evropea.com - форум за паническо разстройство
Октомври 08, 2024, 09:45:41 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година

Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 5
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 5

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума
xx Vitality Vibes CBD Gummies: How They Compare in the Market
[Паническо разстройство]
DavidLog
Септември 26, 2024, 12:38:53

Спонсорирани връзки

Страници: 1 ... 255 256 [257] 258 259 ... 316
  Изпечатай  
Автор Тема: СПОДЕЛЯМ, ЧЕ...  (Прочетена 384218 пъти)
skorpi
Hero Member

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 1629

Профил
« Отговор #3840 -: Юни 16, 2012, 08:16:57 »

Споделям, че имам много проблеми напоследък, несвързани с ПР, но достатъчно гадни и сериозни, за да се чувствам благодарна точно в момента, че пия хапчета. Иначе щях да съм Неприятностите се нижат една след друга и остава да се надяваме на по-добри времена. Най-голямата сила получавам от половинката, която ми е опора винаги и във всичко. Връзката ни премина през такива изпитания, каквито сигурно малко двойки изобщо имат през живота си и това поне ми дава куража смело да заявя, че имам истински мъж до себе си. 
Никога няма да бъда саможива и самодостатъчна, това е против природата ми. Силата си е вътре в мен, но я черпя и от най-неизчерпаемия източник, който мога да си представя - Любовта. 
Не знам дали тя може да спаси света, но определено може да спаси мен Tongue
« Последна редакция: Юни 16, 2012, 08:21:11 от skorpi » Активен

Животът не е чакане бурята да отмине, той е да се научиш да танцуваш под дъжда!
delicacy
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 454

Профил
« Отговор #3841 -: Юни 17, 2012, 10:24:23 »

Скорпи, стискам палци нещата да се оправят по възможно най-бързия начин и да не изпитваш никакъв дискомфорт.
Най-важното е,че в трудните моменти имаш човек, който да те подкрепя, това е безценно. Нали знаеш онази сентенция: "Трудните времена отминават, коравите хора остават"?
Важното е да си добре и да има любов останалото си идва на мястото, когато човек е посотянен. Прегръщам те!
Активен
Marlene
Jr. Member
**

Неактивен Неактивен

Публикации: 52

Профил
« Отговор #3842 -: Юни 18, 2012, 03:20:51 »

Скорпи, желая ти от сърце да нямаш скоро време настоящите си проблеми. Дано не са здравословни, всичко останало с дух и кураж е преодолимо, а даже и те! Браво на МЪЖЪТ до теб
Как сте, останалите?
Активен
kadife
Hero Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 577

Профил
« Отговор #3843 -: Юни 18, 2012, 07:57:34 »

Здравейте, моля Smiley

Драго ми е да споделя усмивка и трепет, лятото ме прави щастлив шемет. Топличко е и усилно малко... но мирише на трева, на слънце и е някак препеченко и карамелено всичко.

Мога да кажа, че ми е пълно в сърцето, душата ми пее... мисля, че всичко ще се подредиSmiley

Поздрави на всички, Литъл Овненце ще ни донесе шоколад от Алпите, даже вече се е върнала! Скорпи, стискам палци - всеки път, знаешSmiley

Ми това я, друго нямаSmiley)))

А Трак къде я!
Активен
Little Овненце
Hero Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 703

Профил
« Отговор #3844 -: Юни 19, 2012, 11:21:54 »

Ихуууу,ето и мен Smiley

С няколко думи: в момента в който излетях от София, всичкото нещо като страх, ужас и т.н се изпари. Сълзи на облекчение и щастие потекоха от очите ми,усмихвах се през тях. Беше изумително. Там- с любимият.....няма такива думи ,с които мога да опиша. Всичките ми съмнение,страхове,всичко излетя,няма го. Обичта ни е толкова силна,толкова взаимна.....мисля,....за първи път в живота си мога да кажа : Да,аз го заслужавам!! Заслужавам точно този мъж,точно тази любов!! Не случайно съм страдала толкова много до сега,не случайно жовотът ме срещна и раздели с други.....сега знам защо е било,защото съм заслужавала НЕГО,защото съм заслужавала по доброто. Smiley Никакви симптоми през целия престой,абсолютно нищо. Какво да ви кажа мили хора. Наистина всичко е вътре в нас, но като че ли истинската сила си я черпим от любовта/ нали така Скорпи? Smiley/

Даже си позабравях и хапчетата. Имаше дъждовни дни,имаше и адска жега,на която нито веднъж не ми прилоша,нито веднъж не ми се подкосиха краката,нито веднъж не ми се зави свят. Не знам дали ще мога някога да опиша това,което наистина изпитвам. Мисля,че е дар от Бога, мисля,че най -накрая и аз трябва да съм щастлива. Чисто нова съм. Smiley

Овненцето ми готвеше всеки ден, върнах се с няколко килца от горе,но имах нужда от този релакс. Сега започвам пак със спорта и леката храна.

За сега толкова от мен. Исках само да надникна и да споделя.
Целувки 
Активен
ddiddi
Full Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 203

Профил
« Отговор #3845 -: Юни 19, 2012, 01:31:11 »

Little Овненце, толкова много се радавм, че си изкарала добре и си натрупала положителни емоции за цял живот. Но най- много се радвам, че си се чувствала добре. 
И аз искам да споделя, че с моя мъж се чувствам много щастлива, макар и да сме от скоро заедно. Не бях срещала толкова добър мъж като него, но стига съм го хвалила да не вземе да се разглези...довечера пак си го чакам да гледаме мача заедно...
Активен
Little Овненце
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #3846 -: Юни 19, 2012, 03:08:47 »

Диди,радвам се да прочета тези хубави неща за теб Smiley Човекът до нас,колкото и да искаме да го отречем понякога, играе доста важна роля. Не съм чула и виждала някой,който да е щастлив от самотата. Така,че дано,дано само щастие да спохожда всеки от нас 
Активен
Marlene
Jr. Member
**

Неактивен Неактивен

Публикации: 52

Профил
« Отговор #3847 -: Юни 20, 2012, 12:04:06 »

Споделям, че ми е нервно и напрегнато....
Може би от многото работа, знам ли?!?!..................

Радвам се за всички щастливи момичета писали по - горе
Активен
delicacy
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #3848 -: Юни 20, 2012, 03:04:18 »

Маруся браво за това, че успя да осъществиш желанието си. Чудесна си радвам се за теб и за това, което изживяваш. Ти го заслужавам
ddiddi и на теб една прегръдка за твоето щастие, в крайна сметка любовта и здравето са най-важните неща на този свят.

Споделя,че ми е много горещо  и само мислъта,че цяло лято може да има такива горещини ме влудява.
Активен
delicacy
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #3849 -: Юни 20, 2012, 03:05:44 »

Марийче, къде изчезна, липсва зареждащата ти енергия. Само си задушила някой момък
Активен
ddiddi
Full Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 203

Профил
« Отговор #3850 -: Юни 20, 2012, 04:31:40 »

delicacy
Има спасение от жегите и то много приятно- плаж, сок, сладолед. Това трябва да ни зарежда положително...
Активен
Little Овненце
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #3851 -: Юни 20, 2012, 04:57:21 »

Благодаряяяяяя за милите думички 

В този ред на мисли за жегата, споделям ,че другата седмица заминавааааам за моретоооо. Бих искала,ах колко бих искала да съм с любимия,но сега поне съм спокойна и знам,че той е добре там където е. А аз отивам да пека дупето.

Мима си я представям с една дълга цигара,фрапе или коктейл на плажа, с тъмни слънчеви очила, подпряна на лакет,как оглежда положението за някой Аполон ,хихихи. Успех Миме, тъкмо ти завидях,но само за местоположението,Аз Аполон си имам и то какъъъъъъъъъФФФФФ ....
Активен
Little Овненце
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #3852 -: Юни 22, 2012, 09:11:31 »

Къде се изгубиха всички Huh?  Undecided
Активен
lotxen
Sr. Member

Рейтинг: 7
Неактивен Неактивен

Публикации: 453

Профил
« Отговор #3853 -: Юни 22, 2012, 11:12:13 »

Аз лично съм изплашена от отношенията между Хпжон и Тодоров!Дразня се от безапелационния тон на Хпжон,без да съм навътре в нещата!Иначе живота си се таралянка!
Активен
hpjon
Гост
« Отговор #3854 -: Юни 22, 2012, 12:19:35 »

Защо си изплашена?

С какво чувстваш някаква опасност, от която да изпитваш този страх?

По отношение на дразненето от безапелационния ми тон - искам да те поздравя, защото си от малкото, които използват правилното спрежение на глагола дразня. Доста хора се изкушават да кажат "дразни ме" еди кой си, а пък ти съвсем правилно казваш "дразня се".

Всичко е вътре в нас - изглежда ти, lotxen си наясно с това, което е чудесно  Smiley
Активен
Страници: 1 ... 255 256 [257] 258 259 ... 316
  Изпечатай  

Отиди на:  

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА