evropea.com - форум за паническо разстройство
Октомври 09, 2024, 03:21:27 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година

Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 1
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 1

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума
xx Vitality Vibes CBD Gummies: How They Compare in the Market
[Паническо разстройство]
DavidLog
Септември 26, 2024, 12:38:53

Спонсорирани връзки

Страници: 1 ... 26 27 [28] 29 30 ... 316
  Изпечатай  
Автор Тема: СПОДЕЛЯМ, ЧЕ...  (Прочетена 384241 пъти)
Cristo
Sr. Member

Рейтинг: 1
Неактивен Неактивен

Публикации: 256

Victory

Профил
« Отговор #405 -: Октомври 18, 2011, 07:37:19 »

Е, Скорпи, знаеш много добре че това е временно състояние с лекарствата..Все едно е, когато изкачваш планината, стига до билото и вървиш по него известно време и тръгнеш да слизаш, до като стигнеш равнината... Smiley
Кадифенце, правилно си разбарала призива ми за Любовта Kiss
А за лекарствата - това всеки сам го решава, на никого не съм налагал мисълта непременно и само с лекарства да живее. Те са само едно временно помощно средство, за да бъдем в кондиция, за да живеем нормално.
Най-хубавото е, когато без лекарства, без мрачни мисли, без притеснения живеем този живот, изпълнени с положителна енергия, емоции и много обич ........
Активен
track
Hero Member

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 1892

Профил
« Отговор #406 -: Октомври 18, 2011, 09:34:12 »

Smiley
« Последна редакция: Ноември 08, 2011, 04:48:06 от track » Активен
Little Овненце
Hero Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 703

Профил
« Отговор #407 -: Октомври 18, 2011, 09:49:11 »

Добро утро на всички.
Скорпи, аз също имах подобен момент от лекарствата,но някак си мисля,че не е точно от тях. Просто как да го кажа......докато започнем да се подобряваме, толкова сме се вглъбили в тези физически симптоми,че не можем да мислим за нищо друго. Не знам дали ме разбираш. Аз понякога съм толкова отнесена,че чувам ,но не слушам, оказва се доста често, че са ми казани някой неща, за които аз дори и помен нямам. Но в процеса на подобряване, ще започнеш да усещаш, че мозъка ти отново лека полека започва да работи. Поне при мен беше така.
След срещата си с Кадифенце, съм много обнадеждена, че има шанс и без лекарства. Тъй като аз сам в етап на спиране на лекарствата,естествено е,че се страхувам от рецидив, но като видях Кадифе, колко добре изглежда и каква сигурност излъчва,просто се появи в съзнанието ми ярка светлина,че има,има спасение и без лекарства....Кадифенце,знаеш ли, започвам да се обърквам и аз вече, щастлива ли съм за бога не съм ли? Знам ,че когато той е до мен,всичко останало губи смисъл и дори от вълнение не мога да заспя. Не смея да мръдна,за да не го събудя и не мога да спра да вдишвам от аромата на кожата му,като един малък вампир съм.  Evil Усмихвам се,само като го гледам как спи до мен. Знам,че това е щастие. Но когато го няма ,ми е празно,сиво,студено. Не мога да разбера това нещастие ли е?Но тогава съм и много уязвима и най малкото може да ме извади извън релси. Точно това се получи и вчера. Имам чувство,че хората го виждат и усещат,колко усмихната и доволна бях вчера и изполват удобния момент да те сринат.
Но както и да е,отмина,наплаках се бясно и гласно и ми олекна. Въпросът е ,че има все по малко и по малко хора, на които да се довериш и аз като се позамисля,май само тук изливам душата.без да се страхувам,че някой може да се възползва от това.
Прекрасно е да познаваш хора с подобен проблем като своя и се придържам към идеята на Кадифе,за едно събиране. Много зареждащо действа една такава среща.
Кадифе, искам да направиш онова, което аз си мисля ли??  
Ако е така,давай смело,аз съм с теб Smiley)Мисля,че никога в живота си не си била на по правилното място отколкото сега Wink
Оххх,въздишам си Smiley

Хайде стига толкова за тази сутрин, по късно пак ще досаждам Smiley
Много усмивки
Активен
skorpi
Hero Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 1629

Профил
« Отговор #408 -: Октомври 18, 2011, 12:38:36 »

Споделям, че и аз скоро ще имам РД, но не съм решила още какво ще правя, нямам и голямо желание да празнувам, не ми се обяснява защо. Ще ставам на 27 иначе. 
Активен

Животът не е чакане бурята да отмине, той е да се научиш да танцуваш под дъжда!
Little Овненце
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #409 -: Октомври 18, 2011, 01:53:52 »

Една страхотна възраст скорпи Smiley
Ще измислиш нещо,няма страшно. Аз винаги съм обичала да събирам близките си в къщи,където спокойно можем да си поговорим и развеселим. Без да мисля за резервации и тоалети Smiley)
Активен
skorpi
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #410 -: Октомври 18, 2011, 01:57:25 »

Цитат
Една страхотна възраст скорпи
Ще измислиш нещо,няма страшно. Аз винаги съм обичала да събирам близките си в къщи,където спокойно можем да си поговорим и развеселим. Без да мисля за резервации и тоалети )

Аман от това "вкъщи" Undecided
Аз няма да съм си в нас със сигурност, де. И в момента не съм. Само ще видим в кой град първо. Tongue
Активен

track
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #411 -: Октомври 18, 2011, 02:00:35 »

Smiley
« Последна редакция: Ноември 08, 2011, 04:48:19 от track » Активен
track
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #412 -: Октомври 19, 2011, 07:51:35 »

Smiley
« Последна редакция: Ноември 08, 2011, 04:48:28 от track » Активен
skorpi
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #413 -: Октомври 19, 2011, 09:58:46 »

Цитат
М/у другото Скорпи се оплаква, че няма мъже във форума. Как да няма   Това, че не ги приемате като "мъже", не означава че липсват. Ей ги на - Граф Монте Кристо, г-н Тодоров, Цанко. Пропускам ли някого

Тодоров не е мъж, а терапевт Grin. Другите са старички за мене, иначе са симпатяги.  Grin Ама сега искам нещо по-младо да видя и аз един път кво е

П. С. Днес РД има butterfly
« Последна редакция: Октомври 19, 2011, 10:00:47 от skorpi » Активен

Little Овненце
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #414 -: Октомври 19, 2011, 10:14:15 »

Хаха,Скорпи,младичко искаш,ами пожелавам ти го:) Едно със сигурност знам,няма никога да го забравиш. Wink

Аз дали не спах 10 часа снощи а,като пребита бях. Затворих очите уж за малко в 9 и 30 и ги отворих днес сутринта в 8.
Не знам добър знак ли е това??
Активен
Little Овненце
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #415 -: Октомври 19, 2011, 10:17:43 »

Искам да попитам нещо всички вас.
Аз сънувам от известно време големи кошмари. Как е при вас? Случва ли ви се по често от обияайното? Дали е от намаляването на медикаментите? Опитвам се да ги анализирам, но са толкова ужасни неща,че нищо хубаво не ми идва на ум.
Много е страшно и като се събудя едно такова чувство ме обвзема.....Sad((
Моля някой да сподели ако има такъв опит.
Благодаря ви.
Активен
Cristo
Sr. Member

Рейтинг: 1
Неактивен Неактивен

Публикации: 256

Victory

Профил
« Отговор #416 -: Октомври 19, 2011, 10:55:07 »

М/у другото Скорпи се оплаква, че няма мъже във форума. Как да няма  Grin Това, че не ги приемате като "мъже", не означава че липсват.  Grin Ей ги на - Граф Монте Кристо, г-н Тодоров, Цанко. Пропускам ли някого Grin

Ето Тракчето застава в защита на мъжкото съсловие Kiss
Наистина дамите са болшинство, но и от нас има представители...
Е, активността ни е по-вече от отчайваща, но дано и другите се активизират
Споделям, че зимата напомни със страшна сила за себе  си!
Споделям, че следващата среща с нея ще е в началото на ноември....
Споделям, че днес е един прекрасен, топъл слънчев ден!!

Активен
kadife
Hero Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 577

Профил
« Отговор #417 -: Октомври 19, 2011, 11:51:02 »

Добро утро на всички, споделям, че безсънието започва да ме изтощава по един доста груб начин...

Иначе, колко хубаво би било да скоча в някоя рокля и да отпраша за Варна, но зная, че не мога да го направя... не мога сега, освен това и Утре е ден (каза тя из-под клепките на зелените си очи и прибра кринолините на смарагдената си рокля; имам предвид Скарлет О`Хара:) Трак, аз имам бариери, които колкото са ми насадени от хората околко мен, толкова и сама съм построила за псевдозащита от евентуален провал, предполагам. Вероятно доста хора са така... но когато се докосна до нещо хубаво, когато усещам с цялото си същество, че то ми носи щастие и ще ми донесе още радост - изпитвам страх как да го запазя, развия и храня. Но това са бели страхове, обичам ги Smiley което не ми пречи да ги мисля, разбира се.

Във форума има мъже, аз усещам тези неща, има мъже, които само четат и не пишат, дори не са регистрирани. Мъжете трудно признават слабостите си, има само една слабост в живота си, която биха признали с готовност и гордост - жена. А тези мъже, които пишат във форума винаги чета с любопитство, защото са от другата страна на барикадата на тревожността и е интересно да се  усети как се справя един мъж и как една жена. Колкото до г-н Тодоров, разбира се, че е мъж, мъж - психотерапевт, но е малко сух, което лично мен-малко ме отегчава. Бягството и в двете крайности или на пола, или на професията е нерешени вътрешни конфликти, които... хахха, шегувам се, хич и не искам да се правя на психолог, толкова е изтощително!

Граф Монте Cristo е очарователен романтичен персонаж, който се оглежда за своята Мерседес и прави това с позитивно излъчване и който ухапах още в самото начало, дано не се превърне във вампир като мен laugh А Цанко кой е?!

Маруся, аз мога да споделя спомен от лекарствата отппреди 10 години, когато пих Золофт и Ривотрил. Сънувах активно и с вкус, цвят и аромат, изтощително нощ, след нощ. Това и като го пиех активно и когато го намалявах, и когато го спрях. Спомен от тогава са ми безумните сънища за извънземни. Но все пак е на взривни периоди, не се бой, ще има моменти, в които подсъзнанието ти бурно ще изпраща своите импулси и ще сънуваш, а после моменти на спокойствие. Това не бива да те плаши, сънищата са възможност да се докоснем до паралелните си светове Smiley Скоро разказах на човек, че индианците са считали, че когато човек заспи душата му се отделя от тялото и броди в свои светове, където се среща и преживява събития, които нямат нищо общо с този ни живот на тази земя. Молели се, докато тя броди да среща само добри хора, за да не попада в лоши ситуации. Но, ако все пак някой човек се разболеел считали, че докато неговата душа е бродела на сън се е сблъскала с нещо, което я е изтощило и когато се е върнала в тялото е реагирала с болест. Това не е страшно, защото, ако човек се научи да гали, обича и окуражава душата си, дори и срещнала се с нещо лошо, тя ще се възстанови. Затова нека не те плашат сънищата, а когато си будна, се погрижи за светлата си душа.... и сготви на литъл овненце романтична вечеря,  на каквото се уверих, че си способна - като ги запалиш тези ми ти свещи ароматни, чак в Пловдив ухае! laugh
« Последна редакция: Октомври 19, 2011, 12:11:59 от kadife » Активен
track
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #418 -: Октомври 19, 2011, 12:12:49 »

Smiley
« Последна редакция: Ноември 08, 2011, 04:48:42 от track » Активен
track
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #419 -: Октомври 19, 2011, 12:17:47 »

Smiley
« Последна редакция: Ноември 08, 2011, 04:48:52 от track » Активен
Страници: 1 ... 26 27 [28] 29 30 ... 316
  Изпечатай  

Отиди на:  

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА