evropea.com - форум за паническо разстройство
Декември 02, 2024, 07:27:30 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година

Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 2
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 2

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума
xx Fairy Farms Hemp Gummies: How They Enhance Your Wellness Routine
[Паническо разстройство]
CraigDom
Ноември 12, 2024, 02:04:30

Спонсорирани връзки

Страници: 1 ... 67 68 [69] 70 71 ... 316
  Изпечатай  
Автор Тема: СПОДЕЛЯМ, ЧЕ...  (Прочетена 389847 пъти)
kadife
Hero Member

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 577

Профил
« Отговор #1020 -: Ноември 25, 2011, 12:59:34 »

Споделям, че 1001 пост не е бил мой! А ми "обещахте", пфу.

Споделям, че сте споделили толкова много, че четох по диагонал, което не ми попречи да видя, че сте изпратили г-н Тодоров в друга "стая"... ама, че сте! А, ако аха-аха бе готов да сподели нещо?! Ех, вие и калпазанки.

Споделям, че аз... аз? Аз съм щастлива Smiley

Споделям, че утре ще украсявам  празнично-коледно работното си място, а после и къщата си. Много обичам, когато едни такива симпатични момиченца защъкат с мънички еленски рогца или пък друг коледен аксесоар по косата и мирише на мандарини, на канела, на ябълков щрудел и пускат по радиостанциите коледни песни и на мен ми звъни, звъни и... блести Smiley

Такива ми ти работи, а сега ще се опитам да съблазня Сънчо, дано поддаде!
« Последна редакция: Ноември 25, 2011, 01:03:21 от kadife » Активен
track
Hero Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 1892

Профил
« Отговор #1021 -: Ноември 25, 2011, 08:30:52 »

Smiley
« Последна редакция: Януари 29, 2012, 06:38:51 от track » Активен
Little Овненце
Hero Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 703

Профил
« Отговор #1022 -: Ноември 25, 2011, 09:31:29 »

Абе ей какво става тук?Човек да не се разсее малко и глей кво става,не мога да ви смогна.
Скорпи никъде няма да ходиш,имам нужда от теб тук,чу ли? Ще си споделяме,ще си ревеме и един ден ще се усмихнем и ще сме щастливи,нали така? Не ни напускай моля тееееее.
Аз с тва аха големи ги свърших снощи. Смях ,смях.Не е истина за какви хора става на въпрос просто. Единия не излиза от чалга заведенията,другия един шемет нямам думи Smiley)) Искал бил да ме води с него. Викам къде ще ме водиш бе,аз да не съм куче?Мога и сама да се водя. Smiley))Не не,няма такива образи. Както и да е де,запилях се там цяла вечер и накрая преди да си легна и да гледам Триумфа на червилата,ми се обади овнето. С думите-слънчице,миличко,много те целувам и това забележете пред майка му,която седеше до него .Аз леко се облещих. Нали трябваше да избяга както всеки друг? Ама то не е късно де. Поговорихме си и понеже нали го бях поканила да дойде на кръщенето ми в събота вика,аз утре/демек днес/ след тренировка,ще дойда направо при теб и ще спинкам при теб,и в събота направо заедно тръгваме. Брех викам,ок,щом желаеш да останеш супер. Не знам какво да си мисля. Обвиняват ме много,че нямам доверие на хората,че съм предубедена. Даже вчера моята приятелка ми вика,добре де,ти наистина ли смяташ,че той е такър артист и всичко,което се е случило между вас е било просто театър.Казвам да,мисля си го.Също така не изключвам факта,че е с някоя друга от време на време. При положение,че живее с техните и всяка вечер ми се обажда,ама аз от къде да знам,че после не идва някоя у тях или той не ходи някъде? Някой ще каже болен мозък съм,ок,не отричам,но всичко това не го мисля случайно.Мъжът ми вкара най добрата ми приятелка в нашето легло,в нашия дом,за който съм се борила и съм градила години наред. За което дадох всичко от себе си,от живота си,за да го има. Та на някой 24 годишен младеж ли да вярвам,дето му се.........и две не вижда.

Така,че е много лесно да упрекваш някого ,когато не знаеш през какво е минал.Да го съдиш за това ,че е честен и единственото което иска е да бъде обичан. Не мога да играя игрички и да се преструвам,ако ще и цял живот да трябва да бъда сама. Но не мога да потискам това,което става вътре в мен. Никога повече.

Взех рецепта за хапчетата,но се чудя дали да ги започвам пак. Вие какво ще кажете? Значи аз мисля на първо време да ида да си направя обстойни изследвания на щитовидната,защото симптомите на ПА са сходни с тези при нарушената и функция. Тъй като вече знам,че там съществува вече някакъв проблем,мисля да ида да го проверя и тогава да реша дали да започвам пак хапчетата. Защото ето ,че 2 дни някак си съм закрепена. Колкото и тежко да ми ,няма сърцебиене и тревожност. Не искам пак да завися от едно хапче.Така или иначе ще го забравям.
Та така Smiley
Активен
track
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #1023 -: Ноември 25, 2011, 01:21:40 »

Smiley
« Последна редакция: Януари 29, 2012, 06:38:56 от track » Активен
Cristo
Sr. Member

Рейтинг: 1
Неактивен Неактивен

Публикации: 256

Victory

Профил
« Отговор #1024 -: Ноември 25, 2011, 01:26:36 »

Марусенка, мисля, че изследвания може би не са необходими, но за твое успокоение си ги направи, след което започвай АД-то + бензодиазепина /малко в началото/ и ще бъдеш като нова
Без Скорпи форума няма да е същият, така, че мило момиче, винаги можеш да споделяш с нас всичко, което те тревожи, което те дразни, което те прави щастлива
Бъди себе си, не се упреквай за нищо, просто ти трябва време, може би още опит /но не на последно място и силно ЖЕЛАНИЕ/, за да се промени живота ти!
Миме, ние "оставаме", както се пееше в "Оркестър без име", така, че смело напред и само напред
Не те е обхванало празничното настроение, защото още сме ноември и има мноого време до Коледа...
Кадифето се е появила - добре де разбрахме, че си щастлива, но можеш да загатнеш от какво - любовник ли, пари ли, друго ли?  
Активен
skorpi
Hero Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 1629

Профил
« Отговор #1025 -: Ноември 25, 2011, 03:16:40 »

Не, твърде много навлязох вътре в нещата, а това ми пречи да ги видя цялостно, взряла съм се в детайлите, така пропускам основното. Затова искам да се отдръпна, да видя цялостната картина. Предполагам, няма да разберете за какво говоря, но важното е, че аз си се разбирам.  Smiley
Активен

Животът не е чакане бурята да отмине, той е да се научиш да танцуваш под дъжда!
delicacy
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 454

Профил
« Отговор #1026 -: Ноември 25, 2011, 04:05:29 »

skorpi, ако имаш нужда отегли се за една седмица, но повече недей, моля те, защото даваш толкова ценни прозрения. Чувствам те като виртуален двойник, имаме твърде общи неща и желания. Звучи като любовно обяснение, но е истина. love3Ти помогна на много хора включително и на мен, да прозра толкова  важни неща за мен, така че, позволи ни и на нас да ти помогнем, ако разбира се чувстваш необходимост.Въпреки че се чувствам добре и мисля, че съм се справила с много неща и нямам ПА от много дълго време, не спрях да влизам във форума, защото така опознавам все повече и повече себе си и намирам отговори за други ситуации от моя живот, които са различни от ПР. Моля те, skorpi, не ни изоставяй завинаги! Моля те!
Активен
Little Овненце
Hero Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 703

Профил
« Отговор #1027 -: Ноември 25, 2011, 05:39:30 »

може би наистина не е зле малко да почине. ние може да я объркваме много с нашите писаници.
Аз отварям нова страница в живота си. Тази,която преди доста години отворих и се чувствах страхотно. Егоистично е,но е здравословно. Преставам да мисля за другите и да се вживявам в техните неудачи и нещастия. СТИГА!!! Време е отново да обърна внимание на себе си. Имам чувство,че кожата ми е повехнала и съм заприличала на чучуло от мислене и нерви и страх. Сега тъкмо си взех боя за коса,една спирала,моята любима и довечера ще се разкрасявам. Ще мина сега през моите магазини където си купувам дрешки и парцалки и там ще оставя някой лев и съм пей сърце. Който иска да ме харесва и обича,аз искам отново да заобичам себе си,тялото си,искам да се почувствам отново жива.
Дано да успея ,но със сигурност съм започнала......

Прегръщам ви всички до един и ви желая една спокойна топла петък-вечер.
П.С.
След разкрасяването нали знаете какво следва???  Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue
Активен
track
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #1028 -: Ноември 25, 2011, 08:56:07 »

Smiley
« Последна редакция: Януари 29, 2012, 06:39:01 от track » Активен
kadife
Hero Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 577

Профил
« Отговор #1029 -: Ноември 26, 2011, 01:33:00 »

Как да не споделя, че 12 градуса са температура за някой тропически остров, но не и за моето любимо, студено, зимно, мрачно, тъмно, влажно време!!! И изобщо Коледа ли идва или лятното слънцестоене:(

Трак, някъде прочетох, че определяш мъжа до себе си като "мъжът ми". Без значение на действителен социален статус, дали сте или не сте семейна единица, ако кажеш за някой, че ти е нещо... той не ти ли е нещо наистина?! Как така отиваш на заведение да си търсиш момъци... или аз съм в друг свят, където хората казват онова, което мислят и онова, което наистина искат да направят и не позволяват да бъдат насилвани да живеят по начин, който допада на друг, но не и на тях. Толкова ли е трудно да кажем, че не се нуждаем вече от някого и да  заживеем себеуважително. Нищо не разбирам. При все, че Природата ни е заложила женската способност да сме артистки и да се повиваме, увиваме около хората или обстоятелствата, докато стане онова, което сме искали или сме си мислели, че искаме, нещо в мен категорично отказва да се подчинява вече на суетата да правя онова, което не искам, но някой друг иска... за да ме хареса, за да е покрай мен... Та, от тази гледна точка не разбирам насилваните във времето връзки, никак не ги разбирам. Аз съм с теб, но ще си търся и други, защото ти не ме удовлетворяваш, не ме разбираш, не ми импонираш и само ме вбесяваш. Е, защо по дяволите, тогаз си с него?!

Такива ми ти работи. Cristo, парите за мен така и не успяха да станат извор на щастие, под любовник не зная какво визираш. Аз съм свободна жена и не ми е нужно да търся алтернативи, бидейки семейна, така че любовниците оставам на семейните Smiley Моето щастие е общо... плътно, нежно, очакващо, но и разбиращо. Най-сетне осъзнах нещо вопиющо важно - аз съм това, което съм и има начин да  приема, че ако не съм онова, което някой друг иска, просто това не е край на света. Ужасяващо е в перфекционизма си да очаквам да допадна на всеки, с действията си, с външността си, с работата си. Сега изпитвам човешко щастие, защото преди само подозирах, че се обичам, а сега съм и сигурна в това Smiley Нека думите ми не бъдат интерпретирани като духовен егоизъм, макар че той е забавен, но това е друга тема. Просто осъзнах, че до сега съм се срамувала да бъда Нарцис, а всъщност истински самостоятелните личности в голяма доза са и това. Сложно стана, спирам.

Ще вървя на работа, какво бе това уикенд, припомнете ми :laugh:Каквото и да е, весел на всички!
Активен
Cristo
Sr. Member

Рейтинг: 1
Неактивен Неактивен

Публикации: 256

Victory

Профил
« Отговор #1030 -: Ноември 26, 2011, 04:38:35 »

Да, Кадифе, сигурно си права :"Сега изпитвам човешко щастие"
Между другото много от посетителите тук казват същото - "Време е да погледна малко по-вече себе си" и може би са прави. Но наистина най-хубавото нещо е да го изпиташ това щастие, да се радваш на всичко, което носи радост, да сме изпълнени с позитивни емоции...
С една дума серотонина да е дори малко в по-вече!
Активен
track
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #1031 -: Ноември 26, 2011, 10:05:04 »

Smiley
« Последна редакция: Януари 29, 2012, 06:39:06 от track » Активен
track
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #1032 -: Ноември 27, 2011, 12:31:21 »

Smiley
« Последна редакция: Януари 29, 2012, 06:39:11 от track » Активен
Dimcho
Sr. Member

Рейтинг: 3
Неактивен Неактивен

Публикации: 343

Профил
« Отговор #1033 -: Ноември 27, 2011, 06:11:09 »

Хора, много обичам моята приятелка, страшно много дължа на нея. Но нещо странно се случва с мен в последно време. Имам чувството ,че се влюбвам в една колежка. Изпитвам вина към моето момичето, което ми е много близко, но силно привличане имам и към колежката ми. Колежката не знае. Мъча се да го потисна това чувство, но е много трудно. Чудя се какво да правя. По никакъв начин не искам приятелката ми да разбира, не искам да я нараня, не искам да се разделям с нея. Но как да превъзмогна влеченията към колежката ми?Абе, луда работа, направо ме е срам от мене си
Активен
track
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #1034 -: Ноември 27, 2011, 08:07:43 »

Smiley
« Последна редакция: Януари 29, 2012, 06:39:14 от track » Активен
Страници: 1 ... 67 68 [69] 70 71 ... 316
  Изпечатай  

Отиди на:  

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА