evropea.com - форум за паническо разстройство
Октомври 05, 2024, 03:14:38 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година

Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 2
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 2

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума
xx Vitality Vibes CBD Gummies: How They Compare in the Market
[Паническо разстройство]
DavidLog
Септември 26, 2024, 12:38:53

Спонсорирани връзки

Страници: 1 ... 133 134 [135] 136 137 ... 162
  Изпечатай  
Автор Тема: Въпроси към г-н Тодоров!  (Прочетена 254714 пъти)
Agop Belian
Newbie
*

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 4

Профил
« Отговор #2010 -: Април 13, 2014, 12:04:45 »

"t.todorov
Hero Member
Публикации: 2176

Профил WWW Ел. поща Лично Съобщение (Неактивен)

Re:Въпроси към г-н Тодоров!
« Отговор #2007 -: Март 30, 2014, 07:44:08 »
   Отговори с цитатЦитат
Ами уверете ме. А и практикуващите специалисти си пишат имената.
« Последна редакция: Март 30, 2014, 07:51:26 от t.todorov »    Информирай модератор   Активен
"

Не прочетохте ли Казвам се Агоп Белиян, практикувам в София. Националността ми ли ви притеснява, че да искате допълнителни уверения? 
Активен
Шашмагюл
Hero Member

Рейтинг: -16
Неактивен Неактивен

Публикации: 2962

Профил
« Отговор #2011 -: Април 13, 2014, 02:43:36 »

Господине, всеки, който живее в България отдавна, трябва да знае, че Агоп не е име, което се среща при всеки... да речем 5 човека като име, както са например Георги, Тодор, Димитър и т.н. /Звучи малко като герой от приказка, извинявайте, така, както Фантагиро... което обаче не означава, че имената са лоши и звучат лошо Grin/
Аз също не съм "чиста" българка, но Тодоров никога не е и питал за националността ми.
 Grin
Нормалните, още повече апропо модерни специалисти, си правят страничка, в която поне накратко обясняват същността на прилагания от тях метод.
В противен случай, може да си запиша час при вас, за да.... ми леете куршум, например.
 Grin
Пуснах името ви в гугъл, нищо не излиза? Защо така?
« Последна редакция: Април 13, 2014, 02:45:52 от Психоложка » Активен

Гледам на карти,кафе,виждам аурата,летя през простраството и времето,хвърям боб,лея куршум,ТЕС-ам.
Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Бъди оптимист! Дори в психиатрията!
"г-жа DG" АПРОПО, ПО - ДОБРЕ ДЯВОЛИТА ЖЕНА, ОТКОЛКОТО БОЖЕСТВЕНО ЛУДА! Cheesy
Agop Belian
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #2012 -: Април 14, 2014, 08:42:08 »

$Пуснах името ви в гугъл, нищо не излиза? Защо така?$

Защо мислите, че гугъл знае всичко за всеки?
Активен
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #2013 -: Април 14, 2014, 09:56:23 »

По - скоро, когато човек се крие по форуми, крие болестно състояние.
Това трябва да ти отговаря на въпроса.
Аз тази тема повече няма да я спамя, защото ми е ценна.
Направила съм нова, специално за НЛП.
 И все пак, когато не намирам абсолютно нищо за теб в нета, за мен това значи, че си от компанията, тоест биполярен, шизофреник, параноик, с ГЛР и т.н.

http://www.youtube.com/watch?v=J1YX1JQpOLw

Grin

Как да няма информация за мен, Агоп?!  Grin
« Последна редакция: Април 14, 2014, 10:59:11 от Шашмагюл » Активен

Гледам на карти,кафе,виждам аурата,летя през простраството и времето,хвърям боб,лея куршум,ТЕС-ам.
Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
t.todorov
Hero Member

Рейтинг: 25
Неактивен Неактивен

Публикации: 2258

Профил WWW Ел. поща
« Отговор #2014 -: Април 16, 2014, 12:17:30 »

Здравейте, вашата националност ни най-малко ме притеснява, по скоро вашата компетентност. Когато правите обзор кое работи, кое не, кое как работи и прочие, не става ясно от ролята на какъв, давате този обзор. Обикновено специалистите дават информация за това, което знаят как работи. Не се насочват към това, как другото, което не знаят не работи. Още повече първия цитат много ми прилича на едно изказване, на един друг "психотерапевт", от един друг форум, та въпроса ми е, дали сте специалист, като него, или някакъв друг, да кажем легитимен?
Активен

http://ttodorov.alle.bg
Agop Belian
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #2015 -: Април 16, 2014, 11:27:24 »

От опит знам, кое не работи. А кое работи - пак от опит.
Обучен съм в психодрама, работя под супервизия и резултати няма.
В дружеството, в което членувам на въпроса как ще обяснят това се отговаря уклончиво и незадоволително.
Затова се налага да се ползват работещите методи, за които качествето обучение има само в чужбина. Ние тук нямаме школи за тях. Но полека лека и това ще се оправи.
А оприличаването на други форуми и терапевти си има определение в когнитивно-поведенческата школа - може би ще се сетите кое е то.
Активен
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #2016 -: Април 16, 2014, 11:44:36 »

Агоп, не зная защо се правиш на интересен. Нормалните хора си оставят "визитка", за да са по - достъпни за хората. Сложи си поне снимка във форума, ако не друго.
Преди малко повече от 10 дни преживях за ден или два мини криза, просто, защото ми се струпа много, а и явно по такъв начин ще си преживявам малките "загуби" и не много малки.... ще видим, предстои ми истинска психотерапия.

Та, разхождайки се навън, с едничка цел да се успокоя малко, попаднах на друг биполярен, случайно, може би е слушал телефонен разговор, в който се обяснявах, че не ми е добре и е разбрал... Та в процеса на разговор ми намекна, че може да ми предложи работа, без да уточнява каква. Следващите неща, които ми разказа, сочеха, че работата не е официална...
Та, аз ако реша да дойда при теб, откъде да знам, че не си някой психопат, който се представя само за психотерапевт, при който ако отида, нищо хубаво не ме очаква, преполагам гледаш новини, може да се досетиш какво искам да ти кажа?
И при условие, че за четири години ровене по форуми за психично болни, твоето име не съм го срещала никъде?!
Да добавям ли, че съм изчела какво ли не, включително НЛП, но единствено по - задълбочено изчитане на всичко, описано от  Тодоров, където и да плюс комуникация с него даде яснота по много въпроси относно болестта ми? Което доведе до липсата на продължителна психоза? А също и до повишаване на самочувствието ми, както и много други хубави неща, които нямам намерение да споделям тук, обаче... Единственият вариант да разбереш напълно за какво става въпрос е, ако изпълниш условието от съобщението.

« Последна редакция: Април 17, 2014, 12:04:47 от Шашмагюл » Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
t.todorov
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил WWW Ел. поща
« Отговор #2017 -: Април 17, 2014, 12:07:03 »

Това че при вас психодрамата не работи, означава че Морено е шарлатанин, а цялата световна терапевтична област се е подвела. При кого учите психодрама и до къде сте стигнал? В какво не ви помага? При кого учихте позитивна и до кое ниво? За какво не ви помогна.
Че от всяко дърво свирка не става е ясно. Въпроса, ако говорите истината, което мога дапроверя до минути е, защо не са ви казали в началото че не сте подходящ за психотетапевт от въпросната парадигма.
Активен

Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #2018 -: Април 29, 2014, 12:58:37 »

Г-н Тодоров, при ОКР задължително ли има симптом - мания за чистене?  Grin Ако го има, със сигурност нямам ОКР.... освен ако за симптом не се счита, продължителното миене на шишетата за мляко на голямата ми дъщеря, когато беше бебе и чувството, че никога не са достатъчно чисти... което трая известно време, после се усетих, че не е нормално чак толкова старателно да ги мия и стерилизирам и престанах да бъда чак толкова старателна?
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
t.todorov
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил WWW Ел. поща
« Отговор #2019 -: Май 03, 2014, 12:42:27 »

Не, не задължително. Обсесия означава влечение към даден ритуал, а компулсия предприемане на някакво действие, спрямо обсесията.
Активен

Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #2020 -: Май 03, 2014, 05:41:36 »

ако не стъпвам на фугите по тротоара, нещата са наред. Привидно нелогични вярвания, но рационализирани към обективни неща, които подлежат на контрол и са предсказуеми - ако внимавам да не стъпвам върху фугите това няма и да се случи. Така вниманието започва да се насочва към все повече привидно нелогични неща, докато в крайна сметка човек започва да осъзнава тяхната нелепост, но въпреки всичко не може да ги "захвърли", защото на "гости" идва тревожността. Така правейки подобни неща и от друга страна ядосвайки се на собственото поведение се обостря вътрешният конфликт на личността. Това за всеки е ясен сигнал че нещо не е наред, или че не може да се продължава така, или на помощ идват и по-сериозни симптоми, които пак имат за цел същото.

Ами със сигурност е ОКР. Това с фугите си го спомням, ще съм била между 10-15 годишна.  Grin И идва от противоречието лява - дясна ръка - лоша - добра ръка и с течение на времето го преодолях.

Със сигурност и много, много ритуали, подочути от тук от там...
То и метода Силва като се замислих ми наприличва на ритуал от ОКР. Лежиш, очите ги вдигаш 45 градуса нагоре, затворени май бяха, достигаш до алфа нивото  Grin, почваш да си мислиш, как ще забогатееш. И така всеки ден. И когато положението стане нетърпимо, не си мръднал и стотинка нагоре, почваш да ровиш за грешки в мисленето и т.н.... Появява се тревожността, /после кризата, защото при мен нищо не вървеше/... Въобще, най - общо казано, всички енергийни книги, които съм чела, май доста са увеличили чувството ми за вина и ровене в себе си за кусури и май са едно голямо обучение в ОКР... Но е без значение вече.
Затова и на Лотхен й е минало бързо, а мене ме държа по една две седмици поне преди остро, защото освен мания съм имала и ОКР-елементи.

Миналия месец ми мина за два дни.

Но... аз ви казвам, когато се повярва в тези книги, самият начин на мислене се променя, става тежък, окултен, болестен и се открива мистика в елементарни неща всекидневно, /все едно е родителите ти да ти поднесат някаква лъжа, която приемат за истина, като дете, нещо, което е лъжа за околните, които обаче не срещаш... можеш цял живот да си живееш с лъжата, приемайки я за истина./, да преработиш мисленето си за ден не става. Станаха около девет месеца, откакто г-н Тодоров напълно ви гласувах доверие.... и буквално се преродих.

Вече съм 61 кг. Нито повече, нито по - малко ми трябват.
И тонуса ми се струва нормален.

Г-н Тодоров, яд ме или не на вас, на Лотхен, чудесна работа свършихте.
Чао.
 Smiley
« Последна редакция: Май 03, 2014, 06:36:52 от Шашмагюл » Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
rums
Jr. Member
**

Рейтинг: 1
Неактивен Неактивен

Публикации: 59

Профил
« Отговор #2021 -: Май 05, 2014, 12:54:44 »

Г-н Тодоров,защо се засилват депресивните синдроми през пролетта,не би ли трябвало да е обратно,зимата да са по-силни?И защо когато мозъкът е ангажиран не се проявяват,а когато си почива и бездейства?
Активен
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #2022 -: Май 05, 2014, 02:53:54 »

Rums, поразгледах профила ти, който се състои от четири страници, нищо, че си регистрирана от 2009г. Аз съм сигурна, че някъде назад във времето имаше точно такава тема, в която ако не ме лъже паметта участваше и Деликаси.
Моите негативни, неприятни, страшни симптоми са в пика си през зимата, за информация.
Гледах, че си питала и дали позитивната терапия е подходяща при ПР и тревожност.
Направо се чудя как може въобще да питаш подобни неща, след като аз съм тук с не много установена диагноза, но все пак достатъчно тежка. Аз преминах през психоза с подкрепата на този човек без употреба на хапчета и ти все още задаваш въпрос дали този вид терапия е подходяща?! Cheesy
Всички психични заболявания се различават по силата на симптомите и разнообразието им, но в основата си винаги стоят едни и същи или сходни проблеми на личността или средата, поне, доколкото съм си комуникирала с хора с ПР, ОКР, БАР, шизофрения.
Затова и ако за психиатъра диагнозата е важна, за да прецени хапчетата, то за психотерапевта не е от толкова голямо значение, защото се търси какво стои зад симптомите, кои са житейските събития, оформили тревожността/болестта, а не се търси начин да се тушират, без да се установи причината им.

Аз бих посъветвала всеки, който има проблем, първо да ходи да се терапевтира при Тодоров или лице, препоръчано от него и после да пробва, каквото и да било друго.

Между другото, изхождайки от своя не много голям опит като автор на статии, който обаче е достатъчен за следващото мое прозрение, което ще споделя, та.....
Г-н Тодоров може да бъде буквално извор за такива, мънички статии. Задаваш му въпрос за сезоните и връзката им с депресиите, той пише, после попреразказваш и... ето ти статийка.
Той ти описва изложението, увода и заключението ти и хоп па ла 300-400 думи, които са минимум обикновено за една статия.
Това ми дойде на ум на мене. Ако греша, извинявам се.
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
rums
Jr. Member
**

Рейтинг: 1
Неактивен Неактивен

Публикации: 59

Профил
« Отговор #2023 -: Май 05, 2014, 05:55:36 »

Да така е всички психични проблеми идват от стреса ,в който живеем и от дразнителите,които имаме около нас,но когато не можем да ги елиминираме напълно,единственото,което ни остава е да ги приемем и да променим отношението си към тях.Проблемът е в това ,че не живеем собствения си живот,а винаги се съобразяваме с друг,с обстоятелствата
Активен
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #2024 -: Май 05, 2014, 07:12:12 »

Е да де, понякога се налага, ако не се съобразявах със ситуацията, трябваше да мисля как да открадна Тодоров.  Grin

Знаеш ли, понеже вече не се занимавам толкова със себе си, по - лесно мога да анализирам действията на другите и доста по - целенасочено да се изказвам.

Понеже Тодоров наистина ми помогна да си стъпя на краката си позволявам да продължа да съм загрижена за него и същевременно да се включвам, когато сметна, че това, което имам да казвам е уместно.

Тъй като е явно, че Тодоров е опонент на доста хора, за да му спестя времето да се разправя с подобни същества, абсолютно предлагам на всеки, който иска помощта му, поне да му се представи на лични с данните си, за да е ясно с кого си има работа.

/През тези четири години се убедих, че Тодоров буквално се дебне да сгреши нещо някъде, дори за дреболия, за да бъде зачекнат мигновено.  Smiley /

Има много хора като мен, които нямат пари за психотерапия, а се нуждаят от такава.
Та е хубаво, когато има психотерапевт, който помага и безплатно.

В крайна сметка обаче, Тодоров не е длъжен да отговаря на когото и да било, защото... просто може да няма време.

Информацията, която е дал във форума, на страницата си или в другите два форума, е предостатъчна като за начало. Така че Рум, или отивай на терапия или му чети постовете.

Малко нареждащо може да звуча, но... аз съм много неуверена личност. Веднъж обаче проверя ли нещо, сигурна ли съм в него на сто процента, подкрепям изцяло. И тогава неувереността ми изчезва.
 Smiley
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Страници: 1 ... 133 134 [135] 136 137 ... 162
  Изпечатай  

Отиди на:  

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА