evropea.com - форум за паническо разстройство
Март 19, 2025, 03:40:04 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година

Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 6
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 6

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума
xx Any ideas on purses will be popular this spring?
[Паническо разстройство]
MichaelPioni
Март 11, 2025, 12:46:26

Спонсорирани връзки

Страници: 1 ... 54 55 [56] 57 58 ... 162
  Изпечатай  
Автор Тема: Въпроси към г-н Тодоров!  (Прочетена 261356 пъти)
Метатрон
Full Member

Рейтинг: 1
Неактивен Неактивен

Публикации: 102

Профил
« Отговор #825 -: Юни 18, 2012, 11:51:54 »

Параноята пак се отключи....
hojon-e, не съм Тодоров, негов последовател съм! 
Активен

През цялата история на човешкия род, страхът и секса са главната мотировка и контролни характеристики на всички форми на социална организация.
hpjon
Гост
« Отговор #826 -: Юни 18, 2012, 11:56:13 »

hojon-e, не съм Тодоров, негов последовател съм! 

Добре, това е чудесно. Темата за сектите така придобива нов отенък.
Но както и да е. Наистина е неудачно да си говорим, метатроне, който и да си - в тази тема. Тя пита тодоров.

И понеже в различна последователност различни последователи - трак, маяq а вече и феномена метатрон отклоняват вниманието от въпросите, насочени към тодор аз ги повтарях преди по няколко пъти - стигал съм до 10 пъти дори без да получа отговор.

Сега ще задам един въпрос, различен от предните и неотговорените:

Защо тодоре, не отговаряш на въпросите, когато те питам нещо?
« Последна редакция: Юни 18, 2012, 12:02:03 от hpjon » Активен
Метатрон
Full Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #827 -: Юни 18, 2012, 12:00:51 »

Защото това е част от терапията ти...може би Wink
Активен

През цялата история на човешкия род, страхът и секса са главната мотировка и контролни характеристики на всички форми на социална организация.
hpjon
Гост
« Отговор #828 -: Юни 18, 2012, 12:06:07 »

Защото това е част от терапията ти...може би Wink

Отговаряш ми като:

" Тревожни разстройства / Паническо разстройство / Re:Железните нерви на българският клиент    -: Май 21, 2012, 10:22:18
Аз съм поредния профил на Тодоров! Hpjon, няма ли да ми кажеш "Добре дошъл!""

или като:

" Тревожни разстройства / Паническо разстройство / Re:Въпроси към г-н Тодоров!    -: Днес в 11:51:54
hojon-e, не съм Тодоров, негов последовател съм!  "

Ако подхода ти към клиентите ти е да им замениш ПР-а с шизофрения, олеле какво нещо те чака в прокуратурата...
Активен
t.todorov
Hero Member

Рейтинг: 25
Неактивен Неактивен

Публикации: 2258

Профил WWW Ел. поща
« Отговор #829 -: Юни 18, 2012, 12:08:09 »

" Защо тодоре, не отговаряш на въпросите, когато те питам нещо?"

Първо не разпознавам обръщението "тодоре" Smiley Разпознавам го в ситуация да седна с комшията на винце Smiley Тук повода и ролята ми не са такива. В общият смисъл се нарича ролева адекватност.

Иначе можеш да задаваш въпроси по същество, на които със сигурност отговор ще получиш.
Активен

http://ttodorov.alle.bg
Метатрон
Full Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #830 -: Юни 18, 2012, 12:09:33 »

Това беше...явно при теб параноята е реалност на по-високо ниво...
Активен

hpjon
Гост
« Отговор #831 -: Юни 18, 2012, 12:14:39 »

" Защо тодоре, не отговаряш на въпросите, когато те питам нещо?"

Първо не разпознавам обръщението "тодоре" Smiley Разпознавам го в ситуация да седна с комшията на винце Smiley Тук повода и ролята ми не са такива. В общият смисъл се нарича ролева адекватност.

Иначе можеш да задаваш въпроси по същество, на които със сигурност отговор ще получиш.

Това с ролевата неадекватност ти е любимо значи Smiley Изглежда, в терминологично отношение само това словосъчетание си запомнил и го употребяваш за щяло и нещяло.

Веднъж си във форума да си почиваш, демонстрираш неангажиращо поведение, дори понякога се шегуваш (че е доста плоско е друг въпрос), а изведнъж ставаш сериозен, превръщаш тук форума в терапевтична обстановка и очакваш фамилно обръщение.

ОКей Smiley

Уважаеми господин Тодоров,
бихте ли бил така добър да поясните какво означава да ви задам въпрос по същество? Вие на въпроси, които са предизвикани от ваше изказване от сорта на "това са глупости" не можете ли да отговорите?

Нека не се правим на Н. Тицин и "Прощавайте, царю, колко ви е часа?", за да изобличим и без това видната тенденциозност в писането във гози форум, а именно - психотерапията е дълъг, мъчителен и катарзисен процес, води се само от хора, членуващи във фирма БАП и тези, които са се справили въобще с ПР са луди.

Това се чете, когато отвори човек мненията ти, наредени едно под друго. Сори, ама пишущия с името т.тодоров сам си прави имиджа на пюре от вкиснали круши.
Активен
t.todorov
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил WWW Ел. поща
« Отговор #832 -: Юни 18, 2012, 12:19:40 »

Ако въпроса е, дали истинската психотерапия е само дългосрочна, отговора е - зависи от случая. Беше постнат случай от 5 сесии, работен в психодинамика и успешно проследен с времето. Има редица подобни случаи, както има случаи на терапевтична работа с години. Времетраенето зависи от биографичните особености и ресурсите на личността.
Активен

hpjon
Гост
« Отговор #833 -: Юни 18, 2012, 12:24:55 »

Не, не беше това въпроса и аз се отказвам да те питам - така или иначе няма да се получи.

Както няма и да ти се получи терапията, която предлагаш на клиентите си просто защото или не знаеш за какво става въпрос или наистина имаш някаква особеност, която ти пречи (хайде, така да го формулирам, за да не кажа нещо по-конкретно).

Цитат
Вмъкни Цитат
Времетраенето зависи от биографичните особености и ресурсите на личността.

Това за ПР въобще не отговаря на истината! Аз и стотици други хора сме се справили с ПР в рамките на броени месеци. Това е стандарт в психотерапията, но е стандарт в белите страни, където има хуманно отношение. Тук обаче има почва за злоупотреби и затова те се вършат.

Формулировката е класическа, да, но нейната единствената и цел е финансовото източване на клиентите без да им се помага особено. Това го пише дори в книги по психотерапия, не го казвам аз.
Активен
t.todorov
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил WWW Ел. поща
« Отговор #834 -: Юни 18, 2012, 12:32:23 »

" Това го пише дори в книги по психотерапия, не го казвам аз. "

Ако въпроса е дали това е оправдано, отговора е да. Показват го различни изследвания, които мисля в друга тема си направих труда да цитирам. Така наречените "общи фактори за терапевтичен успех", са изведени благодарение на тях, дефинирани са, и се знаят. Определен метод не влиза в тях.
От 2000г. тенденцията е повечето психотерапевти по света да определят себе си като еклектични, т.е. в подхода си да използват повече от един психотерапевтичен метод. Което отваря и големият въпрос за обучението на терапевти, което винаги се извършва в един ортодоксален метод, а после трупайки опит и умения, или изучавайки втори, или трети  метод да изгради собствен еклектичен подход.
Активен

hpjon
Гост
« Отговор #835 -: Юни 18, 2012, 01:16:21 »

Показват го различни изследвания, които мисля в друга тема си направих труда да цитирам.

Пак лъжа, ама свойствено ти е, няма как.
Ти нито веднъж не цитира научно изследване, така както аз и Ема сме правили многократно - от конференция или от рецензирано научно списание.  Може и книга, но не от типа "психотерапия за всеки".
Много лъжеш, много!
Активен
t.todorov
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил WWW Ел. поща
« Отговор #836 -: Юни 18, 2012, 01:33:08 »

Въпросните резултати и изследвания са цитирани в книгата "Пълен наръчник по психотерапия".
Ако имаш други въпроси, съм на разположение.
Активен

hpjon
Гост
« Отговор #837 -: Юни 18, 2012, 01:45:57 »

Въпросните резултати и изследвания са цитирани в книгата "Пълен наръчник по психотерапия".
Ако имаш други въпроси, съм на разположение.

Така де, въртиме сучеме, докарваме я до БАП, я до пълния наръчник, а защо не и до Пътеводителя на галактическия стопаджия. Cheesy

Въпроси има - няма кой да отговаря адекватно.

Изприказвахме доста неща, но темата от тия дни беше със симптомите, поставена от владимир.
Нека той да каже ако има въпроси или нещо не е доразбрал.
Активен
t.todorov
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил WWW Ел. поща
« Отговор #838 -: Юни 18, 2012, 01:47:53 »

Това не беше тема, а въпроси към мен. Нека сме точни.
Ако имаш още въпроси, съм на разположение.
Активен

hpjon
Гост
« Отговор #839 -: Юни 18, 2012, 01:53:24 »

Това не беше тема, а въпроси към мен. Нека сме точни.
Ако имаш още въпроси, съм на разположение.

Ау колко безумно точен си бил тиии Smiley

Човече, смешен си. Играеш си на игрички, но какво да се прави - възползваш се от ситуациите.
Става въпрос за темата на въпросите към теб, добре. Доволен ли си сега, сърдитко? Smiley
Активен
Страници: 1 ... 54 55 [56] 57 58 ... 162
  Изпечатай  

Отиди на:  

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА