evropea.com - форум за паническо разстройство
Декември 05, 2023, 01:18:16 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година

Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 2
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 2

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума
xx Re:може ли да споделите?
[Статии]
europe
Декември 03, 2023, 05:46:37

Спонсорирани връзки

Страници: 1 ... 149 150 [151] 152 153 ... 162
  Изпечатай  
Автор Тема: Въпроси към г-н Тодоров!  (Прочетена 234607 пъти)
Шашмагюл
Hero Member

Рейтинг: -16
Неактивен Неактивен

Публикации: 2962

Профил
« Отговор #2250 -: Ноември 05, 2014, 01:40:46 »

А Тодоров явно иска, Елраде, да му ходя на гости във Варна, щом продължава да не се появява във форума.
 Grin
Активен

Гледам на карти,кафе,виждам аурата,летя през простраството и времето,хвърям боб,лея куршум,ТЕС-ам.
Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Бъди оптимист! Дори в психиатрията!
"г-жа DG" АПРОПО, ПО - ДОБРЕ ДЯВОЛИТА ЖЕНА, ОТКОЛКОТО БОЖЕСТВЕНО ЛУДА! Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #2251 -: Ноември 06, 2014, 10:34:27 »

А когато гъделичкаш детето по гърба, корема, крачетата, ръчичките, не по дупето, не по дудата, които са официални ерогенни зони, това не е педофилия, нали? Ако си му майка, баща и едничката ти цел е да се успокои?
Навсякъде пишеше, че децата имат нужда от любов, да са гушкани, целувани и обгрижвани. Аз  съм целувала, такава приятелска целувка, не друга, прегръщала, обгрижвала, колкото са ми стигнали силите досега. Бях ти писала на лично съобщение преди време, че бях чела, че някои майки прехвърляли липсата на добри взаимоотношения с партньора си върху децата си, несъзнателно. Ами... моят случай е такъв. Много целувах, гушках дъщерите си. Съвсем майчински целувки до момента, в който не започнах да си задавам въпроса дали е нормално, както и след като прочетох тази книга, както и след като ме питаха що толкова много ги целувам.
Ами аз така разбирам обичта. И двете ми дъщери са привързани към мен, колкото и лоша да съм била на моменти.
Кой каквото ще да казва и мисли, аз съм дала всичко от себе си на хората, които по един или друг начин обичам. А писането, въпреки тревогите ми, в този и другите форуми, само го доказа.
Ако ми отговориш на въпросите, Тодоров, ще съм направила ясно разграничение какво е позволено и какво не в обичането на децата.

Smiley

Активен

Гледам на карти,кафе,виждам аурата,летя през простраството и времето,хвърям боб,лея куршум,ТЕС-ам.
Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #2252 -: Ноември 06, 2014, 10:50:52 »

За разлика от много родители, аз не се считам за спец в отглеждането на дете и имах нужда от съвет. Но тъй като моята история не е от най - хубавите, имах нужда от някой по - мъдър от мен, който да ми помага. Психолог или психотерапевт.
Детето е моя собственост, докато се намира в корема ми. От там нататък държавата е тази, която трябва да ми помага, но по адекватен начин в отглеждането му.

Света не се ли навоюва вече? Толкова ли малко останаха съвестните хора?
 Държавата е тази, която да регламентира закона за психотерапията и е крайно време да го направи. Всеки, който желае да живее в Европа, трябва първо да се запознае с ценностите и ако му допаднат, да се премести.

Като поразгледах малко разни наредби и т.н., аз съм си пълноправен член и на държавата, и на Балканския полуостров, работи ми се, така че.... от тук нататък всичко е в ръцете на четящите.
 Smiley
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #2253 -: Ноември 06, 2014, 02:53:12 »

И... добре де, вече мога вместо теб и да си задавам въпроси, и да си отговарям... казах, че когато съм добре, си държа на обещанията. От едната гледна точка казват да не му се радвам на детето, че ще го урочасам, от другата седи - педофил ли си или не си.  Grin
Истината беше и продължава да бъде: семеен психотерапевт.
Заради глупостите на бабички и крайностите на някои психолози, написали и решили чак да нормират по колко точно да гушкам детето... стигнах до ОКР-то.
Плюс още глупости, ама да не навлизам в подробности.
Аз направих така с голямата си дъщеря и мисля да правя същото и с малката - в момента, в който видя, че е достатъчно голяма, за да се къпе сама, я оставям.А това е някъде между 5-6 години, а на 7 вече си мие косата почти идеално съвсем сама.
 Smiley
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #2254 -: Ноември 06, 2014, 03:11:07 »

Според мен книгата ми е напълно завършена.
Психолог за деца.
Психотерапевт в училище.
Психотерапевт в работата.
Семеен психотерапевт.
Часове по музика, рисуване, спорт - поне два три пъти в седмицата.
Почивни дни.
Smiley
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #2255 -: Ноември 07, 2014, 08:08:38 »

И... последни новини. Днес зададох на итърва ми въпрос... защо, когато някой друг остави вратата отворена  Grin, не става световен проблем, но аз оставя ли я... задължително трябва да ми излезе през носа не, ами... Оказа се, че двама мъже на над 30 години ги е страх да направят елементарна забележка на родителите си, когато не са направили нещо, както трябва.
Един мъж на място защитава съпругата си.
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #2256 -: Ноември 09, 2014, 11:54:33 »

Grin Значи... за четри, пет години филми в главата ми... да стигна до извода,че всеки, който вижда аурата има нужда от очила с диоптър -1-2-3, а аурата на тия в бяло облечените е бяла не поради друга причина, а поради дрехите им... хих, Тодоров, смяташ ли, че произходът на лафа "който се е облякъл в бяло, много му се е... "  Grin произлиза пак от там?!
 Grin
Петър Дънов, знаеш ли, че си виждал аурата на пръстите, като съедини палец и показалец, при изгасени лампи, срещу луната...  Grin Grin Grin Grin
Цял живот съм вярвала в детски приказки.
 Grin
А ясновидците всъщност страдат от ГЛР - в областта да са склонни към анализ, израсли на село, нагледали се на психиатрични случаи, наблюдателни за невербалните знаци... и ей така по някое време бам - стават ясновидци.

Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #2257 -: Ноември 10, 2014, 09:23:19 »

А най - последният извод, до който стигнах е, че в 90% от случаите мъжете не заслужават жените си. Поне в нашата страна. Не знам кога ще навляза във фаза адаптиране, г-н Тодоров. Най - лошото е, че се разболях заради... глупости и не мога да си простя, нито на себе си, нито на близките ми. Нямам кой знае какво желание да си говоря с когото и да било от тях, незнайно защо, да си пиша предимно сама тук и да упътвам някой младеж, ме кара да се чувствам по - добре.
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #2258 -: Ноември 11, 2014, 10:07:54 »

Grin И Тодоров, ква стана тя сега? Ако решиш да се просвещаваш в енергийните масажи, насреща съм, боб, кафе, звезди, всичко  GrinGrin Чиче явно има нужда от терапия, и единия, и другия. Ще вкараме енергийната психология. Ми чи тогава кво ви пречи да приемете и емоушънъл терапията на а la Shashmagjul?! Даже ще се боря за това, вие да се присъединявате към ШАБАП, а не аз към вас, че в моята емоушънъл се включват такива екстри от БАП, БАРЕП, Лао, Пешо и сие, че бледнеете всички вкупом пред моята първична и вторична интелигентност.
 Grin
Чудя се дали да ходя да обяснявам на чиче как с тия "слепи петна" в очите, ни бяла брада видях, ни нищо, само чьорнай очи, къдрици, през които се промъкваха слънчевите лъчи изодзад някъде през прозореца, интелигентност и височина... Оказа се, че когато жената е с мъж, по - висок от нея поне, най - малко с 20см, има мъж до себе си, във всички други случаи има равностоен партньор. Това да се знае! Научно доказано.
 Grin
Значи... в момента у мен е заговорило окото на художника, което не признава възрасти и оценява всичко и сравнява всичко със старото вино... колкото по - отлежава, по - хубаво става.
Като разглеждам снимки на разни известни личности от младостта и сравнявам с моите пак някъде от тогава... ами че то всички са/сме като излезли от приказката за грозното патенце.  Grin Grin
Пубертета не прощава на никой.
 Smiley
А само, който е мъдър, съхранява тялото си чрез упражнения и все пак не забравя... пийте, яжте и веселете се, и не мислете за утрешния ден. На кратко "Тук и сега".
 Grin
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #2259 -: Ноември 11, 2014, 10:28:02 »

Значи, докато заключавам, че има и по - луди от мен, положението е добре. Сега.-... какво ще кажеш, скъпи ми г-н Тодоров, за новото ми заключение... астрологически погледнато, моето число - сбор от цифрите на рождената ми дата е три, съдържа отца, сина и светия дух, ноо, едновременно, президент, премиер, кмет. В такъв случай трябва да се обявя за царица на страната?!
 Grin
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #2260 -: Ноември 11, 2014, 10:47:30 »

Smiley Ти за мен си слънцето, земята, небето, метала, въздуха ако щеш дори, ако си чел по - подробно, ще знаеш какво искам да ти кажа, защото ми върна разума в главата. За мен няма по - добър психотерапевт от теб. Даде ми изключително добър пример да не залитам в крайностите... сега остава само да затвърдя осъзнатото и същевременно ми припомни, че няма нищо по - хубаво от тая, нашата си доброта.
 Smiley
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #2261 -: Ноември 12, 2014, 01:10:55 »

И понеже дръпнах малко напред със съня, а последните събития вече съвсем ме развеселиха... ми хрумна, че аз, ти, всички трябва да сме малко по - толерантни, все пак си имаме работа с хора, на които пенсионерството им почуква на вратата, а на тази преклонна възраст всякакви отклонения от нормата, не само са нормални, но и очаквани.  Grin
Аз залагам, че чиче е набор 63, 64 или 67, или 70?

Grin
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #2262 -: Ноември 12, 2014, 11:59:04 »

Слушай сега... нов изблик.
Баба ти Ванга била предрекла велика българска философка, че ще се появи.  Едно време някъде го бях прочела това. Grin Grin Grin
Ей ма на, в цял ръст перфектна. Значи такова пречупване на всички терапии се получи при мен, че още седя и се хиля на резултата!
 Grin
Някой друг да се е сетил да възпее какво току тъй се крие в този на пръв поглед ненормален български език "Добър вечер".... а?! Добър мъж/ден... добра вечер/жена... неразривно свързани в една такава особенна любов, за да е винаги Добро утрото/детето /всичко да е перфектно в превод.
Бам... захласваме се по планетите, астрология, астрономия се преплитат в една лудешка система и насред хаоса цъфва ред! Слънцето е в среден род и от там следва, че децата са най - важното нещо на света... Религия, та чак свят да ти се завие от логиката и в пряк, и в преносен смисъл.
От там пък от водата със земята, се раждат цветята и всичко останало. Което в превод означава, че всички са свободни да се съешават, когато целта е да не разрушават, евентуално може за цвят на връзката да се включва някой и друг елемент от време на време.
 Grin
Тодоров, айде да ми ставаш редактор де, или да изкажеш слово на първите страници на книгата... И примерно да започва така: "Шашмагюл е една особено натурално ненатурална смесица на българската действителност и съвместява пълнотата на емоционалния пълнеж в целия му блясък... Ин и ян, простотия и ум, се прескачат едно през друго в главата й, и от време на време може да се видят проблясъци на ясен ум.
 Grin
Отгоре на всичко излезе, че съм с две развити полукълба на мозъка, понеже и двете ръце са ми почти еднакво способни, та....
Направо се почувствах като открила всички закони на математиката на куп. Така си се харесвам напоследък, заедно с всички в моята виртуална маса, че  Grin Grin Grin Grin Grin, мога да откарам цял живот така.
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #2263 -: Ноември 12, 2014, 02:49:33 »

Всъщност, аз обаче забравих, кой приютяваше под крилото си всички алтернативни методи.  Grin
Твърдо не обаче, доколкото съм се научила да го казвам твърдо.
 Smiley
 Grin
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #2264 -: Ноември 12, 2014, 08:41:13 »

А последните ми заключения, душицо, са, че няма религия, която да успокои човек, когато е малтретиран психически и физически, както и да въртях и суках модели на мислене, освен постоянство в добротата, дистанция до известна степен, разбиране и търпение, просто няма друг подход.  Smiley
А енерджитата да шикалкавят, колкото си искат.
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Страници: 1 ... 149 150 [151] 152 153 ... 162
  Изпечатай  

Отиди на:  

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА