evropea.com - форум за паническо разстройство
Декември 12, 2024, 02:28:12 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година

Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 2
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 2

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума
xx Unique ways for slate stone in outdoor areas and trails.
[Паническо разстройство]
RonaldAlmon
Декември 05, 2024, 05:39:39

Спонсорирани връзки

Страници: 1 ... 135 136 [137] 138 139 ... 162
  Изпечатай  
Автор Тема: Въпроси към г-н Тодоров!  (Прочетена 258231 пъти)
Шашмагюл
Hero Member

Рейтинг: -16
Неактивен Неактивен

Публикации: 2962

Профил
« Отговор #2040 -: Май 30, 2014, 03:29:39 »

Grin Г-н Тодоров, няма ли най - после да кажете:"Почти нормална си, /което искате име използвайте  Grin/, за да мирясам най - сетне?!
  Grin
Активен

Гледам на карти,кафе,виждам аурата,летя през простраството и времето,хвърям боб,лея куршум,ТЕС-ам.
Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Бъди оптимист! Дори в психиатрията!
"г-жа DG" АПРОПО, ПО - ДОБРЕ ДЯВОЛИТА ЖЕНА, ОТКОЛКОТО БОЖЕСТВЕНО ЛУДА! Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #2041 -: Юни 09, 2014, 12:32:18 »

Grin Предполагам, че при други обстоятелства, щяхте да кажете "почти нормална, ноо адекватно ли е да продължавате да си пишете сама?!"
 Grin

Г-н Тодоров, не съм ви казвала, но ако майка ми не беше пропуснала да сложи някакъв документ в плика с документите за кандидатстване, щях да кандидатствам в Софийския специалност Психология.  Grin

Тогава се радвах, че се случи, защото другото населено място беше достатъчно далече от всякакви близки същества и успях в крайна сметка да си поживея... Сега пък, погледнато от друга страна, щях да си проведа психотерапията и нямаше да задълбая толкова, щях да работя нещо, което обичам и абе, все ми се струва, че капацитетът не ми е толкова малък, щях да съм добра, защото съм сърдечна и умея да преценявам хората и как да постъпвам с тях в повечето случаи, освен когато не стане дума за любов.
 Grin
Няма нещо, което да съм захванала и да не съм постигнала някакви резултати с която и работа да се захвана. Не говоря за любовта. Да се влюби човек е най - хубавата идиотщина, която може да си причини човек.
!
 Grin
Принципно, както вие, така и администратора, може да си избиете от акъла мисълта, че ще спра от самосебеси да пиша тук, /докато не си намеря работа/, ако второто лице не вземе някакви мерки за поставяне в някакви граници!
 Grin

« Последна редакция: Юни 09, 2014, 12:36:40 от Шашмагюл » Активен

Гледам на карти,кафе,виждам аурата,летя през простраството и времето,хвърям боб,лея куршум,ТЕС-ам.
Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
t.todorov
Hero Member

Рейтинг: 25
Неактивен Неактивен

Публикации: 2258

Профил WWW Ел. поща
« Отговор #2042 -: Юни 09, 2014, 12:29:46 »

Добре е да не спираш, щом имаш нужда. Въпроса е как да го направиш по такъв начин, че да не си притеснена от този факт. Колко му е да си отвориш тема "моят дневник", и да си споделяш на воля Smiley
Активен

http://ttodorov.alle.bg
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #2043 -: Юни 09, 2014, 12:35:51 »

Grin Там е работата, че от притеснението няма и следа! По - скоро се шегувам вече.

Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #2044 -: Юни 09, 2014, 12:48:07 »

Ааа, и друго се сетих! Аз не напразно пиша във вашата тема. Защото не помня дали съм ви споменавала, че исках да кандидатствам в Софийския Психология, психологията ме влече, което е едно от обясненията да продължавам да вися тук.
Иначе е малко откачено да си правиш психози и после с най - голямо удоволствие да си ги анализираш, ама....

Grin

На път съм да си обясня причината за появата на съобщения от телевизора от последната криза. И е обвързано с ниско самочувствие, недоспиване, недояждане/вяра в паранормалното във всичките му разновидности/, а също и вреден навик да се оглеждаш във всичко живо, за да откриеш нещо за себе си. Което трябва да приключи, ако човек има ясна представа за себе си, че е съвкупност от положителни и отрицателни качества, както всяко едно друго човешко същество.

Абе, г-н Тодоров, я да ви питам сега, как се чувствахте в продължение на 7-8 месеца, като почти бяхте обявен за Божество?!

Добре, че живеете чак във Варна, г-н Тодоров.
« Последна редакция: Юни 09, 2014, 05:57:03 от Шашмагюл » Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #2045 -: Юни 09, 2014, 01:11:22 »

Grin Г-н Тодоров, това мислех да не го пиша, ама айде, на лични я четете, я не, защото цял роман можех да напиша само от съобщения, които съм ви пращала...
Аз се нуждая да пиша тук поради още една определена причина/нужда/желание/мерак, каквото и да си говоря, както и да оправдавам себе си!
 Grin

В пълно съзнание съм вече. И е абсурд да оставя да си мислите за мен като за :съществото, на което съжалявам, че се опитах да помогна.
 Grin
« Последна редакция: Юни 09, 2014, 05:57:41 от Шашмагюл » Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #2046 -: Юни 12, 2014, 03:38:05 »

Моля, г-н Тодоров, отворете си спам папката и моля, моля, отговорете на това, което ще ви питам на ЛС. Последните три съобщения, включително това, което ще напиша след този пост, са важни. Smiley
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #2047 -: Юни 21, 2014, 08:35:01 »

Какво представлява биполярeн или шизофреник възможно най – накратко:

- човек, който вярва, че със силата на мисълта може да предизвика порои, земетресения или да накара слънцето да изгрее

Какво представлява нормален, активен, енергичен гражданин на България:

- човек, който има благородна кауза и участва в създаването на активни граждански общества, защитаващи правата на хората, в най - различни области.
/Разгеле  Smiley /
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #2048 -: Юли 04, 2014, 10:19:19 »

Я да си се върна тук, че ми е по - уютно. Аз, Тодоров, някой транзитен ПР, администраторите... Идеално.
Тодоров, най-новите ми прозрения, саторита и катарзиси са, че родителите ми са ме възпитали сравнително добре. По разни случки съм възприела много погрешна представа за себе си, които са предопределили и това да си харесвам мъже, които не са подходящи за мен, но също и... ако трябваше да чакам идеалния, щеше да терапевтираш 30 годишна девственица...  Grin
Щях да бъда добър следовател аз, очичките винаги ми говорят много за човека... стига да се загледам по - сериозно в тях. Шизофренният, психопатният, биполярният поглед си личат.
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #2049 -: Юли 04, 2014, 10:22:10 »

А с хпджон явно трябва да си сложите очила, защото името ми в пулс е M J - ем джей.
 Grin Слушах Майкъл Джексън, когато се регистрирах.
 Grin
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #2050 -: Юли 05, 2014, 08:59:59 »

Та... дано да съм ти била полезна, Тошко, както ти през цялото време си предупреждавал, а аз не съм обръщала внимание. Ето защо четири години все тук се връщам да пиша, където и каквото да пиша - Чувствам се сигурна, когато разговарям с теб. Защото в психотерапията, която се включва в БАП, се съдържа всичко необходимо, за да не боледуват повече хора като мен. Независимо дали мъже или жени.
Сега ако погледнем моето изписано  количество страници за тези четири години е като библия. Всъщност освен статията за НЛО и това че е оптична измама е единственото смислено нещо, което не съм прочела на страниците на БАП. : )
Другото Фройд и останалите са го отсяли насред налудностите. Психотерапията прилича на религия, но всъщност е наука. Математика.
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #2051 -: Юли 05, 2014, 09:12:05 »

Изключват се грешките в мисленето. Сравняваш две различни мнения, налагаш върху опита и си избираш това, което пасва така, че да нулира болката, за да можеш да погледнеш в реалността.
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
ilia.ivanov
Newbie
*

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 12

Профил Ел. поща
« Отговор #2052 -: Юли 08, 2014, 02:43:07 »

Извинявам се Fantagiro, не ми е работа, но като гледам колко много сте писали и по начина, по който сте писали, не ми се струва, че диагнозата ви е точно паническо разстройство. Не съм чел в детайли, но ми се струва, че вие сте в някаква фаза на еуфория, а паническото разстройство напълно изключва такава. Обмислете среща с психиатър, а не онлайн разговори с психолог.

EDIT: Вие си имате диагнозата, сега прочетох подробно. Все пак хубав съвет съм ви дал. Това че вие се чувствате нормално и щастлива е страхотно, ако в написаното от вас имаше някаква логика и последователност. Отидете на лекар и не го отлагайте.
« Последна редакция: Юли 08, 2014, 02:57:22 от ilia.ivanov » Активен
lotxen
Sr. Member

Рейтинг: 7
Неактивен Неактивен

Публикации: 453

Профил
« Отговор #2053 -: Юли 09, 2014, 12:22:07 »

Без извинения, и ти Илийчо си имаш диагнози,ПА е логичния резултат на твоята характеропатия!Жив и здрав ,ще тръпна да те видя в господарите!Може и да ти понамалее ПА,но се дебни за нещо по така,както си тръгнал,живота е пред теб!
Активен
ilia.ivanov
Newbie
*

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 12

Профил Ел. поща
« Отговор #2054 -: Юли 09, 2014, 09:51:03 »

Че си имам диагнози, то е ясно, иначе нямаше въобще да съм в този форум. Слава-богу, осъзнавам и се дебна. Все пак ако спра да осъзнавам, че нещо не е ок, бих се радвал някой да ми го напише, както аз направих.
Активен
Страници: 1 ... 135 136 [137] 138 139 ... 162
  Изпечатай  

Отиди на:  

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА