evropea.com - форум за паническо разстройство
Октомври 10, 2024, 10:55:45 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година

Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 1
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 1

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума
xx Vitality Vibes CBD Gummies: How They Compare in the Market
[Паническо разстройство]
DavidLog
Септември 26, 2024, 12:38:53

Спонсорирани връзки

Страници: 1 ... 244 245 [246] 247 248 ... 316
  Изпечатай  
Автор Тема: СПОДЕЛЯМ, ЧЕ...  (Прочетена 384315 пъти)
skorpi
Hero Member

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 1629

Профил
« Отговор #3675 -: Май 30, 2012, 11:47:22 »

Цитат
Споделям,че съм добре, кризите идва и си отиват,но аз не мисля за тях по начина ,по който до сега.

Браво на момичето! Хапчетата почна ли ги?

Кристо, съжалявам за онова, което сте преживели със съпругата ти и искрено се надявам, че сте успели да се справите благополучно с проблема, кураж и много любов си давайте И вярвайте, че нещата ще се оправят. Желая ви дълъг и щастлив съвместен живот.

Трак, много ясно, че всички живеем в материален свят и сме зависими от него, но това не значи парите да се превръщат в самоцел или в единствен стремеж на човека. Това опорочава и обезсмисля целия ни живот, който така или иначе е преходен и в един момент вещите просто нямат никаква стойност. Според мене в тия неща, както и във всички други, единствено е добре да се избягват крайностите, а това, което ти посочваш, е другата крайност - на абсолютната мизерия на ръба на оцеляването. Няма нормален човек, който да иска това за себе си и за децата си. Но и алчността също не е добра за душата. Номерът е в мярката.
Приятен ден на всички
Активен

Животът не е чакане бурята да отмине, той е да се научиш да танцуваш под дъжда!
track
Hero Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 1892

Профил
« Отговор #3676 -: Май 30, 2012, 11:56:31 »

Няма нормален човек, който да иска това за себе си и за децата си.

Имах впредвид, че няма нормален човек, който да е щастлив по тоя начин.

Веси, давай да стягаме куфарите и да тръгваме с Мус. Пътува ми се някъде.  Smiley
Активен
ddiddi
Full Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 203

Профил
« Отговор #3677 -: Май 30, 2012, 01:40:54 »

Споделям, че  след като един мъж ме заряза след известно време се запознах с друго момче, което обикнах и с което бях щастлива. Вчера обаче от нищо се скарахме в скайп и сега не  е на линия, не знам какво ще стане. Знам, че звуча детински, но не проумявам защо става така.  Sad
Активен
Little Овненце
Hero Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 703

Профил
« Отговор #3678 -: Май 30, 2012, 02:07:32 »

Скорпи пия ги вече 2-ра седмица. Smiley

Диди какво се случи? Винаги съм се чудила, как може да познаваш някого да речем месец и вече да започват кавги и спорове? В смисъл, не го приемай лично,но ние сме много чувствителни,мнителни и т.н и това често ни кара да бъркаме по отношение на човека отсреща.
Дано да сте се свързали де и да сте се оправили.

Миме,хайде идвай,много искам. Не ми се пътува сама.

Днес се чувствам толкова добре, но винаги към обедните часове ми става едно шугаво такова. Нервничко, усещам напрежение в главата и там каквото още си трябва.Хм.

Кристо радвам се,че нещата при вас са ок,наистина. Предполагам каква е била диагнозата, щом е на време,няма страшно. Аз също редовно се следя,то с тази хипохондиря няма как иначе  Grin Grin Grin Grin

Хайде де,искам най накрая да дойде това лято....изгниха ми костите от дъждове.
Активен
ddiddi
Full Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 203

Профил
« Отговор #3679 -: Май 30, 2012, 02:21:06 »

Little Овненце, права са аз май се вкарах в някакъв филм. Писахме си до преди малко и всичко е ОК. Явно аз съм започнала да си фантазирам някакви глупости, но той ми каза, че всичко е наред. Дано така да продължи!
Активен
Little Овненце
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #3680 -: Май 30, 2012, 03:21:04 »

Браво Диди, радвам се 
Активен
skorpi
Hero Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 1629

Профил
« Отговор #3681 -: Май 30, 2012, 04:01:12 »

Типично женска черта си е да се самоизмъчваме така безсмислено
Вместо да се кефим, че има кой да ни обича и да обичаме

Цитат
Винаги съм се чудила, как може да познаваш някого да речем месец и вече да започват кавги и спорове?

ООООО, може-може, поводи винаги се намират. И ние си се разправяме нон стоп за каквото се сетите, но дори бих казала, че това укрепва връзката и я прави някак истинска. Защото докато всичко е само цветя и рози, е опасно и някак изкуствено, престорено. Друго си е да се разфучиш
Важното е в крайна сметка нещата да завършват добре. При нас, слава Богу, е така. Което не пречи да спорим и да се сърдим по милион пъти на ден, но това си е част от очарованието на съвместния живот. Интересното е, че обичам в него дори онова, което ужасно ме вбесява. Намирам за забавно това боричкане, стига да не се стига до крайности. Все пак, внимавайте да не се изпокарате сериозно. Повече  и по-малко 
Активен

Животът не е чакане бурята да отмине, той е да се научиш да танцуваш под дъжда!
track
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #3682 -: Май 30, 2012, 04:23:56 »

Диди, много сте бързи двамата.  Grin

Мус, иска ми се много да попътувам някъде и аз, но само беля ще си вземете на главата с мен там. Нищо чудно да се оставя да ме отвлече някое готино франсе или да се залепя на някоя витрина и да цвиля денонощно, че искам да изкупя целия магазин. Ще ви болят само главите с мене  Grin

Малко по-късно ще ти звънна  Smiley

Скорпи, само така да сте  
Активен
Шашмагюл
Hero Member

Рейтинг: -16
Неактивен Неактивен

Публикации: 2962

Профил
« Отговор #3683 -: Май 30, 2012, 04:41:10 »

-
« Последна редакция: Декември 23, 2012, 12:09:17 от DG » Активен

Гледам на карти,кафе,виждам аурата,летя през простраството и времето,хвърям боб,лея куршум,ТЕС-ам.
Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Бъди оптимист! Дори в психиатрията!
"г-жа DG" АПРОПО, ПО - ДОБРЕ ДЯВОЛИТА ЖЕНА, ОТКОЛКОТО БОЖЕСТВЕНО ЛУДА! Cheesy
hpjon
Гост
« Отговор #3684 -: Май 30, 2012, 05:02:57 »

Цитат
В главата си разигравам всякакви варианти за действие при земетресение, даже днес пренаредих багажа ако евентуално разтресе силно пак.

Последната седмица наистина е изпитание за нервите по Пернишко-Софийско. Аз на два пъти стягах една раница, накрая я разредих и прибрах всичко по мястото му.
Не мисля планове. Ако ще става нещо, то ще стане.
След онази вечер с 5.8 като се сетя, че тамън се качихме след 2 часа престой навън и друсна отново 4.7 то кел файда и от чанти и евакуации.
Сега люлее и си седим в нас. Като съм на работа - също. Малко шаш и отминава.
Това разбира се е моето виждане за нещата. Поне аз не виждам къде може да се скрие човек, особено нощно време.
Иначе, да - хубаво е човек да има план, да седне да го измисли наведнъж и да не го мисли повече. Особено ако е склонен към тревожност.

Гледам тия дни бая разпрани дюшеци на боклука. Явно хората наистина стягат сакове за евакуация... Само не ми се мисли някой немец Рихтер ако иде на хотел в Перник на какво ще го направят Smiley
« Последна редакция: Май 30, 2012, 05:05:39 от hpjon » Активен
Little Овненце
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #3685 -: Май 30, 2012, 05:21:03 »

Аз не познавам хора,които да не са се уплашили и на които да не им се е отразило всичко това,което се случи през последните дни. Така,че аз мисля,че реакциите ни са съвсем нормални. Това включва стягането на багажа, лягането вечер с дрехи и всички останали ритуали. Аз също съм силно притеснена,или по скоро бях. В крайна сметка наистина каквото има да става ще става.

ДГ,като описваш ситуацията в къщи покрай финансовите затруднения ,които имате в края на месеца,все едно себе си гледам още когато живеех с бившия си съпруг. Колко ли приказки изприказвах тогава,че не трябва да се притеснява излишно,че и да се измъчва ситуацията няма да се промени. Сега живея сама,хубаво си смятам разходите,но понякога не ми достигат. Спрях да мисля за това, за какво да се ядосвам. Искам да съм здрава, защото само това с пари не мога да си го купя. Има толкова много по важни неща от глупавите пари.

Препоръчвам "Пътят на сълзите" на Хорхе Wink
Активен
track
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #3686 -: Май 30, 2012, 07:04:36 »

Аз затова си седя тихо и кротко във Варна и чакам да дойдат по-добри времена  Grin

hpjon, дали само аз забелязвам, че за пръв път се включваш във форума адекватно и постовете ти са лишени от всякакъв агресивен замисъл  Smiley
Активен
hpjon
Гост
« Отговор #3687 -: Май 30, 2012, 07:11:55 »

Аз затова си седя тихо и кротко във Варна и чакам да дойдат по-добри времена  Grin

hpjon, дали само аз забелязвам, че за пръв път се включваш във форума адекватно и постовете ти са лишени от всякакъв агресивен замисъл  Smiley

Забелязваш това, което искаш да видиш Smiley
Активен
track
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #3688 -: Май 30, 2012, 07:13:34 »

Както и ти, не мислиш ли? Ставаме двама. А може би трима. А може би почти всички са така  Smiley

И все пак го отбелязвам, защото е голям напредък за теб.  Smiley
Активен
track
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #3689 -: Май 30, 2012, 07:20:07 »

Липсата на целодневно ежедневно текст-ване по телефона ми липсва явно ... щом се превърна в целодневно и ежедневно писане във форума работата не отива на хубаво  Cheesy
Активен
Страници: 1 ... 244 245 [246] 247 248 ... 316
  Изпечатай  

Отиди на:  

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА