evropea.com - форум за паническо разстройство
Януари 20, 2025, 06:15:23 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година

Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 4
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 4

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума
xx Great Site for Online Fun
[Паническо разстройство]
Calvinutism
Януари 11, 2025, 04:43:04

Спонсорирани връзки

Страници: 1 ... 36 37 [38] 39 40 ... 316
  Изпечатай  
Автор Тема: СПОДЕЛЯМ, ЧЕ...  (Прочетена 390539 пъти)
track
Hero Member

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 1892

Профил
« Отговор #555 -: Октомври 31, 2011, 04:59:23 »

Smiley
« Последна редакция: Ноември 08, 2011, 04:56:09 от track » Активен
skorpi
Hero Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 1629

Профил
« Отговор #556 -: Октомври 31, 2011, 05:32:42 »

Само недей черна - трети път се обезцветявам, половината коса отрязах и пак не е квото искам Undecided Като ПР е, няма отърване. А червеното ще ти избива винаги сума време, като пада другата боя. Преди години бях червена. Сега ще видим ква ще стане, като продължа с експериментите
Активен

Животът не е чакане бурята да отмине, той е да се научиш да танцуваш под дъжда!
ddiddi
Full Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 203

Профил
« Отговор #557 -: Октомври 31, 2011, 07:03:22 »

Споделям, че от две седмици ми е дошло вдъхновението и мноооого рисувам. Така де, това си е мойто призвание. А също и предизборно ходих на няколко концерта. С една приятелка отиваме на площада и там пълно с хора. Накарах я да отидем максимално близо да сцената в най- голямата тълпа. Така бях зажадняла за това мое естествено състояние...този път не си стоях затворена в къщи или с големи усилия да излезна и да гледам скрита зад някое дърво най- накрая. Не беше толкова важен самият предизборен концерт, важното за мен беше, че ми  се ходеше там в хората, в силната музика сред нормалното ми състояние. Много се заредих положително. Като цяло това беше най- хубавото ми лято от няколко години насам,...просто защото ПР засега е отлетяло от мен, надявам се по- задълго. Smiley
Активен
vesi2003
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 313

Профил
« Отговор #558 -: Октомври 31, 2011, 07:58:03 »

Маруся,аз   при настинка почти винаги ползвам нурофен стоп колд и ми няма нищо,споко.
Активен
didi
Full Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 144

Профил
« Отговор #559 -: Октомври 31, 2011, 08:06:08 »

Какво ни е на нас раците бе хора Angry Аз съм рак и трябва да ви кажа ,че съм си супер -пич и половина  love1Живея безпроблемно със скорпион,водолей и кози рог,а с лъв,дева и стрелец се разбирам чудесно
Активен
skorpi
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #560 -: Октомври 31, 2011, 08:51:34 »

Цитат
Какво ни е на нас раците бе хора  Аз съм рак и трябва да ви кажа ,че съм си супер -пич и половина

Ама ти си женско, бре, ние мъжете ги оплюхме Grin Grin
Активен

kadife
Hero Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 577

Профил
« Отговор #561 -: Ноември 01, 2011, 12:39:49 »

Хубавите неща стават бавно, така е и с моето вино. Иначе лично аз зимата пия червено, а лятото бяло. Пролет и есен - розе.

"Това като с блондинките и брюнетките ли е?"

По този много дебатиран въпрос бях чел едно изследване. Там се оказало, че естествените блондинки отделят в по-големи количества хормон, който привлича мъжете. Това било достатъчно за да не наблягат на други средства за привличане. В тези останали средства влиза и интелекта.
 Smiley

Редактирано съобщение и усмивка в края на поста... о, ужас, г-н Тодоров Вие нарушихте Първият закон на биороботиката и ставате човек!!! laugh

Водят малко момиченце при психолог. Психологът го пита, момиченце сега какъв сезон сме? Лято - отвръща намусено момиченцето.
- Хмм... онзи ден кара ли шейна?
- Карах.
- А вчера прави ли снежен човек на двора.
- Правих.
- Е, тогава какво лято е?!
- Скапано!
« Последна редакция: Ноември 01, 2011, 12:57:35 от kadife » Активен
didi
Full Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 144

Профил
« Отговор #562 -: Ноември 01, 2011, 07:18:09 »

Скорпи успокои ме -бях започнала да си мисля,че нещо не ми е наред tease1 Да споделя и нещо шантаво  откакто гледах първият филм на "Здрач" започнах да следя и "Дневниците на вампира" Evil тия вампири направо са ми взели акъла :tease1:чакам всеки четвъртък с нетърпение да си сваля новата серия  Grin също като някоя бабичка която си чака турския сериал
Активен
track
Hero Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 1892

Профил
« Отговор #563 -: Ноември 01, 2011, 08:22:59 »

Smiley
« Последна редакция: Ноември 08, 2011, 04:56:21 от track » Активен
kadife
Hero Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 577

Профил
« Отговор #564 -: Ноември 01, 2011, 09:36:24 »

На Кадифе й скърцат мислите по завоите, Трак, не  от зъбите laugh

Обсъдили сте  вие цветовете на косите, да сте чули някой път жена да попита мъж дали е блондин или брюнет... но пък винаги може да го попита колко е висок. В този ред на мисли колко ти е висок птихотерапевта, Трак, имам вътрешен компас за високите хора и теория за тяхното очарователно поведение.

По повод на косите, била съм отдавна и червена, и черна, но червеното подчертава зеленото на очите и разсейва чертите на лицето, а пък черното дава една сериозност на лика и поне 10 мъдри години върху реалните отгоре. Затова пък русото... русото е много провокиращ собственото развитие цвят и веднага ще се обоснова. На едра руса жена й се налага постоянно да доказва, че освен красива е и умна, а това не остава мозъка в ленивост Smiley

Мисля, че често повтаряме несъзнателно цвета на косата на майките си... може и да е някакъв модел.

Споделям, че се качвам на коня и отпрашвам по пътищата международни, оставям форума в отлично състояние на духа и тялото!

п.с. Диди, има една реклама  на Киндер Буено -

http://vbox7.com/play:c8f8901ed0

съвместява двете най-вълнущи неща за мен -вкусен шоколад и мъж, който толкова те харесва, че буквално е готов да впие зъби в теб  laugh

Забравих да добавя линк и към самата песен, която е много чувствена и поучителна като текст:)

http://vbox7.com/play:311912e339
« Последна редакция: Ноември 01, 2011, 09:53:55 от kadife » Активен
queenmaya23
Full Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 176

Профил
« Отговор #565 -: Ноември 01, 2011, 11:07:33 »

Споделям че изкарах отвратителна нощ.
Събудих се към 4 часа и след това неможах да заспя. Всеки път когато тялото ми се отпуснеше и бях почти заспала подскачах с някяква уплаха и усещане за задух. Едно такова усещане, все едно че ако си затворя очите и заспя...ще умра. Момичета помагайте, някой изпитвал ли е подобно нещо. Чувствам се депресирана и отчаяна, аз си мислех че се подобрявам и тайничко се надявах че ще е за дълго време, но не би!
Страхувам се, как ще заспя тази вечер?!
Активен
skorpi
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #566 -: Ноември 01, 2011, 11:41:17 »

Цитат
Страхувам се, как ще заспя тази вечер?!

С подходяща компания
Активен

vesi2003
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 313

Профил
« Отговор #567 -: Ноември 01, 2011, 01:35:54 »

мНОГО ЧЕСТО МИ СЕ СЛУЧВА ТОВА ПОДСКАЧАНЕ И СЕПВАНЕ В СЪН,СЪЩАТА МИСЪЛ МИ МИНАВА ПРЕЗ ГЛАВАТА,ЧЕ УМИРАМ,ИМАМ И ЗАДУШАВАНЕ.Аз също напоследък не се чувствам добре,а тайничко се надявам да отшуми всичко,ама не.В такива случаи взимам 1\4 ривотрил и си заспивам спокойно.
Активен
dolcetopolina
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 386

Профил
« Отговор #568 -: Ноември 01, 2011, 02:40:25 »

Дааа, и при мен го има това сепване, когато спя и да скачам, че умирам. Тогава започвам да обикалям къщата и да се сбогувам със семейството. Изпитвам световъртеж и сърцето ми ще изкочи. За щастие вече се научих как да се справям : просто сядам или лягам, отпускам се и чакам да отмине всичко, и после не съм усетила как съм заспала отново
Споделям, че вече ми омръзна всеки ден да ходя по срещи и да не спирам да говоря по телефона. Уморена съм, но така вече три дена не ми остава време да умирам или да се самонаблюдавам Дори не се задълбочавам, когато ме боли в ляво...просто нямам време. Споделям, че тук времето е слънчево, топличко и това ми дава известна степен настроение и сила
Активен
Ema
Hero Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 566

Профил Ел. поща
« Отговор #569 -: Ноември 01, 2011, 02:51:15 »

Здравейте, много хубава тема сте си започнали и толкова много сте писали, че ми трябваха дни, за да да я изчета! Но пък хубаво се посмях. Добре е да се гледа на живота и от веселата страна. Радвам се, че има живец за това!
Активен
Страници: 1 ... 36 37 [38] 39 40 ... 316
  Изпечатай  

Отиди на:  

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА