evropea.com - форум за паническо разстройство
Декември 02, 2024, 09:31:25 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година

Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 2
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 2

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума
xx Fairy Farms Hemp Gummies: How They Enhance Your Wellness Routine
[Паническо разстройство]
CraigDom
Ноември 12, 2024, 02:04:30

Спонсорирани връзки

Страници: 1 ... 147 148 [149] 150 151 ... 162
  Изпечатай  
Автор Тема: Въпроси към г-н Тодоров!  (Прочетена 258001 пъти)
t.todorov
Hero Member

Рейтинг: 25
Неактивен Неактивен

Публикации: 2258

Профил WWW Ел. поща
« Отговор #2220 -: Октомври 17, 2014, 05:17:32 »

Така и не разбирам, дали има въпрос към мен? Нали темата така е озаглавена.
Активен

http://ttodorov.alle.bg
Шашмагюл
Hero Member

Рейтинг: -16
Неактивен Неактивен

Публикации: 2962

Профил
« Отговор #2221 -: Октомври 17, 2014, 05:52:50 »

Grin Не, от доста време насам всичко премина в "Споделям, че" и "От утре няма вече да пиша".
Активен

Гледам на карти,кафе,виждам аурата,летя през простраството и времето,хвърям боб,лея куршум,ТЕС-ам.
Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Бъди оптимист! Дори в психиатрията!
"г-жа DG" АПРОПО, ПО - ДОБРЕ ДЯВОЛИТА ЖЕНА, ОТКОЛКОТО БОЖЕСТВЕНО ЛУДА! Cheesy
Dimcho
Sr. Member

Рейтинг: 3
Неактивен Неактивен

Публикации: 343

Профил
« Отговор #2222 -: Октомври 17, 2014, 06:06:32 »

Така и не разбирам, дали има въпрос към мен? Нали темата така е озаглавена.
Аз имах въпрос ама не ми отговорихте:
Имам един малко нестандартен въпрос към г-н Тодоров. Та въпроса е - как да накарам хората да ме изслушват докрай, това което искам да кажа. Тъкмо започна да излагам мислите си и хоп някой ме прекъсва. Не ми идва отвътре да крещя та да ме изслушат. Има ли някакъв поведенченски механизъм за това?
Активен
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #2223 -: Октомври 17, 2014, 09:30:25 »

Абе, Димче, предполагам, че Тодоров няма да пропусне да ме сиктирдоса ако нещо съвсем съм се отплеснала.  Grin
В превод - да ме засече.
 Grin
Или си много обстоятелствен, когато обясняваш или си имаш работа с биполярен.
 Smiley Smiley Smiley
Активен

Гледам на карти,кафе,виждам аурата,летя през простраството и времето,хвърям боб,лея куршум,ТЕС-ам.
Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
t.todorov
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил WWW Ел. поща
« Отговор #2224 -: Октомври 18, 2014, 01:29:12 »

"з имах въпрос ама не ми отговорихте:

Ами не съм го видял в навалицата.
Иначе въпроса е от рубриката "как да повлияем на другите така, ч
Активен

t.todorov
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил WWW Ел. поща
« Отговор #2225 -: Октомври 18, 2014, 01:36:23 »

Нещо се обърка ...
"аз имах въпрос ама не ми отговорихте:

Ами не съм го видял в навалицата.
Иначе въпроса е от рубриката "как да повлияем на другите така, че на нас да ни стане по-добре". Та и ако има техника подходяща ... още по-добре.
Тук въпроса е по-друг: " защо другите не желаят да ме чуят".
Отговора може да е прост, може и да е сложен. Ние няма как да повлияем на потребностите на другите. Няма техника с която другите ще поискат да ви слушат. Под техника разбирам някаква манипулация, да ги изконтролираме така, че да ни слушат Smiley
По-важното е друго, каква е вашата нужда да ви чуят, защо е толкова важна за вас, как обикновено се самоизразявате, как излагате собствените си гледни точки, с каква цел, в какви ситуации ви прекъсват и в какви ви слушат, защо желаете да сте успешен, въпреки опита който трупате от обратната връзка на хората, като реакция на вашата активност, кой най-силно искате да ви чуе ...
Няма рецепта искам да кажа. Трябва да се копае Smiley
Активен

Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #2226 -: Октомври 18, 2014, 02:49:21 »

Grin Ще ти дам една навалица, аз на тебе! Си нямаш никаква идея какви жертви правя заради тебе, включително да се заинатя и да си кажа, че книга бих издала само ако Тодоров й бъде нещо като редактор или помощник. А книга... имам огромен материал, както за любовен роман, така и за психологична помощ... А си мисля, че това, което направих като вътрешна промяна, никак не е малко... Само да имах повече време за сън. На тебе може да ти е досадно оспамването, ама аз колко пъти призовавах за банване, едва напоследък започнах да искам обратното. Сега... ми е все тая.

Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #2227 -: Октомври 21, 2014, 10:52:09 »

И кво трябва да кажа сега, г-н Тодоров?: Моля, всички съфорумци да ме извинят, просто бях влюбена. Сега, когато всичко преминава в обич, почти майчина или приятелска, което е едно и също може би,  Grin всичко започва да става постепенно нормал.
Това, което аз установявам практически по отношение на себе си и състоянието си, след два, три дни го чувам като констатация от учени и тук става въпрос за факти, от най - различно естество, което за пореден път мога да кажа, че само може да ме радва.
Всичко си ми е наред, просто, шепа пенсионери и вкъщи, и на работата ми, преди няколко години, ми "разказаха играта" на нервната система.
Ако някой се пита, какво съм правила тук с цялото това писане... Наред с всичко останало, поставих основите на умерения феминизъм, в основата на който мъжът и жената са равнопоставени и се отнасят един към друг с нужното уважение.
Да ви кажа честно, отношенията с мъжа ми към настоящия момент са долу - горе вече нормални... Даже бих казала нормални.
 Ако някой от възрастното поколение случайно попадне тук... В зависимост от това как са възпитани децата, ако са им втъкани качества като състрадателност, доброта, ведрина и са научени да се грижат за здравето си, ако им се остави активната възраст да премине в работа, съчетана с веселие, а често веселието означава малко по - далеч от вкъщи и от родителите, то на стари години със сигурност ще има кой да ви гледа, да му се невиди... Свекър ми може само да се моли да не ми остава в ръцете за гледане, че може и да го закъса тогава... Всичко зависи от това как ще се развият взаимоотношенията ни от тук нататък...
 Grin Evil angel
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #2228 -: Октомври 21, 2014, 12:09:34 »

Grin И ьоще  Grin преди месец, два, покрай твоите обяснения за психопатия, четох някаква изкривена статия за психопатите. Там, пишеше, че една от характерните черти на психопата била, че правел много комплименти...
Сигурно, в такъв случай, щом и свекърът ми, и братът на мъжа ми имаха мерак да ме бият, то е защото са нормални мъже, които щом не могат да ме натаковат, ще ме бият.   Grin
Тоест... и двамата са изтласкали мераците спрямо мен, да ме натаковат, докато мъжът ми го няма и затова имат мераци да ме набият...
Тоест... те понеже ме обичат, ама не искат да си го признаят, правят така.
 Grin
Тежко и горко на мъжа ми, а и на мен.
 Grin
Също така, бях чела статия в женско списание, как жената трябвало да гълта разни божествени течности, находящи се в дадена част от тялото на мъжа и извиращи при определена стимулация...
Абе, останали ли са редактори по женските списания?!
 Grin
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #2229 -: Октомври 21, 2014, 12:13:02 »

В нашите училища, дори най - затънтените, трябва да се въведат часове по етика. Абсурд е, някой, докато ме сваля да ми казва как добре изглежда косъмът, набол от новоизлязлата бенка на лицето ми.
 Grin
Ако ми кажеш, че се нуждая от хормонални хапчета, аз пък на свой ред ще ти кажа, че след две, три години с тях, ще мога да си меря ако не друго, мустаците с Димо Станчев, който ще посещавам в най - скоро време, за да работя над сценичната треска, която ме гони и която ми пречи да изказвам това, което си мисля, на глас, понякога .
 Grin
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #2230 -: Октомври 27, 2014, 01:32:44 »

Ей, Тодоров, как е във вашия щат? Защото при нас е грейнало слънце! И сега ако ми кажеш, че не влияя на слънцето с настроенията си....  дано да съм повлияла достатъчно, за да е слънчево и при вас! Grin

Доволно, разшифровах това състояние.
Моля ти се ходатайствай на този админ, да ми затвори акаунта, а писаниците да си останат.
Вече нямам желание да помагам на никого... Мисля, че 300-400 форумни страници с изводи, които са има - няма 3 листа, а можеха да са цели томове с книги... са предостатъчни.

Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #2231 -: Октомври 28, 2014, 02:43:26 »

Grin Време е, просто е време да призовете админа за ограничаване на достъпа...
Изскочи ми ново споменче. Че тази Прокопиева, с нея сме се срещали преди психозата, в градски транспорт. Нямаше билет и дребни, та й услужих с билет... Разприказвахме се, и ми сподели, че била психиатър. Още тогава, си мислех, че имам нужда от помощ, но така и не посмях да отида, където и да било. Важното е, че тази жена, не вярвам често да й се случва в днешно време някой непознат да е толкова услужлив... още повече, не вярвам, всеки ден да й се случва да няма билет и някой да й даде. Да си даде кикимората сметка, какъв човек щеше надрусва цял живот с хапчета.
А иначе... като говориш за пълнежи, откакто си го написал, възпирам порива да ти напиша, че ми хрумва да направя сравнение с домашния еклеров крем на майка ми или... шприц. Тодоров, на мене ми е много интересно какъв ти емоционалния пълнеж, жалко, че си толкова далече!
 Grin
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #2232 -: Октомври 29, 2014, 11:59:02 »

Grin Ти... нали държеше на безцеремонността по отношение на качеството на обслужване на клиентите - психично болни.
Ето ти съвсем лесен начин, и двете страни, когато става въпрос за психиатър - клиент, да са удовлетворени.
Когато става въпрос за по - възрастни клиенти, при които вероятността за сърдечен удар, инфаркт и прочие се увеличава, поради остаряването и изтощаването на организма, и тогава е по - удачно приемането на медикаменти, в интернет, на едно място, да се публикуват дозировките, така че всеки един пациент да може да сравни дали психиатърът му е изписал правилната дозировка,а не някаква конска доза, целяща да го постави в някакво състояние, подобно на будна кома.
В същото време, дори и най - некадърният психиатър ще е лишен от възможността да натрови фатално пациента си, защото по всяко време ще може да си отвори страничката и да види за кое състояние какви дози са подходящи и за колко време.
Също така... е крайно време да се оповести, че няма нелечима психична болест, че нищо не е генетично заложено, когато няма физическо проявление. Когато става въпрос за ДЦП, Даун и т.н., тогава забавеното развитие е видимо. И въпреки всичко, когато се полагат усилия от страна на родители, учители, лекари, дори тези състояния, доколкото съм слушала по ТВ се поддават на някакво наваксване.
 Докато при психичните болести, след отминаването на психозата, държанието става нормално. Което е сигнал за... посттравматичен стрес!
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #2233 -: Октомври 29, 2014, 12:09:36 »

Grin От друга страна... онази кикимора - магесницата от селена.бг, както и колегата й... защо са ги оставили да се ширят на свобода, вместо да ги вкарат в психиатрия, просто не знам. Сигурно ги възприемат като психично болни, които не са толкова опасни за обществото. Интересно, в следствие от начитането с подобни глупости, ако бях направила беля, със себе си или с децата си... В новините щяха да заключат чисто и просто само - психично болна, а някак ще се подмине фактът, с какво съм се начела през годините, както и какви са причините, поради които тръгвам да търся помощ от магьосници, бог и прочие.
Както май бях казала, докато не съм убедена в нещо, рядко изказвам крайно становище.
В момента,  обаче, Тодоров, аз съм убедена, че психотерапията, която се прилага от членовете на БАП е подходяща във всички случаи... Единственото, което ме дразни са диагнозите, които са като едновремешното дамгосване на затворниците, а както добре знаем, едно време са затваряли и невинни, но белегът си е оставал цял живот.
Друг е въпросът, че в страната населението е застаряващо, и ще остане ужасено, че видиш ли, излиза, че всички психично болни са жертва на насилие от страна на възрастните родители, учители и т.н., но си е факт, който трябва да се приеме, без излишни терзания, понеже тогава... толкова им е стигал акъла, психологията все още се е развивала и не са били изучени - авторитарният/консервативният, либералният и комбинираният/уравновесен подход спрямо децата. Сега, мисля, вече всичко се знае.
 Smiley
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #2234 -: Октомври 30, 2014, 12:40:26 »

И Тодоров, тука разни ми разправяха, че щом имам втора психоза, вече било диагноза. А никой не взема под внимание, че до преди около една година, аз подскачах от сектантско в сектантско учение и реално не ти обръщах внимание, щото нямаше никаква екзотика в психотерапията ти, всъщност... докато не поразгледах страницата на БАП и не видях, че психодрамата в някакъв аспект прилича на театралното изкуство, музикалната терапия, арт терапията... И даже благодарение на анонимус от форума, се запознах по - отблизо с Юнг, чиито обяснения за сънищата, възприемайки в тях бог като символ на мъжкото, успях да си разтълкувам един сън, който и по - рано май бях споменала във форума, но във съвсем друг аспект... Та... след около може би малко повече от година, в която възприемам мисли само от теб, в повечето случаи, или каквото и да прочета, някак минава през цензура в главата ми а ла Тодоров, ако трябва да отчитам изменения в средата... свекърът ми най - после май започна да се държи с жена си като с човешко същество, имащо чувства, нещо много тих стана напоследък... няма всекидневни пиянски истории при семейството на брата на мъжа ми... сега остана аз само да си урегулирам настроенията и... с твоя помощ цели три семейства долу - горе ще заприличат на истински такива.
Независимо, че продължавам да си тълкувам и енергийната психология  Grin, ако обърнеш внимание, пак стигам до извода, че с БАП под ръка, енергийната психология представлява един остарял и ненужен метод, който вместо да лекува, разболява.
Да си емоционално интелигентен е наистина ценно качество. И се надявам, че разбираш, че съм разбрала значението му изоснови.
 Smiley
Съжалявам за спама, но ми се струва, че този път е достатъчно съдържателен.
Поне за мен е.
И на мен ми писна да чувствам компютъра като магнит привличащ желязото - аз... надявам се, че от тук нататък нещата наистина ще започнат да се подреждат добре за децата. И моите, и за всички останали деца и пубертети.
 Smiley

Това е моето най - искрено бар-овско желание.
 Grin
Абе, няма по - хубава болест от моята!
 Grin
Те това беше. Пиша се отпуска от тук и другите два форума. За известно време.
 Grin
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Страници: 1 ... 147 148 [149] 150 151 ... 162
  Изпечатай  

Отиди на:  

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА