evropea.com - форум за паническо разстройство
Ноември 09, 2024, 06:09:24 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година

Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 4
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 4

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума
xx Biogenix Relief Glycogen Support: How It Boosts Metabolism
[Паническо разстройство]
CraigDom
Ноември 07, 2024, 08:35:31

Спонсорирани връзки

Страници: 1 ... 148 149 [150] 151 152 ... 162
  Изпечатай  
Автор Тема: Въпроси към г-н Тодоров!  (Прочетена 255444 пъти)
Шашмагюл
Hero Member

Рейтинг: -16
Неактивен Неактивен

Публикации: 2962

Профил
« Отговор #2235 -: Октомври 30, 2014, 12:53:23 »

Grin Единственият кусур на БАП е диагнозата "хронично" за точно две болести, още повече, дори, когато не са проведени дълбинни изследвания, както за физическо проявление на тези две болести, така и за опити за психотерапията им.
За себе си аз доказах своите собствени теории. Особено тази, че БАР не е хронична болест, а се проявява като такава, защото не се провежда лечение на душата, или със земни, научни, уравновесени думи - психотерапия. Хапчетата в случая, приети за дълъг период от време, правят мисълта мътна, никаква.

Няма значение, че пак изписах много, при условие, че този път съзнавам, както и какво правя тук, така и каква е причината да изпиша всичко това, а освен това, повече от всякога затвърдих мнението си, че БАП е единствена алтернатива за лечение на психологични проблеми от всякакво естество. Съдържа всичко, което може да подпомогне един нормален живот, в съвременно общество.
 Smiley
Активен

Гледам на карти,кафе,виждам аурата,летя през простраството и времето,хвърям боб,лея куршум,ТЕС-ам.
Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Бъди оптимист! Дори в психиатрията!
"г-жа DG" АПРОПО, ПО - ДОБРЕ ДЯВОЛИТА ЖЕНА, ОТКОЛКОТО БОЖЕСТВЕНО ЛУДА! Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #2236 -: Октомври 31, 2014, 12:13:49 »

Grin Ако щеш и месец не се появявай, все тая, интернет е удобен начин да си се лееш, лееш в приказки, пък че ти е оспамена темата хубаво, голяма работа. Grin В крайна сметка, за какво беше тая цялата главоблъсканица от моя страна?! Пак се оказа, че единствените ми критерии са честота на къпане и някакви способности. А интересите ми са достатъчно разностранни, че хората, на които съм държала  през годините, са били най - различни. И ако не нарушат фрапантно личното ми пространство и то за дълъг период от време, ако не ми навредят целенасочено, ако не ме подведат сериозно в крива посока, съм била най - често благонастроена. Оказа се, че не биполярното и шизофренията са най - страшните психични разстройства, поне за мен.

И още... тия пенсионери тук, се оказа, че най - добре могат да помогнат като вместо да киснат на масата и да повтарят едно и също всеки път, да си вземат веднъж в седмицата внучетата и да ги пазят, докато и самите те спят... Щото вярвате или не, тук постъпват типично по байганьовски, трябваше втората ми дъщеря да слезе по необезопасени стълби, за да дойде при мен, за да сложат парапети... ако трябва да говоря и за поставените от мъжа ми гладки плочки вкъщи, неспазвайки моето желание, а да не говорим за локвата, която се образува след къпане в банята, понеже плочките са поставяни от дългогодишен майстор  Grin...

И като знам, че това не са изолирани случаи, а водейки се по твоите думи, Тодоров, че средата определяла нормалното и гледайки новини от дъжд на вятър, това е нормалното държание за страната, все повече и все повече се радвам на болестта си и й се възхищавам, а пък нека ме наричат луда.

Активен

Гледам на карти,кафе,виждам аурата,летя през простраството и времето,хвърям боб,лея куршум,ТЕС-ам.
Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #2237 -: Ноември 01, 2014, 02:07:51 »

Ей, Тодоров, асоциацията дали ще вярвам в Бог или в Тодоров е равносилно, се оказа невероятна.  Grin Направо съм готова с нова библия, в която в култ се издига вярата не в кое да е, а между хората, от време на време поне.
Научи да обичаш себе си, после другите... и т.н.
По подобие на намастето, се взирам, както писах в пулса - в нашето Добър вечер, в което вмъквам малко мистика, вдъхновена от измишльотините на тесаджии, че в мен се е вселил свети дух, който казва, че в Добър вечер се съдържа и пътят, и истината, защото означава:Добър мъж, хубава вечер, а вечерта е олицетворение на жената... и същевременно изтъквам мъдростта на българския език. Хубав, красив, добър са синоними...
Издигам в култ слънцето, изучавайки мъжкия, женския и среден род в българския, разглеждайки планетите в слънчевата система и природните сили съвсем символично като едно семейство... Въздуха/вятъра, Метала като мъж, земята, водата като жена, а слънцето - среден род, както в среден род се членува и детето в българския език... И понеже всичко в слънчевата система се върти около слънцето.... То слънцето или детето трябва да бъде поставено на пиедестал в семейството.
 Smiley
Добро утро - слънчево, детско, в среден род... Добър ден - мъжки род, и за да е добро утрото и добър денят, в нощта трябва мъжът да е добър, за да е хубава, красива, добра, весела жената - съдържащо се в Добър вечер.   Grin

Има ли грешки в логиката, която се опитах да докарам?

Grin

Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #2238 -: Ноември 01, 2014, 02:10:47 »

И понеже достатъчно дълго време се наблюдават явленията на земята, се знае, че има цикличност във всяко едно отношение, а тези явления, които наричаме аномалии, може би са съвсем нормални явления, появяващи се на определени периоди от време... и от тук отпада нуждата от жертвоприношения, която съпътства най - често всяка религия... всички си живуркат, и се обичат, спазвайки, естествено някакви норми на поведение, особено по отношение на децата и... това се нарича утопия.
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #2239 -: Ноември 02, 2014, 11:25:39 »

И та, драги г-н Тодоров, беше казал, че да се орязват спомени, страх, това, което е в основата на ТЕС, е погрешно, че е трагедия... От малкото, което четох за синапсите, невронните връзки и т.н., попаднах, още първия резултат при търсенето всъщност беше за някакви изследвания върху мишки във връзка с паметта, и там някъде беше обяснено, че антидепресантите така действат - забравят се спомените, травмиращите събития.
 Grin
В такъв случай, ползването на успокоително от всякакъв род за повече от седмица, е равно на ТЕС-терапия, тоест равно е на едно голямо нищо.
И апропо, ако някой иска да ме предизвика, нужно е само да ме нарече шизофреничка.

Шизофренията, особено параноидната е един огромен, огромен посттравматичен стрес.
И шмекерлъци на държавата във връзка с религията.
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #2240 -: Ноември 02, 2014, 11:30:09 »

А когато става въпрос за БАР...
 Grin police

http://www.youtube.com/watch?v=jQQmAP9Poo4

Само си я слушам, нямам намерение да я пробвам.
 Grin
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #2241 -: Ноември 02, 2014, 12:32:27 »

Grin и.... Тодоров, ако не си включил Петър Дънов към членовете на ДС, както Ванга се спряга за такава, вече е време да го направиш.
Иначе... кой знае колко е забавно за тези, които са знаели преди, че НЛО в небето всъщност е преминаващ пътнически самолет, отразил слънчев лъч. И цял народ ошашкан, че НЛО е наблизо.
 Grin
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #2242 -: Ноември 02, 2014, 09:53:51 »

И естествено си отворих хронологията в нета на правителствата, за да видя по чиьо време ни облъчваха със щуротии от сорта на НЛО, управляващи, говорещи на теменужките си... Що го няма Иван Костов от форума, за да си поговорим малко за математика, който преди много години завършил авиация в СССР.
Оказва се, че цялото устройство на държавата е изградено върху абсолютно сектантски принцип, още повече, че четох, че част от методиката на сектантите е да те карат да спиш по - малко, че нямало време за губене или нещо такова.... тоест всяко предприятие в софия, което установява работно време за служителите си над 8 часа, а като се има предвид и задръстванията, може би трябва да се говори за 6 часа работно време, работи на сектантски принцип.
Библията не представлява нищо друго освен обяснение на някакъв робовладелски строй, включително и мъжете да станат една идея по - благородни, то е логично що нямало библия за жени, по принцип в душата на жената е да ражда, а не да убива.
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #2243 -: Ноември 02, 2014, 10:11:15 »

Тая държава не си заслужава нито едно от биполярните деца, родило се по земите й.
Прехвърчам мигновено в сръбско и попадам на Тесла...  Smiley Поне с тая жилка на тоя народ, който музика не може да прави и психози докара  Grin по тая причина, но пък тока иде от там, да се гордея, поне електрическите инструменти са за успокоение.
За какво ме възпитаха в духа на Васил Левски?
За да стигна до психиатрия и да ми сложат диагноза биполярно разстройство./Спомням си едно време как тичах по стълбите в детската градина и си представях, че прескачам големи ровове точно като него. /
Задавам си въпроси и си отговарям мигновено.  Grin
Като тръгнем да говорим за велики българи, мигновено ми изскачат единствено и само имената на Васил Левски, Христо Ботев, Иван Вазов, все бунтари. Управниците ни от едно време... пак такива. Добре че са Кирил и Методий да ни отсрамят, ама като гледам как "напред, науката е слънце", направо слънчасах от нея вече.
"Да уча?! Да не съм луд?!" придобива съвсем реално измерение...  Grin

Детските ни ясли, градини и те на сектантски принцип... няма вариант да си оставиш детето за 4 часа, колкото да отидеш на лекар и после да си го прибереш....

Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #2244 -: Ноември 02, 2014, 10:17:24 »

Някой от управляващите/тоя път вече не се сещам кой/ по време на протестите беше казал, на който не му изнася, изходите на страната са отворени...
 Grin
И е прав да му се невиди, обаче цял живот няма ли да се спре с това велико преселение на народите?!

С тия диагнози, дето размахвате, Тодоров, БАП, а онези гургумеи от бялото братство... тях пък направо да не ги видя, продължавате да превръщате държавата в кочина.
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #2245 -: Ноември 02, 2014, 10:34:51 »

А като знам как ме гледаха майка ми и баща ми, докато им обяснявах теорията за НЛО  Grin, съчувствам, съпреживявам страданието и на Тесла, и на всички останали откриватели, които са имали нужда да споделят теориите или доказателствата си, но отсреща са ги гледали като полезни изкопаеми.
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #2246 -: Ноември 02, 2014, 10:38:28 »

Естествено, сега или на тесаджии, или на бялото братство, или на някой трети, може да им скимне да ме пратят в астрала, ама няма нужда... то се оказва, че се боря с вятъра, на вятъра.... абсолютно пълна, пълна смръдня.
Като се сещам и третата психиатърка, чието име не си спомням, но може и скоро да го напиша и него, че там пък ходели все специални люде, как ме плашеше с Карлуково... а то какво излезе.
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #2247 -: Ноември 03, 2014, 10:56:43 »

Grin Значи... Тодоров, уча се да преговарям. Сега преговарям не с теб, а с БАП. Има две диагнози - посттравматичен стрес и генерализирана тревожност вместо ПР, а всичко останало са подробности, които трябва да се знаят само между психиатър, пациент и психотерапевт.
Отпада генетиката в сферата на психичните проблеми, когато няма изразени физически проблеми, както понякога ДЦП е съпроводена с умствена изостаналост... което всъщност не е винаги така, както при Даун пак има някакво физическо изражение, както при базедовата също....
Накъдето и да се обърна виждам възпитание в БАР, в учебници, учи, учи, учи... пък после... диагнози.
Докато всичко е само в главата и се посети специалист е психичен проблем, с произход психическо или физическо насилие, след това се превръща в престъпление.
Докъм 35 -40 годишна възраст, лекарства се дават в ограничено количество, за минимален срок и се препоръчва психотерапия, както и максимално бързо изясняване на причините за психозата.

След това сърцето става по - лабилно, много от травмиращите спомени се забравят най - вероятно, а това прави по - трудна психоанализата....

Иначе ми отпадате като любима абривиатура, независимо, че всичко, което приложих от БАП върху себе си по един мои индивидуален начин, ми въздейства повече от благотворно върху способността да мисля адекватно.
 Grin
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #2248 -: Ноември 03, 2014, 10:59:47 »

Независимо, че много пациенти може да не може да си позволят психотерапия чисто и просто финансово, поне да знаят, че всяко едно състояние има голяма вероятност да се повлияе от психотерапия. Особено такива, които по подобие на мен търсят изходи, различни от надрусване с хапчета.
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #2249 -: Ноември 03, 2014, 11:03:20 »

И ако има хора, които са млади, и които след психоза не се "завръщат на земята" в мисленето си, явно, моята диагноза наистина е ОКР плюс кривогледство в следствие от стрес и наченки на оглушаване, които преодолях с композиране.
А може да имам наченки на диабет, кой знае, но психиатрите, при които ходих, ни един от тях не се сети да ми препоръча изследвания от една страна, а от друга... явно нямам нищо до момента, защото първата психоза беше преди второто раждане, а кръвните ми изследвания бяха почти идеални, или направо идеални, не помня.
 Smiley
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Страници: 1 ... 148 149 [150] 151 152 ... 162
  Изпечатай  

Отиди на:  

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА