evropea.com - форум за паническо разстройство
Април 28, 2025, 06:34:34 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година

Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 2
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 2

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума
xx Jackpot Bet online
[Паническо разстройство]
GregoryGex
Април 26, 2025, 02:49:10

Спонсорирани връзки

Страници: 1 ... 53 54 [55] 56 57 ... 316
  Изпечатай  
Автор Тема: СПОДЕЛЯМ, ЧЕ...  (Прочетена 396652 пъти)
skorpi
Hero Member

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 1629

Профил
« Отговор #810 -: Ноември 19, 2011, 12:20:07 »

Цитат
Аз се справям достатъчно добре в мачкането на чаршафите, че да се занимавам и с оправянето им   

И Скорпи иска да мачка чаршафи
Активен

Животът не е чакане бурята да отмине, той е да се научиш да танцуваш под дъжда!
track
Hero Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 1892

Профил
« Отговор #811 -: Ноември 19, 2011, 08:04:04 »

Smiley
« Последна редакция: Януари 29, 2012, 06:45:07 от track » Активен
skorpi
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #812 -: Ноември 20, 2011, 12:08:55 »

Е, ти пък, така не е интересно Cheesy
Активен

Stareternity
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 332

Профил
« Отговор #813 -: Ноември 20, 2011, 12:26:49 »

Споделям, че днес съзрях една много готина мацка в магазина. Огледах я нахакано. Но не я заприказвах. Много съм срамежлив. Хем съм с голямо самочувствие, хем един вид се мисля за недостоен, нещо.  Защо не съм като италианците? Да се лепна, пък ако ме "разкарат" просто да свия рамене.  А беше готина - висока, източена и други  Wink
Активен
skorpi
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #814 -: Ноември 20, 2011, 12:39:38 »

Цитат
Хем съм с голямо самочувствие, хем един вид се мисля за недостоен, нещо.

Мисля, че това важи за всички с ПР и точно в това амбивалентно отношение към нас самите е проблемът май, май. Wink
Активен

track
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #815 -: Ноември 20, 2011, 10:21:18 »

Smiley
« Последна редакция: Януари 29, 2012, 06:45:12 от track » Активен
queenmaya23
Full Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 176

Профил
« Отговор #816 -: Ноември 20, 2011, 03:28:14 »

Споделям че
вчере влизам в един магазин и един тип ме гледа с ей такива очи... Cheesy
Активен
track
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #817 -: Ноември 20, 2011, 05:52:34 »

Smiley
« Последна редакция: Януари 29, 2012, 06:45:17 от track » Активен
vesi2003
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 313

Профил
« Отговор #818 -: Ноември 20, 2011, 06:36:03 »

Trak,подобрение минимално.Ходя на работа.Но си усещам и симптомите на ПР.,които в момента са по засилени поради цикъл.Искам да почна да пия някакъв АД.,а трябва да чакам още сумати време,докато ги пия тези лекарства в момента.Карам я някакси,но искам като вас да се чувствам по добре.
Активен
skorpi
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #819 -: Ноември 20, 2011, 07:02:02 »

Цитат
Скорпи, ти по цял ден стоиш вкъщи, нали? Какво правиш?

Основно съм вкъщи, но излизам, защото трябва и да работя. Това правя. Виждам се с приятели... гледам си кучето, разхождаме се с него, пътувам... за по-далече отивам с кола или такси, така ми е по-спокойно. Малко вече взе пак да не ме свърта, така че нищо чудно пак да попътешествам. От сега ми се иска... 

Тука все си говорим за любов и секс, ама аз искам да повдигна още една тема - за приятелството... знаете ли какво става, когато омешате всичко това - една голяма каша и накрая губите всичко накуп, защото сте го оплескали преди да се усетите. И дори когато чувствата отминат, приятелството все още липсва. И не че не можеш да имаш други приятели, но си искаш този. И те гложди, че е станало така, но не знаеш дали и как да поправиш нещата. Връщаш лентата назад и се обвиняваш, но връщане няма. Ранени сте и това е положението. Единственото, което ви остава, е да се надявате, че някой ден ще можете да се погледнете в очите без болка и обвинения, а приятелски. Без екстри.  Undecided
Активен

Little Овненце
Hero Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 703

Профил
« Отговор #820 -: Ноември 20, 2011, 07:05:48 »

ехоо пийпъл,ей ме на.
Ами Миме какво да ти кажа,терзанията си ги има.Петък и събота бяхме заедно,в петък пихме в нас, а снощи излизахме.Не бях излизала не знам от кога.Бяхме на един пиано бар и си изкарахме страхотно. Тази сутрин беше най прекрасната в живота ми.Секс,мазаж,чаша кафе и закуска  
Как да не го обичам кажи ми? На обяд бях при доктора и обсъждахме много тази тема. Той казва,че подхождам много зряло и мъдро към нашите отношения,незвисимо ,че сърцето ми се къса, не го спирам за нищо. По този начин запазвам достойниството си. Той също е на мнение,че трябва да говоря с него, но трябва да е много внимателно и да изчакам подходящия момент. Също така ми каза,че все още няма нищо черно на бяло като договор,така че нека изчакаме да видим дали наистина ще замине. Той мисли също така,че нашата връзка е толкова специална,той няма така лесно да забрави всичко и да се втурне към някакви други емоции с някоя друга. Но всичко това за предлопожения,никой не знае какво става в главата на овнето.
Никога няма да мога да му кажа това ,което изпитвам Миме,защото ме е страх. Не се оправдавам,наистина ме е страх от това,което той ще каже. Много ще ме заболи,няма да мога да го понеса.

Споделям,че имам най прекрасния телфон на света  

Кадифето малко ще си почине от форума,явно е намерила своя душевен мир и няма нужда повече да се подмотава тук. До някъде я разбирам.
Скорпи....точно така бях и аз,докато не се появи това малкото нещо и ми обърна света наопаки. Сега изпитвам ужас от липсата му. Обичам го с цялото су сърце и Господ ми е свидетел,че не мога така с лека ръка да се откажа от него. Няма никога да го мога. И понеже ще се наложи насила да се случи,мисля,че е по добре да умра Sad

Доктор Кристо много хубав съвет ми дава и аз го следвам, но когато медикаментите изчезнат? Любовта и секса? Какво правим тогава?

Веси трябва да бъдеш много ама много търпелива с тези лекарства. Но честно да ти кажа,не знам защо трябва тях да пиеш вместо един стабилен АД,за да се приключи с тези гадни симптоми? В смисъл не знам за теб кое е по важно де. Аз ти казах,че съм ги приемала тези същите лекарства, но минаха месеци докато се почувствах по добре и да знаеш накрая аз сама ги хвърлих в коша. Симптомите намаляха ,но не изчезнаха и аз реших,че зависима от тях няма да ставам. Но както казах,не знам при теб как точно стоят нещата.

Неделя вечер,мусаката е в печката,чакам да стане и да хапна и да се паркирам в леглото с новото телефонче....
Активен
vesi2003
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #821 -: Ноември 20, 2011, 07:14:26 »

Леле не ме плаши,колко време се пият тия гадости.Тоя ми каза един месец,но като  чувам от хара,е доста повече.Какво да правя незнам.А симптомите съвсем леко затихнаха.Повечето са симптомите на ПР.
Активен
track
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #822 -: Ноември 20, 2011, 07:21:07 »

Smiley
« Последна редакция: Януари 29, 2012, 06:45:25 от track » Активен
vesi2003
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #823 -: Ноември 20, 2011, 07:22:54 »

Стомаха го минах,сега  пия за вестибуларнияапарат.
Активен
skorpi
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #824 -: Ноември 20, 2011, 07:46:24 »

Цитат
Скорпи, какво работиш? За приятелство между мъж и жена ли говориш?

Занимавам се с писане, казвала съм.  Smiley Да, за приятелство между мъж и жена говоря.
Маруся, аз лично след като се клех, че ще умра преди 2 години след загубата на любимия човек и не умрях, вече съм по-умерена в това и слава Богу, защото се оказа, че не е последният, когото ще обичам, както си мислех тогава. Та мисълта ми е още хора ще има за преодоляване, затова по-добре да не се тръшкаме като за световно всеки път. Иначе и на мен ми е болно за разваленото приятелство и не искам да му търся заместители, ама какво мога да направя? Решила съм, че каквото и да ми се случва, ще живея. Колкото и да ме боли, заради никого няма да умирам - РЕШЕНО е. Ще намеря начин да го преодолея. Дет се вика, сефте Grin
Опитът обаче ми показва, че когато обичаме някого толкова силно и обсебващо, животът ни го отнема Undecided Жестоко е, но така си връща баланса... не може да обичаш друг повече от себе си. Разбира се, че аз всеки път си нарушавам това правило, защото знам само един начин да обичам и той е този - в който е на живот и смърт... но се опитвам да си наложа самоконтрол, да не се отчайвам, да не спирам да вярвам, да се надявам, да се боря, да живея най-малкото, за да видя какво ще ми поднесе животът по-нататък. Имам си и своите тежки моменти. Плача, слушам музика, затварям очи, потъвам в мъката си сама и далече от погледите на сеирджиите, после отивам в банята, измивам се, усмихвам се и продължавам докъдето съм стигнала. Трагедиите са си предостатъчно, че да си създаваме още сами.
Виждате ли сега защо повече жени са с ПР? Погледнете само за какви терзания става дума... айде нЕма нужда... 

Цитат
Доктор Кристо само влиза, казва колко му е хубав денят и си излиза 

Ами все пак е мъж. Те така правят - влизат, излизат и ни оставят да си се терзаем Cheesy Grin
Активен

Страници: 1 ... 53 54 [55] 56 57 ... 316
  Изпечатай  

Отиди на:  

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА