evropea.com - форум за паническо разстройство
Октомври 09, 2024, 04:24:24 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година

Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 6
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 6

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума
xx Vitality Vibes CBD Gummies: How They Compare in the Market
[Паническо разстройство]
DavidLog
Септември 26, 2024, 12:38:53

Спонсорирани връзки

Страници: 1 ... 260 261 [262] 263 264 ... 316
  Изпечатай  
Автор Тема: СПОДЕЛЯМ, ЧЕ...  (Прочетена 384253 пъти)
track
Hero Member

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 1892

Профил
« Отговор #3915 -: Юни 26, 2012, 09:40:30 »

hpjon, пожелавам ти някой ден да се събудиш и да се чувстваш като мен - животът да ти предлага избор всеки ден, страхотни възможности и хора, с които да се забавляваш. Съжалявам те, затова, че по цял ден си пред компа и се чудиш кого да захапеш. Съжалявам те и затова, че никой не ти се връзва, сигурно е тежко - няма къде да излееш напрежението. Такъв е животът - приеми го. На едни дава, на други - взема. Някой ден слънцето може да изгрее и за теб. Надявам се... макар, че силно ме съмнява.  Cheesy
Активен
hpjon
Гост
« Отговор #3916 -: Юни 26, 2012, 10:05:40 »

По старо правило, това, което пожелаваш на мен, желаеш несъзнателно за себе си.

Уви, лудите като теб няма как да постигнат това. Невъзможно е.

Още повече с терапевтка като тодор тодоров няма как да постигнеш спокойствие.

Активен
anonymous
Full Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 246

Профил
« Отговор #3917 -: Юни 27, 2012, 12:15:11 »

Казвате, че четете от един месец. Тогава се върнете на темата ЕМДР и четет оттам до тук. Така ще ви стане ясно кой каква теза защитава, защо понякога тона се променя, както и нивото на разговора,

Вие се явявате като любител на психологията, но защо  се интересувате точно  от ПР, а не от нещо друго, напр. социална фобия, натрапливости...?

Интересите ми са най-вече в психопатологията и в криминалната психология. Ясно е, че на втората не и е мястото да се дискутира тук.
Иначе се интересувам не само от ПР, но и от другите видове неврози, както и от депресиите и психозите.

ПС: Аз не съм само любител.
Активен

„Делото по спасяване на давещите се е дело на самите давещи се”
                                                    Илф и Петров
track
Hero Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 1892

Профил
« Отговор #3918 -: Юни 27, 2012, 08:17:46 »

По старо правило, това, което пожелаваш на мен, желаеш несъзнателно за себе си.

Да, да... пожелавам на себе си да се чувствам като себе си.  Grin

Всъщност, като се замисля какви ги приказваш, сигурно си много нещастна. И мъжете вероятно те правят на 2 стотинки, както впрочем и си споменавала, именно защото си ненормална

Че не можеш да мислиш, го разбрахме вече. За сметка на това фантазираш доста добре. Не мога да разбера каква е тази твоя слабост да слагаш думи в чуждите усти. Това с коя мозъчна гънка го сътвори? 

Още повече с терапевтка като тодор тодоров няма как да постигнеш спокойствие.

Пак клониш към скандали. Опитвах се да избегна като не ти отговарям, но ти не се спираш. Не съм ходила на терапия вече втора седмица. Нямам нужда. Благодарение на едногодишната терапия при г-н Тодоров постигнах страхотен напредък, което си и личи - не само, че нямам ПА, но и вместо да се дракам по форумите, се чувствам страхотно и се забавлявам постоянно. Нещо, което ти липсва на теб. М/У другото как върви шизофренията? Още ли се разхождаш из измеренията? Как са срещите с извънземни? Отгоре продължават ли да ти говорят?

Активен
vesi2003
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 313

Профил
« Отговор #3919 -: Юни 27, 2012, 08:41:27 »

Cheesy Cheesy
Активен
kadife
Hero Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 577

Профил
« Отговор #3920 -: Юни 27, 2012, 09:36:51 »

anonymous, възможността да сгреша в това, което ще споделя е колкото едно зрънце чиа - Вие сте терапевт  Smiley

Активен
hpjon
Гост
« Отговор #3921 -: Юни 27, 2012, 09:39:50 »

Ура!

Значи като има още един специалист във форума, това означава, че тодоров си заминава и повече няма да пише тука.
Така е обещал. Да видим дали е мъжкар или ще излезна прав в последната си теория за него.

Гледам пак се вихри на тема "дълбинни" щуротии, в които, естествено, попадат всички, защото видите ли, биографиите им са тежки.

Активен
Little Овненце
Hero Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 703

Профил
« Отговор #3922 -: Юни 27, 2012, 09:49:26 »

Защо си толкова щастлив от това,че Тодоров няма да пише повече тук? Това показва само още веднъж колко жалък си ти и каква е основната ти цел тук във форума...много лошо наистина.

Наистина няма причина да висиш тук по цял ден,освен ако не си пълен психопат,който твърди постоянно колко е добре,а всъщност денонощно виси тук.

Влязах днес, за да видя дали някой е отговорил на въпроса ми. Това вече не е никакъв форум за ПР,пълна подигравка с хората,които наистина са зле. Ако знаех към кого да се обърна да премахнат този форум, бих го направила. Тук никой на никого вече не е полезен. Тук стана опасно. Дано повече хора прочетат това.
Няма да споменавам имена, смятам,че на повечето им става ясно кой допринесе за всичко това. Не е само един/една....повечко са вредителите. Дано,моля се наистина повече хора да осъзнават какво се случва тук......
Активен
delicacy
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 454

Профил
« Отговор #3923 -: Юни 27, 2012, 09:55:58 »

Маруся, тази карта на събитията, да не е нещо като дневник, в който записваш това, което преживяваш?
Активен
anonymous
Full Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 246

Профил
« Отговор #3924 -: Юни 27, 2012, 10:03:08 »

anonymous, възможността да сгреша в това, което ще споделя е колкото едно зрънце чиа - Вие сте терапевт  Smiley

За мое съжаление все още не съм терапевт. Има доста време докато стигна до там. Студент съм по психология.
Активен

„Делото по спасяване на давещите се е дело на самите давещи се”
                                                    Илф и Петров
hpjon
Гост
« Отговор #3925 -: Юни 27, 2012, 10:15:21 »

Тук стана опасно. Дано повече хора прочетат това.
Няма да споменавам имена, смятам,че на повечето им става ясно кой допринесе за всичко това. Не е само един/една....повечко са вредителите. Дано,моля се наистина повече хора да осъзнават какво се случва тук......

Опасно е за този, който се е вкопчил  в статуквото си и не смее да направи крачка напред. Тогава да, опасно е, защото ако посмее може и да се оправи от ПР.

Много ми е чудно за какви вредители точно става въпрос - за колорадски бръмбари, за листни въшки или какви... аз това знам като вредители.

И за твое сведение моето щастие не зависи от това къде как и какво пише тодоров или не пише. Именно във връзка с опасностите, които той от позицията на специалист разпространява ще се радвам, ако престане. Както беше обещал..
Това момче, терапевтчето не е в ред. В това се уверих по много начини в последните месеци. А това е опасно, когато му е дадено право да рови в психиките на хората и се очаква да подпомогне психологични проблеми - няма как да стане.

Аз както и да звуча е без значение. Нямам никакви мераци или апетити да се занимавам професионално в тази сфера. Достатъчно е това, което правя.
И впрочем, очаквай още "вредители", защото хората искат да се справят и да живеят нормален живот. Не е възможно да забраниш това да се случва.
И ако някой с нещо ти вреди направи следното - погледни внимателно горе вдясно на монитора - там има едпо хиксче - натискаш го и вредителите изчезват. Живееш си необезпокоявано твоя си живот.

Та така. Недей припява и запява на тодоров, защото се губиш. Бъди себе си и се справяй с проблемите си. тодоров както не веднъж е споделял си почива, забавлява и бъзика с вас, а вие му се радвате. Но тук влизат и други хора, които не им е до забавления с недоучили терапевти - те търсят решение. И го намират.
Активен
Administrator
Full Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 152

Профил
« Отговор #3926 -: Юни 27, 2012, 10:31:17 »

hpjon, не пишете по темата. Не обърквайте потребителите на форума с постоянните си нападки. Беше вече неведнъж посочено къде може да пишете и къде, не!
Активен
hpjon
Гост
« Отговор #3927 -: Юни 27, 2012, 10:49:23 »

Цитат на:  link=topic=575.msg19314#msg19314 date=1340782277
hpjon, не пишете по темата. Не обърквайте потребителите на форума с постоянните си нападки. Беше вече неведнъж посочено къде може да пишете и къде, не!

Въобще не знаете какво означава нападение и нападки - това, което изсипа тодоров срещу едни хора, като мен, справили се с ПР е нападение. Останалото е доуточняване от моя страна поне. Не знам защо този пост изчезва за втори път вече.

Та уточняваме изходните позиции в разговорите, това е. Нищо повече. В другите теми пък говорим по същество.

Бтв, получавам странни лични съобщения без име на подател.

Който и да ги праща отговора е един - невъзможно!

Въпреки всичко оставам с най-добри чувства към всички, които имат проблеми. Вероятно на някои ще отнеме по-дълго време да си ги решат, други ще успеят по-бързо.
Каквото и да е положението разрешение на проблема и то благополучно има.
Активен
lotxen
Sr. Member

Рейтинг: 7
Неактивен Неактивен

Публикации: 453

Профил
« Отговор #3928 -: Юни 27, 2012, 10:57:04 »

Споделям мнението на Трак и Литъл Овненце за форума и Хпжон!Аз лично приемам логореята на Хпжон като предизвикателство към мен!В момента,в който престана да се дразня от излиянията му,ще си пиша + по пътя за самоусъвършенстването си!
Активен
Ema
Hero Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 566

Профил Ел. поща
« Отговор #3929 -: Юни 27, 2012, 11:05:27 »

Споделям мнението на Трак и Литъл Овненце за форума и Хпжон!Аз лично приемам логореята на Хпжон като предизвикателство към мен!В момента,в който престана да се дразня от излиянията му,ще си пиша + по пътя за самоусъвършенстването си!

Значи всичко има смисъл. Wink
Активен
Страници: 1 ... 260 261 [262] 263 264 ... 316
  Изпечатай  

Отиди на:  

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА