evropea.com - форум за паническо разстройство
Март 24, 2025, 03:36:00 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година

Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 5
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 5

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума
xx Any ideas on purses will be popular this spring?
[Паническо разстройство]
MichaelPioni
Март 11, 2025, 12:46:26

Спонсорирани връзки

Страници: 1 ... 53 54 [55] 56 57 ... 162
  Изпечатай  
Автор Тема: Въпроси към г-н Тодоров!  (Прочетена 261471 пъти)
hpjon
Гост
« Отговор #810 -: Юни 18, 2012, 10:58:33 »

Видно е какво се случва, когато не се използва смисъла и функцията на симптомите, а просто се "махат".

О, недей Smiley Тая песен беше хит отдавна, остаря Smiley

Виж, аз съм единствения може би, който идва тук да разказва дълго, постоянно и упорито за терапията си. В нея че симптоми НЕ СЕ МАХАТ!!! Ти дори това не разбра - краткосрочната стратегическа терапия не се занимава със симптомите. Те си заминават сами, също като при твоите типове терапия би трябвало да става, но само би трябвало.

Стотици хора вече са преминали терапия, на която и аз съм бил. Ако е имало нещо, което "да е видно", то щеше да има някакъв отзвук, бъди сигурен. Аз просто проявявам постоянство, за да може повече хора да си решат проблема.
Сам не знаеш в колко тематики проявявам същото постоянство и постигам успехите си именно на него. Нещата се решават. И теб това те дразни Smiley
Активен
t.todorov
Hero Member

Рейтинг: 25
Неактивен Неактивен

Публикации: 2258

Профил WWW Ел. поща
« Отговор #811 -: Юни 18, 2012, 11:00:48 »

Обикновено, когато дълго време е нямало кризи, психотерапията се разрежда и започва да има по-скоро проследяващи функции, отколкото водещи. Така например срещите могат да се разредят в 1 сесия месечно, на 3 месеца , на 6мес., за да се проследява стойността на успеха. В сериозните психотерапевтични подходи се наблюдава цялостният начин на адаптация в ежедневието според възрастовите изисквания, средата и организацията на живот на дадена личност. Само липсата на ПА не е гарант за успешна терапия. Идеята е да се развият способности за гъвкава адаптация към живота по принцип.
Активен

http://ttodorov.alle.bg
hpjon
Гост
« Отговор #812 -: Юни 18, 2012, 11:02:11 »

Добре. А долу горе колко време трябва да е минало без ПА за да може човек спокойно да си каже-край справих се.

Достатъчен е и 1 ден, ако терапевта подходи пряко към проблема. Понякога са нужни няколко месеца. Но не повече от 2-3. В моя случай дори 4-те месеца са направо дълга терапия.
Активен
t.todorov
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил WWW Ел. поща
« Отговор #813 -: Юни 18, 2012, 11:03:01 »

Hpjon, имаш собствена тема в която можеш да правиш всичко това много по-удобно и полезно за хората - да разкажеш за опита си, терапиите си и "революцията" в психотерапия, визирайки метода, който мислиш че познаваш.
Активен

hpjon
Гост
« Отговор #814 -: Юни 18, 2012, 11:04:21 »

Hpjon, имаш собствена тема в която можеш да правиш всичко това много по-удобно и полезно за хората - да разкажеш за опита си, терапиите си и "революцията" в психотерапия, визирайки метода, който мислиш че познаваш.

Абе какъв си ти да ми откриваш теми, че и да ме разпределяш там? Ти шеф ли си на форума, гуру или какво?

Неудобно ли ти стана, тясно, незащитено? ? ? Smiley

Плюс това за революция в психотерапията въобще не става въпрос. Метода, с който аз се справих се практикува от десетилетия в белите държави.
Активен
t.todorov
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил WWW Ел. поща
« Отговор #815 -: Юни 18, 2012, 11:07:16 »

Всяка тема си има заглавие. В тази ти не се споменаваш, за това реших да ти направя жеста и да те спомена в друга, за да имаш поле за изява, както и за други потребители, които имат нужда от твоят отговор по зададени въпроси. Все пак трябва да сме адекватни, нали така Smiley
Активен

hpjon
Гост
« Отговор #816 -: Юни 18, 2012, 11:20:34 »

Всяка тема си има заглавие. В тази ти не се споменаваш, за това реших да ти направя жеста и да те спомена в друга, за да имаш поле за изява, както и за други потребители, които имат нужда от твоят отговор по зададени въпроси. Все пак трябва да сме адекватни, нали така Smiley

Ама ти верно ме мислиш за малоумен Smiley

Какво неадекватно има тука? Форума не е ли публичен? Темата частна ли е?

Ако ти дойда в кабинета и започна там да говоря това, което споделям тука едва тогава имаш право да си пазиш територията и евентуално да ми направиш кабинет до твоя, ако толкова гориш от желание да сме равнопоставени.

Хората задават въпроси и получават подвеждащи отговори. Не виждам нищо, с което целта на форума - а именно взаимопомощ, да е нарушена.

Пак ти казвам - ако си нещо админ или шеф тогава може Smiley
Активен
t.todorov
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил WWW Ел. поща
« Отговор #817 -: Юни 18, 2012, 11:23:12 »

Разбирам твоята загриженост, но сега те биха могли да получат правилните отговори, като питат теб и така да се предпазят от подвеждащи отговори, питайки мен. Така не е ли по-добре за всички Smiley
Активен

hpjon
Гост
« Отговор #818 -: Юни 18, 2012, 11:29:17 »

Разбирам твоята загриженост, но сега те биха могли да получат правилните отговори, като питат теб и така да се предпазят от подвеждащи отговори, питайки мен. Така не е ли по-добре за всички Smiley

Не приятелю! Smiley

Защото между мен и теб има разлика - ти се пишеш специалист, окичил си се с някакви дипломи и сертификати и си почиваш ужким тука във форума (ама реално набираш май клиентела) докато искрено подвеждаш хората с проблеми.

А аз съм човек, който се е справил успешно с 10 годишно ПР благодарение на терапия, различна от проповядваната от теб и фирмата ви БАП. В тази терапия аз не само, че съм се справил трайно успешно, но стана и бързо. Това е - ефективно и бързо. Терапия, която е златен стандарт в най-развитите държави - говорихме в специални теми за това вече предостатъчно.

Та виждаш ли разликата - ние не сме равнопоставени. Няма защо да има тема като твоята, в която да е и моето име (което, впрочем е изписано грешно). Разбирам, че си психически затормозен от факта, че справянето с ПР е процес много различен от този, който ти си представяш, но това е реалността.
Активен
t.todorov
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил WWW Ел. поща
« Отговор #819 -: Юни 18, 2012, 11:32:59 »

Ти май нямаш угодия Smiley В твоята тема можеш като неспециалист да отговаряш, или като специалист ... както си решиш. Ако ще вдигаш революция срещу психотерапията в България, прави го, но поне не разваляй единствената тема, в която /с твои изключения/ се пише по заглавието и.
Активен

hpjon
Гост
« Отговор #820 -: Юни 18, 2012, 11:36:38 »

Ти май нямаш угодия Smiley В твоята тема можеш като неспециалист да отговаряш, или като специалист ... както си решиш. Ако ще вдигаш революция срещу психотерапията в България, прави го, но поне не разваляй единствената тема, в която /с твои изключения/ се пише по заглавието и.

Ама много ми е интересно от позицията на какъв ще ми разкриваш тема с името?
Както ти можеш да ми правиш теми, така и аз мога да пиша в тази, а и която и да е друга тема. Освен ако разбира се, не си нещо шеф или админ на форума.

За втори път днес споменаваш словосъчетанието "революция в психотерапията".
Драги, защо реши, че ще правя революции?

И защо смяташ, че метод, който е доказано ефективен в икономически най-развитата страна в света и който е практикуван от десетилетия от хиляди психиатри е революционен?

Ето ти по темата - 2 въпроса. Давай с отговорите!
Активен
t.todorov
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил WWW Ел. поща
« Отговор #821 -: Юни 18, 2012, 11:41:03 »

Вече знаем колко е ефективен, както и кой има правото да обучава. И от този метод си далеч, така че локуми повече няма да разтягам. Прав си, че не съм админ. Явно винаги някой трябва да ходи след теб с червения химикал.
Калпазанин Smiley /с най-добри чувства/.
Активен

Метатрон
Full Member

Рейтинг: 1
Неактивен Неактивен

Публикации: 102

Профил
« Отговор #822 -: Юни 18, 2012, 11:44:39 »

Цитат
A на теб пък кой ти даде право да намесваш моето име в тема, hpjon-e?
Хванал за Тодоров, като удавник за сламка ( май той е последната глътка надежда за теб ). Това, което аз отсрани виждам е как той лекооо полеко, без да се усетиш ти прави терапия, която си е за учебник! Продължавай, сигурен съм, че той ще ти помогне и накрая ще оздравееш ( дай Боже)!
Активен

През цялата история на човешкия род, страхът и секса са главната мотировка и контролни характеристики на всички форми на социална организация.
hpjon
Гост
« Отговор #823 -: Юни 18, 2012, 11:45:01 »

така че локуми повече няма да разтягам.

О, чудесно признание! Smiley

Но въпросите, които поставих останаха неотговорени.
Както впрочем остават всички въпроси, които те питам.
Но ние с теб знаем добре защо това е така - те са много неудобни и ще предизвикат разкриване на истината.

Така ли си викате в БАП - калпазанчета? Smiley (и аз с най-добри чувства) Smiley
Активен
hpjon
Гост
« Отговор #824 -: Юни 18, 2012, 11:48:46 »

Цитат
A на теб пък кой ти даде право да намесваш моето име в тема, hpjon-e?
Хванал за Тодоров, като удавник за сламка ( май той е последната глътка надежда за теб ). Това, което аз отсрани виждам е как той лекооо полеко, без да се усетиш ти прави терапия, която си е за учебник! Продължавай, сигурен съм, че той ще ти помогне и накрая ще оздравееш ( дай Боже)!

А, тодоровите -тронове настъпват. Хей, къде ви е Роботрон? Защо не направите такъв юзър, ще е забавно.

Метатроне - ти си тодоров, това е ясно. Но да си пишеш в една тема с двете имена е малко по едни други кодове в МКБ Smiley

Леко полеко ми прави терапия като по учебник? Олеле Smiley И от какво ме лекува, че да се налага да оздравявам?
И какви са тия учебници, в които се пише за такова неадекватно разговаряне с хората и където се проповядва питащи с проблем да бъдат подвеждани?
(въпроси - по темата е, нищо, че метатрон е тодоров2)
Активен
Страници: 1 ... 53 54 [55] 56 57 ... 162
  Изпечатай  

Отиди на:  

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА