evropea.com - форум за паническо разстройство
Септември 24, 2023, 04:44:20 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година

Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 37
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 37

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума
xx Re:Въпроси към г-н Тодоров!
[Паническо разстройство]
IvanBerbatov
Февруари 28, 2023, 11:31:56

Спонсорирани връзки

Страници: 1 ... 234 235 [236] 237 238 ... 316
  Изпечатай  
Автор Тема: СПОДЕЛЯМ, ЧЕ...  (Прочетена 342218 пъти)
Ema
Hero Member

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 566

Профил Ел. поща
« Отговор #3525 -: Май 15, 2012, 09:46:04 »

DG, вие знаете ли от кого приемате съвети? Кое е този образ? Защото той е неизвестен образ. Най-вероятно рекламен елемент. Всеки сам определя от кого да взема съвети. Но това е несериозно, за нормално мислещи хора. Сега верно че я карат по максимата "питай патило, а не старило", ама то обществена тайна е че двамцата насочват хора към специалист, който даже не е терапевт и одира кожа на първа сесия, защото не се знае дали ще има втора, а най-вероятно няма.

ха ха!  това означава, че Първанов има десетки рекламни агенти, на които плаща от първа сесия.

Сега , като напиша в гугъла "ПР психотерапия" излиза на първо място сайта на Дънов,
 на второ - излиза вашия личен сайт

на трето - калдата, където и вие пишете

на четвърто - алл.бг, където пак вие пишете
и т.н. и това ако не е реклама - здраве му кажи

Явно на вас не ви липсва реклама, а нещо друго.
Активен
Шашмагюл
Hero Member

Рейтинг: -16
Неактивен Неактивен

Публикации: 2962

Профил
« Отговор #3526 -: Май 15, 2012, 10:05:44 »

-
« Последна редакция: Декември 23, 2012, 02:40:48 от DG » Активен

Гледам на карти,кафе,виждам аурата,летя през простраството и времето,хвърям боб,лея куршум,ТЕС-ам.
Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Бъди оптимист! Дори в психиатрията!
"г-жа DG" АПРОПО, ПО - ДОБРЕ ДЯВОЛИТА ЖЕНА, ОТКОЛКОТО БОЖЕСТВЕНО ЛУДА! Cheesy
track
Hero Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 1892

Профил
« Отговор #3527 -: Май 15, 2012, 10:30:47 »

Ема, я пак провери, ама от друг компютър. Вие като говорите, изобщо не мислите двамцата.  Grin На първо място в Google, при търсене с ключови думи, ще ви се появят рекламните (платените) страници в оцветени карета горе, след това тези, които посещавате най-често и най-накрая, степенувани по брой посещения, останалите страници. 

Мус, ще ти звънна след мъничко Smiley
Активен
Little Овненце
Hero Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 703

Профил
« Отговор #3528 -: Май 15, 2012, 10:47:11 »

Ама досадни сте вече . Кога ще спре това? Админът наистина ли ще остане безучастен ??
Активен
Administrator
Full Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 152

Профил
« Отговор #3529 -: Май 15, 2012, 11:02:12 »

Всичко, което е извън темата за паническото разстройство да се коментира във форума за психология http://strahove.evropea.com/index.php?board=10.0
Престанете със постоянните пререкания и доказвания в темите за паническото разстройство. Пречите на останалите да разменят спокойно мнения помежду си.
Активен
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #3530 -: Май 15, 2012, 11:12:21 »

-
« Последна редакция: Декември 23, 2012, 02:40:33 от DG » Активен

Гледам на карти,кафе,виждам аурата,летя през простраството и времето,хвърям боб,лея куршум,ТЕС-ам.
Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Administrator
Full Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 152

Профил
« Отговор #3531 -: Май 15, 2012, 11:21:15 »

Смятате ли, че този форум е основно, за да споделяме?Не е ли и затова да помага, който смята, че може?
Да, права сте DG, форумът е за взаимопомощ и всеки има право да споделя своето мнение тук. Не цензурираме никого. Но основната ни молба е да няма обиди и нападки, въпреки различните мнения.
Активен
Little Овненце
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #3532 -: Май 15, 2012, 11:27:19 »

ДГ,явно съм те засегнала. Извинявай. Това,което исках съвсем не е да те обидя или да те накарам да се чувстваш зле. Няма да ти натрапвам моето мнение,нито ще ти казвам как да живееш живота си,но това което много ме озадачи е,как можа да кажеш ,че никой тук не ти е откликнал на апела за помощ освен хпджон? Ето на това му казвам промиване на мозък разбираш ли? Ние си помагаме взаимно,остави Фейсбуци  и телефони и т.н. Повечето тук са тук,защото имат нужда да знаят,че не са сами в това. На мен лично никой тук не ми е обърнал гръб, винаги са отговаряли всички на въпросите и страховете ми и това ми е помагало. Ти просто си повярвала на нещо,незнайно какво и мислиш,че това помага.Ами ок,супер. Аз лично се радвам,когато някой е добре и намира пътя към успеха. Но ти наистина забравяш коя беше и кои бяхме ние.Сега защитаваш някаква теория на успеха,в която ти самата още не знаеш колко добре фукнционира. Обърна се срещу нас ,но това е твое решение. Пожелавам ти от сърце успех!!!

И моля послушайте админа.  Smiley
Активен
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #3533 -: Май 15, 2012, 11:34:09 »

-
« Последна редакция: Декември 23, 2012, 02:40:22 от DG » Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #3534 -: Май 15, 2012, 11:42:26 »

-
« Последна редакция: Декември 23, 2012, 02:40:08 от DG » Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
hpjon
Гост
« Отговор #3535 -: Май 15, 2012, 12:00:33 »

Някой тук преди време обеща да отвори тема за поговорки и тъй като не виждам такава, ще го кажа тук:

Помогни си сам, за да ти помогне и Господ.

Или както бе казал Уорън Бъфет преди може би 30-ина години: бедните нека не се оплакват, че са бедни - парите се търкалят по земята, просто трябва да се наведете, за да ги вземете. Същото е като с поговорката -  все пак трябва някакво усилие, за да се постигне успех. Понякога дори не малко усилие.
Активен
Little Овненце
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #3536 -: Май 15, 2012, 12:11:48 »

Добре де,ти сама казваш,че живота ти е скучен,защо се засягаш тогава? Аз знам колко тънкообидни сме всички с тези панически разстройства,но чак пък толкова Smiley А колкото до литераурата мила моя,ако ми беше пред очите щях да те "шибна" с поне една от книгите,които съм изчела. Давала съм толкова много примери тук,както и лекции.Мило момиче,не четеш или четеш през редовете или не,по лошото даже- това,което ти отърва Smiley Не случайно ти казах,че забрави от къде дойде и кои бяхме ние. Хпджон сигурно е и компетентен и по въпроса с дъщеря ти и нейното изследване. Сама си вкарваш автогол като пишеш тук врели не кипели. Сърдиш се за неща,които сама знаеш,че са истина. Обвиняваш хората,че не ти били помагали,къде четеш къде не четеш,ама нали си намерила пътя? Супер,само така и само напред. Колкото до това,което ми беше дал хпджон ....само ще се усмихна Smiley Не е подигравка,сега знам,че и така ще го интерпретираш...имам си там лични съображения,които точно с теб няма да споделя. Smiley
Като не виждаш никаква помощ от наша страна,тогава за какво влизаш и пишеш? Остави ни ,ние сме заблудени, не знаем как да се оправим,само мрънкаме.Ти,хпджон и компания сте най велики,най знаещи. Ще пишеш ли след 4 месеца колко си добре?
И пак ще се върна към книгите,понеже те виждам колко ВАЖНО е за теб да прочетеш нещо черно на бяло. Толкова,колкото ние сме изчели с Кадифе и още един съфорумец,който отдавна вече не влиза тук,не си виждала и на снимка. И на мен тези книги никой не ми ги е дал,мозъка ми не е колкото едно аспиринче,че да не се досетя сама да потърся литература. Ти на това ли му викаш помощ? Една книга? Не се ли сети сама да потърсиш? Или за това пак ще ни обвиниш нас? В това ли се изразява за теб желанието на някой да ти помогне? Ако е така наистина много жалко и тъжно Sad След това не набеждавай Тодоров и неговите изказвания,ти сама си го просиш. Не се и опитвай да го разбереш,това,което иска да каже той е на светлинни години от това,в което си повярвала ти.

Активен
hpjon
Гост
« Отговор #3537 -: Май 15, 2012, 12:21:27 »

Добре де,ти сама казваш,че живота ти е скучен,защо се засягаш тогава? Аз знам колко тънкообидни сме всички с тези панически разстройства,но чак пък толкова Smiley А колкото до литераурата мила моя,ако ми беше пред очите щях да те "шибна" с поне една от книгите,които съм изчела. Давала съм толкова много примери тук,както и лекции.Мило момиче,не четеш или четеш през редовете или не,по лошото даже- това,което ти отърва Smiley Не случайно ти казах,че забрави от къде дойде и кои бяхме ние. Хпджон сигурно е и компетентен и по въпроса с дъщеря ти и нейното изследване. Сама си вкарваш автогол като пишеш тук врели не кипели. Сърдиш се за неща,които сама знаеш,че са истина. Обвиняваш хората,че не ти били помагали,къде четеш къде не четеш,ама нали си намерила пътя? Супер,само така и само напред. Колкото до това,което ми беше дал хпджон ....само ще се усмихна Smiley Не е подигравка,сега знам,че и така ще го интерпретираш...имам си там лични съображения,които точно с теб няма да споделя. Smiley
Като не виждаш никаква помощ от наша страна,тогава за какво влизаш и пишеш? Остави ни ,ние сме заблудени, не знаем как да се оправим,само мрънкаме.Ти,хпджон и компания сте най велики,най знаещи. Ще пишеш ли след 4 месеца колко си добре?
И пак ще се върна към книгите,понеже те виждам колко ВАЖНО е за теб да прочетеш нещо черно на бяло. Толкова,колкото ние сме изчели с Кадифе и още един съфорумец,който отдавна вече не влиза тук,не си виждала и на снимка. И на мен тези книги никой не ми ги е дал,мозъка ми не е колкото едно аспиринче,че да не се досетя сама да потърся литература. Ти на това ли му викаш помощ? Една книга? Не се ли сети сама да потърсиш? Или за това пак ще ни обвиниш нас? В това ли се изразява за теб желанието на някой да ти помогне? Ако е така наистина много жалко и тъжно Sad След това не набеждавай Тодоров и неговите изказвания,ти сама си го просиш. Не се и опитвай да го разбереш,това,което иска да каже той е на светлинни години от това,в което си повярвала ти.

Много радикално, крайно и агресивно изказване.

За тези, които само четат, но не пишат: това, което се чете от цитата е един блестящ пример за завист. И една гаранция за това, че нещастието, в което се е вкопала пишещата скоро няма да я напусне. Тя сама си държи на него.

Така ПР няма как да си иде, дори и с най-добрия терапевт на света и с най-мощните медикаменти. Това е пример за тип мислене, който гарантира само едно - нещастие.

Обратно - DG независимо дали определя ежедневието си като скучно или не, то тя е обречена на щастие. Защото го търси, променя се, не спира по пътя към него. Това е и общото на всички, които са се справили с ПР - просто са пожелали да бъдат щастливи.

Парадоксално е, но за някои хора щастието изглежда плашещо. Те затова и се държат така, че да го прогонят. Няма причина обаче щастието да не дойде при всеки, който го е повикал, който го е потърсил, който не остава статичен, а е динамичен и истински отворен към него. Щастието е постижимо! Друг е въпроса дали е желано.

Активен
Little Овненце
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #3538 -: Май 15, 2012, 12:40:39 »

Хахаха,не могаааа повечееееее,няма такъв цирк. Значи ако целта ти е да завземеш целия форум и да ни накараш нас да спрем да пишем,за да можеш да си търсиш тук жертвички,много ама много жестоко си се излъгал. Като виждаш,че има хора,на които не им представлява интерес твоето мнение,остави ги,иди си. Защо продължаваш? Ккакво искаш да постигнеш? Нали си пишете с ДГ на лични,обработвай си я там и нас ни оставете да си берем гайлето. Какъв ви е зора не знам.
Едно от чувствата ,в които ме обвиняваш че изпитвам-завист- ми е толкова чуждо и непознато. Знаеш ли защо драги,защото и на мигли да застанеш и по корем да се влачиш,никога няма да постигнеш това,което съм постигнала аз.Повярвай ми,знам за какво говоря. Когато ти те първа си се пръкнал на този свят,за мен се пишеше по вестниците и се говореше по телевизията.Никога не съм си позволявала да говоря за това,защото не искам да изглежда ,че съм нещо повече от хората тук,но от теб със сигурност съм.Само слаби характери като теб биха се подали на такъв вид терапия,толкова сте слаби и беззащитни,че много мъничко му трябва да човек да ви омае и превъзпита. Ето защо ,ние, никога няма да се излъжем да те последваме,защото сме силни. Не вярвам на нито една твоя дума, помолих те безброй пъти и на лични да ме оставиш на мира,да не ме коментираш. Исках да бъда въпреки всичко учтива. Но ти не,ти си толкова нахален и много много опасен.  Мило момче,скрий се докато е време.Прибери си отровните пипала от този форум докато не си пострадал.
Активен
hpjon
Гост
« Отговор #3539 -: Май 15, 2012, 01:05:50 »

Цитат
Прибери си отровните пипала от този форум докато не си пострадал.

Последното нещо искам е да пострадам по някакъв начин. Всъщност, не знам да има някой разумен човек, който да го иска.

Какво остава - аз да спра да пиша, за да не се осъществят заплахите ви ли?

Защото заплахите в последно време ми станаха много - и на лични, а сега и тук, и то не от един или двама - с всеки изминал ден изпускате все повече нещата и разчитате на сплашване.

Къде ли бръкнах така лошо, че да трябва да ме заплашвате? Явно дълбоко...
Активен
Страници: 1 ... 234 235 [236] 237 238 ... 316
  Изпечатай  

Отиди на:  

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА