитет,прави нещата почти невъзможни!Освен към наследника си ,никога в живота не съм проявявала такъв стоицизъм!
Активен
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #4556 -: Февруари 07, 2013, 10:28:46 »

искам да се разведа.
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #4557 -: Февруари 07, 2013, 10:35:10 »

Г-н тодоров, трябва ли да съм на хапчета,защото искам да се разведа? г-н тодоров, трябва ли да се чувствам добре, когато ако аз искам да купя примерно лаптоп, да не се купи, Но ако главата на семейството реши, че му трябва....... за да гледа филми, когато няма работа, да се купи?Huh?Huh??
Г- н тодоров, нормално ли е да живееш две-три години поред с пенсионери и хора, които не обичаш и да се чувстваш нормално, доволно?
Г-н тодоров, нормално ли е разнообразието ти в месеца да е пазаруване в Кауфланд?
Г-н Тодоров, нормално ли е хората, които считаш за приятели, да те подведат за разни неща?
Г-н Тодоров, не мисля, че вече имам нужда от хапчета,, имам нужда от дом.
Който да е мой.
Не този на родителите ми, не и този, в който живея.
Г-н Тодоров, смятам, че направих грешка, че се омъжих.
Какво да правя сега, когато се чувствам зле? Хапчетата ме карат да не мога да седя на едно място, а трябва докато си играя с детето.
Г-н Тодоров или някой, моля ви кажете вие какво мислите по въпроса, защото ми омръзна живота.
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #4558 -: Февруари 07, 2013, 10:37:19 »

Омръзна ми да мисля за закуска, обяд и вечеря за четири човека. Омръзна ми да си пия хапчетата, защото кризата поне тази от биполярното, отмина.
Остана кризата, да се опитвам да оправя дома си и все да е кочина, и все да липсва нещо.
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
lotxen
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #4559 -: Февруари 07, 2013, 12:38:08 »

Въпросите на Фатмагюл са невероятно точни!Чакам с нетърпение вашия отговор?
    На 36 бях,когато тези въпроси си ги зададох,нямаше европея сайт за ПР,разликата беше,че домът беше мой,другото е индентично,и си ги зададох,след като се влюбих и ми се надигна самочувствието!Взех решение и се разведох,за благодарност,бившия поиска детето и домът,съдът му ги даде,а аз получих първата си криза!Оцелях,благодарение на късмета си,на нищо друго!Сега съм си в дома,от пет години,веднага след 18 годишнината на сина ми,бившия се изнесе,но не защото,аз съм го принудила или детето,просто егото го вкара в страхотна негова комбинация,и аз по случайност бях печелившата!И по една случайност,родителите ми са имотни,и по една случайност,имам стабилна професия и доходи!
  Благодаря за вниманието!
Активен
Страници: 1 ... 302 303 [304] 305 306 ... 316
  Изпечатай  

Отиди на:  

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА