evropea.com - форум за паническо разстройство
Февруари 11, 2025, 02:13:46 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година

Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 1
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 1

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума
xx Forever Hemp Gummies Complete Breakdown: Examining Its Natural Ingredients
[Паническо разстройство]
JosephreunC
Февруари 04, 2025, 11:01:19

Спонсорирани връзки

Страници: 1 ... 170 171 [172] 173 174 ... 316
  Изпечатай  
Автор Тема: СПОДЕЛЯМ, ЧЕ...  (Прочетена 393583 пъти)
vanotty
Newbie
*

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 43

Vanotty

Профил
« Отговор #2565 -: Февруари 23, 2012, 01:45:05 »

Не знам какво да ти кажа за успокоение. Тук чета,че кардинални промени помагали при ПР. Какви промени?!Аз поне нито мога да си позволя да напусна работа,нито да замина в чужбина,нито да си сменя жилището. Това означава ли,че цял живот ще се боря с ПР?! Според мен човек трябва да се пребори със себе си най-вече със собствените си страхове. Аз съм сама и ме е страх,че мога да остана без работа,че може да ми стане лошо и няма кой да ми помогне,че никога няма да се омъжа и да имам деца. Страх ме е,че водя един самотен и безмислен живот. Не се плаши!И аз виждам понякога размазано,макар че нося очила. Това не е страшно! Понякога не мога да се концентрирам и това е проблем при мен особено в работата. Опитвам се да се средоточа върху нещо,но не става защото психиката ми е затормозена с ПР и състоянието ми като цяло. От всичките тези лекарства ми падна имунитета и оттам ме налегнаха други болежки. Горе главата!Не си сама в борбата с ПР!Аз като чета тук изказвания се поуспоких,че не съм единственат с ПР.
Активен
hpjon
Гост
« Отговор #2566 -: Февруари 23, 2012, 01:49:14 »

vanotty,
виж тази тема и по-специално 5-та страница от нея - http://strahove.evropea.com/index.php?topic=642.60

Там сме се събрали няколко човека, които сме се отървали, оправили, забравили, както искаш го наречи от ПР (не със споменатия метод ЕМДР, но това няма значение).

Не трябват никакви кардинални промени, спокойно. Трябва малко помощ, за да се преодолее един страх. Това е, нищо повече.

Знам, че всеки е способен на това - хората, които са се справили трайно и удовлетворяващо вече са много. Вярвай и търси правилния път.

Поздрави и успехи!
« Последна редакция: Февруари 23, 2012, 01:53:18 от hpjon » Активен
wenddy
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 28

Профил
« Отговор #2567 -: Февруари 23, 2012, 01:58:43 »

И аз нямам деца и не знам как ще износя изобщо дете и как ще го гледам и кой мъж ще ме търпи задълго с ПР. Обикновено ние нямаме разбиране от хората,които не са го преживели....
Активен
vanotty
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Vanotty

Профил
« Отговор #2568 -: Февруари 23, 2012, 02:08:13 »

И аз нямам деца и не знам как ще износя изобщо дете и как ще го гледам и кой мъж ще ме търпи задълго с ПР. Обикновено ние нямаме разбиране от хората,които не са го преживели....
Това не го мисли. За  всяко нещо си идва момента. Разбиране не очаквай от никой. Повечето хора не могат да разберат как се чувстваш,защото физически нищо ти няма. Не си личи да ти има нещо и хората мислят,че преувеличаваш.
Активен
track
Hero Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 1892

Профил
« Отговор #2569 -: Февруари 23, 2012, 02:11:55 »

По-добре да мислят, че преувеличаваш, отколкото да те вземат за луд, не мислите ли  Roll Eyes Щото като гледам тука как всички са се покрили (няма имена, няма години, няма нищо), май повечето се притесняват точно от второто.  Smiley
Активен
wenddy
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #2570 -: Февруари 23, 2012, 02:26:02 »

Така е , всеки иска да има конфиденциалност ! Вече съм свикнала с изказвания, че се халосвам, че си внушавам, че се знаимавам с глупусти, ама ги разбирам,защото не са минали през това и нямакак да знаят колко са кофти симптомите. И нещата не са само до воля или до това да се "стегнеш" или "да се вземеш в ръце" както често се спрагат от неразбиращите такива реплики.
Активен
vanotty
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Vanotty

Профил
« Отговор #2571 -: Февруари 23, 2012, 02:36:30 »

И на мен така са ми казвали,но хич не им обръщам внимание.
Активен
vesi2003
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 313

Профил
« Отговор #2572 -: Февруари 23, 2012, 04:20:16 »

Уенди,каква най-висока доза си взимала от серопрама,защото и аз пия същото.
Активен
Шашмагюл
Hero Member

Рейтинг: -16
Неактивен Неактивен

Публикации: 2962

Профил
« Отговор #2573 -: Февруари 23, 2012, 06:40:33 »

Споделям, че пак имам подготвителни контракции, които ми изкарват акъла.  Grin
Активен

Гледам на карти,кафе,виждам аурата,летя през простраството и времето,хвърям боб,лея куршум,ТЕС-ам.
Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Бъди оптимист! Дори в психиатрията!
"г-жа DG" АПРОПО, ПО - ДОБРЕ ДЯВОЛИТА ЖЕНА, ОТКОЛКОТО БОЖЕСТВЕНО ЛУДА! Cheesy
wenddy
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #2574 -: Февруари 23, 2012, 06:55:44 »

vesi2003 , на 30 мг. Стигала съм до толкова когато съм била много зле -с постоянни атаки, сърцебиене, ужасно силен световъртеж и умора до толкова,че имах сили да стана да закуся и да си легна отново. Сега пак съм на 30 мг, след като бях постигнала ремисия и 2 години бях стабилна (на 10 мг), дори бях в друг град  на няколко пъти съвсем сама на хотел. И  изведнъж след като се преуморих на работа се разклатих. Тогава постпененно започнах да качвам, защото  се появява умора , безсилие и замайване след около 2 часа след като стана .И така цял ден.  Привечер отшумява. На 20 мг се оправих и 3 месеца бях добре , декември пак се преуморих айде пак и сега съм с 30 мг. И така по половин година, а преди съм си знаела пия ли хапче , дори и малка доза след овладяване на рецидива съм добре...
Активен
track
Hero Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 1892

Профил
« Отговор #2575 -: Февруари 23, 2012, 08:32:25 »

Аз обаче съм като един ходещ проблем... Съдби, чудесии, толкова неща чух днес, че направо ми иде да.... Понеже съм една голяма страхливка да направя някои неща, зарибих таксиметровия да дойде с мен на кафе  Какви неща чух направооо  И сега, понеже ми даде визитката си на излизане, на прибиране му звъннах да ме вземе и понеже сега ми има номера и ми излезе с няква теза, че човек като губел не знаел какво печели, че и смс получавам сега от него  Ходещо бедствие, с проблеми след себе си съм аз... И всичко от тая пуста спонтанност  Има ли оправия това чудо и кой може да ми помогне  Roll Eyes
Активен
Alice
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 404

Weirdo ;)

Профил
« Отговор #2576 -: Февруари 23, 2012, 09:13:02 »

Много сте писали, не ви изчетох ... Здравейте, на всички нови  Roll Eyes

Споделям, че снощи изживях най-ужасната си и плашеща криза. Беше нещо непоносимо и непосилно... Исках да убия психическото, софтуера, бъга в системата  Grin Молех се да свърши и повече да не се повтаря  Cry

Като се замисля, май при мен ПР е в следствие на депресия ... Дори вече не знам дали е ПР, повече го виждам, като депресия. Не знам какво е, но мен чака  Undecided

Споделям, че се чувствам нелепо.
Че отново съм адски лабилна и знам защо ...
Това мое "влюбване" беше лоша идея, много лоша ... Човекът е точно обратното на мен - яко купони, мацки, бройки, алкохол и наркотици ... бе на въртележката е ...  Grin Иначе не е тъпанар, усещам го, че и на него нещо му има на душицата, и него го е страх, но още не знам от какво.
Тааа... Какво бих могла да имам аз с такъв човек !?!  Shocked Нищо! Макар, че типично женското ми желание, да го прегърна с любовта си и тн., знаете к'во имам предвид  Grin , е направо класика ...  Grin Доброто момиче и лошото момче !?!  Roll Eyes No way 

Сега се чудя как да притъпя появилите се чувства и да приключа ... Искам отново да съм подвластна на волята си ! Направо ме е яд, с какви глупости се занимавам и на шибания си късмет, все на такива да попадам !!!
Активен

Сред жълтите дюни цъфти невиждана пясъчна лилия... Отдавна я търсеше ти, отново те питам: Откри ли я ?
skorpi
Hero Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 1629

Профил
« Отговор #2577 -: Февруари 23, 2012, 09:59:24 »

Цитат
Сега се чудя как да притъпя появилите се чувства и да приключа ... Искам отново да съм подвластна на волята си ! Направо ме е яд, с какви глупости се занимавам и на шибания си късмет, все на такива да попадам !!!

С търпение, воля и най-вече като си намериш нещо ново или поне на мене това ми помага обикновено - просто продължавам нататък. Докато си вися сама да се самосъжалявам, щастието няма да дойде. Трябва да изляза, да си го хвана за ръчичка и да тръгна с него - няма др начин. Не си губи времето в каквито и да било драми - абсолютно безсмислено. Сега говоря така, щото съм се постабилизирала и обстоятелствата ми са благоприятни и защото както казах, съм на друга вълна. , но все пак не съм забравила какво беше... просто в момента го гледам отстрани и не ми дреме особено. Има по-хубави и важни неща, като    и т н. 
Чудя се защо ли толкова време изгубих в нищоправене и самоунищожение, ама хайде, да речем, че е бил необходим етап на израстване и осъзнаване, който никога няма да се повтори
Активен

Животът не е чакане бурята да отмине, той е да се научиш да танцуваш под дъжда!
Шашмагюл
Hero Member

Рейтинг: -16
Неактивен Неактивен

Публикации: 2962

Профил
« Отговор #2578 -: Февруари 23, 2012, 10:01:55 »

--
« Последна редакция: Януари 22, 2013, 03:12:28 от DG » Активен

Гледам на карти,кафе,виждам аурата,летя през простраството и времето,хвърям боб,лея куршум,ТЕС-ам.
Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Бъди оптимист! Дори в психиатрията!
"г-жа DG" АПРОПО, ПО - ДОБРЕ ДЯВОЛИТА ЖЕНА, ОТКОЛКОТО БОЖЕСТВЕНО ЛУДА! Cheesy
Alice
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 404

Weirdo ;)

Профил
« Отговор #2579 -: Февруари 23, 2012, 10:45:43 »

Скорпи, не мога аз така, защото рядко, но бързо се влюбвам и трудно, и бавно разлюбвам ...  Undecided
Активен

Сред жълтите дюни цъфти невиждана пясъчна лилия... Отдавна я търсеше ти, отново те питам: Откри ли я ?
Страници: 1 ... 170 171 [172] 173 174 ... 316
  Изпечатай  

Отиди на:  

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА