evropea.com - форум за паническо разстройство
Септември 10, 2024, 12:07:54 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година

Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 1
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 1

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума

Спонсорирани връзки

Страници: 1 ... 271 272 [273] 274 275 ... 316
  Изпечатай  
Автор Тема: СПОДЕЛЯМ, ЧЕ...  (Прочетена 383093 пъти)
april_sheep
Jr. Member
**

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 76

221942121
Профил
« Отговор #4080 -: Юли 12, 2012, 11:11:37 »

Mss, не се плаши. Плажът и жегите са ти дошли в повече. Случвало ми се е няколко пъти преди години да "слънчасвам",преди много прекалявах с плажа. Неприятно е, но ще мине. Пий повечко течности, стой на по-хладно и всичко ще е ок 
Активен

"Illegitimi non carborundum"
mss
Jr. Member
**

Неактивен Неактивен

Публикации: 78

Профил Ел. поща
« Отговор #4081 -: Юли 13, 2012, 10:19:49 »

Mss, не се плаши. Плажът и жегите са ти дошли в повече. Случвало ми се е няколко пъти преди години да "слънчасвам",преди много прекалявах с плажа. Неприятно е, но ще мине. Пий повечко течности, стой на по-хладно и всичко ще е ок 

А дали е от това, че аз малко се притесних....някак си по различно беше от другите тръпки и вълни:(
Активен
april_sheep
Jr. Member
**

Неактивен Неактивен

221942121
Профил
« Отговор #4082 -: Юли 13, 2012, 06:21:44 »

Ами обикновено човек като "слънчаса"(използвам тази дума, защото мисля, че "топлинен удар" не е същото) първо му е горещо, после го тресе. Някои хора вдигат температура, други са с гадене или повръщане, главоболие. Всичко е индивидуално. Все пак ако за няколко дни не ти мине, най-добре отиди на лекар. Във всеки случай ще е по-компетентен от мен Wink Надявам се днес вече да си по-добре  Smiley
Надявам се днес денят за всички да е по-добър от вчерашния 
Активен

mss
Jr. Member
**

Неактивен Неактивен

Публикации: 78

Профил Ел. поща
« Отговор #4083 -: Юли 13, 2012, 08:37:02 »

Да, наистина днес съм по-добре от вчера:) и слава богу:)Но цял ден си стоя вкъщи на хладно, че навън беше адски горещо:(
Активен
skorpi
Hero Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 1629

Профил
« Отговор #4084 -: Юли 16, 2012, 02:52:07 »

Споделям, че тъкмо ми се намести вестибуларният апарат от предното земетресение и ме довърши второто Споделям, че мразя земетресения. 
Споделям, че и това ще мине и дано друго да няма. И аз искам на плаж, ама имам многооооооо работа  Undecided
Активен

Животът не е чакане бурята да отмине, той е да се научиш да танцуваш под дъжда!
Little Овненце
Hero Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 703

Профил
« Отговор #4085 -: Юли 16, 2012, 04:27:04 »

И аз се завърнах от морето. Здравейте.

Дам,форумът не е това,което беше наистина. Но какво от това,ние сме си все същите Smiley

Това прилошаване го имам и аз с гадене и т.н. Мисля,че е на нарвна почва и от жегата. Не се тревожи мсс,защото подсилваш нещата. Консултира ли се с терапевт вече?

Овенче ти до къде я докара ? Как си? Излизаш ли? Подобряваш ли се? Книжката дойде ли?

Не само аз не съм в кондиция тези дни, чух го и от друга близка с нашите проблеми,както и от друга,която пък и хабер си няма от ПА и такива подобни. И на нея и прилошава и и се гади.

Аз голяма отпуска изкарах де, все бях болна и болна се върнах и в София. Голям късмет,ужас. Каквито и вируси да е имало по морето,всичките ги хванах.

Заметресението и мен ме стрестна,въпреки,че не бях тук,но снощи като се прибрах от морето и си легнах,изведнъж ми се разхлопа сърцето и започнаха ония познати мисли за отминалите трусове. Започнах да се ослушвам и ме беше страх честничко да си кажа....

Сега ще поработя малко около 4 сецмици и после пак море,живот и здраве Smiley
Активен
april_sheep
Jr. Member
**

Неактивен Неактивен

221942121
Профил
« Отговор #4086 -: Юли 16, 2012, 11:25:58 »

Овненце, не може да е била толкова гадна тази почивка. Тъкмо на лични писах на една съфорумка,която също и минала зле ваканцията. И на нея и казах, че от цяла седмица все един хубав миг трябва да е имало. Да го хваща здраво и да си го мисли до следващата почивка. И за теб се отнася, щом пак ти се очертава път насам  Wink Иначе при мен тази седмица много добре. Ходих на разходки, седнах 2 пъти на кафенце, стоях около час без да превъртя  Cheesy Утре нещо, ресторантче смятам да правя. Бутам я, гледам да не ги мисля много много. Книжка още нямам, пък и аз сега нали излизам, няма време за четене  laugh В общи линии това е.
А колкото до земетресението, тук в Бургас нищо не разбрахме, но искам да ви кажа, че и хората без ПР, ПА и всякакви П-та си изпадат в ужас щом ги раздруса. В този смисъл и на теб и на Скорпи ви е простено, че се ошашквате  Wink
Активен

skorpi
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #4087 -: Юли 17, 2012, 12:57:19 »

Цитат
В този смисъл и на теб и на Скорпи ви е простено, че се ошашквате 

Само искам да направя разграничение между физическото ми неразположение и страха от земетресението. Въпреки че по време и след земетресение ми става непоносимо зле, не усещам някакви по-високи тревожности от обикновено, а така като гледам другите дето уж нямат ПР, май съм учудващо по-спокойна от тях... Та те при първото друсване са навънка, аз един път не съм излизала от блока. Само ми се омотава главата яко и ми се обръщат вътрешностите, но страх... не знам, по-скоро ме изнервят тия неща. Като стане нещо, почвам да се чудя ако наистина трябва да се евакуирам, как ще изкарам всичките животни, но до там да не се стига... стоя си при тях и това е. Ако видя зора, грабвам кучето и котките все ще се покрият някъде, те са умни, по-добре ще се оправят и от хората, ама тъпчо трябва да го спасявам Надявам се все пак, че земята си има и друга работа, освен да тресе, и тъй като си позволих да имам планове и мечти отново, айде поне да имам шанса да си ги сбъдна и да им се порадвам
Активен

delicacy
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 454

Профил
« Отговор #4088 -: Юли 17, 2012, 01:42:15 »

Тия земетресения и мен ме изнервят. Чувствам се като опитно зайче, което не може да промени нищо, а да се надява на добър късмет.Люлее си и това е.Вече и през нощта се събуждам от най-малкия шум. Толкова сме безпомощни и зависими от природата, че тук наистина си струва, човек да каже, да, от нас нищо не зависи. Живеем и се надяваме на съдбата или по-точно казано, на природата. Понятието  "сигурност" в тази ситуция е изчерпано от съдържание.
Активен
Little Овненце
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #4089 -: Юли 17, 2012, 05:48:55 »

Споделям,че разбрах на какво се дължи гаденето ми през последните дни. Днес съм долу горе в час, но все още съм много изморена. А нощем заспивам адски бързо,но пък се будя по никое време и се въртя като луда из това легло. Дали е от топлото,не знам. Абе като цяло знам какво ми трябва,ама го няма.

Споделям,че 2 месеца пих Мерц и качих луди килограми. Някой да има опит с тях? Или подобна реакция?
Изобщо не ми харесва това. Миналата година ,когато пих Ципралекс отслабнах,надявах се и сега да има този ефект. Но понеже пия Мерц ,започнах да качвам и няма смъкване. Много зле се чувствам,дебела,като някоя бомба се усещам. Дрехите ме стягат,некомфортно ми е. Не се чувствам красива,а това може да ме извади извън равновесие. 

Иначе пък след илачите на кожната ми, кожата ми свети. За първи път от както се помня имам самочувствие да се покажа на улицата без грим и се чувствам истинска,спокойна и със самочувствие.....само ако не бяха тези излишни килограми. А и нали отказах и цигарите,просто май много неща наведнъж.
Активен
Alice
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 404

Weirdo ;)

Профил
« Отговор #4090 -: Юли 17, 2012, 08:57:33 »

Здравейте всички 
Отдавна не съм писала тук и то не защото съм се "излекувала" окончателно и пазя "рецептата" в тайна, а просто защото нямам време ... Но сега имам и мисля да ви разкажа какво се случва с мен  Smiley Тааа ... дългата история накратко  Roll Eyes :

Преди 3 месеца, точно след Великден, с една приятелка решихме да тръгнем на стоп пияни (без коментар  Grin ), с мисълта аз да и отида малко на гости, както и бях обещавала милион пъти. Отидох и ... не можах да си тръгна  Grin Буквално!
Нещата просто започнаха да се случват. Аз ги случвах и се опитвам да ги случвам ... Има доста неща, с които бих искала да се похваля, от гледна точка на човек страдащ от ПР... Но няма да го направя. Защото вече не ми правят впечатление. Или поне не през повечето време ...

Преместих се да живея в друг град и съм горда с тази крачка.
Имам и ново гадже, разбира се  Grin Той е глътка чист въздух за мен и е точно това, от което имам нужда  Зодия Риби е, цяла златна рибка, бих казала  Grin

Доста неща в живота ми се промениха ... Тоест, аз ги промених, защото бях на ръба на полудяването, в малкия, уютен затвор, който си бях устроила ... Задушавах се там, бях напълно спряла. Бях мъртва. Нямаше ме ... Доста време.
Но успях да изплувам. И съм си много благодарна, че имах смелост!

Сега водя почти нормален живот, в който се опитвам малко по малко да вкарвам отговорности и задължения, от които упорито бягам ... Имам си моите си моменти, като всеки, но не им се оставям да ме погълнат ... Все още търся смисъла на нещата и посоката, в която ще вървя, но то май при всички е така ...  Wink

Преди време се срещнах с една психоложка. Преди да се преместя и тн. След около час разговор, тя ми каза, че не вижда смисъл да имаме повече срещи, защото нищо ми нямало ... Мисля, че тогава разбрах каква добра "актриса" съм станала  Grin Предложи ми да напиша стихотворение за майка ми ... Не и се обадих повече.

Все още съм на АД, да си кажа  Roll Eyes Не знам как ще става спирането, но и това ще стане.

Мисля, за себе си, че просто беше дошло времето да се приема такава, каквато съм ... Със всичките си бъгове, които, повярвайте ми са много. Усещам се, че имам нужда от "специалист", но гледам да не обръщам внимание на това чувство, просто, защото не мога да си го позволя. Или може би това ми е оправданието ми за пред самата мен !?! Кой знае ...

В момента има само едно нещо, което наистина ме кара да откачам и това е жегата  Чувствам се като надрусана денонощно 

Та ... това е засега от мен  Липсвахте ми! Наистина  Kiss

П.С.: Гледайте филма "Numb" . Просто като още една гледна точка  Wink

Bye now 
Активен

Сред жълтите дюни цъфти невиждана пясъчна лилия... Отдавна я търсеше ти, отново те питам: Откри ли я ?
skorpi
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #4091 -: Юли 17, 2012, 10:23:06 »

ООО, Алис, супер си
Така като гледам сме на едно ниво в момента. Много се радвам за всичко, включително и за гаджето.  
Всичко е по-хубаво като има любов
Тадъм, тадъм... та в кой град се премести, ще издадеш ли? Риби е добра зодия, да знаеш.  
В чест на края на агорафобията ми аз реших да се отърва от моя дом-затвор и да се преместя в нов... надявам се, ако всичко е наред, стискайте палци!!!, да сме двама завинаги там
Ти ако си дошла в София, да знаеш, че аз пък искам да се махам от нея.
Маруся, аз от хапчетата също отслабнах доста, обаче пък от хернията имам отвратителен корем, заради който ми се налага да нося стягащо бельо и съм като кренвирш в целофан, а последното, което съм имала някога, е корем... ама засега няма друго решение. Поне ми правят път хората, мислят ме за бременна и се подсмихват Grin Grin Grin В един магазин ми предложиха блузи "които прикриват коремната област"
Много не се връзвам, то на продавачката коремът й беше къде къде по-зле от моя. Иначе разбирам какво е чувството, при мен много рядко се отдува и спира да опъва и тогава хвърчааааааааааааааа  
Някой ден ще го оперирам...  
И така, мацки, айде чао, че чакам Милото да се появи и да гледаме филмче. След натоварен ден това е най-голямата ми награда
Споделям, че откакто имам много за споделяне, не ми се споделя
Споделям, че и на котката ми й е подут корема, защото ще ражда
« Последна редакция: Юли 17, 2012, 10:25:15 от skorpi » Активен

ddiddi
Full Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 203

Профил
« Отговор #4092 -: Юли 17, 2012, 10:47:55 »

Споделям, че аз не усетих земетресенията през последните дни, въпреки че бях в София. На шестия етаж и нищо не трепна...дано вече Земята се успокои. Това май е като нашето треперене на тялото по време на паническа атака. Треперим, тресем се и после се успокояваме. Ох, дано всичко е наред вече.
Аз от три дни ходя на басейнче, хванах и тен и за сега си релаксирам, че нали слънцето и водата са полезни за серотонина. Плаж, сладолед, сок и после следобедна дрямка.
Споделям, че моето момче ме покани да отида с него на море.  Много се зарадвах и му казах ДА, без да се замисля. Но малко ме жегна от вътре как ще е, как ще се справя. Но има време до тогава, той първо ще ходи в Германия по работа за две седмици и тогава. Уф, дано се справя.
Активен
Little Овненце
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #4093 -: Юли 17, 2012, 11:11:10 »

Алис супер си  много се радвам,само така,много точни са крачките ти в напредването. Браво Smiley

Диди ще се справиш и още как. Знаеш ли как ще се заредиш от морето и то с любимия. Олеее защо не мога аз да отида с моето овненце :(Изобщо не го мисли и не се тревожи.Сама виждаш сега как зарежда слънцето,а на морето ще сте си супер Smiley Много се радвам. А ще подскажеш ли кога ще ходите и къде?

Споделям ,че  и аз като Скорпи искам да сменям града. Не издържам и аз в тази София,на тези разстояния,на забързания живот и негативните хора. Скорпи,в затвора в Бургас търсят надзирателки. Да вземем да пуснем по едно СиВи?? 
Хахаха,направо все сме си за там ,ама поне ще сме на морето и ще имаме по 40 дни отпуска в годината,ехеееее.... Grin Grin

Споделям,че едва си гледам корема вече и ми иде да се набода с нещо,та да изтече каквото има вътре и да се маха. Скорпи,ти поне имаш причина да ти е надут,моята каква е? При теб това временно ли ще е ?

Споделям също,че с овненце се обичаме повече от всякога. Едва издържам вече,много искам да го гушна  Undecided

Сега отивам да си лягам в горещото легло и дано да успея да спя,че в тази жега си е направо мисия невъзможна.

Активен
april_sheep
Jr. Member
**

Неактивен Неактивен

221942121
Профил
« Отговор #4094 -: Юли 17, 2012, 11:26:16 »

а така като гледам другите дето уж нямат ПР, май съм учудващо по-спокойна от тях... Та те при първото друсване са навънка, аз един път не съм излизала от блока.
Точно това имах предвид. Тук предимно "паникьори" сме събрани и пак реагираме по-добре в критична ситуация от "нормалните".
Мен лично ме е страх от земетресения, от друга страна обаче си мисля, че е добре от време навреме да ни пораздруса малко. Да се подсетим колко дребни и незначителни сме всъщност и колко на сериозно сме се взели  Wink
Активен

Страници: 1 ... 271 272 [273] 274 275 ... 316
  Изпечатай  

Отиди на:  

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА