evropea.com - форум за паническо разстройство
Януари 25, 2025, 02:27:06 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година

Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 2
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 2

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума
xx Great Site for Online Fun
[Паническо разстройство]
Calvinutism
Януари 11, 2025, 04:43:04

Спонсорирани връзки

Страници: 1 ... 311 312 [313] 314 315 316
  Изпечатай  
Автор Тема: СПОДЕЛЯМ, ЧЕ...  (Прочетена 390644 пъти)
Шашмагюл
Hero Member

Рейтинг: -16
Неактивен Неактивен

Публикации: 2962

Профил
« Отговор #4680 -: Август 09, 2013, 11:05:36 »

Г-н Тодоров, получавал ли сте писма от hpjon или redjon в този форум?

Ако преподавате психология на студенти, късали ли сте ги много  Grin ? Може някой да си отмъщава по този начин като използва хпджон?

Иначе......................... по всичко тези дни си личи, че форума е за психично болни хора  Grin.................. Метатрон, Метатрон оригинала за ден от регистрацията е доста по - активен от теб  Grin Grin Grin И във темите, и на ЛС........................  Grin Grin Grin
Активен

Гледам на карти,кафе,виждам аурата,летя през простраството и времето,хвърям боб,лея куршум,ТЕС-ам.
Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Бъди оптимист! Дори в психиатрията!
"г-жа DG" АПРОПО, ПО - ДОБРЕ ДЯВОЛИТА ЖЕНА, ОТКОЛКОТО БОЖЕСТВЕНО ЛУДА! Cheesy
t.todorov
Hero Member

Рейтинг: 25
Неактивен Неактивен

Публикации: 2258

Профил WWW Ел. поща
« Отговор #4681 -: Август 09, 2013, 11:11:25 »

Не нямам нищо общо с този младеж. Но в стремежа да следвам истината за нещата, мошенничеството лъсва, няма как. И просто е разгневен от този факт.
Активен

http://ttodorov.alle.bg
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #4682 -: Август 09, 2013, 11:25:20 »

theshadow, защо не си тук с истинските си имена? Би трябвало като психолог да не се притесняваш да се представиш кой си......... На мене лично би ми било интересно да видя кой си, след като нещата загрубяха така във форума като ти обещавам, че и личността ти ще запазя в тайна, дори да ми пратиш истинските си имена на лични  Grin.
Активен

Гледам на карти,кафе,виждам аурата,летя през простраството и времето,хвърям боб,лея куршум,ТЕС-ам.
Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #4683 -: Август 09, 2013, 11:59:40 »

hpjon, аз продължавам да вярвам, че тези мейли нямат нищо общо с теб. Smiley
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #4684 -: Август 10, 2013, 12:00:42 »

А theshadow изчезна без да ми каже кой е  Grin
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
redjon
Jr. Member
**

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 92

Профил
« Отговор #4685 -: Август 10, 2013, 12:04:31 »

hpjon, аз продължавам да вярвам, че тези мейли нямат нищо общо с теб. Smiley

Благодаря за подкрепата! Много бих искал вярата ти да е знание, но... засега нямам как да го докажа.

Лека нощ!
Активен
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #4686 -: Август 10, 2013, 12:06:41 »

Шашава работа.
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #4687 -: Август 10, 2013, 12:08:12 »

На мене мейлите ми приличат повече като да са написани от Метатрон оригиналния ...... Grin Grin Grin
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Метатрон (original)
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 18

Профил
« Отговор #4688 -: Август 10, 2013, 01:02:28 »

На мене мейлите ми приличат повече като да са написани от Метатрон оригиналния ...... Grin Grin Grin

не глупости не съм ги писал аз. аз дори не знаех за сър джон до днес преди да се регистрирам.
фатима, на такъв ли ти приличам...  Sad Angry
обиден съм ти
Активен
Метатрон (original)
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #4689 -: Август 10, 2013, 01:05:02 »

и аз не вярвам сър джон да ги е писал. ако беше някъв гадняр такъв той нямаше да си призне заштото това се явява коз в ръцете на тошо.

не тва момче няма общо с тези мейли. по-скоро просто си търси партньор по сърце и душа... Wink
Активен
Метатрон (original)
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #4690 -: Август 10, 2013, 01:08:12 »

Ари лека ношт на всички 
Активен
t.todorov
Hero Member

Рейтинг: 25
Неактивен Неактивен

Публикации: 2258

Профил WWW Ел. поща
« Отговор #4691 -: Август 10, 2013, 06:36:06 »

Интересно, как новите никове изникват, когато има ситуация, или преди да се създаде такава.
Фатмагюл, последното нещо е желанието ми да разклатя варата ви в сър джон. Но и тодоров не си оставя магарето в калта, когато става въпрос за етика. От абв ми обещаха, че ще успеят да ми възстановят всички изтрити спамове. Ще направим отделна тема, гнусна и долна, но истинска. Защото лично за мен е неприемливо във форум, като този да има подобна ... мърлявщина! И както всички се увериха, някои хора и групи хора, защото въпросният "сър" не е сам, цяла група са ... тва първанов, тва бившият военен психолог, всички изучени от руските сайтове, както и сянката разбира се /даже не можаха да надскочат тези руски сайтове/, моята цел както в предишният сериал, така и в този е да дам да се разбере че психотерапията и психологията може да се запази чиста, макар да има много варианти да се оклепа. Както и преди разобличих "факирите" по кратка стратегическа терапия, което беше основният коз, сега разобличих образа на "излекувалият се клиент". Е няма такъв излекувал се клиент в историята Smiley И ако до сега това беше очеизвадно, аз просто чаках поредният епизод на неуравновесеност, в който въпросният "сър" ще излее душицата си в изблик на омраза към факрота който го възпрепядства, в случая аз. Защото говорим за неуравновесени и много начетени хора, което е една от най-опасните комбинации.  И го постнах на момента. Знам, че някои хора не могат да съпоставят едната роля с другата, но това са фактите. Ще питате защо? Аз нямам нищо против шарлатаните. Докато има будали ще ги има и тях. Аз съм против точно тук, шарлатаните да мислят, че без трудности ще успеят да минат между капките, както казва "съра" ще "оправят" всички страхливи.

хпджон и цялата бригада, докато имам регистрация тук няма да ви е лесно да сте мошенници Smiley без значение от колко и какви никове ми пишете.  И ще ви кажа защо на мен ми е лесно, а на вас трудно - много по-лесно е когато човек е честен. Когато е мошенник трябва да полага големи усилия за да поддържа лъжата. И ако има адекватно съпротивление се вижда какво се случва. Та, апел към цялата трансперсонална, хипно и прочие гилдия - спрете се бе хора, като има съпротивление се спрете.
« Последна редакция: Август 10, 2013, 06:43:18 от t.todorov » Активен

http://ttodorov.alle.bg
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #4692 -: Август 10, 2013, 08:40:51 »

Г-н Тодоров, аз харесвам хпджон и смятам, че има нужда от подкрепа. Smiley Докато не се докаже 100% кой стои зад писмата, аз си оставам на позиция, че не може да стигне до такава крайност.
Дъшадоу отново е във форума и аз го призовавам да ми прати линк към личността си, било то и на лични. Обещавам публично, че самоличността му ще бъде запазена в анонимност от моя страна. Smiley
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
redjon
Jr. Member
**

Неактивен Неактивен

Публикации: 92

Профил
« Отговор #4693 -: Август 10, 2013, 09:21:10 »

Интересно, как новите никове изникват, когато има ситуация, или преди да се създаде такава.
Фатмагюл, последното нещо е желанието ми да разклатя варата ви в сър джон. Но и тодоров не си оставя магарето в калта, когато става въпрос за етика. От абв ми обещаха, че ще успеят да ми възстановят всички изтрити спамове. Ще направим отделна тема, гнусна и долна, но истинска. Защото лично за мен е неприемливо във форум, като този да има подобна ... мърлявщина! И както всички се увериха, някои хора и групи хора, защото въпросният "сър" не е сам, цяла група са ... тва първанов, тва бившият военен психолог, всички изучени от руските сайтове, както и сянката разбира се /даже не можаха да надскочат тези руски сайтове/, моята цел както в предишният сериал, така и в този е да дам да се разбере че психотерапията и психологията може да се запази чиста, макар да има много варианти да се оклепа. Както и преди разобличих "факирите" по кратка стратегическа терапия, което беше основният коз, сега разобличих образа на "излекувалият се клиент". Е няма такъв излекувал се клиент в историята Smiley И ако до сега това беше очеизвадно, аз просто чаках поредният епизод на неуравновесеност, в който въпросният "сър" ще излее душицата си в изблик на омраза към факрота който го възпрепядства, в случая аз. Защото говорим за неуравновесени и много начетени хора, което е една от най-опасните комбинации.  И го постнах на момента. Знам, че някои хора не могат да съпоставят едната роля с другата, но това са фактите. Ще питате защо? Аз нямам нищо против шарлатаните. Докато има будали ще ги има и тях. Аз съм против точно тук, шарлатаните да мислят, че без трудности ще успеят да минат между капките, както казва "съра" ще "оправят" всички страхливи.

хпджон и цялата бригада, докато имам регистрация тук няма да ви е лесно да сте мошенници Smiley без значение от колко и какви никове ми пишете.  И ще ви кажа защо на мен ми е лесно, а на вас трудно - много по-лесно е когато човек е честен. Когато е мошенник трябва да полага големи усилия за да поддържа лъжата. И ако има адекватно съпротивление се вижда какво се случва. Та, апел към цялата трансперсонална, хипно и прочие гилдия - спрете се бе хора, като има съпротивление се спрете.

Това писание е по-страшно от религиозен фундаментализъм бе, тодоре!

Ти усещаш ли се колко си потънал във въображаема война.

Не знам какво са ти обещали от абв, но аз имам пълна медицинска документация 15 години назад, която се съхранява и при GP и НЗОК за това колко антидепресанти и транквиланти са ми изписани. В Бърза помощ записите и повикванията, които съм имал в годините, завършили с диагноза вегетативна дистония се пазят 50 години.

Искаш ли да вадим документи и да видим кой лъже? Готов ли си за една голяма и истинска игра.
Ако си готов и се приготви за огромен иск от моя страна за нанесена обида.

Ще чакаме гнусната и мръсна тема - тя ще довърши и малкото останало ориентация у хората с психологична проблематика с естество неврози.
И понеже здравия разум у мен надделява, то ще те оставя да се вихриш сам в този форум, а и където пожелаеш - плюй си на воля, осмивай, "разобличавай", общо взето обслужвай лудостта си. Аз част от нея повече не смятам да ставам.

Довиждане!
Активен
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #4694 -: Август 10, 2013, 02:21:44 »

И сега какво стана - хпджон отново ли е баннат?!  Grin
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Страници: 1 ... 311 312 [313] 314 315 316
  Изпечатай  

Отиди на:  

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА