evropea.com - форум за паническо разстройство
Декември 13, 2024, 04:59:02 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година

Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 3
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 3

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума

Спонсорирани връзки

Страници: 1 ... 88 89 [90] 91 92 ... 162
  Изпечатай  
Автор Тема: Въпроси към г-н Тодоров!  (Прочетена 258294 пъти)
t.todorov
Hero Member

Рейтинг: 25
Неактивен Неактивен

Публикации: 2258

Профил WWW Ел. поща
« Отговор #1335 -: Март 15, 2013, 06:54:55 »

" Г-н Тодоров, можете ли да препоръчате детски психолог в софия, че това злоядство не се търпи вече."

Петя Хорозова.

" Г-н Тодоров, моля дайте ми координати на добър психотерапевт в Шумен. "

За съжаление тук не мога да съм от полза.
Активен

http://ttodorov.alle.bg
Шашмагюл
Hero Member

Рейтинг: -16
Неактивен Неактивен

Публикации: 2962

Профил
« Отговор #1336 -: Март 15, 2013, 07:19:27 »

Smiley Благодаря!
Активен

Гледам на карти,кафе,виждам аурата,летя през простраството и времето,хвърям боб,лея куршум,ТЕС-ам.
Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Бъди оптимист! Дори в психиатрията!
"г-жа DG" АПРОПО, ПО - ДОБРЕ ДЯВОЛИТА ЖЕНА, ОТКОЛКОТО БОЖЕСТВЕНО ЛУДА! Cheesy
Мегатрон
Full Member

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 166

Профил
« Отговор #1337 -: Март 15, 2013, 08:09:10 »

Цитат
За съжаление тук не мога да съм от полза.

Аз мисля че ти би могъл, но нарочно не ми казваш за да се трудя сам. То в този свят нищо не се дава безплатно.Бях ходил на един психотерапевт и ми напълни главата с глупости.Как е възможно да има толкова много шарлатани в България.
Активен
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #1338 -: Март 15, 2013, 08:33:11 »

Г-н Тодоров не е шарлатанин. Това мога да кажа от три години висене във форума. Даже ти го бях препоръчала, ама после под влияние на моментното ми настроение си изтрих поста. Не може да ти се помогне на 100% само през форума, лично мнение и личен опит. Има неща, които не могат да се усетят така, както при личното посещение. Казва го човек, който три години се опитваше по всякакъв начин да предизвика г-н тодоров да помогне безплатно  Grin И съм успявала да ти кажа, ама си е друго човек като си пие хапчетата.  Tongue Всичко става по - лесно май, стига да имаш късмета да ти ги уцелят правилните.
Активен

Гледам на карти,кафе,виждам аурата,летя през простраството и времето,хвърям боб,лея куршум,ТЕС-ам.
Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Мегатрон
Full Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #1339 -: Март 16, 2013, 09:17:22 »

Явно сам ще се оправям
Активен
t.todorov
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил WWW Ел. поща
« Отговор #1340 -: Март 16, 2013, 11:29:47 »

Както ви казах и преди време, избора на специалист в Шумен е доста ограничен. По тази причина не мога да ви дам координати. Много често хора от Шумен, Добрич, Балчик и доста още, са принудени да работят терапевтично във Варна. Наясно съм, че това е един доста труден вариант, но все пак е някакъв вариант. Омислете го.
Активен

t.todorov
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил WWW Ел. поща
« Отговор #1341 -: Март 16, 2013, 11:33:21 »

Както ви казах и преди време, избора на специалист в Шумен е доста ограничен. По тази причина не мога да ви дам координати. Много често хора от Шумен, Добрич, Балчик и доста още, са принудени да работят терапевтично във Варна. Наясно съм, че това е един доста труден вариант, но все пак е някакъв вариант. Обмислете го.
Активен

Мегатрон
Full Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #1342 -: Март 16, 2013, 01:13:39 »

Наясно съм с всичко. Че живота е борба и нищо не се дава даром. Undecided
Сега ми попадна този каталог.
http://www.psiholozi.com/shumen.html
Активен
Мегатрон
Full Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #1343 -: Март 16, 2013, 05:16:33 »

Г-н Тодоров, бихте ли ми обяснили как се вижда светоусещането на човек през човешките очи. Така и не успях да разбера. Доколкото ми е известно още философите са споменавали че през очите излизали невидими лъчи. Обяснете ми как става, за да знам с какви хора си имам работа като ги видя.
Активен
Метатрон
Full Member

Рейтинг: 1
Неактивен Неактивен

Публикации: 102

Профил
« Отговор #1344 -: Март 16, 2013, 11:58:18 »

Новобранка, пак нещо не си се ориентирал...
Активен

През цялата история на човешкия род, страхът и секса са главната мотировка и контролни характеристики на всички форми на социална организация.
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #1345 -: Март 17, 2013, 09:50:35 »

Г-н Тодоров не е г-н Христос.  Smiley За съжаление. Иначе бих помолила да изцели бесовете ми, ама  Grin нъцки.
Аз познавам кои са добри и кои лоши хора, точно по очите. И какво от това, че знам откъде може да дойде беда? Обикновено нищо не мога да направя, за да предотвратя лошотиите на хората. Имам и сънища, които след като сънувам дъщерите ми се разболяват, но какво от това като ги сънувам тези сънища, щом с нищо не мога да променя обстоятелствата така, че дъщерите ми да са си здрави?
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
стейси83
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 2

Профил Ел. поща
« Отговор #1346 -: Март 18, 2013, 09:13:13 »

Здравейте г-н Тодоров! Благодаря ви  за отговора, който ми дадохте,но за сега бих се въздържала от-психолог.Смятам,че не съм чак такава тежка  фаза ПР за да ми е необходим такъв!За тези години с ПР мисля,че имам голям  напредък и съм способна да се справя сама.......  и разбира се с малка помощ от моят невролог и семейството ми,което изцяло ме подкрепя и е до мен в тези моменти.
Активен
Метатрон
Full Member

Рейтинг: 1
Неактивен Неактивен

Публикации: 102

Профил
« Отговор #1347 -: Март 18, 2013, 10:24:49 »

Г-н Тодоров, бихте ли ми обяснили как се вижда светоусещането на човек през човешките очи. Така и не успях да разбера. Доколкото ми е известно още философите са споменавали че през очите излизали невидими лъчи. Обяснете ми как става, за да знам с какви хора си имам работа като ги видя.

Има такива хора, аз съм ги виждал в един филм - "Ловци на духове 2"
Иначе лафа, че на някой му светят очите като на стар ЗИЛ фаровете, може би се имат предвид точно тези хора и бягай надалеч като ги видиш!
 Г-н Тодоров, извинете ме, че отговорих преди Вас.
До Мегатрон: Дори и с ново прозвище, пак за мен ще си "новобранка", по' ти отива Wink
Активен

През цялата история на човешкия род, страхът и секса са главната мотировка и контролни характеристики на всички форми на социална организация.
t.todorov
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил WWW Ел. поща
« Отговор #1348 -: Март 18, 2013, 11:11:25 »

Аз не разбрах въпроса по принцип. Иначе бих отговорил.

" Г-н Тодоров, бихте ли ми обяснили как се вижда светоусещането на човек през човешките очи. "

И собственото и това на другите, се вижда през нашата субективна призма. Някои имат малки призми, други големи. Колкото са ни по-големи призмите, толкова повече наши, свои, собствени неща, съзнателни и несъзнателни, проектираме върху другите /и върху себе си без да си даваме сметка/. По тази причина човек трябва да се опитва да замени изрази, като "Ти си ..." с "Имам усещането, чувството, че ти си ....". Това означава, че човек е наясно със собствената си субективна гледна точка, която може и да е грешна, т.е. осъзнал е че има право да греши и е готов да я сподели с друг. "Ти си ..." е осъждане, оценка, наказание и т.н. и предизвиква ответна реакция на отбрана.
Активен

Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #1349 -: Март 23, 2013, 09:27:29 »

Г-н Тодоров, как се възстановявате след всекидневни срещи с хора, имащи психологични проблеми? Как успявате да не приемате твърде лично всяка една трагедия на хората?  Smiley
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Страници: 1 ... 88 89 [90] 91 92 ... 162
  Изпечатай  

Отиди на:  

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА