evropea.com - форум за паническо разстройство
Септември 16, 2024, 02:29:15 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година

Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 2
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 2

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума

Спонсорирани връзки

Страници: 1 [2] 3
  Изпечатай  
Автор Тема: Какво ми става????  (Прочетена 4732 пъти)
track
Hero Member

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 1892

Профил
« Отговор #15 -: Юли 26, 2011, 09:12:10 »

Smiley
« Последна редакция: Ноември 08, 2011, 03:15:31 от track » Активен
tanya
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 7

Профил Ел. поща
« Отговор #16 -: Юли 27, 2011, 07:39:43 »

ejj, tova za realisti4noto mislene me spe4eli. Absoljutno sym syglasna, no dosega skojto sym obsyzdala problemite s PR-a sa me syvetvali da gledam pozitivno.Opredeleno ne obi4am da gledam 4ernogledo, no  da sloza rozovite o4ila nikak ne mi idva, nito razbiram horata, koito go pravqt. samo, 4e realisti4noto gledane na ne6tata ot zivota e nqkak dosta nevyzmozno. I vyob6te ima li nqkoj, kojo naistina e uspql da go napravi, za6to vyv vseki moment 4ovek gleda subektivno, a ne obektivno.Ohhh opletoh se ne6to...
Активен
innna
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 9

Профил
« Отговор #17 -: Юли 28, 2011, 01:52:18 »

ejj, tova za realisti4noto mislene me spe4eli. Absoljutno sym syglasna, no dosega skojto sym obsyzdala problemite s PR-a sa me syvetvali da gledam pozitivno.Opredeleno ne obi4am da gledam 4ernogledo, no  da sloza rozovite o4ila nikak ne mi idva, nito razbiram horata, koito go pravqt. samo, 4e realisti4noto gledane na ne6tata ot zivota e nqkak dosta nevyzmozno. I vyob6te ima li nqkoj, kojo naistina e uspql da go napravi, za6to vyv vseki moment 4ovek gleda subektivno, a ne obektivno.Ohhh opletoh se ne6to...

Аз съм от тези с розовите очила, и като цяло някак си ми се връзва с разстройството. Винаги вярвам в щастливият край и може би точно това ме разстройва. Погледанато реално от страни живатът ми е супер - мъж и син, които ме обожават, професия за която съм си мечтала от дете и ....,
тук идва и-то - не може всичко да ми е наред и трябва да съм бола от нещо...
Е, това е болен мозък!
Давам си ясна сметка, но това не ми помага! Панически атаки, сърцебиене и т.н. известно ви е!
Не пия хапчета. Боря се сама. Понякога успявам, понякога тичам до Бърза помощ, но определено е по-лесно, когато има на кой да разчиташ!
Май се отклоних, но като цяло исках да кажа, че май по-лесно е с розовите очила и подкрепата на близките! Успех на всички!
Активен
meridits
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 3

Профил
« Отговор #18 -: Септември 08, 2011, 04:00:46 »

Здравейте отново!
Благодаря за коментарите и полезните съвети Smiley
След, като споделих проблема си тук в сайта, нещата отшумяха и повече не съм получавала панически атаки, но преди 2 месеца заварих баба ми изпаднала в будна кома и след като повиках бърза помощ и тн отново сърцето ми се разтуптя, мислите за полудяване и всички останали симптоми. Състоянието и беше мозъчна аневризма, 30% вероятност за оцеляване и 10% шанс за измъкване без засягане на определени части по тялото, загуба на памет и тн... За щастие всичко мина успешно,  сега е добре за което съм много благодарна на докторите в Италия и главни на Господ. След това паническите атаки спряха, но сега преди 3 4аса стана пожар до нас всички хора излязоха беше голяма паника и отново се почуствах ужасно- треперене, сърцебиене и страх, че ще ми стане нещо особено инсулт. Не знам какво да правя и как да постъпя но определено това не се понася :X
Активен
Stareternity
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 332

Профил
« Отговор #19 -: Септември 12, 2011, 03:42:51 »

На това май някои му казват тревога, аз за себе си му казвам страх. Забележи това "май" - не е случайно! Вече започнах да пиша така. Щото за какви ли не терапевтични подходи съм чел. По-скоро към всеки "пациент" трябва да се подхожда индивидуално - естествено, че има и много общо, но нещата едва ли е нужно да се карат на "конвейер". Склонен съм да смятам, че различните подходи, за които говоря по-горе, са просто различни ракурси към един и същ проблем. Така че не "връзвай" много-много на някои твърдения, които биха те стресирали и ще прочетеш тук и там - как някой видиш ли вече не знам колко си години... Обърни се към Специалист! Прави разлика между психиатър и психотерапевт! Дали ще посетиш едновременно и двамата, не мога да ти кажа, за да не те заблудя. Лично аз първо отидох на лекар - но не съм сигурен в напредъка си (в смисъл на време и очаквания) и заради това сега тръгнах и на терапевт. Твърде е вероятно да е трябвало да сторя това още в началото. Не се плаши и Успех! Всичко ще бъде наред, дори да се съмняваш!
Активен
dolcetopolina
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 386

Профил
« Отговор #20 -: Септември 13, 2011, 01:07:33 »

Днеска имам температура 34.7 и ми е ужасно студено и нервно...паниката е голяма. Дали е нормална тази температура?
Активен
Шашмагюл
Hero Member

Рейтинг: -16
Неактивен Неактивен

Публикации: 2962

Профил
« Отговор #21 -: Септември 13, 2011, 02:17:39 »

-
« Последна редакция: Декември 23, 2012, 05:05:01 от DG » Активен

Гледам на карти,кафе,виждам аурата,летя през простраството и времето,хвърям боб,лея куршум,ТЕС-ам.
Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Бъди оптимист! Дори в психиатрията!
"г-жа DG" АПРОПО, ПО - ДОБРЕ ДЯВОЛИТА ЖЕНА, ОТКОЛКОТО БОЖЕСТВЕНО ЛУДА! Cheesy
vesi2003
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 313

Профил
« Отговор #22 -: Септември 13, 2011, 09:48:18 »

Днеска имам температура 34.7 и ми е ужасно студено и нервно...паниката е голяма. Дали е нормална тази температура?
Вземи си виж термометъра дали е в ред.Ако не се допитай до някой.Звучи странна,но не и невъзможна.Докато се панираме ще е така,спокойно.
Активен
queenmaya23
Full Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 176

Профил
« Отговор #23 -: Септември 13, 2011, 10:55:54 »

Ако си изкарала вирусна инфекция с висока температура е нормално. Понякога след инфекция температурата се понижива и това продължава 2-3 дни, после се коригира от самосебе си.
Активен
dolcetopolina
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #24 -: Септември 14, 2011, 12:18:23 »

Благодаря ви на думите 
Принципно аз имам ниска телесна температура : 35.8
Днеска имах криза и след като се успокоих изпаднах в тази треска и ми спадна температурата. След час след като се опитах да не мисля и т.н. започна да се покачва и стигна дори до 36.1 Четох в интернет, че било нормално при хора с ПА да се понижи в момента на кризата.
Активен
Stareternity
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #25 -: Септември 14, 2011, 12:24:36 »

Благодаря ви на думите 
Принципно аз имам ниска телесна температура : 35.8
Днеска имах криза и след като се успокоих изпаднах в тази треска и ми спадна температурата. След час след като се опитах да не мисля и т.н. започна да се покачва и стигна дори до 36.1 Четох в интернет, че било нормално при хора с ПА да се понижи в момента на кризата.
Човече, какви кризи? Не ходиш ли на психотерапевт?
Активен
dolcetopolina
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #26 -: Септември 14, 2011, 12:56:07 »

Изобщо не искам да стъпвам там. Да ставам зависима и да ме лекуват като болна...НЕ!!!
Вече 17 години се справям самичка и съм постигнала добри резултати въпреки, че от време на време откачам...аз съм си цял психотерапевт!!!
Активен
vesi2003
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 313

Профил
« Отговор #27 -: Септември 14, 2011, 08:26:45 »

Браво,така те искам.Половината работи,които ще ми кажат ги знам,но въпреки това съм излизала все едно летя,толкова спокойна.Абе друго си е да ти кажат някоя друга приказка.Когато ми е зле краката са ми много студени,по точно ходилата и потни,ръцете също.Скоро си обувах чорапи на 36 градуса,в къщи ме гледаха странно.Луда работа.
Активен
Шашмагюл
Hero Member

Рейтинг: -16
Неактивен Неактивен

Публикации: 2962

Профил
« Отговор #28 -: Септември 14, 2011, 11:30:48 »

Grin
Активен

Гледам на карти,кафе,виждам аурата,летя през простраството и времето,хвърям боб,лея куршум,ТЕС-ам.
Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Бъди оптимист! Дори в психиатрията!
"г-жа DG" АПРОПО, ПО - ДОБРЕ ДЯВОЛИТА ЖЕНА, ОТКОЛКОТО БОЖЕСТВЕНО ЛУДА! Cheesy
Stareternity
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #29 -: Септември 14, 2011, 09:38:38 »

Браво,така те искам.Половината работи,които ще ми кажат ги знам,но въпреки това съм излизала все едно летя,толкова спокойна.Абе друго си е да ти кажат някоя друга приказка.Когато ми е зле краката са ми много студени,по точно ходилата и потни,ръцете също.Скоро си обувах чорапи на 36 градуса,в къщи ме гледаха странно.Луда работа.
Чакай, чакай; ама само за бърборене ли става дума там? Щото и аз тръгнах. Нали уж се е правело нещо, някакви инсайти ставали, катарзиси? Абе хубаво казват хората, че работата на психотерапевта едно време я е вършел селският свещеник, ама чак пък толкова... И какво излиза тогава - ходиш, приказваш ли приказваш, дори си плащаш за това. Може би "конкуренцията" между тях е кой по-приказва! Нихт ферщеен... Уф, дано г-н Тодоров ме обори, ще съм много щастлив.
Активен
Страници: 1 [2] 3
  Изпечатай  

Отиди на:  

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА