evropea.com - форум за паническо разстройство
Декември 13, 2024, 05:33:54 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година

Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 5
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 5

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума

Спонсорирани връзки

Страници: 1 ... 300 301 [302] 303 304 ... 316
  Изпечатай  
Автор Тема: СПОДЕЛЯМ, ЧЕ...  (Прочетена 390119 пъти)
Шашмагюл
Hero Member

Рейтинг: -16
Неактивен Неактивен

Публикации: 2962

Профил
« Отговор #4515 -: Януари 23, 2013, 09:17:45 »

Иво, прочети постовете ми в Излекувах се от ПР. Това е всичко, което искам да кажа като заключение на тези две ли три ли години бяха, в които съм присъствала тук.  Ти най - вероятно си прочел поне някои от постовете ми... и да не си... не е кой знае какво.
Аз моля най - чистосърдечно администраторът да ме банне, за да ми помогне да се излекувам от своята зависимост от висене пред компютъра. Ако може администраторе, изтрийте всички останали постове, които не съм успяла, с изключение на последните в Излекувах се от паническо разстройство. Направете тази тема, ако ми вярвате важна, която трябва да стои според мен под темата на г-н Тодоров. Това е.   Smiley
Активен

Гледам на карти,кафе,виждам аурата,летя през простраството и времето,хвърям боб,лея куршум,ТЕС-ам.
Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Бъди оптимист! Дори в психиатрията!
"г-жа DG" АПРОПО, ПО - ДОБРЕ ДЯВОЛИТА ЖЕНА, ОТКОЛКОТО БОЖЕСТВЕНО ЛУДА! Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #4516 -: Януари 23, 2013, 03:21:25 »

Явно администратора или го няма или не смята, че трябва да ме  банне.
Иво, лично мнение, тази, която те е преглеждала може да е пропуснала факта, че на човек понякога може да му прехлопа сърцето... ей така. От кафе, от цигари от каквото се сетиш. И щото така са й казали другите лекари, е решила за по - сигурно да те прати и на психиатър, не знам дали това повече не те е стреснало?
А аз доскоро си писах с двама,трима човека на ЛС. Повече няма да го правя. Досега съм го правила, защото в криза или не съм преценила, че е по - добре да пратя съобщение, тъй като г-н Тодоров е психолог и може да помогне затова, което съм му пратила като предложение, лотхен пък е с друга диагноза, а пък на едно друго момиче му казах просто да се наслаждава на живота.   
Г-н Тодоров, аз вече не крия пред близки, че съм преживяла още една криза. Вече започнах да казвам, че съм преживяла не една, а две кризи. И не ме е срам. Там, където смятам, че е правилно да кажа, казвам и ще казвам. Г-н Тодоров, от мене щеше да излезе голям психиатър ако бях учила затова  Smiley Grin
Позитивното мислене не ме невротизира. Когато във всяко училище има по един психолог и седмични срещи с родители с лекции затова как да се възпитават децата, всичко може би ще стане малко по - хубаво. Идея. Smiley
Активен

Гледам на карти,кафе,виждам аурата,летя през простраството и времето,хвърям боб,лея куршум,ТЕС-ам.
Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #4517 -: Януари 23, 2013, 03:23:19 »

И как сега и Иво и т.тодоров изскочиха веднага само да попитам?Huh?Huh???
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #4518 -: Януари 23, 2013, 03:24:17 »

Достатъчно ли ви беше наблюдението на всички?
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
lotxen
Sr. Member

Рейтинг: 7
Неактивен Неактивен

Публикации: 453

Профил
« Отговор #4519 -: Януари 24, 2013, 10:05:39 »

Здравей Фатмагюл!Всеки ден те чета!Винаги съм поставяла моята диагноза под съмнение,защото,все пак е психична диагноза!А аз и моите близки и приятели,дори присъствали на кризите,не могат да гледат на мен като на човек с какъвто и да било психичен проблем!Никога не съм пила лекарства,и не съм прекъсвала работа!Самата аз,не се смятам за човек с проблем,или нужда от лечение!
  Но четейки теб,открих общи неща,и аз/по време на криза/ искам да пиша книга,и аз искам да помогна и да оставя,някакъв алгоритъм за справяне с напрежението,за подобряване на отношенията между хората,защото от лошотията и простотията,и жестокостта ме боли,и това е което ме разболява и не мога да го глътна,дори когато съм съвсем наясно,че това е едно с добротата и хубостта на хората!Мисълта ми е ,че следейки твоята криза,за себе си установих,че имаме общ дефект,т.е. за първи път си дадох сметка,че съм с диагноза!И че трябва да съм нащрек за себе си,и че е безмислено да се оставяме на манията,защото там за нас е пълно със смисъл,но този смисъл е безмислен,когато тя отмине!
  Убий ме,ако знам защо взех думата!Просто исках да се изкажа!
  Хубав ден на всички,Успех в ЖИВЕЕНЕТО!  
« Последна редакция: Януари 24, 2013, 02:16:12 от lotxen » Активен
bai hui
Full Member

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 196

Профил
-
« Отговор #4520 -: Януари 24, 2013, 02:32:25 »

-
« Последна редакция: Юни 07, 2013, 09:03:46 от bai hui » Активен
Viktoria
Jr. Member
**

Неактивен Неактивен

Публикации: 58

Профил Ел. поща
« Отговор #4521 -: Януари 25, 2013, 08:02:35 »

Аман от универсални критикари.Не мислех да пиша,но ме сърбят ръцете.,,ФАНЕТЕ СЕ СТЕГНЕТЕ''-Защо не ''фанеш'' и не млъкнеш като нямаш нещо смислено по въпроса да кажеш.Намери си друга трибуна за изява и остави невротиците да си се жалват на спокойствие.
Активен

Най-важното - има лудост, която ни прави по-богати, и за съжаление, лудост, която ни ограбва.
Каква ли е моята? Не знам!
1vo000
Jr. Member
**

Неактивен Неактивен

Публикации: 83

Профил Ел. поща
« Отговор #4522 -: Януари 26, 2013, 04:43:54 »

Някой , който е чел доста по въпроса може ли да ми препоръча някаква литература относно : " Смисъла на живота" и " Как да не се страхуваме от смъртта"  или "какво става след смъртта" или нещо подобно .
Активен
t.todorov
Hero Member

Рейтинг: 25
Неактивен Неактивен

Публикации: 2258

Профил WWW Ел. поща
« Отговор #4523 -: Януари 26, 2013, 08:49:08 »

" Как да не се страхуваме от смъртта"

Страха от смъртта е нещо съвсем нормално за всички осъзнати и не дотам живи същества. Ние трябва да се стахуваме. Страха от смъртта е всъщност борба за живот Smiley Друг е въпроса, как да се страхуваме без да нарушаваме собственият си баланс приживе.
Смисъла на живота ... това е търсене за всеки един. Виктор Франкъл е писал по този въпрос, описвайки собствените си търсения. Единствено това може да се прочете - как някой друг е достигнал до своят смисъл. Има и много ненаучна литература в която героите търсят смисъла.
Какво става след смъртта ... никой не се е върнал за да ни каже. Тук можем да вярваме в това, което ни прави по-спокойни.
Активен

http://ttodorov.alle.bg
bai hui
Full Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #4524 -: Януари 26, 2013, 05:15:24 »

llll
« Последна редакция: Юни 07, 2013, 09:03:22 от bai hui » Активен
1vo000
Jr. Member
**

Неактивен Неактивен

Профил Ел. поща
« Отговор #4525 -: Януари 28, 2013, 04:33:18 »

А някой пробвал ли е Техниката за емоционална свобода и действа  ли ?  Звучи фантасмагорично , но сякаш има ефект  Grin
Активен
kasanena
Full Member

Рейтинг: 2
Неактивен Неактивен

Публикации: 123

Профил
« Отговор #4526 -: Януари 30, 2013, 06:49:42 »

Не ми е позната тая техника. Какво включва тя? Ами, малко съм скептик по отношение на различните техники и сугестии.
Активен
1vo000
Jr. Member
**

Неактивен Неактивен

Профил Ел. поща
« Отговор #4527 -: Януари 30, 2013, 11:26:51 »

Най-хубавото според запознатите е , че не е нужно да вярваш за да действа. Представлява стимулиране на определени точки чрез потупване , и така се поправят енергийните потоци . А бе доста фантасмагорично звучи на пръв поглед и едновременно доста логично като се запознаеш. Аз дори си купих книга , и сега я чета . Иначе повече инфо на http://www.tes.bg/ .  Има и клипове в ютуб . Там едно младо момче доста добре обяснява Smiley
Активен
bai hui
Full Member

Неактивен Неактивен

Профил
-
« Отговор #4528 -: Януари 31, 2013, 02:08:37 »

---
« Последна редакция: Юни 07, 2013, 09:04:07 от bai hui » Активен
1vo000
Jr. Member
**

Неактивен Неактивен

Профил Ел. поща
« Отговор #4529 -: Януари 31, 2013, 04:37:31 »

Мен ми е интересно , ти какво правиш в тоя форум  Grin . Сериозно , не се заяждам ?
Активен
Страници: 1 ... 300 301 [302] 303 304 ... 316
  Изпечатай  

Отиди на:  

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА