evropea.com - форум за паническо разстройство
Юни 09, 2023, 11:40:22 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година

Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 3
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 3

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума
xx Re:Въпроси към г-н Тодоров!
[Паническо разстройство]
IvanBerbatov
Февруари 28, 2023, 11:31:56

Спонсорирани връзки

Страници: 1 ... 34 35 [36] 37 38 ... 316
  Изпечатай  
Автор Тема: СПОДЕЛЯМ, ЧЕ...  (Прочетена 336726 пъти)
track
Hero Member

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 1892

Профил
« Отговор #525 -: Октомври 29, 2011, 08:03:55 »

Smiley
« Последна редакция: Ноември 08, 2011, 04:54:26 от track » Активен
queenmaya23
Full Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 176

Профил
« Отговор #526 -: Октомври 29, 2011, 04:31:39 »

Споделям че днес видях колибри, по това време на годината на паркинга на Метро, ей така долетя до мен- това ще да е на късмет! Да се надявам
Активен
track
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #527 -: Октомври 29, 2011, 04:44:42 »

Smiley
« Последна редакция: Ноември 08, 2011, 04:54:38 от track » Активен
Cristo
Sr. Member

Рейтинг: 1
Неактивен Неактивен

Публикации: 256

Victory

Профил
« Отговор #528 -: Октомври 29, 2011, 05:06:40 »

Обикновено единият клони към робуването, а другият - към властването. Не съм видяла средно положение някъде  Roll Eyes
Айде, бе, кой ти го каза това, Миме? Huh?
Имаш голяма грешка - има и такива, които са по средата - когато трябва са твърди и непреклонни, когато трябва са нежни и внимателни!! Но никога роби!
По-скоро мъже на честта, които обичат близките си
Кадифенце, "бойна готовност" означава /според мене/ да си винаги нащрек и в час със семейството си, децата си, а не като някои "тюфлеци", което се грижат само за собственото си удоволствие, на които егоизмът е в пъти по-вече, отколкото е необходимо и които не се интересуват от близките си, а са се затворили в хобитата си -лов, футбол, автомобили, риба, наука и прочие.
Но такива мъже имат и "големи" рога Evil
Активен
skorpi
Hero Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 1629

Профил
« Отговор #529 -: Октомври 29, 2011, 06:54:14 »

Споделям, че съм на 500 км от вкъщи, в родния си град, където отдавна не съм била 
Активен

Животът не е чакане бурята да отмине, той е да се научиш да танцуваш под дъжда!
dolcetopolina
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 386

Профил
« Отговор #530 -: Октомври 29, 2011, 07:20:19 »

Споделям, че се боря вече два часа да си свържа лаптопа към модема ама той се опъва...ей сега като си налея едно голямо Chivas Regal ще го оправя като сме две глави в една
Няма нещо, което да ми се опре, кoгато се заинатя...нали за това съм Телец 
« Последна редакция: Октомври 29, 2011, 07:23:09 от dolcetopolina » Активен
kadife
Hero Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 577

Профил
« Отговор #531 -: Октомври 29, 2011, 08:08:19 »

Споделям че днес видях колибри, по това време на годината на паркинга на Метро, ей така долетя до мен- това ще да е на късмет! Да се надявам

Видяла си ето това  -  Macroglossa stellatarumwww.google.bg/search?q=macroglossum+stellatarum&hl=bg&biw=1280&bih=681&prmd=imvns&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=WTCsTqaXPIjl4QTemJT-Dg&sqi=2&ved=0CC0QsAQ

но пак е на късмет, сигурна съм Smiley

Графе Cristo, това е вярно, има хора, които потъват в собствените си хобита, но само, защото това е единственото место, на което се чувстват относително самостоятелни. Ходенето за риба, лов и други охоти и рыбалки са нещо ужасно забавно от женска гледна точка и ще кажа защо. Аз веднъж ходих, изключая желанието на поне трима души да ме отстрелят с оправданието, че им приличам на кошута, помня чудесно мъжката атмосфера, която няма нищо общо с женската, която обикновено включва преструвки, охкания и суети. Мъжете първо с часове могат да лежат на установка и нищо, ама нищо да не правят... просто си почиват и и нямат никаква нужда да говорят помежду си. Очарователно е. После сядат на едни ми ти маси и като се почват едни история, закачки, наздравета... има нещо първично, но и освобождаващо. И едва ли тези мъже не държат на семействата си в този момент, просто това си е тяхното време и те не правят нищо лошо. Това са едни мъжки времена по Хайтов, които само розовобуза мома може да оцени laugh
В този смисъл хората бива да имат хобита и бойната готовност да оставим за военни времена, за Родину без Сталину. Но все пак, жените ценят и себеотрицанието мъжкото и готовността за помощ. За жалост аз съм нямала щастието да стана свидетел на това, но се надявам все някога да се случи и да не бъда ничий роб, нито да се държа като тиран.

Любовта е грижа, но и много работа. Smiley

Скорпи, 500 км. са си 500 км. и си голяма работа, да знаеш! Smiley

Трак, щастлива съм, защото нямам панически атаки, защото се себеоткривам и онова, което се случва с мен и покрай мен, ми връща желанието за живот... за любов и за усмивки Smiley
Активен
didi
Full Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 144

Профил
« Отговор #532 -: Октомври 29, 2011, 08:46:39 »

Споделям,че днес цял ден почиствах градинката-подкастрих юките,разсадих десет броя,окосих райграса ......и сега се чувствам уморена,но доволна от резултата.  Споделям също,че вече повече от три месеца нямам ПА ,но днес шефа на шофьорите получи първата си ПА пред мен.Естествено аз веднага загрях за какво става въпрос и след като го прибраха от спешното с резултат "всичко ти е наред"го "излекувах"с половин ривотрилче от 0,5мг ,които вече не ползвам Grin armsСега мисля да отпусна морно тяло пред телевизора с чашка домашно винце за награда Лека вечер от мен 
Активен
vesi2003
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 313

Профил
« Отговор #533 -: Октомври 29, 2011, 09:15:21 »

Споделям, че се боря вече два часа да си свържа лаптопа към модема ама той се опъва...ей сега като си налея едно голямо Chivas Regal ще го оправя като сме две глави в една
sНяма нещо, което да ми се опре, кoгато се заинатя...нали за това съм Телец  ninja-miley
Активен
vesi2003
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #534 -: Октомври 29, 2011, 09:18:16 »

sНяма нещо, което да ми се опре, кoгато се заинатя...нали за това съм Телец  ninja-miley
И аз съм телец,голям инат и добра душа.
Активен
track
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #535 -: Октомври 30, 2011, 02:17:06 »

Smiley
« Последна редакция: Ноември 08, 2011, 04:54:53 от track » Активен
vesi2003
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #536 -: Октомври 30, 2011, 04:00:47 »

Сигурно ти си попаднала на изключение.Аз съм заобиколена от Телци,и в работата,и в семейството.Много търпеливи сме като характер,ама много,даже на главата отгоре ми се качват,някои хора.Рядко избухваме,но тогава става страшно.Даже това е лоша черта,да дъде човек толкова търпелив,защото знаеш,че нахалните прогресират. Smiley
Активен
skorpi
Hero Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 1629

Профил
« Отговор #537 -: Октомври 30, 2011, 08:05:25 »

Ако ще си говорим за зодии, за мен нещата опират до съвместимост. Като Скорпион се разбирам прекрасно с Телците и от двата пола. Надушваме се отдалеч, включително и в интернет като гледам.  Grin Най-дългата ми връзка и първа голяма любов беше с Телец, и до ден днешен се разбираме. Това като цяло са ми били най-спокойните отношения с мъж, ама толкова спокойни, че чак любовта умря Undecided
Но пък сме приятелчета, това не е малко. Разбирам се също с Риби и Козирози.
Активен

Животът не е чакане бурята да отмине, той е да се научиш да танцуваш под дъжда!
track
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #538 -: Октомври 31, 2011, 07:12:39 »

Smiley
« Последна редакция: Ноември 08, 2011, 04:55:02 от track » Активен
dolcetopolina
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 386

Профил
« Отговор #539 -: Октомври 31, 2011, 09:13:48 »

Да, изключения винаги има. Аз съм Телец с асцидент Лъв
Много се разбирам с Девите и Везните много ме слушат.
Ще споделя, че интернета ми отстъпи и вече не ме тормози. Но ще споделя, че от седмица болката в ляво над гърдите пак ме тормози и това ме държи в напрежение по цял ден, и се чувствам зле. Вчера ме хвана във влака със всичките симптоми на инфаркт  Cry Cry Cry
Активен
Страници: 1 ... 34 35 [36] 37 38 ... 316
  Изпечатай  

Отиди на:  

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА