evropea.com - форум за паническо разстройство
Март 26, 2025, 02:22:49 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година

Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 1
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 1

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

Спонсорирани връзки

Страници: 1 ... 27 28 [29] 30 31 ... 316
  Изпечатай  
Автор Тема: СПОДЕЛЯМ, ЧЕ...  (Прочетена 396048 пъти)
skorpi
Hero Member

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 1629

Профил
« Отговор #420 -: Октомври 19, 2011, 01:00:07 »

Цитат
Във форума има мъже, аз усещам тези неща, има мъже, които само четат и не пишат, дори не са регистрирани. Мъжете трудно признават слабостите си, има само една слабост в живота си, която биха признали с готовност и гордост - жена.

Шттт, тихо, бре, това е тактика, за да се покажат и да реагират, их че сте...
Последният път, в който казах тука, че няма мъже, получих няколко "атаки", ама не панически Пробвам дали още работи laugh Evil

Цитат
Ето Тракчето застава в защита на мъжкото съсловие
Наистина дамите са болшинство, но и от нас има представители...

И ето ви го резултатът - така като гледам още работи Cheesy
Миме, никой не ти обижда терапевта, напротив. Просто там не се пипа

Я кажете, антидепресантът след колко време понижава либидото, ако му се появи като страничен ефект? Ако до 2 седм всичко си е ок, мога ли да съм спокойна, че няма да се отрази - сериозно питам! Че това ми беше една от големите резерви.  Smiley
Активен

Животът не е чакане бурята да отмине, той е да се научиш да танцуваш под дъжда!
track
Hero Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 1892

Профил
« Отговор #421 -: Октомври 19, 2011, 01:24:44 »

Smiley
« Последна редакция: Ноември 08, 2011, 04:49:13 от track » Активен
Little Овненце
Hero Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 703

Профил
« Отговор #422 -: Октомври 19, 2011, 02:02:19 »

Миме,аз сама реших кога да увелича лекарството и сама кога да го намаля. Докторът ми казваше разбира се,но аз не бях готова нито за едното нито за другото. И сама прецених. Какво значи да ми е рано ? Ти цял живот ли смяташ да ги дънеш тия АД? Минимума е 3 месеца,аз ги приемам вече 5-ти месец,ще откарам сигурно и 6 докато нацяло ги спра. Проблемът е вътре в нас,време е да се вземем в ръце и само да направим нещо за подобряването си. Хапченцата притъпяват физическите симптоми,това беше важното,сега всичко останало зависи само от мен. Аз го знам ,осъзнавам и работя усилено. Разбира се,че ще има периоди в които няма да съм стабилна, но кой няма такива? Приемам го като нещо нормално и продължавам напред. Не казвам,че съм превъзмогнала страха, напротив, особено с тези сънища на ужасите напоследък взе да се засилва. Но работя и не преставам да работя. Както във всичко останало ,така и тук,постоянството му е майката.
Кадифенцето скоро ще е най добре от всички и аз и ги пожелавам от цялото си сърце. Надявам се даже да го отпразнуваме заедно Wink
Скорпи мила,не знам ,но при мен АД така засили либидото,че нещо не мога да се спра. Все ми се е искало,ама чак пък толкова !!! Smiley))))Може и да от обекта ,не знам. Но при мен започна да се увеличава и то драстично след 2-я месец някъде и не престава да расте:)
Чак ме е страх да го спра този Ципралекс,чудотворен е ,хихихи.
Активен
skorpi
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #423 -: Октомври 19, 2011, 02:09:19 »

Цитат
Скорпи мила,не знам ,но при мен АД така засили либидото,че нещо не мога да се спра. Все ми се е искало,ама чак пък толкова !!! ))))Може и да от обекта ,не знам. Но при мен започна да се увеличава и то драстично след 2-я месец някъде и не престава да расте:)

Обнадеждаващо звучи това Ти сигурна ли си, че пиеш Ципралекс Grin
При тебе обектът е един, а аз ги виждам навсякъде, добре че много не излизам Както и да е, то скоро ще си проличи. Засега само си мечтая.
Активен

toni_d
Full Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 197

Профил Ел. поща
« Отговор #424 -: Октомври 19, 2011, 02:10:31 »

Цитат
Я кажете, антидепресантът след колко време понижава либидото, ако му се появи като страничен ефект? Ако до 2 седм всичко си е ок, мога ли да съм спокойна, че няма да се отрази - сериозно питам! Че това ми беше една от големите резерви.  Smiley

спокойно на теб няма как да ти се отрази, на теб не ти действат такива леки наркотици:))
Активен
skorpi
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #425 -: Октомври 19, 2011, 02:32:23 »

Цитат
спокойно на теб няма как да ти се отрази, на теб не ти действат такива леки наркотици:))

Не ме предизвиквай, че ще почна да събирам желаещи да проверим след 2 седмици Cheesy
Активен

toni_d
Full Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 197

Профил Ел. поща
« Отговор #426 -: Октомври 19, 2011, 02:39:24 »

Не ме предизвиквай, че ще почна да събирам желаещи да проверим след 2 седмици Cheesy
[/quote]

Smiley)))е така провери поне ще си сигурна, няма какво да питаш, събери така двама трима и кажи после резултатите
Активен
skorpi
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #427 -: Октомври 19, 2011, 02:55:12 »

Двама-трима не са достатъчни за статистика. Но пък по един е трудно да се прецени, може да не са криви хапчетата. Въпросът ми касаеше повече желанието, отколкото изпълнението му. Там мъжете имат повече за какво да се тревожат Wink
Активен

queenmaya23
Full Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 176

Профил
« Отговор #428 -: Октомври 19, 2011, 05:01:22 »

Маруся и аз често сънувам кошмари, даже се събуждма плачейки. Снощи например сънувах че майка ми е починала...за пореден път.  Grin Действително това са ефекти от медикаментите, аз преди да отключа ПР сънувах кошмари, но не толкова често. Сега имам чувстовото, че ги сънувам през една две нощи. Както каза Кадифе и аз минах през период на сънуване на извънземни, после на клане и война, това че някой ме гони а аз бягам, но буксувам на едно място
Забелязала съм също, че ако е топло в стаята тогавай най- вече се появяват кошмари. Трябва да се спи в хладна, проветрена стая, ама на мен все като ми е студено отоплението е на 6 Smiley

Трак-че не само ти си падаш по по- възрастни мъже, аз съм от твоята партия  
« Последна редакция: Октомври 19, 2011, 05:03:44 от queenmaya23 » Активен
Little Овненце
Hero Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 703

Профил
« Отговор #429 -: Октомври 19, 2011, 06:34:37 »

това,което сънуваш за майка си е за добро. Аз също често го сънувам това. Но сега зачестиха кошмари от рода на, как любимия примерно ми се присмива,как главата ми е пробита и ми изтича кръвта,как бягам от змия и тя ме настига и хапе смъртоносно. Все ей такива гадни неща,които не мога да анализирам. Или приятелите ми,които аз наяве много обичам и държа на тях ми се присмиват и ме зарязват в пещера,където няма изход и някви ей такива. Страшно е и го сънувам направо в 4 D. Sad
Дано да е от лекарствата,защото аз все си мисля,че нещо лошо ме чака и сънищата ми го показват. Sad
Активен
track
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #430 -: Октомври 19, 2011, 07:48:41 »

Smiley
« Последна редакция: Ноември 08, 2011, 04:49:31 от track » Активен
kadife
Hero Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 577

Профил
« Отговор #431 -: Октомври 19, 2011, 08:02:29 »

Скорпи, това го кажи на Кадифе. Тя е серийният изнасилвач на терапевти  Cheesy

Не знам дали антидепресантите намалят либидото, но безпаричието определено намалява моето   Cheesy

Преди малко забелязах, че освен 25-те рози от мъжа ми, има и още 2 огромни букета за мен, оставени в офиса. Жалко, че не ме трогват.  Cheesy Други неща ме трогват в момента 

Силните ми емоции ме блъскат ту в едната, ту в другата крайност.  Roll Eyes Накрая ще ми писне и ще си вляза в стандартния ритъм ми се струва. Дано да стане по-скоро  Cheesy

Знаеш ли, Трак, чувството ми за хумор винаги е било трудно смилаемо за повечето хора, но това е последен път, в който обсъждам тази тема. Никога съм нямала взаимоотношение с терапевт, това, че съм ви разсмивала, когато ми бе най-зле и едва ставах от леглото... не знаех на кой свят съм и мислех, че това е краят, защото не мога да попадна на терапевт, който да ми вдъхне сигурност и доверие и всеки настоява да се наблъскам отново с медикаменти... явно е било изтълкувано погрешно. Дължа и индиректно извинение на терапевта си, сега разбирам, че е било грешка да споделя радостта си, че най-сетне съм на крака... ходя навред сама, пътувам по работа по чужбините и не се треса от страх и панически атаки, които преливат от една в друга и няма, няма почивка. А, че е страхотен мъж, това не отричам, но това няма нищо общо с работата ни.

Активен
track
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #432 -: Октомври 19, 2011, 08:06:48 »

Smiley
« Последна редакция: Ноември 08, 2011, 04:49:42 от track » Активен
kadife
Hero Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 577

Профил
« Отговор #433 -: Октомври 19, 2011, 08:08:33 »

Така е, да съм мислела по-рано, преди с шеговитото си и лекавото поведение във форума да дескридитирам чудесен  професионалист и човек.

п.с. споделям, че си взимам неплатен отпуск от форума. Усмивки на всички Smiley
Активен
track
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #434 -: Октомври 19, 2011, 08:09:40 »

Smiley
« Последна редакция: Ноември 08, 2011, 04:49:53 от track » Активен
Страници: 1 ... 27 28 [29] 30 31 ... 316
  Изпечатай  

Отиди на:  

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА