evropea.com - форум за паническо разстройство
Февруари 11, 2025, 06:36:31 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година

Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 2
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 2

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума
xx Forever Hemp Gummies Complete Breakdown: Examining Its Natural Ingredients
[Паническо разстройство]
JosephreunC
Февруари 04, 2025, 11:01:19

Спонсорирани връзки

Страници: 1 ... 118 119 [120] 121 122 ... 162
  Изпечатай  
Автор Тема: Въпроси към г-н Тодоров!  (Прочетена 259817 пъти)
t.todorov
Hero Member

Рейтинг: 25
Неактивен Неактивен

Публикации: 2258

Профил WWW Ел. поща
« Отговор #1785 -: Август 09, 2013, 06:15:30 »

По-скоро отчаян екземпляр.
Активен

http://ttodorov.alle.bg
theshadow
Гост
« Отговор #1786 -: Август 09, 2013, 08:30:49 »

По-скоро отчаян екземпляр.

Думи на човек, написал в сайта си, че е психолог-психотерапевт... Това няма нужда от коментар- то говори достатъчно само по себе си...
Активен
Шашмагюл
Hero Member

Рейтинг: -16
Неактивен Неактивен

Публикации: 2962

Профил
« Отговор #1787 -: Август 09, 2013, 09:07:39 »

на всички участници в спора SmileySmileySmileySmiley
Активен

Гледам на карти,кафе,виждам аурата,летя през простраството и времето,хвърям боб,лея куршум,ТЕС-ам.
Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Бъди оптимист! Дори в психиатрията!
"г-жа DG" АПРОПО, ПО - ДОБРЕ ДЯВОЛИТА ЖЕНА, ОТКОЛКОТО БОЖЕСТВЕНО ЛУДА! Cheesy
Метатрон
Full Member

Рейтинг: 1
Неактивен Неактивен

Публикации: 102

Профил
« Отговор #1788 -: Август 09, 2013, 10:50:51 »

Анонимус, както виждаш форума е осеян с омраза. Сеираджия може да бъде наречен дори админа, защото по спомени беше писал, че ще банне всеки нов профил на hpjon. Поведението му е на човек с проблеми. Не може човек с неговите претенции да твърди, че се е излекувал. И пак питам г-н Тодоров - ако забравите всичко, което до момента е писал Джон и бъдете потърсен за терапия при Вас, ще се заемете ли?
Активен

През цялата история на човешкия род, страхът и секса са главната мотировка и контролни характеристики на всички форми на социална организация.
Метатрон
Full Member

Рейтинг: 1
Неактивен Неактивен

Публикации: 102

Профил
« Отговор #1789 -: Август 09, 2013, 10:54:02 »

Разбира се с цялото ми Уважение към админа! Сигурен съм, че знае какво прави.
Активен

През цялата история на човешкия род, страхът и секса са главната мотировка и контролни характеристики на всички форми на социална организация.
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #1790 -: Август 09, 2013, 11:05:48 »

Така, така, четкай се, че да не вземе да те банне SmileySmileySmiley
Хпджон си е ок, съвсем разбираемо е да лази по нервите на т.тодоров, аз бих постъпила по същия начин ако някой тръгне да ме обижда по някакъв начин.
Активен

Гледам на карти,кафе,виждам аурата,летя през простраството и времето,хвърям боб,лея куршум,ТЕС-ам.
Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Ema
Hero Member

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 566

Профил Ел. поща
« Отговор #1791 -: Август 09, 2013, 11:46:25 »

Анонимус, както виждаш форума е осеян с омраза. Сеираджия може да бъде наречен дори админа, защото по спомени беше писал, че ще банне всеки нов профил на hpjon. Поведението му е на човек с проблеми. Не може човек с неговите претенции да твърди, че се е излекувал. И пак питам г-н Тодоров - ако забравите всичко, което до момента е писал Джон и бъдете потърсен за терапия при Вас, ще се заемете ли?

В качеството си на какъв правите квалификации за който и да било - психолог, клиент, човек с ПР или просто сеирджия, защото се появявате само когато се появи Хипджон? май нищо друго не ви интересува, а само написаното от него.

Опишете какво е ПР според вас. Какви са вашите критерии за излекуван от ПР? Как изглежда според вас човек, излекуван от ПР?
Активен
Ema
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил Ел. поща
« Отговор #1792 -: Август 09, 2013, 11:56:29 »

Да се разчете символиката на симптома не е толкова проста задача. Ема, това мнение по какъв повод е цитирано тук?
Цитатът го дадох, защото този човек знае много за себе си, което е резултат от терапията, но казва че по отношение на основния проблем е в "изходно положение" Питам се кому е нужно да ходи  година и повече на терапия и да стигне до този, да не кажа, никакъв резултат. А темата я беше започнал с намерението да споделя успехите си.   Явно е и до нагласата на всеки, но аз не бих  губила време и пари с подобно нещо.

Като прочетох как се процедира в психотерапията на тодоров, се опитах да се поставя на мястото на един клиент. Значи той отива при специалист, компетентен човек, с помощта на който да си реши проблема. Обикновено  почти винаги в семейния и социалния живот възникват конфликти. Няма идеални родители и идеални деца,а пък всеки човек има родители, то се използват тези отношения, за да се обясни проблема.  Т.е. работи се по калъп. Имаш родители-имаш проблем. Нямаш родители-имаш някой, който изпълнява тази роля и пак имаш проблем. Прекалено едностранчиво и наивно ми се вижда.

Понякога наистина мога да разбера тодоров.Той борави основно с негативните чувства на хората, рови се там с две ръце Сигурно поне в началото на терапията той се старае всячески да докара човека до тези чувства и това вероятно не е лесно. Изисква се доста  опит да убедиш някого, че баща му е виновен  за сегашното му състояние.  Моя терапевт казваше както казва и Сянката, че човек винаги прави най-доброто, на което е способен в момента и оттук отпада вината.
  А има ли клиенти, които са се скарали с родителите си в резултат от терапията?
После, вие преформулирате този гняв, но в живота има обстоятелства, които могат отново да предизвикат конфликти- какво се прави тогава?

Активен
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #1793 -: Август 09, 2013, 12:00:20 »

Ема, аз си мисля,че доста от разстройствата се получават благодарение на родителите. Казвам го с идеята, че и аз съм родител.  Smiley
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Ema
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил Ел. поща
« Отговор #1794 -: Август 09, 2013, 12:01:32 »

тодоров, вие също сте имал проблеми с баща си - така пишете в друг форум. Обяснете как преформулирахте гнева си във вашата терапия.
Активен
Ema
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил Ел. поща
« Отговор #1795 -: Август 09, 2013, 12:19:14 »

Ема, аз си мисля,че доста от разстройствата се получават благодарение на родителите. Казвам го с идеята, че и аз съм родител.  Smiley

Естествено, че родителите имат значение за развитието на детето като човек, характер, самочувствие,  за неговия мироглед.Но когато търсиш терапевт, ровенето в миналото и знанието за проблема не решава самия проблем. Сега прекалено глупавичко ми звучи във  всяко действие да търсиш символика. Нож в ръката означава, че искаш да убиеш някого, но също и че искаш да защитиш някого. Зависи от гледната точка. Мноооого театрално. Аз съм по прагматичните неща -това е проява на тревожност. Оттам нататък пътя е един - справян с нея.Интересно е, че след свършване на терапията, някак си се оправиха и отношенията ми с хората, което ме навежда на мисълта, че те винаги са си били такива, аз просто така съм разчитала действията им.

Та така и за родителите - стигаш до необходимост от психотерапия, работи върху себе си в момента. Иначе наистина става като в личната терапия на тодоров - години наред предъвкване на отношения с баща и майка. А резултата е .....
Активен
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #1796 -: Август 09, 2013, 12:28:50 »

Де да знам. Аз си мислех, че разбирането на причината за един проблем е половината от решаването му. В крайна сметка вече абсолютно разбирам коя муха в главата ми откъде е, Grin но все пак не съм сигурна, че няма да потретя нервната криза.
Охх, до скоро.  Smiley
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
t.todorov
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил WWW Ел. поща
« Отговор #1797 -: Август 09, 2013, 02:58:59 »

Ема, може би за да разберете не на Тодоров, а психодинамичната терапия по принцип, защото тя не е моя, трябва да почетете.
Що се отнася до самата терапия - там няма убеждения и кандърма /много хубава турска дума/. До всички тези изводи човек достига сам. Терапевта просто задава целенасочени въпроси, а от отговорите, които дава клиента той самият си гради изводите и позицията.
Разбира се, че ранните взаимоотношения са важни. Тук не смятам да обяснявам защо. Обсъжданият случай приключи за няколко месеца. Няма години, няма излишно ровене в детството дори Smiley Нека се придържаме към данните.
дъшадоу, къде изчезнаха вашите апели за "мир", когато отгоре ми се ръсиха простотии Smiley Някак много едностранно подхождате. Дали това е случайно?
« Последна редакция: Август 09, 2013, 03:02:58 от t.todorov » Активен

redjon
Jr. Member
**

Неактивен Неактивен

Публикации: 92

Профил
« Отговор #1798 -: Август 09, 2013, 03:13:06 »

дъшадоу, къде изчезнаха вашите апели за "мир", когато отгоре ми се ръсиха простотии Smiley Някак много едностранно подхождате. Дали това е случайно?

theshadow е много добър психолог. Разговорите с него са истинско удоволствие и целят проблемите точно в десетката. Той със сигурност ще се включи и с критични нотки към моите постове, което донякъде ще е и заслужено на фона на неговите призиви за смислена дискусия.

Аз искам да попитам каква е случайността, която виждаш в това поведение? Т.е. ако не разбираш напълно - не мислиш ли, че нещата, които определяш като ръсене по тебе първо са предизвикани и второ, някъде около 98,5 % абсолютно верни?

Бъди честен!
Също бъди откровен и отговори на Ема за своята терапия по повод проблемите с родителите ти. Не мислиш ли, че пренасяш своя проблем навсякъде и у всички, които решат да ти повярват, че си психотерапевт (да не забравяме, че част от обвниненията ти към мен, даааа, обвинения, защото ти като психолог не може да се изразяваш - бяха, че съм имал агресия към баща си). Справи ли се с твоя баща - крещя ли срещу празния стол - ок ли си вече?
Активен
t.todorov
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил WWW Ел. поща
« Отговор #1799 -: Август 09, 2013, 03:16:15 »

Отпечатай | Затвори
юхууу
Подател:    hpjon therapist
Дата:    Петък, 2013, Август 9 09:35:19 EEST
Получател:    positum@abv.bg

опааа
осещаш ли капана дето щрака около тебе момчето ми имаш ли на идея колко загубиш тези дни
ако нямаш аз ше ти кажа че графика ми се перпълни
новата стратегия с две лица във форума направо подлуди и без това лудите дето треперат от глупости
страхливите са много  ама аз ше ги оправя
сега ше идват и ше цъкат паричките а аз ше ги оправя всичките
има и мацки дето ше дойдат ше има нещо и по- така
а ти ше си гниеш и излагаш вфорума докато аз си живея от найвеликата професия аз съм най добрия хипно
айде баце оставям те
рекламата ми този месеце е невероятно успешна
продължавам

Айде радвай се на творенията си. Не ми се занимава с теб.
Активен

Страници: 1 ... 118 119 [120] 121 122 ... 162
  Изпечатай  

Отиди на:  

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА