evropea.com - форум за паническо разстройство
Октомври 05, 2024, 02:50:39 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година

Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 1
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 1

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума
xx Vitality Vibes CBD Gummies: How They Compare in the Market
[Паническо разстройство]
DavidLog
Септември 26, 2024, 12:38:53

Спонсорирани връзки

Страници: 1 ... 132 133 [134] 135 136 ... 162
  Изпечатай  
Автор Тема: Въпроси към г-н Тодоров!  (Прочетена 254709 пъти)
lotxen
Sr. Member

Рейтинг: 7
Неактивен Неактивен

Публикации: 453

Профил
« Отговор #1995 -: Февруари 06, 2014, 10:08:19 »

Пак изкукваш,но не много,!
Към г-н Тодоров,ако може да каже някакво мнение за връзката на ПА със сексуалността!
За любовта и БАР,също!
Активен
t.todorov
Hero Member

Рейтинг: 25
Неактивен Неактивен

Публикации: 2258

Профил WWW Ел. поща
« Отговор #1996 -: Февруари 06, 2014, 08:42:07 »

Е, това са теми за докторантура Smiley
Пре всеки случай, сексуалността има общо със всичко. Както знаете голяма част от сексуалността с течение на времето и под натиска на различни морални табута, се преобразява в други неща, без човед да си дава сметка. При всеки конкретен случай това се наблюдава по различни начини, така че да се опише "общо взето" е невъзможно.
Любовта води човек до крайности, така както и БАР Smiley
Активен

http://ttodorov.alle.bg
lotxen
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #1997 -: Февруари 07, 2014, 10:30:47 »

Не със лошо,г-н Тодоров,да не почна и аз да раздавам диагнози ,като Дари!
Шегичка,разбрах ви много добре,така си и мислех,но все чакам някой по-умен да ми отвори очите!
Иначе ще внимавам,то вече съм и към края,ДГ да му мисли!
Активен
Шашмагюл
Hero Member

Рейтинг: -16
Неактивен Неактивен

Публикации: 2962

Профил
« Отговор #1998 -: Февруари 14, 2014, 12:10:30 »

Grin Grin Grin

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ПРЕНОСНАТА НЕВРОЗА, СКЪПИ МИ, МИЛ Г-Н ТОДОРОВ!!!

Grin Grin Grin
Активен

Гледам на карти,кафе,виждам аурата,летя през простраството и времето,хвърям боб,лея куршум,ТЕС-ам.
Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Бъди оптимист! Дори в психиатрията!
"г-жа DG" АПРОПО, ПО - ДОБРЕ ДЯВОЛИТА ЖЕНА, ОТКОЛКОТО БОЖЕСТВЕНО ЛУДА! Cheesy
lotxen
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #1999 -: Февруари 14, 2014, 12:13:22 »

И от мен,и от мен!!!
Активен
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #2000 -: Февруари 16, 2014, 05:29:24 »

Г-н Тодоров, една подписка със събрани подписи лично от мен, от хора с психологичен проблем, ще свърши ли работа за по - бързото придвижване на закона за регламентиране на психотерапевтичната дейност в страната?
В София има много веселяци!
Активен

Гледам на карти,кафе,виждам аурата,летя през простраството и времето,хвърям боб,лея куршум,ТЕС-ам.
Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
t.todorov
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил WWW Ел. поща
« Отговор #2001 -: Февруари 17, 2014, 06:43:55 »

Забавянето идва от сложността му, а не поради липса на желание. Подобен закон трябва да се съгласува с много други области - здравеопазване, образование, социални дейности и т.н.
Активен

rums
Jr. Member
**

Рейтинг: 1
Неактивен Неактивен

Публикации: 59

Профил
« Отговор #2002 -: Март 15, 2014, 01:33:12 »

Каква е разликата между хистерия и паническо разстройство и има ли такава?
Активен
t.todorov
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил WWW Ел. поща
« Отговор #2003 -: Март 15, 2014, 09:38:06 »

Има разлика. Между хистерична, или хистрионна личност, хистерия като невроза и ПР. Симптомите на ПР могат да сигнали както за хистерина личност, така и за тревожна.
Активен

Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #2004 -: Март 27, 2014, 02:29:48 »

И така г-н Тодоров, на мене ми се струва, че със старта, който ми дадохте, ще си доведа психотерапията докрай сама... най - общо казано, ако в семейството има хармония, задълженията са разпределени добре, има разбирателство през повечето време, всеки си следи задълженията, цари любов, никой не властва над другия, никой не скатава за сметка на другия.... детето израства хармонична личност?

В противен случай, ако единият от родителите е с по - голяма власт, детето ще се подчини и в последствие ще си избере мъж според критериите на родителя - авторитет, а своите ще пренебрегне, съзнателно или несъзнателно.

Когато личността е хармонична, в повечето случаи половинката ще е личност, която ще съвместява всички положителни качества, на двамата родители плюс евентуално нови хубави качества. И новото семейство пак ще е най - вероятно хубаво и хармонично, тъй като отрицателните качества се проявяват тогава, когато "детето" не получи това, което иска. /Тоест моята безотговорност нямаше да се прояви, ако бях получила това, което съм искала от мъжа си. Нямаше да получа кризи и евентуално ако се срещнехме някъде и разговаряхме, щяхме да спорим за съществуването на Бог, защото вярата нямаше да ми пречи - получила съм всичко, което искам, значи съм добра. Въобще нямаше да се занимавам с въпроси от сорта на - има ли няма ли бог, защото нямаше да съм завършила психология, въобще нямаше да чета такава литература и да дълбая по въпроса./

И ако трябваше да си говоря с енергийните и да се шегувам с тях, щях да кажа, че мъжът ми в миналия ми живот бил майка ми/бих казала доста изопачено копие на нея, защото майка ми е чудесна, просто никой не е съвършен/, ще измисля някое екзотично име... Ще кажа, че имам карма, вместо да кажа, че съм била глупава и не съм мислила със здрав разум по моему, липсвало ми е самочувствие и т.н., психоложки термин - забавено израстване на личността в някои аспекти, поради това, че единият родител е абдикирал от задълженията си като такъв, поради това, че времето преди 30 години не е предполагало бащата да обръща чак толкова внимание на дъщерите си, а другият е бил авторитет....  и така нататък....
Ако лицето Шашмагюл си е дало сметка колко много държи и на хубавите черти на характера на баща си... може би е нямало въобще да се появи в този форум.
 Smiley
Или... всеки търси някой като себе си/а себе си е съвкупност първо от смесени черти на двамата родители, плюс нови качества, които се проявяват в следствие взаимодействие с околната среда/. И не харесва чертите у някой, които или въобще не би приел за свои черти, или ги притежава у себе си, но не ги харесва и иска да ги промени.
Разковничето е, че всеки търси някой като себе си, но докато не разбере на кое най - много държи, в най - общия случай се стига до неподходящи избори на партньор.
Сега, като видях у мъжа си част от майка си ми поолекна.
Остана да му обясня какво от баща си искам да видя у него..... и всичко ще се нареди.
Преди време му бях задала въпрос - какво иска да променя у себе си.... Отговорът беше - нищо. Уважавай майка ми и баща ми.
 Grin
Когато не ги виждам, най - ги уважавам.
Аз имах хубав потенциал, а целите ми бяха благородни.

Г-н Тодоров, какво мислите по този въпрос?

Има ли грешка в мисленето някъде?
« Последна редакция: Март 27, 2014, 02:32:44 от Шашмагюл :D » Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
rums
Jr. Member
**

Рейтинг: 1
Неактивен Неактивен

Публикации: 59

Профил
« Отговор #2005 -: Март 28, 2014, 09:14:51 »

Позитивната психотерапия подходяща ли е при паническо разстройствортревожност и депресия?
Активен
Agop Belian
Newbie
*

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 4

Профил
« Отговор #2006 -: Март 29, 2014, 05:19:00 »

Позитивната психотерапия подходяща ли е при паническо разстройствортревожност и депресия?

Здравейте!
Като практикуващ психотерапия мога да ви уверя, че позитивна, динамична и психодрама са много ниско ефективни подходи.
За съжаление обаче в България тези школи са много силни в пропагандирането на себе си и успеваемостта си и едва ли ще успеете да се измъкнете от рамката, която са си сложили около 95 % от терапевтите (или по-скоро рамки наложени им от обучителите им).

Когнитивно-поведенческата терапия и невролингвистичното програмиране са методите, които дават най-голям процент успеваемост. При това в срокове, които отговарят на съвременните изисквания за лечение на изброените от вас състояния.
Активен
t.todorov
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил WWW Ел. поща
« Отговор #2007 -: Март 30, 2014, 07:44:08 »

Ами уверете ме. А и практикуващите специалисти си пишат имената.
« Последна редакция: Март 30, 2014, 07:51:26 от t.todorov » Активен

Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #2008 -: Април 07, 2014, 07:21:38 »

Здравейте!
Като практикуващ психотерапия мога да ви уверя, че позитивна, динамична и психодрама са много ниско ефективни подходи.
За съжаление обаче в България тези школи са много силни в пропагандирането на себе си и успеваемостта си и едва ли ще успеете да се измъкнете от рамката, която са си сложили около 95 % от терапевтите (или по-скоро рамки наложени им от обучителите им).

Когнитивно-поведенческата терапия и невролингвистичното програмиране са методите, които дават най-голям процент успеваемост. При това в срокове, които отговарят на съвременните изисквания за лечение на изброените от вас състояния.

Милички, а аз пък оставам с впечатлението, че получихте комплекс за малоценност вече от г-н Тодоров. Ако бях истинска психоложка, ако бях убедена в качеството на предлаганите от мен услуги, никога нямаше да се срамувам да поставя тук собствените си имена плюс линк към страницата ми и информация за контакти с мен.
Мотото "Скромността краси човека" със сигурност вече е остаряло понятие.

По - скоро, когато човек се крие по форуми, крие болестно състояние.
Болен ли сте от психично разстройство, господине, че не влязохте тук с истинските си имена, а с някакви измислени?

Между другото, трябва само да си припомня какво съдържаше НЛП, че... ми е много забавно, като нямам какво да правя, да вземам на подбив хора като вас, хах, психолози, които ги е срам да се представят? Защо ви е срам? Какво криете? Ниската си успеваемост? Или?

И новият ми ник тези дни, пак цели да се подиграя с такива мишоци  като вас.
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
delicacy
Sr. Member

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 454

Профил
« Отговор #2009 -: Април 08, 2014, 12:06:09 »

Влияят ли, според Вас г-н Тодоров, промените във времто през пролетта, които са много динамични, слънчево - дъждовно, топло-студено на психическото здраве? Не се ли засилват депресивните състояния?
Активен
Страници: 1 ... 132 133 [134] 135 136 ... 162
  Изпечатай  

Отиди на:  

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА