evropea.com - форум за паническо разстройство
Януари 25, 2025, 12:58:07 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година

Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 2
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 2

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума
xx Great Site for Online Fun
[Паническо разстройство]
Calvinutism
Януари 11, 2025, 04:43:04

Спонсорирани връзки

Страници: 1 ... 55 56 [57] 58 59 ... 162
  Изпечатай  
Автор Тема: Въпроси към г-н Тодоров!  (Прочетена 258938 пъти)
Метатрон
Full Member

Рейтинг: 1
Неактивен Неактивен

Публикации: 102

Профил
« Отговор #840 -: Юни 18, 2012, 01:55:28 »

Активен

През цялата история на човешкия род, страхът и секса са главната мотировка и контролни характеристики на всички форми на социална организация.
hpjon
Гост
« Отговор #841 -: Юни 18, 2012, 02:04:15 »

Това като да или като не да го разбирам тодор-метатроне Smiley

Въпрос към тодор-метатрон:

познаваш ли другия (тодоров метатрон и съответно метатрон - тодоров)?
Активен
bai hui
Full Member

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 196

Профил
« Отговор #842 -: Юни 18, 2012, 02:07:25 »

-
« Последна редакция: Декември 01, 2012, 08:15:17 от podolski » Активен
hpjon
Гост
« Отговор #843 -: Юни 18, 2012, 02:08:27 »

Абе виж , че и двамата са на линия. Как ще е един и същи човек?

Може, може Smiley

И технически грамотен съм, освен, че разбирам малко от паника и стрес Smiley
Активен
t.todorov
Hero Member

Рейтинг: 25
Неактивен Неактивен

Публикации: 2258

Профил WWW Ел. поща
« Отговор #844 -: Юни 18, 2012, 02:09:13 »

Както и преди отговорих на този въпрос - Тодоров е един и всички могат да са спокойни че клонинги няма.
Ако трябва да изразя и моя гледна точка, просто доста от потребителите ти се подиграват хпджон, къде открито, къде завоалирано... Обратната връзка на групата е много важен коректив. Ако приемем, че тук в основата на форума има една редовна група, това е тяхната обратна връзка.
« Последна редакция: Юни 18, 2012, 02:15:34 от t.todorov » Активен

http://ttodorov.alle.bg
Метатрон
Full Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #845 -: Юни 18, 2012, 02:34:56 »

Ама ето това, което си написал...много е вярно :

"Никога не се бори (и не спори) с ПРАСЕ, защото накрая и двамата ще сте окаляни, НО НА ПРАСЕТО ЩЕ МУ Е ХАРЕСАЛО!!!"
Активен

През цялата история на човешкия род, страхът и секса са главната мотировка и контролни характеристики на всички форми на социална организация.
Метатрон
Full Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #846 -: Юни 18, 2012, 02:36:16 »

За какво се бориш ти, hpjon-e?
Активен

hpjon
Гост
« Отговор #847 -: Юни 18, 2012, 04:56:37 »

Ама ето това, което си написал...много е вярно :

"Никога не се бори (и не спори) с ПРАСЕ, защото накрая и двамата ще сте окаляни, НО НА ПРАСЕТО ЩЕ МУ Е ХАРЕСАЛО!!!"

Подписа ми се появи в разгара на най-важните разговори с теб (когато се подвизаваш като тодоров) защото забелязах, че докато за мен писането тук има конкретна цел и тя е да се запознаят хората с единствения ефективен психотерапевтичен начин да се справят с ПР, то за тодоров писането по такива форуми се оказа спорт.

От 10 години той (или ти?) пише по всички възможни форуми и то едно и също. За това време клиентите му (ти?), които успешно завършват терапията са толкова малко, че изглежда май само е един, при това не е много сигурно.

За какво се бориш ти, hpjon-e?

Бих ти разказал подробно, но разговорът ми с теб дотук метатроне не предполага такава отзивчивост - ти не каза кой си и какъв си, освен, че заяви, че си тодоров, после пък каза, че не си.
Хайде, разкажи повече за себе си и аз ще разкажа за какво се боря. Може да го направим обаче в друга тема, защото тук тодоров (ти?) ще започне да се кълне, че е готов за въпроси, но като ги получи ще отговаря с 2 или 3 щампи, които следващите няколко дни поне не ми се четат - чел съм ги много пъти.

А, а и ако се включи Паратрон-а, ще стане по-сложно. Степ бай степ, както се казва Smiley
« Последна редакция: Юни 18, 2012, 04:58:38 от hpjon » Активен
Мегатрон
Full Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 166

Профил
« Отговор #848 -: Юни 18, 2012, 05:49:08 »

Към г-н Тодоров,

Как да оправя сексуалната енергия в мен. Huh? ???Ти си психолог и може да дадеш едно рамо. Smiley

Цитат
според книгата сексуалната енергия в детето е в латентна форма постепенно тя преминава през отделни етапи на устремяване и повишаване ако в някой от тези етапи детето среща трудности да общува свободно със средата около него сексуланата му енергия макар и още неразвита се фиксира в този етап от нейното развитие. вследствие на това тя неможе да продължи да се развива по нормален начин в следващите и етапи от нейното развитие. В резултата на това порасналото вече дете при изживяване на определени стресове прави регресия/връщане към етапа в който секс. му енергия е била фиксирана в детството - това е патологично явление и външно то се пороявява под формата на психолог. проблеми - страхове, паник атаки, натрапчиви мисли и по тежки неща

Активен
t.todorov
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил WWW Ел. поща
« Отговор #849 -: Юни 18, 2012, 07:53:07 »

За да не звучи стряскащо по-подходящо е да се нарече либидо. А в още по-общ контекст това са импулси притежаващи енергия. Всъщност и думата "енергия" е доста обсъждана, дали е правилно да се нарече така.

Четенето на Фройд понякога може и да попречи. Така че моят съвет е вместо да се впускате в самодиагностициране и самоинтерпретиране, да потърсите помощ от специалист. Сигурен съм че сексуалната ви енергия си е напълно в ред Smiley
Активен

kadife
Hero Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 577

Профил
« Отговор #850 -: Юни 18, 2012, 07:53:54 »

Г-н Тодоров, престанете да позволявате на хъджъпъджъ да флиртува така безсрамно с Вас и обърнете малко внимание и на мен!

Личната ни кореспонденция хич я няма, не че като цяло не е и илюзия голяма:)))

п.с. това е ирония, тролът да мълчи.

Сега отивам да се насподеля!

Активен
hpjon
Гост
« Отговор #851 -: Юни 18, 2012, 09:02:45 »

Личната ни кореспонденция хич я няма, не че като цяло не е и илюзия голямаSmiley))

Гузен негонен бяга - изчезна по времето, когато надзърнах в кореспонденцията ви и видях неща, от които би станало мноооого интересно във форума Smiley споко за мен си е инфото, но на съда всичко е ясно, както се казва Smiley

После тодор ще ми говори за обратна връзка от групата - както викат на улицата - "не на мене тия" Smiley

За протокола - за да не се мъчиш да хъпъджъкаш - ползвай копи пейст - ако не знаеш как, ето тук е обяснено: http://tinyurl.com/cjfu23t

Всъщност и думата "енергия" е доста обсъждана, дали е правилно да се нарече така.

Какво искаш да кажеш с това - че енергии не съществуват?
« Последна редакция: Юни 18, 2012, 09:04:36 от hpjon » Активен
kadife
Hero Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 577

Профил
« Отговор #852 -: Юни 18, 2012, 10:01:40 »

хъджъпъджъ, не само си трол, не само нямаш чувство за мярка и чувство за хумор, но и притежаваш смешна мъжка безпомощност, която може да има почва у вашата секта, но у нашето общество във форума не се толерира.

Много тъжно  и жалко поведение обитаваш, заради и което вече избягвам форума.  И преди да се заемеш с цапането на хора, измий първо своите очи с гурли, защото ти виждаш света такъв, какъвто е отразен в теб. Не сме ние твоето криво огледало, а душата ти.Smiley
« Последна редакция: Юни 18, 2012, 10:03:34 от kadife » Активен
hpjon
Гост
« Отговор #853 -: Юни 18, 2012, 10:11:18 »

О каква поезия, каква вдъхновеност...

И то в темата на любимия, за да му направиш впечатление  Cheesy Cheesy Cheesy

Много странна работа - форума не е общество - това, че няколко по-редовни потребители тук опитвате да наложите някакъв оплаквателно-извинителен тон за паниката си въобще не ви прави общество. Още повече, че някакъв вял терапевт се опитва да си почива с вас като ви вади цитати от книги от 1929-та или там някъде.

Форума е отворен за регистрация и свободно общуване за разлика от мракобесните години, когато едно или друго по-различно виждане не се е толерирало. Това е нет-а и информационната ера - истината, колкото и неудобна да е има място навсякъде.

Е, появява се и тук по отношение на ПР.
А що се отнася до мен -
напълно си в правото си да не ме харесваш. Даже съм доволен от това - все пак, ако някой бива харесван от всеки и се стреми към такъв резултат то ще си остане в капана на ПР ако въобще се намира там.

Преди терапията си, която ме спаси от паниката и страховете със сигурност бих се стремял да угодя на всички и да се харесам на всяко кадифе, велур или памук. Така че, в известен смисъл помагам и на теб, и на други, които не ме харесват - служа ви за вентил, през който да изпуснете натрупалото се насъбрано несъзнателно напрежение към дундуркащият ви тодоров докато ви пречи да поемете по пътя на справянето с ПР.

Така че, много силни думи, малко поезия, но полезно Smiley

Бъди здрава и приятна вечер Smiley
« Последна редакция: Юни 18, 2012, 10:12:54 от hpjon » Активен
t.todorov
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил WWW Ел. поща
« Отговор #854 -: Юни 18, 2012, 11:25:29 »

За хпджон:

"Пълен наръчник по психотерапия"
Издание ЛИК: 2002г.

Това е последния сборник, който обективно разглежда ситуацията с психотерапията по света в две перспективи: на теория и на практика, като включва и резултати от многогодишни изследвания за психотерапията в различни аспекти.
Активен

Страници: 1 ... 55 56 [57] 58 59 ... 162
  Изпечатай  

Отиди на:  

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА