evropea.com - форум за паническо разстройство
Октомври 10, 2024, 01:57:42 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година

Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 5
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 5

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума
xx Vitality Vibes CBD Gummies: How They Compare in the Market
[Паническо разстройство]
DavidLog
Септември 26, 2024, 12:38:53

Спонсорирани връзки

Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 162
  Изпечатай  
Автор Тема: Въпроси към г-н Тодоров!  (Прочетена 254858 пъти)
anonimen_
Jr. Member
**

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 54

Профил
« Отговор #210 -: Август 04, 2011, 05:56:08 »

Благодаря, Приятели! Все пак, ако сте забелязали, темата, чрез която досаждаме с въпроси, към г-н Тодоров, съм я пуснал аз. Знам, че той е психотерапевет, но знам и че е наясно с подобни на моя въпроси!  Аз по принцип пия рядко, но понякога се налага. Затова попитах. Все пак не ми е ясно какво се получава, при свързване на алкохола с моите лекарства в организма. Знаете, че хора в нашето състояние искат да знаят всичко за трудно обяснимото и трудно лечимото ни заболяване Smiley. Успех на всички Ви!

Според мен, ако си хапнал и замезваш, има по-малък риск от проблеми. Но: по отношение на смесването с лекарства, един около 50 годишен колега преди няколко години почина, според докторите точно защото продължаваше да си пие хапчетата които му предписаха, и в същото време "дърпаше" по 50-тина грама ракийка на всеки 2-3 часа (което те категорично забраняваха).
Така че, ако пише на листовката да не смесваш с алкохол, най-добре недей, или да е нещо минимално (2-3 глътки).
« Последна редакция: Август 04, 2011, 05:57:56 от anonimen_ » Активен
doreto_75
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 9

Профил Ел. поща
« Отговор #211 -: Август 04, 2011, 09:13:12 »

Здравейте  Мен ме вълнуват цигарите  някой знае ли дали цигарите могат да предизвикат паническа атака  Аз си мисля че могат но въпреки това пуша много много
Активен
track
Hero Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 1892

Профил
« Отговор #212 -: Август 05, 2011, 08:17:02 »

Smiley
« Последна редакция: Ноември 08, 2011, 03:44:58 от track » Активен
vesi2003
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 313

Профил
« Отговор #213 -: Август 05, 2011, 10:34:56 »

г-н Тодоров,ако сте запознат ми пишете,може ли неолексана и ривотрил да се вземат в комбинация.
Активен
track
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #214 -: Август 05, 2011, 01:13:15 »

Smiley
« Последна редакция: Ноември 08, 2011, 03:40:17 от track » Активен
t.todorov
Hero Member

Рейтинг: 25
Неактивен Неактивен

Публикации: 2258

Профил WWW Ел. поща
« Отговор #215 -: Август 05, 2011, 06:14:16 »

"г-н Тодоров,ако сте запознат ми пишете,може ли неолексана и ривотрил да се вземат в комбинация."

Запознат съм, но относно лекарства могат да дават становище само лекари, а не психолози, а аз съм психолог. Вашият лекар знае най-добре, а ако не се чувствате добре пиейки ги, трябва да му кажете, за да може да си свърши работата.
Активен

http://ttodorov.alle.bg
vesi2003
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #216 -: Август 05, 2011, 08:58:39 »

Да ривотрила ми го изписват с зелена рецепта,но днес взех кардинално решение,че спирам флуаксона.Не ми помага въобще.Псито ми е в отпуск,но ми беше казал,че ако не ми понася го спираме моментално.Е аз го спрях,с него ще се чуем в понеделник,но и на него да бях се оплакала отнего и той щеше да ми го спре.Сигурна съм.Информативно четох за неолексана,за това си позволих да ми сподели някой мнение.Мойто пси ми прави впечетление,че работи с по стари медикаменти,като му споделя някое на билкова основа или друго той нищо.Професор е,но си държи на по стари медикаменти.Може и страннно да звучи,но съм в състояние сама да си направя експеримент с неолексана.Взимам ривотрил и от това ми идва малко притеснение,но....
Активен
track
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #217 -: Август 05, 2011, 09:11:14 »

Smiley
« Последна редакция: Ноември 08, 2011, 03:40:29 от track » Активен
vesi2003
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #218 -: Август 05, 2011, 09:35:15 »

Флуаксона го пия от една седница и ще го спря от раз,защото не съм го приемала дълаг период.Не съм го заменила за ривотрил,а го пиех заедно с него.От един месец ходя при въпросния професор и сега да търса друг,супер.Толкова ли стресираща ви се видя една хранителна добавка,на фона на отровата,която поемаме с години.
Активен
track
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #219 -: Август 18, 2011, 08:47:23 »

Smiley
« Последна редакция: Ноември 08, 2011, 03:40:45 от track » Активен
t.todorov
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил WWW Ел. поща
« Отговор #220 -: Август 18, 2011, 11:06:27 »

"възможно ли е самата агресия да е следствие на потиснато друго нещо"

По-скоро не. Важно е по какъв начин и при какви обстоятелсва агресията е била разрешена, или в другия случай е било "табу" нейното изразяване. Всеки етап на развитие има своя специфичен начин на изразяване на агресия и причини за нейното пораждане. Също така се сблъсква и с определени забрани за агресия.  Заедно с това  се изпитва и вина само от усетената агресия към значими хора, дори и да не е изразена, както и страх от това, че ако бъде проявена те ще оттеглят любовта си или агресията ни ще ги унищожи /във фантазията/. Говоря за етапа на формиране на реакции и защити в ранна детска възраст. В зряла възраст те просто се преповтарят.
Активен

skorpi
Hero Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 1629

Профил
« Отговор #221 -: Август 23, 2011, 01:29:13 »

Цитат
По-скоро не. Важно е по какъв начин и при какви обстоятелсва агресията е била разрешена, или в другия случай е било "табу" нейното изразяване. Всеки етап на развитие има своя специфичен начин на изразяване на агресия и причини за нейното пораждане. Също така се сблъсква и с определени забрани за агресия.  Заедно с това  се изпитва и вина само от усетената агресия към значими хора, дори и да не е изразена, както и страх от това, че ако бъде проявена те ще оттеглят любовта си или агресията ни ще ги унищожи /във фантазията/. Говоря за етапа на формиране на реакции и защити в ранна детска възраст. В зряла възраст те просто се преповтарят.

Тъй като действително от БТВ обещаха продължение, може ли да се намерят участници, които са се излекували напълно, за да покажат и другата страна на медала?

П. С. Виждам всякакви други емотиконки, само не и Нинджата мииииии

« Последна редакция: Август 23, 2011, 01:53:47 от skorpi » Активен

Животът не е чакане бурята да отмине, той е да се научиш да танцуваш под дъжда!
t.todorov
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил WWW Ел. поща
« Отговор #222 -: Август 23, 2011, 11:12:46 »

Разбира се че мoже, нo трябва към психoтерапевт да се oбърнат. В БАП има мнoгo такива.
Активен

track
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #223 -: Август 23, 2011, 02:08:25 »

Smiley
« Последна редакция: Ноември 08, 2011, 03:40:56 от track » Активен
vesi2003
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #224 -: Октомври 03, 2011, 10:51:01 »

Г-н Тодоров,много се колебая,а не трябва,да посетя психотерапевт.В предишни постове сте ми написали колеги от София.Спряла съм се на Маленов,кабинета му е близо до моят дом.Предполагам го познавате като колега.Чудя се това ПР.,как ще се повлияе от терапията,като аз имам много физически симптоми.Хем искам да му се обадя,хем се мъча уж сама да се справям.Стига човек да си допадне с психоаналитика,съм сигурна,че ще има някакъв ефект.Толкова много го искам.
Активен
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 162
  Изпечатай  

Отиди на:  

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА