evropea.com - форум за паническо разстройство
Декември 12, 2024, 09:59:32 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година

Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 1
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 1

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума

Спонсорирани връзки

Страници: 1 ... 134 135 [136] 137 138 ... 162
  Изпечатай  
Автор Тема: Въпроси към г-н Тодоров!  (Прочетена 258271 пъти)
Шашмагюл
Hero Member

Рейтинг: -16
Неактивен Неактивен

Публикации: 2962

Профил
« Отговор #2025 -: Май 05, 2014, 07:18:35 »

Това да не се счита като пореден опит да привлека вниманието на Тодоров, с цел да ми отговори на лични относно въпроси, зададени от мен в съобщение. 

Каквото можеше да се направи  виртуално като терапия, се направи. Аз към момента нямам проблеми с личността.

Евентуално проблемите ми с говора, но в зависимост от това каква работа си намеря, може въобще и да не се появят.

А дори и да ги има, това се разрешава само чрез говорене, предполагам в някаква психодрама сесия.
 Smiley
« Последна редакция: Май 05, 2014, 10:42:34 от Шашмагюл » Активен

Гледам на карти,кафе,виждам аурата,летя през простраството и времето,хвърям боб,лея куршум,ТЕС-ам.
Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Бъди оптимист! Дори в психиатрията!
"г-жа DG" АПРОПО, ПО - ДОБРЕ ДЯВОЛИТА ЖЕНА, ОТКОЛКОТО БОЖЕСТВЕНО ЛУДА! Cheesy
Dimcho
Sr. Member

Рейтинг: 3
Неактивен Неактивен

Публикации: 343

Профил
« Отговор #2026 -: Май 11, 2014, 10:53:36 »

Г-н Тодоров, нещо се побърках. В последно време ми е напрегнато в работата. Чета, гледам новини, навсякъде убийства, инсулти, инфаркти. Ставам страшен хипохондрик. Започнах да се боя да правя и секс, защото ми се учестява пулса и се боя да не получа някой инфаркт. Как да разкарам тоя страх направо станах луд?
Активен
delicacy
Sr. Member

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 454

Профил
« Отговор #2027 -: Май 11, 2014, 05:44:55 »

Димчо, да не би приятелката ти да е причина за засилване на страховете ти?
Активен
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #2028 -: Май 11, 2014, 08:47:11 »

Димчо, не знам за твоя инфаркт, ама да не вземеш да докараш нервна криза на приятелката си с тоя страх от секса. Cheesy
Я метни малко страх насам, защото аз се чудя как да се вживея отново в ролята на майка  Smiley и да престана да искам да върна времето с 10-15 години назад.
Грехота е тези години да се пропиляват в страхове.

Отстрани как ще ти звучи това: Понеже ме е страх от смъртта, ме е страх да живея. Понеже ме е страх да не получа инфаркт, не давам на мъжа си полагаемото.  Cheesy Въобще, понеже ме е страх да не ми стане нещо, нищо не работя и само си къткам здравето. Ама понеже алкохола е вреден и него не поглеждам, не пуша, за да не получа рак. Ям безвкусна здравословна храна, мюсли предимно, нямам апетит от това.
Изпадам в депресия ако съм яла нещо, в което е имало повече калории, отколкото е позволено, и о ужас, Е-та!
Така изглеждаш в изопачен вариант отстрани.
Смяташ ли, че това е здравословен начин на живот и така ще си съхраниш нервите?***
Димчо, цяла сутрин не ми излизаш от главата! Grin Направо се чудя каква стана тя, тази цялата работа.
Едно време мъжете обичаха да ходят за риба, гледаха футбол, мислеха за жени и само как да ги...., плюс малко етика и отговорно отношение - тоест да осигуряват финансово семейството... Ето така долу - горе за мене изглежда един идеален мъж и такива са и били голяма част...

Сега с тия енерджи, мъжете ще почнете да си пазите енергията, другата част пък ви страх да не би да получите инфаркт....  Grin Направо ако си жена и не си полудяла вече, да подлудееш!
 Grin  Grin
Сега се сещам за една случка вкъщи, как мъжа ми ядосан, че си пуша цигарата, вместо да си лягам, ме наказа като си заспа, ядосан.
 Grin Grin Grin Grin

Аз съм нормал, нормал, /I am normal за англичаните/!
« Последна редакция: Май 12, 2014, 09:42:01 от Шашмагюл » Активен

Гледам на карти,кафе,виждам аурата,летя през простраството и времето,хвърям боб,лея куршум,ТЕС-ам.
Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Dimcho
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #2029 -: Май 12, 2014, 12:35:27 »

И аз искам да нямам страх, ама не се получава така лесно. Имам периоди, когато ме завладява напълно, особено, когато имам напрежение, я в работата, я в личния живот. Имам периоди, когато всичко е наред, но сега за жалост съм в по-напрегнат период.
Благодарен съм на приятелката ми, която много ми помага и ме разбира, въпреки че е трудно да се свикне със странностите на хора като нас.
Активен
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #2030 -: Май 12, 2014, 01:18:54 »

Не знам, Димчо, сега като енерджито не ми е в главата, я, направо започнах да разсъждавам и над нещата, не може да бъде просто!  Grin
В едно нормално семейство или връзка, двамата партньори като се видят, напрежението, насъбрано през деня, би трябвало да смалее на половина. Дали ще правят секс или не, не е толкова от значение, но си мисля, че би трябвало така да си въздействат през повечето време, успокояващо. Говорим, когато е минал пубертета и е настанало време за сериозно съжителство.

Аз това наскоро разправях на прекрасния ми съпруг, че не виждам друг начин един човек да бъде успокоен освен да бъде прегърнат, целунат и т.н. Ако това не му въздейства, явно му е трябвало просто попивателна гъба на всичките му настроения и същество, което да му слугува, по възможност мълчащо. Grin

Каква е като характер приятелката ти?
Кой вкъщи държи да се гледат новини?
Вместо да си губите времето с това - музика, свещи, разни такива ми ти работи?!

/Между другото, ако съм на тебе - нямаш деца, нямаш семейство, нямаш кой знае какви разходи, бих се изстреляла на психотерапия, със скоростта на светлината. С тези състояния не трябва да се свиква, си мисля. Щом това моето чудо в главата може да влезе в ремисия, какво остава за ПР и хипохондрия?/
« Последна редакция: Май 12, 2014, 01:34:15 от Шашмагюл » Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
t.todorov
Hero Member

Рейтинг: 25
Неактивен Неактивен

Публикации: 2258

Профил WWW Ел. поща
« Отговор #2031 -: Май 13, 2014, 06:34:37 »

"Имам периоди, когато ме завладява напълно, особено, когато имам напрежение, я в работата, я в личния живот. "

Какво ви напряга в работата, в личният живот ...? Кое ви стресира?
Активен

http://ttodorov.alle.bg
Dimcho
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #2032 -: Май 13, 2014, 07:43:00 »

Несигурността ме стресира. Това дали ще се справя с работата, с това дали ще съм здрав, с това дали ще мога да помагам винаги на моята приятелка. Чувствам се зверски несигурен.
Активен
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #2033 -: Май 13, 2014, 11:37:06 »

Като какъв работиш?
Независимо какво ще отговориш, да си създадете домашен уют, е възможно най - хубавото противодействие на напрежението в работата. Всъщност, заедно ли живеете с приятелката ти?
Много ниско самочувствие ми се струва, имаш. /Да си добавя корекция, че ако нямаше, всъщност нямаше да имаш и социална фобия  Grin/То и моето по принцип се оказа, че е такова, но всъщност въобще, въобще не е трябвало. За абсолютно нищо.
« Последна редакция: Май 15, 2014, 12:32:06 от Шашмагюл » Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #2034 -: Май 16, 2014, 10:25:08 »

http://www.youtube.com/watch?v=b2hHosCyAoM

http://www.youtube.com/watch?v=jWNtLuE6qCs

Хайде, и на вас, че отдавна не съм ви поздравявала, професионалисте гаден такъв!
 Grin
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #2035 -: Май 21, 2014, 10:46:21 »

/Админе, аз ви казах, вие траете, ми, трайте./
 Grin
Г-н Тодоров, с вас специално, бих рискувала най - редовно получаването на инфаркт.

Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
karindar
Full Member

Рейтинг: 4
Неактивен Неактивен

Публикации: 161

Профил
« Отговор #2036 -: Май 22, 2014, 02:54:50 »

Господин Тодоров, смятате ли, че една фобия може да мине от само себе си, хей така без лекарства и друга терапия. Нали казват, че времето лекува? Как смятате?
Активен
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #2037 -: Май 22, 2014, 04:30:47 »

Grin

Всеки случай е индивидуален. И като такъв е напълно възможно една по - слаба фобия да изчезне с времето от самосебе си.
Това зависи често и от възрастта на човека. Фобиите при децата изчезват от самосебе си, може би с малко помощ от страна на родителите и обяснения.
Когато човек е вече пораснал и ако не се е фокусирал само и единствено над себе си, е напълно възможно случайни събития да предизвикат размисли у него и в последствие преодоляване на проблема.
За да стигна до това положение да съм почти нормална, си нямаш никаква идея в колко човешки съдби трябваше да се огледам, за да си открия грешките в мисленето, като то май се оказа, че почти цялото се е напълнило с грешки по някое време.
 Grin Grin Grin Grin
/Не мога да си се нарадвам на почти наредилия се поток от мисли. А философстването нещо взе да взема връх и в скоро време ако не запиша айкидо, съвсем сериозно мога да си изпатя боя някъде.... а мераклии има доста.  Grin/
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #2038 -: Май 23, 2014, 03:34:16 »

Къде ли не изливах енергия и няма свършване, ей драги съфорумци!  Grin
И сега, какво ще излезе, че на хората над 30 години, на които им се прави енергообмен с други същества по специален кундалини тантра начин, и освен това от време на време им се ходи по кръчми, купони и други, но са се омъжили за неправилен човек,  Grin за наказание им се изписва депакин и еголанза ли?! За да се спре жизнеността им, която в определени други случаи е съвсем нормално събитие?!
Ох, г-н Тодоров, като си представя, че ако нямах късмета да ви срещна/дори само виртуално/, цял живот можех да си правя кризи и да съм надрусана с хапчета, още и още имам желание да ви обсипя с всичко хубаво, с което може да се обсипе един човек!
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
t.todorov
Hero Member

Рейтинг: 25
Неактивен Неактивен

Публикации: 2258

Профил WWW Ел. поща
« Отговор #2039 -: Май 28, 2014, 10:59:19 »

"Господин Тодоров, смятате ли, че една фобия може да мине от само себе си, хей така без лекарства и друга терапия. Нали казват, че времето лекува? Как смятате?

Зависи от много фактори - каква е фобията, каква функция играе, каква липса компенсира, с каква основна проблематика е свързана, с какъв ресурс разполага личността и т.н.
Активен

http://ttodorov.alle.bg
Страници: 1 ... 134 135 [136] 137 138 ... 162
  Изпечатай  

Отиди на:  

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА