evropea.com - форум за паническо разстройство
Ноември 10, 2024, 02:52:50 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година

Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 3
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 3

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума
xx Biogenix Relief Glycogen Support: How It Boosts Metabolism
[Паническо разстройство]
CraigDom
Ноември 07, 2024, 08:35:31

Спонсорирани връзки

Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 23
  Изпечатай  
Автор Тема: тревожността е най-голямата ми "любов" или как стоя без гадже  (Прочетена 51273 пъти)
Stareternity
Sr. Member

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 332

Профил
« Отговор #90 -: Август 05, 2011, 12:28:35 »

Знаеш ли, че лебедите нямат глас? И пеят само веднъж през живота си. Сети се кога...
Активен
kadife
Hero Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 577

Профил
« Отговор #91 -: Август 05, 2011, 12:31:35 »

Когато някой манго реши, че може да го сготви с ориз и прекърши великолепната му дълга шия. Разбира се, всичко е алегория.

Хубавото на хората е че могат да се изразяват с думи писмено. А още по-хубаво от това е, ако си открият и читатели Cheesy
Активен
Stareternity
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #92 -: Август 05, 2011, 12:35:11 »

Променям, за да не бъда обвинен в антибиолог; и без това едно време биологията не ми вървеше в училище - разни там венчелистчета, мишчета, шапчици...
« Последна редакция: Август 05, 2011, 12:46:00 от Stareternity » Активен
kadife
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #93 -: Август 05, 2011, 12:38:59 »

А може и да не е... Wink Тка например, известно е, че когато няма храна, пеликаните късат от плътта си, за да хранят пиленцата си. Повярвай, това не е алегория... Cry

Не съм сигурна в това, но за да се впечатля до край, първо трябва да го проверя. Едно от най-запомнящите ми се доверявания на подобна информация бе, когато с моя приятелка като ученички в начално училище изпихме по половин бутилка мента, защото ни бяха уверили, че от този акт очите стават зелени. Да, станаха зелени, но не очите ни, а родителите й, когато се върнаха от работа и ни завариха на пода на хола, пеещи - Облаче, ле бяло, де си ми летяло Grin
« Последна редакция: Август 05, 2011, 12:41:00 от kadife » Активен
Stareternity
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #94 -: Август 05, 2011, 12:40:05 »

Хмм, ще трябва да търсиш при поезията или в античните митове.  Cheesy Cheesy Cheesy
Активен
track
Hero Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 1892

Профил
« Отговор #95 -: Август 05, 2011, 08:12:07 »

Smiley
« Последна редакция: Ноември 08, 2011, 03:21:09 от track » Активен
Little Овненце
Hero Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 703

Профил
« Отговор #96 -: Август 05, 2011, 10:58:57 »

Здравейте приятели,
чак ме е яд,че снощи не съм могла да се включа в коментарите. Sad
Пуснаха ме от работа в 16 и 30 още,защото ми беше зле. Добре,че имам страхотен шеф,който до преди 6 месеца плачеше на моето рамо поради споходилите го ПА и аз бях тази ,която го съветваше да вземе мерки и да отиде на лекар. Сега аз съм тази,която му реве, но поне много добре ме разбира и ме подкрепя и за това ми и каза да си хващам чантичката вчера и да си тръгвам. Прибрах се в нас,поуспокоена вече, но с огромен страх. Как съм заспала не знам,но съм спала 2 часа много дълбоко докато не звънна телефона и любовта се обади да ме види  Grin. Какво е това пак? Пак в най тежкия момент някой ми го праща, телепатия ли е това, не знам вече. Излязохме навън,пихме по биричка,разходихме се и той остана при мен за ноща. Днес съм по добре, малко се чувствам слаба като че ли, но може и да не съм се наспала много. Трак,не си виновна ти за това,което ми се случи вчера.Стига глупости. Явно си му е дошло времето. Доктора си ми каза,че ще има такива моменти ,но ще са рядкост.
 Stareternity,не знам дали е хубаво или лошо човек да не е изпитал истинка любов. Може би донякъде е по хубаво да не я изпитваш,защото тя наистина боли. От друга страна пък ,когато е споделена те кара да се чувстваш специален, тук таме стъпваш от щастие и усещането,че се носиш из облаците е невероятно. Лошото е приземяването след това,което по един или друг начин може да е доста болезнено.
Колкото до разума и сърцето,аз винаги съм слушала сърцето си. За абсолютно всичко и никога ама никога не съм съжелявала. Любовта трябва да се изпита и да се изживее. Аз в момента също съм попаднала в една такава ситуация, че ако беше някой друг сигурно щеше да послуша разума си и да се предаде. Но аз искам да си го изживея,каквото и да ми коства. Той е по малък от мен с 8 години, знам,че няма бъдеще,абсолютно всичко ми е ясно,но какво да направя,щом този човек ми дава всичко от което имам нужда в момента? Че макар и за годините си ,знае и се държи с мен,както никой до сега не го е правел...Да го загърбя,понеже разума казва СТОП? Не,няма да го направя,наслаждавам се на това,което имам,радвам му се и по добре да го има,макар и по рядко,отколкото изобщо да го няма Smiley
Скорпи,аз също съм преживяла подобна загуба,с тази разлика,че ние вече бяхме приключили връзката си,когато той беше брутално убит. Въпреки това бяхме много близки и се виждахме. Абсолютно съм наясно за какво иде реч, но разбира се,не мога да правя сравнение. С времето болката намалява,но не си отива завинаги,поне при мен не е така. Но човек се примирява и продължава напред. Бивши гаджета съм губила двама по този начин,но всичко отминава.Най важното е,ти сама да намериш душевен покой на първо време, да се чувстваш добре със самата себе си,да си доволна от себе си,да обичаш себе си. Аз така мисля,и след това нещата от само себе си ще се наредят. Пожелавам ти го от сърце,ти го заслужаваш!!!
Много искам да се видим всички излекувани,преродени,усмихнати и безстрашни някъде в някоя кръчма,да се неприказваме и да се насмеем. Убедена съм ,че ще е весело Smiley Някой от вас да живее в София моля ??

Активен
kadife
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #97 -: Август 05, 2011, 11:37:12 »

чудя се, защо изобщо адресирам постове или отговарям като никой, нищо не ме пита, което обяснява и защо не ми отговоря Cheesy

Активен
skorpi
Hero Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 1629

Профил
« Отговор #98 -: Август 05, 2011, 12:17:26 »

Цитат
skorpi, никога не съм се влюбвала в човек, който зная, че не е за мен, вероятно, защото няма начин такъв човек да ме впечатли. Виж, обратното се е случвало и тогава е не по-малко гадно. Как се преценява, че някой не е за теб - пие, бие , скандалджия е, простак е, лентяй, влюбен в майка си... Това се неща, които си личат и на пръв прочит, няма начин да се увлече човек в нещо, което не е за него. Но ако говориш за човек със социален ранг по-висок от твоя или примерно вече ангажиран в друга връзка - ще обобщя, че 60% от връзките се намират в някаква такава обремененост.

Kadife, не става дума за нито едно от изброените, а просто за хора, които не са един за друг, не си пасват като характери, знаят, че няма да им е добре заедно, защото са твърде различни и може би несъвместими и в общи линии в една връзка ще се измъчат много. Но въпреки тва нещо все те тегли натам и разумните аргументи не действат, защото желанието остава. Знаеш само, че имаш нужда от този човек, без да знаеш защо. Искаш да е наблизо, да го виждаш, да го чуваш, да го прегръщаш, искаш присъствието му до себе си... но знаеш, че ако го получиш, има голяма вероятност да го изгубиш, поради несходството ви. И все пак една част от теб не спира да се надява, че грешиш в преценката си. И тази част те държи близо до него и подхранва онова, което чувстваш. С една дума не става дума за външни обстоятелства и пречки, а за отношения между двама души, които хем искат да са заедно, хем знаят, че няма да стане. Undecided
Активен

Животът не е чакане бурята да отмине, той е да се научиш да танцуваш под дъжда!
Little Овненце
Hero Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 703

Профил
« Отговор #99 -: Август 05, 2011, 12:35:35 »

Скорпи съгласна съм, НО,ако си подхождат,ако имат еднакви възгледи,ако имат невероятно привличане един към друг,ако като са заедно са вързани на възел и не могат да се разплетат,като се хванат и не могат да се отлепят един от друг, но въпреки това знаят,че не могат да бъдат дълго време заедно,тогава какво?
Активен
skorpi
Hero Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 1629

Профил
« Отговор #100 -: Август 05, 2011, 12:59:31 »

Еми, тогава, Маруся, горе-долу говорим за едно и също и тва си е любов... Изживявай си я. Аз поне не бих се отказала, и да ми е гадно, ще е после. Така или иначе на момента не мога да мисля.  Cheesy
Активен

Животът не е чакане бурята да отмине, той е да се научиш да танцуваш под дъжда!
track
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #101 -: Август 05, 2011, 01:18:17 »

Smiley
« Последна редакция: Ноември 08, 2011, 03:22:30 от track » Активен
track
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #102 -: Август 05, 2011, 08:25:56 »

Smiley
« Последна редакция: Ноември 08, 2011, 03:22:38 от track » Активен
kadife
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #103 -: Август 05, 2011, 09:24:45 »

Трак, не си длъжа да правиш това, но благодаря Smiley

Иначе синът ми е на 20 години, не зная дали става, защото го употребявам единствено като син Smiley
« Последна редакция: Август 05, 2011, 09:28:28 от kadife » Активен
kadife
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #104 -: Август 05, 2011, 09:26:53 »

Оффф, пак филм  Grin Сега ми звъни домоуправителката на вратата и вика "Чакаш ли букет?". А снощи като отключвах вратата, гледам няк'ъв букет, разтопен сладолед и 7 лв. оставени отпред пред вратата, ама така сложени, че не се знае дали са за нас или за съседите. Звънях им, ама никой не отваря. Сутринта гледам още са там. Звънях, пак не отвориха. Някой ги предал на домоуправителката и тя идва да ме пита дали са за мене. Викам, че не чакам такива работи, още повече 7 лв. вътре. Егати  Grin Сега щяла да оставя бележка на входа да се търси за кого са предназначени тея неща  Grin Хубаво, ще правиш изненада на някого, ама щом има точно 7 лв. вътре, значи са с някакво предназначение и би следвало все някой да знае за какво иде реч. Разбирам изненада от цветя и сладолед, ама и пари - т'ва ми е хикс на мене  Cheesy

Най-вероятно някой е помогнал на непознат с 7 лева и  сега той му ги връща ги  в този вариант и  допуска, че човекът, който му е помогнал сам ще се сети:) Очарователно е че някой е направил такъв жест, каквато и да е причината, ако ще и да сваля.... домоуправителят Cheesy
Активен
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 23
  Изпечатай  

Отиди на:  

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА