evropea.com - форум за паническо разстройство
Октомври 10, 2024, 08:28:24 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година

Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 3
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 3

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума
xx Vitality Vibes CBD Gummies: How They Compare in the Market
[Паническо разстройство]
DavidLog
Септември 26, 2024, 12:38:53

Спонсорирани връзки

Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 316
  Изпечатай  
Автор Тема: СПОДЕЛЯМ, ЧЕ...  (Прочетена 384329 пъти)
track
Hero Member

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 1892

Профил
« Отговор #60 -: Септември 07, 2011, 09:20:47 »

Smiley
« Последна редакция: Ноември 08, 2011, 04:08:43 от track » Активен
Little Овненце
Hero Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 703

Профил
« Отговор #61 -: Септември 07, 2011, 11:39:56 »

Трак,всичко което мислиш и чувстваш в момента е временно явление. Не позволявай на болката да те превземе до толкова,че да се озлобяваш към някого,дори и това да е най близкия ти човек.
Споделям,че аз не съм точния човек за съвети, но аз съм се борила с тази моя агресия много дълго време и знам за какво говориш.
Опитай се да подхождаш по философски към това,което се случва във външния свят и не позволявай това да рефлектера негативно на въртешното ти АЗ.
Споделям,че аз също дълго не влизах във форума,защото се чувствах ужасно и не исках да излея цялото си нещастие тук.
Споделям,че и аз като Трак бях побесняла и подивяла от болка.
Споделям,че в крайна сметка стигнах до Великия извод,че аз съм си най миличка и никой ама никой не заслужава да разбивам живота си заради него. Стигне ли се до там,изхода е само един- напред с виского вдигната глава и никакво връщане към миналото.
Споделям,че започнах да си забравям все по често лекарствата,което е добър знак,че се подобрявам.
Искам да кажа на Трак също, че след всичко,което знам за нея и след всичко,което съм прочела е време да направи промяна в живота си.
И искам да бъде смела и без страх от неизвестното да направи крачка и то голяма крачка напред,крачка към един друг живот,с други хора и ситуации.Тя знае какво имам в предвид.  Wink
Споделям,че изкарах най страхотната отпуска на морето и че Бургас ми липсва сега много.
И най накрая споделям,че ми липсвахте в другия форум и незнайно защо избягахте от там. ....
Активен
delicacy
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 454

Профил
« Отговор #62 -: Септември 07, 2011, 12:03:19 »

Споделям, че съм имала същите мисли и чувства като skorpi i track
Споделям, че когато съм се чувствала най-зле, съм знаела, че предстои нещо хубаво, така и се е случвало.
Споделям, че е нормално да се чувства човек зле, след което да се е подобрявало състоянието.
Споделям, че когато съм се чувстваа зле, след това е настъпвало подобрение.
Споделям, че усещането за объркана ситуация е сигнал, че организмът започва да се справя с нея.Той ще намери вярната посока. Оставете се на интуицията. Дори това да изисква повече време, не се отчайвайте, решението ще дойде.
Споделям, че да се чувстваш зле не е състояние завинаги.
Споделям, че хората са егоисти, така че съвсем нормално е от време на време да се чувстваме наранени във връзката. Това е цената на всяка връзка. За да имате връзка трябва да сте подготвени за това, че другия ще ви наранява. Нормално е, защото и вие волно или неволно също наранявате другия. Цената да имаш връзка е нараняването.
Честит рожден ден, Кадифе! Желая ти много здраве и хубави мигове във живота .
Активен
Cristo
Sr. Member

Рейтинг: 1
Неактивен Неактивен

Публикации: 256

Victory

Профил
« Отговор #63 -: Септември 07, 2011, 06:33:21 »

Момичета, не забравяйте, че идва есен - неприятен преходен сезон! Сезонът на ДЕПРЕСИИТЕ.
 Споделям, че медикаментите облекчават страданията и можеш да водиш нормален живот!
Споделям, че без приятели не може да се живее!
Споделям, че  от трите -Надежда, Вяра и Любов, най-силна е Любовта!
Активен
kadife
Hero Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 577

Профил
« Отговор #64 -: Септември 07, 2011, 07:01:06 »

Споделям, че от трите изброени - Вяра, Надежда и Любов, най-хубавото е четвъртото - Прошката Smiley

п.с. благодаря на всички, които ми честитиха и ме "погалиха" в посока на  хафа (нали съм и аз едно кадифе... laugh )
Активен
skorpi
Hero Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 1629

Профил
« Отговор #65 -: Септември 07, 2011, 08:57:37 »

Скорпи споделя, че не иска да губи повече хора, които обича. 
Активен

Животът не е чакане бурята да отмине, той е да се научиш да танцуваш под дъжда!
диана
Jr. Member
**

Неактивен Неактивен

Публикации: 87

Профил
« Отговор #66 -: Септември 07, 2011, 08:59:49 »

споделям че от месеци не съм влизала в този сайт....
споделям че тъкмо си мислех че вече 90 %съм се отървала от този ад и всичко се завръща с пълна сила....
споделям че току що се разделих с мъжа ми...
споделям че много ми е мъчно.....
споделям че чувствам и облекчение от всичко това...
споделям че незнам утре как ще отида на работа като постоянно рева...
споделям че не си представям живота ми занапред....
споделям че ме е много страх да не ми вземат детето...
споделям че незнам как с 300 лева ще отглеждам детето си...
споделям че съм твърде слаба /психически/ за да мога да понеса всичко това...
споделям че ме е страх да заспя...
споделям че много искам да съм силна....
споделям че се надявам заради детето да издържа....
споделям че имам нужда от подкрепа....
Активен
Шашмагюл
Hero Member

Рейтинг: -16
Неактивен Неактивен

Публикации: 2962

Профил
« Отговор #67 -: Септември 07, 2011, 11:53:49 »

--
« Последна редакция: Декември 23, 2012, 05:04:41 от DG » Активен

Гледам на карти,кафе,виждам аурата,летя през простраството и времето,хвърям боб,лея куршум,ТЕС-ам.
Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Бъди оптимист! Дори в психиатрията!
"г-жа DG" АПРОПО, ПО - ДОБРЕ ДЯВОЛИТА ЖЕНА, ОТКОЛКОТО БОЖЕСТВЕНО ЛУДА! Cheesy
Cristo
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Victory

Профил
« Отговор #68 -: Септември 08, 2011, 07:22:41 »

Не, DG, не съм поставено лице.
Просто споделям, че на мене лекарствата ми помагат.
Да, ще ги спирам, разбира се и се надявам този път да е за по-дълго време.
Диана, горе главата. Щом няма умрял човек, другото се оправя някак си.Дано намериш решение на проблема си, но първо се успокой. Искрено ти пожелавам успех!!
Активен
kadife
Hero Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 577

Профил
« Отговор #69 -: Септември 08, 2011, 09:46:51 »

Споделям, че сред всичката тази агитация и реклама, която ни залива от медии, билбордове и рекламни агенти - ми се повдига от прахове за пране, превръзки с крилца, млечни продукти от мляко, месни произведения от месо и  хранителни добавки с вълшебни свойства да лекуват от псориазис до тревожности. Лекарствата, както и всяка останала индустрия, са само средство за трупане на капитали. Поставям ги сред кошмарите на човечеството - алкохол, оръжие, проституция, наркотици. Лекарствата са завоалиран начин непрестанно да се посрещат "нови" щамове, които са създадени в старите лаборатории. Не отричам тяхната нужда и помощ, само тяхната злоупотреба. Създават се непрестанно нови, модифицирани, подобрени варианти, които единственото, което правят е само да пристигнат в крайната мрежа на по-висока цена. Нима някой може да замени старият добър пеницилин. Множество разработки показват, че при масирано изледване хората реагират на пенецилиновата единица с почти 92 процентов толеранс, докато за новите, модерни антибиотици този процент пада между 60-65 процента.
Когато Золофт на Пфайзер навлезе в аптечната ни мрежа,  като съответно бе широко толериран от търговските му представители, той стартира с цена около 90 лева. Години по-късно това лекарство едва ли надвишава 15-20 лева. Мислите ли, че качеството му е паднало или пък внезапно някоя суровина поевтиняла? Не, просто много конкуретни фирми под други имена са разработили  подобни препарати и цената започва да пада. То е като при дрехите, ако откриеш ударен модел, продаваш в началото като за световно, докато колегите не те надушат и заредят същия този модел. Единствен начин да привлекат твоите клиенти да подбият цената ти. Малко груб пример, но добре описващ.
Как да повярвам на чистата ръка на лекарите, когато ги пращат на екскурзии, привеждат им пари за изписани кочани рецепти. Знаете ли, предишният ми терапевт в порив на желание да ме убеди на всяка цена да пия лекарство, старо, просто - Анафранил, той едва ли печели  от това нещо, освен да си запази реномето пред мен, че може да се справи с моя проблем на всяка цена, ми показа фактура. Тя бе за 300 лева и в полето за основание пишеше - Лекция за ползата от Ципралекс. Показа ми я и защото му казах, че предпочитам да не ме блъска с бухалката Анафранил, която без съмнение ще ме прасне яко и пак ще се "нааквам", но няма да ми пука, а да опитаме с нещо по-леко, по-пречистено, макар и по-скъпо. Трябва да ви кажа, че той бе загубил доверието ми още преди този безпомощен акт, но когато ми показа тази фактура изведнъж схванах, че много лекари са готови на всичко не само, за да спечелят пари или пациенти... по-страшното е че са готови да компрометират този, който ги храни само и само, за да докаже, че не е меркантилен. Тоест, аз ти казвам да пиеш Анафранил, за който никой не ми плаща, а за другите ми плащат, а ти ПАК не ми вярваш?!
Разбирате ли къде почива нежеланието ми да пия лекарства. То не е просто в паническото ми разстройство, не съм откачалка, която иска да прави обратното на онова, което останалите предлагат. Просто разума ми казва, че има нещо гнило и то не е в Дания, а аз не съм Хамлет. Да пия или да не пия?... не е в това въпроса - въпросите са много, всъщност, но един от най-важните е... Ще срещам ли добронамерени и искрени хора в живота си и ако все пак ги срещна, ще ги разпозная ли?

Споделям, че снощи ми бе егати кофтито... и звъннах на човек, който помолих да ми стане човек за страхуване. На мъж. Той милият чака за любов, а аз му предложих да е моят човек за страхуване и той прие. Разбира се с тайната надежда вероятно и за друго, но все пак прецених, че в чужд град, сред напълно непознати хора е добре да се доверя на един човек, че е добронамерен и искрен в желанието си да комуникира с мен.

Споделям, че.. много ме е страх, че съм болна от нещо, но не познавам д-р Хаус.
Активен
skorpi
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #70 -: Септември 08, 2011, 12:55:26 »

Цитат
Мойте наблюдения са, че ПР и въобще нервните кризи се вихрят сред женените.

Хмм... колко ли пъти съм била женена и не помня Grin Дали пък няма да съм от малкото дето като се оженят, ше вземе да им мине, а? laugh

Цитат
Щом няма умрял човек, другото се оправя някак си

А при нас, дето има умрял човек, викаш няма шансове Huh? Undecided

Цитат
Споделям, че снощи ми бе егати кофтито... и звъннах на човек, който помолих да ми стане човек за страхуване. На мъж.

Съветвам те да ги редуваш, че им писва. В един момент спират да ти обръщат внимание, пък дори и самите те да са с ПР, пак не е гаранция. Аз най-накрая осъзнах, че никой не ме разбира и че каквото си чувствам, си го знам само аз.
Споделям, че цяла нощ сънувах Ксанакс в големи дози и се събудих на леглото по диагонал Grin Иначе бях минала само с глог, валериан и мента, и 2 валидола, като нито едно от тях не спря сърцебиенето и надигащите се в мен чувства. Май няма хапче за щастие. Поне не и в аптечната мрежа...
Активен

Cristo
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Victory

Профил
« Отговор #71 -: Септември 08, 2011, 08:11:34 »

"А при нас, дето има умрял човек, викаш няма шансове"
Не, Скорпи винаги има шансове!! За нас, които оставаме на тази земя и продължаваме да теглим, трябва да търсим изход. Много силна вяра трябва, но и добър лекар, който не само да "отбива номера", а наистина да вникне в проблемите на човек, наистина да му помогне. "Помогни си сам, за да ти помогне и Господ".
Активен
Little Овненце
Hero Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 703

Профил
« Отговор #72 -: Септември 09, 2011, 08:40:11 »

Споделям ,че на мен хапчетата ми помагат.
Споделям,че аз също работя много за подобряването на състоянието ми.
Споделям,че страха още не ме е напуснал и се страхувам,че може да стане хроничен.
Споделям,че се възхищавам на Скорпи за силата ,която има да преодолее такава загуба и всички трябва да вземаме пример от нея.
Споделям,че днес се събудих с много кофти настроение и нямам желание за работа и за среща с други хора.
Споделям,че човека ,който обичам много ми липсва...
Искам да споделя и една мисъл:
.....ние си имаме всичко, освен, че нямаме нищо, понеже не сме заедно.
Активен
track
Hero Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 1892

Профил
« Отговор #73 -: Септември 09, 2011, 09:44:25 »

Smiley
« Последна редакция: Ноември 08, 2011, 04:09:01 от track » Активен
skorpi
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #74 -: Септември 09, 2011, 02:18:28 »

Цитат
Споделям,че се възхищавам на Скорпи за силата ,която има да преодолее такава загуба и всички трябва да вземаме пример от нея.

Ох, Боже... споделям, че не съм го преодоляла и не съм за никакъв пример... споделям, че се чувствам много зле и съм се затворила за всичко и всички. Споделям, че и това не помага особено, но не знам какво друго да направя... споделям, че се чувствам в дупка.... споделям, че си излях чувствата насам и натам, за да ми олекне и поне почувствах известно облекчение... Споделям, че живецът в мен е на път да заспи отново и всичко ми се вижда безсмислено и нерадостно.  Undecided  Споделям, че като видя мъж да държи за ръка малко детенце на улицата, извръщам глава и ми се плаче... споделям, че това го правех преди близо 2 години и трябваше с времето да става по-добре, а не обратното. Споделям, че сърцето ми бие силно не за когото трябва. Споделям, че искам да се дрогирам с нещо, за да спра да мисля и чувствам... Споделям, че мислех, че като ти се случи да загубиш някого веднъж, после е лесно и не боли толкова. Споделям, че това не е вярно, боли си всеки път. Споделям, че вероятно на света има и по-големи болки, но и тази ми е трудно да нося.. споделям, че се запознах и с други жени, които са изгубили мъжете си внезапно. Споделям, че всички до една не са у ред, болни са от нещо и са нещастни. Споделям, че повечето от тях нямат 30 г. Споделям, че все пак е по-добре да обичаш жив човек.
Споделям, че когато ми беше най-тежко, 4 месеца прекарах в тишина, без да мога да чуя нито една песен, защото ефектът беше страшен. Споделям, че това беше най-адското мълчание в живота ми, което не искам да се повтаря никога повече. Споделям, че сега, когато съм тъжна, надувам музиката на макс или пиша каквото ми дойде на момента. Споделям, че нямам нито едно написано стихотворение в щастлив период... Споделям, че изпотроших за нула време сума ти чаши... да не помислите, че нарочно ги трескам у земята, просто ми треперят ръчичките Cheesy Защото съм СПОКОЙЙЙНААААААА!!!
Споделям, че искам да си сменя драстично цвета на косата  
« Последна редакция: Септември 09, 2011, 02:33:32 от skorpi » Активен

Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 316
  Изпечатай  

Отиди на:  

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА