evropea.com - форум за паническо разстройство
Октомври 10, 2024, 10:14:10 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година

Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 2
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 2

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума
xx Vitality Vibes CBD Gummies: How They Compare in the Market
[Паническо разстройство]
DavidLog
Септември 26, 2024, 12:38:53

Спонсорирани връзки

Страници: 1 ... 259 260 [261] 262 263 ... 316
  Изпечатай  
Автор Тема: СПОДЕЛЯМ, ЧЕ...  (Прочетена 384310 пъти)
anonymous
Full Member

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 246

Профил
« Отговор #3900 -: Юни 26, 2012, 12:32:27 »

Не, ние често го питаме простички въпроси.

Те в повечето случаи произлизат от негови твърдения и изказвания.

Тъй като са лъжи обаче той умишлено не отговаря на тях.

И така незапознатите с разговора остават с впечатление, че задаващите въпроси се заяждат, а изпускат факта, че хитричко са подведени. Но да не те настройвам - попрочети т.нар. дискусии и сам(а) прецени.

Това за което говорите наистина се забелязва. Макар че господин Тодоров отговаря на голямата част от въпросите които са му зададени, не липсват и такива, на които кореспондентите му не получават отговор. Разбира се, както казах, е възможно това да е въпрос на недоглеждане. При дискусиите му с вас специално по-скоро е възможно това да се дължи на неговото нежелание да отговаря поради причинени гняв и раздразнение, тъй като както по-горе споменах често споровете преминават определена граница.
Възможно е и както вие казвате вашият корспондент всъщност да е доста изкусен оратор, умеещ да изкривява казаното и да избягва неодубните за него въпроси, но статистическата възможност това да е така е прекалено ниска за да се вземе в предвид.

ПС: Обръщайте се към мен в мъжки род.
Също бих искал да ви попитам как да се обръщам към вас защото възможността hpjon да е истинското ви име е пренебрежимо малка.
Активен

„Делото по спасяване на давещите се е дело на самите давещи се”
                                                    Илф и Петров
t.todorov
Hero Member

Рейтинг: 25
Неактивен Неактивен

Публикации: 2258

Профил WWW Ел. поща
« Отговор #3901 -: Юни 26, 2012, 07:39:31 »

Отговорите много зависят от поставените въпроси. Ако те са съдържателни и отговорите ще бъдат такива. Апропо има си тема на въпроси към мен, където не мисля, че някой е останал без отговор.
В подобни форуми могат да се дават само отговори от общ характер. Все пак тук има форумна динамика от доста време и в някои случаи, на база това, което се е дискутирало, могат да се дават и по-задълбочени отговори.
Активен

http://ttodorov.alle.bg
Little Овненце
Hero Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 703

Профил
« Отговор #3902 -: Юни 26, 2012, 10:24:01 »

Ейй,наистина няма край тази драма 

Вече започвам да се забавлявам.

Аз пък влизам ,за да споделя,че съм добре. Ходя да тичам всеки ден след работа,намерих си една много хубавка програма за тичане и си я следвам. Много ми е добре. А и във Франция доста се угоих и сега преди морето трябва да вляза във форма Smiley

Забелязах обаче,че седенето пред компютъра по цял ден ми се отразява доста зле,не само физически. Не може цяла седмица във Франция да не ми стане веднъж зле,да не ми прилошее,а тук като поседя цял ден и започва едно виене на свят,гадене и т.н. Установих,че не се дължи само на тревожността ми,по скоро тези монитори облъчват ли де да знам,но вчера след работа около час не можех да дойда на себе си. Ходех като пияна... Когато съм в движение като че ли ми е много много по лесно. Както и да е де.

Започнах с моя терапевт да водя карта на събитията. Някой да е чувал нещо подобно?
Активен
Ema
Hero Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 566

Профил Ел. поща
« Отговор #3903 -: Юни 26, 2012, 10:24:58 »

Анонимус,  казвате "от известно време" четете, но такъв е форума от месец февруари. Вие от кога го четете?
Активен
vladimir
Full Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 210

Профил
« Отговор #3904 -: Юни 26, 2012, 01:08:44 »

Анонимус,  казвате "от известно време" четете, но такъв е форума от месец февруари. Вие от кога го четете?

Значи вече четири месеца продължават безмислените спорове.

« Последна редакция: Юни 26, 2012, 01:10:48 от vladimir » Активен
Little Овненце
Hero Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 703

Профил
« Отговор #3905 -: Юни 26, 2012, 01:16:54 »

Да, и никой не иска да приеме от двамата,че е абсолютно безмислено. Никога няма да стигнат до консенсус, за какво е всичко не знам и аз........но определено не помага на хората, които наистина са зле и имат нужда от съвети и помощ....
Активен
anonymous
Full Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 246

Профил
« Отговор #3906 -: Юни 26, 2012, 01:17:05 »

Често посещавам форума от около месец насам. Какъв смисъл влагате като казвате "такъв е форума от месец февруари"? Ако имате предвид, че от тогава е започнал диспутът между господин Тодоров и hpjon това наистина е един прекалено дълъг период на неконструктивно спорене.

Аз съм привърженик  във форумът да се дискутират теми свързани с това какви са причините за Паническо разстройство и как хората да се справят с него.
Активен

„Делото по спасяване на давещите се е дело на самите давещи се”
                                                    Илф и Петров
Ema
Hero Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 566

Профил Ел. поща
« Отговор #3907 -: Юни 26, 2012, 03:03:00 »

Казвате, че четете от един месец. Тогава се върнете на темата ЕМДР и четет оттам до тук. Така ще ви стане ясно кой каква теза защитава, защо понякога тона се променя, както и нивото на разговора,

Вие се явявате като любител на психологията, но защо  се интересувате точно  от ПР, а не от нещо друго, напр. социална фобия, натрапливости...?
Активен
track
Hero Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 1892

Профил
« Отговор #3908 -: Юни 26, 2012, 08:38:49 »

hpjon и Ema, и тази тема ли съсипвате? Човек да не ви остави на произвола няколко седмици и съвсем сте прескочили в другото измерение  Grin

А Трак къде я!

Марийче, къде изчезна, липсва зареждащата ти енергия. Само си задушила някой момък

Забегнах за малко, момичета, че тука Пижо и Пенда много тровят атмосферата. Големи хора, пък не се усещат. Вие как сте?

Мима си я представям с една дълга цигара,фрапе или коктейл на плажа, с тъмни слънчеви очила, подпряна на лакет,как оглежда положението за някой Аполон ,хихихи. Успех Миме, тъкмо ти завидях,но само за местоположението,Аз Аполон си имам и то какъъъъъъъъъФФФФФ ....

Мус, ако знаеш к'ъв Аполон ми се е лепнал  Grin Grin Grin Всеки ден се обяснявам да не ми навлиза в личното пространство и да не ме хваща за ръката, еле пък да ме целува. Човек да не отиде да се жали, че са му откраднали нещо, чак полицая ще му се лепне вовеки. Та се чудя дали да не го оставя 2-3 пъти да ми плати сметките, ще избяга с триста.  Grin  Grin Grin Иначе ти гледам добре си изкарала при франсетата. Кога ще се срещаме в плд?
Активен
hpjon
Гост
« Отговор #3909 -: Юни 26, 2012, 08:50:42 »

трак, ти като наминеш насам вземе, че и админа се възбуди нещо. То хората като те гледат какъв откачалник си вероятно искат да злоупотребят с теб, така си го обяснявам  Smiley
Активен
track
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #3910 -: Юни 26, 2012, 08:57:27 »

Какво ново иначе покрай мен  Roll Eyes Спрях лекарствата. Освен бейлис, започнах да пия и мартини. Затвърдих извода си, че 95% от мъжете са от прости по-прости. Ако са и скръндзливи, работата е още по-зле  Grin В събота съм на сватба... полицейска. Ще придружавам... Аполон  Той си мисли, че ще ходя, заради него, пък аз отивам, заради самата сватба ... и след нея... дим да ме няма  Cheesy Утре пак съм на плаж и пак ще се правя, че мога да плувам. В общи линии... това е.  Smiley

П. С hpjon, що не пробваш да се самоубиеш   Smiley
Активен
hpjon
Гост
« Отговор #3911 -: Юни 26, 2012, 09:11:32 »

Какво ново иначе покрай мен  Roll Eyes Спрях лекарствата. Освен бейлис, започнах да пия и мартини. Затвърдих извода си, че 95% от мъжете са от прости по-прости. Ако са и скръндзливи, работата е още по-зле  Grin В събота съм на сватба... полицейска. Ще придружавам... Аполон  Той си мисли, че ще ходя, заради него, пък аз отивам, заради самата сватба ... и след нея... дим да ме няма  Cheesy Утре пак съм на плаж и пак ще се правя, че мога да плувам. В общи линии... това е.  Smiley

П. С hpjon, що не пробваш да се самоубиеш   Smiley

Въобще не разбирам защо пишеш във форум за ПР.
Твоето състояние е извън всякаква класификация. Как е терапевтчето иначе, напредвате ли в терапията? Нещо твоята терапевтка тодоров ми се сърди, прати му много поздрави Smiley
Активен
Метатрон
Full Member

Рейтинг: 1
Неактивен Неактивен

Публикации: 102

Профил
« Отговор #3912 -: Юни 26, 2012, 09:15:42 »

Някой чувал ли е за психоложка на име Вагашева?
Активен

През цялата история на човешкия род, страхът и секса са главната мотировка и контролни характеристики на всички форми на социална организация.
track
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #3913 -: Юни 26, 2012, 09:21:22 »

hpjon, нали съм ти казвала вече, че ме отегчаваш максимално. Изобщо не разбирам защо продължаваш да ме занимаваш с жалкото си подобие на същество от мъжки пол.. Ти влизаш в онези 2%, които са totaly f*cked up... Само на ч*кии не става, трябва и акъл  
Активен
hpjon
Гост
« Отговор #3914 -: Юни 26, 2012, 09:30:46 »

hpjon, нали съм ти казвала вече, че ме отегчаваш максимално. Изобщо не разбирам защо продължаваш да ме занимаваш с жалкото си подобие на същество от мъжки пол.. Ти влизаш в онези 2%, които са totaly f*cked up... Само на ч*кии не става, трябва и акъл 

Ооооо, какъв език само, какво изразяване.

Всъщност, като се замисля какви ги приказваш, сигурно си много нещастна. И мъжете вероятно те правят на 2 стотинки, както впрочем и си споменавала, именно защото си ненормална.

Съжалявам, че ще трябва да го чуеш така пряко, но нямам друг избор - колкото и да е тежка истината, то тя трябва да се каже.

Първи юзър по мнения, малко след тебе терапевтката ти тодоров, лоша работа - форума е завладян от мнения на куфалници.

Колкото и да пиша няма как да ви смогна на глупостите.

Трак, препоръчвам ти да се изолираш някъде в килия. Просто няма шанс за тебе. И минимален дори. Но плащай на терапевтката де, тя ще е доволна, вероятно си отпочива с тебе.
Активен
Страници: 1 ... 259 260 [261] 262 263 ... 316
  Изпечатай  

Отиди на:  

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА