evropea.com - форум за паническо разстройство
Септември 16, 2024, 02:21:43 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година

Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 2
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 2

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума

Спонсорирани връзки

Страници: 1 ... 63 64 [65] 66 67 ... 162
  Изпечатай  
Автор Тема: Въпроси към г-н Тодоров!  (Прочетена 254300 пъти)
delicacy
Sr. Member

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 454

Профил
« Отговор #960 -: Юли 11, 2012, 11:03:53 »

Г-н Тодоров, а вярно ли е твърдението, че един мъж ставал импотентен, ако не харесва жена си, дори и той да не осъзнава това, половата му същност го предупреждава по този начин?
Активен
t.todorov
Hero Member

Рейтинг: 25
Неактивен Неактивен

Публикации: 2258

Профил WWW Ел. поща
« Отговор #961 -: Юли 11, 2012, 12:16:45 »

По-скоро не. Както казах това е способност да се каже НЕ, но проявена чрез тялото. В повечето случаи въпросният мъж е трябвало да каже в много ситуации и по различни начини своето НЕ, но не го е сторил, поради различни причини. Така това НЕ се казва в сексуалното общуване, а не там където трябва.
Все пак обаче липсата на възбуда може да е от естетическо естество, което означава особено при партньори, които са по-дълго време заедно да освежат нещата по някакъв начин приемлив и за двамата.
Активен

http://ttodorov.alle.bg
Мегатрон
Full Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 166

Профил
« Отговор #962 -: Юли 11, 2012, 09:20:50 »

Г-н Тодоров, кво стана с психотерапевта, намерихте ли подходящ за мен
Активен
t.todorov
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил WWW Ел. поща
« Отговор #963 -: Юли 11, 2012, 09:54:19 »

Намерих двама колеги и ги изпратих на лично съобщение. Дали са подходящи за теб, само ти можеш да прецениш. Успех!
Активен

lotxen
Sr. Member

Рейтинг: 7
Неактивен Неактивен

Публикации: 453

Профил
« Отговор #964 -: Юли 12, 2012, 09:48:02 »

Г-н Тодоров,липсата на оргазъм при жената,може ли да се сравни с импотентноста при мъжете,и причината за тях според психологията?
Активен
t.todorov
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил WWW Ел. поща
« Отговор #965 -: Юли 12, 2012, 10:30:01 »

Липсата на оргазъм при жената може да се сравни с липсата на оргазъм при мъжа, или така наречената мъжка аноргазмия, при която половият акт протича нормално, но липсва фазата на оргазма еякулация и отпускането. Разликата е че при мъжете е по-скоро временно. По принцип има някои разлики в поетапното протичане на половият акт при мъжа и жената.

При мъжа:

1. Сексуално влечение.
2. Възбуда /ерекция/.
3. Копулативен акт./задържанена ерекцията/.
4. Оргазъм и еякулация.
5. Отпускане /заспиване Smiley /

При жената:

1. Възбуда.
2. Копулативен акт /плато/.
3. Оргазъм.
4. Възстановяване.

Във всяка една една от фазите и при мъжете и при жените може да настъпи някаква проблематика.

Активен

lotxen
Sr. Member

Рейтинг: 7
Неактивен Неактивен

Публикации: 453

Профил
« Отговор #966 -: Юли 12, 2012, 10:46:38 »

Благодаря,наясно съм,че импотентността,е не само да не става,а и засечки във всяка една фаза,просто ми се искаше,аноргазмията да си е "Не",и при двата пола!Така ми изнася!
Активен
t.todorov
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил WWW Ел. поща
« Отговор #967 -: Юли 12, 2012, 10:54:15 »

При жената оргазма е тясно свързан с първата фаза - възбудата. Ако този етап не се случи, както трябва, по-вероятно е да не се стигне до оргазъм. При мъжа първите два етапа са "природно" заложени, докато при жената има и други компоненти. Ако въпреки липсата на възбуда се осъществи полов акт, по-вероятният изход при жената е липса на оргазъм.
Активен

kasanena
Full Member

Рейтинг: 2
Неактивен Неактивен

Публикации: 123

Профил
« Отговор #968 -: Юли 12, 2012, 10:57:10 »

Здравейте г-н Тодоров. Имам следния случай. Един мъж иска да станем приятели, а даже отива и по-далеч като ми предлага брак. До тук нищо странно, но обезпокоителното е,че казва, че секса не бил важен за него и не го поставял на първо място. Той не бил зависим от него и не бил правил секс повече от 5 години.
Но аз да не се притеснявам, защото неминуемо един ден сме щели да првим секс. Нещо ме притеснява в тази работа. Не зная как да постъпя и какво да очаквам, явно този мъж има някакви проблеми в сексуалния си живот. Вие какво бихте ме посъветвали?
Активен
t.todorov
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил WWW Ел. поща
« Отговор #969 -: Юли 12, 2012, 11:04:59 »

Бих ви посъветвал да поговорите по тази тема, по един деликатен за него начин. Много често, особено в наше време мъжете изпитват силна тревожност за това как ще се справят, поради митовете и легендите които се носят за най-различни геройства. По-вероятно зад подобни изказвания стои тревожност от това дали ще успее да бъде добрият за вас мъж в леглото. На подобни двойки препоръчвам поне 10 пъти да създадат всички предпоставки за секс, да бъдат заедно, в леглото, но да не преминават под никакъв предлог към копулативната фаза, нито по нормални, нито по алтернативни начини, включително и самозадоволяване. Рекорда до сега е бил 6 пъти Smiley
Активен

kasanena
Full Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #970 -: Юли 12, 2012, 11:10:51 »

Благодаря Ви. Това малко ме успокои! Защото съм свикнала мъжете да бъдат по -настоятелни за секс, докато в този случай, още в началото ми се заявява,че сексът не бил важен. А пък аз да си призная за мен сексът е на едно от първите места в една връзка.Ако няма секс се чувствам нежелана и нехаресвана като жена, нещо ,което ще ме накара да се отдръпна.
Но мислите ли ,че ще успея да се справя, ако той някак не желае да обсъжда сексуалната тема, някак я отбягва, аз не му я натрапвам, но той автоматически превключва на друга тема, когато усети,че може да за говорим за секс.
Активен
t.todorov
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил WWW Ел. поща
« Отговор #971 -: Юли 12, 2012, 11:19:50 »

Заместете думата секс с нежност, близост, включително и телесна. Идеята е да разширите понятието секс от смисъла, който той предполагам, че влага - размери, времетраене, техника, конкуренция и т.н. Просто говорете за секс, но не в технически смисъл, а в романтичният смисъл. В секса влиза и първият етап - възбуда. Наблегнете на него - една романтична вечеря може да е много "сексуално" наситена. Един флирт между вас, понякога може да е много повече секс, отколкото самият секс. Тук е важно и вие какво влагате в това понятие.
Активен

kasanena
Full Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #972 -: Юли 12, 2012, 11:28:03 »

Благодаря! Аз влагам в секса емоция, нежност, близост, физическо удовлетворение. Иначе това, което казвате като подход от моя страна не липсва, аз съм тактичен, внимателен и много нежен човек. Аз  самата съм ранима, така че много внимавам да не причиня и на другите това, което не желая да получавам самата аз.Но все пак бих се притеснила ако наистина партньорът ми с отбягва секса или пък го прави, защото трябва.
Активен
track
Hero Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 1892

Профил
« Отговор #973 -: Юли 12, 2012, 11:34:38 »

Оха, влизам и пак за интересни работи си говорите  kasanena, не се занимавай изобщо. То пък и това остана - жените да предразполагат мъжете за секс  Shocked На колко години е тоя момък  Roll Eyes И как така някой ден ще има секс  Shocked Shocked Shocked Ти кво, ще го чакаш да му дойде музата ли    Светът се обърка тотално 
Активен
kasanena
Full Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #974 -: Юли 12, 2012, 11:40:57 »

"На колко години е тоя момък"
На 32 години е.
Активен
Страници: 1 ... 63 64 [65] 66 67 ... 162
  Изпечатай  

Отиди на:  

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА