evropea.com - форум за паническо разстройство
Октомври 05, 2024, 03:31:38 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година

Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 1
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 1

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума
xx Vitality Vibes CBD Gummies: How They Compare in the Market
[Паническо разстройство]
DavidLog
Септември 26, 2024, 12:38:53

Спонсорирани връзки

Страници: 1 ... 141 142 [143] 144 145 ... 162
  Изпечатай  
Автор Тема: Въпроси към г-н Тодоров!  (Прочетена 254717 пъти)
Moonlight
Newbie
*

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 1

Профил
« Отговор #2130 -: Септември 08, 2014, 01:30:30 »

Цитат на:  link=topic=536.msg24394#msg24394 date=1410166751
Напомням, че воденето на разговори в темата на г-н Тодоров, пречи на психотерапевта да следи въпросите, които се задават към него. Моля пишете в общите теми.
admin

олеле, откога Тодоров стана психотерапевт?Huh?Huh?  tease1
Активен
Administrator
Full Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 152

Профил
« Отговор #2131 -: Септември 08, 2014, 01:35:38 »

Цитирам: "олеле, откога Тодоров стана психотерапевт?"Huh?Huh?  tease1

Ако не се спазват правилата, ще има наказание! Въздържайте се от некоректни изказвания. Обръщам внимание, че лесно се разбира, кои пише под различни псевдоними. И кой го прави тенденциозно!

Админ
Активен
Иван Костов
Гост
« Отговор #2132 -: Септември 08, 2014, 04:53:59 »

Цитат на:  link=topic=536.msg24397#msg24397 date=1410172538
Цитирам: "олеле, откога Тодоров стана психотерапевт?"Huh?Huh?  tease1

Ако не се спазват правилата, ще има наказание! Въздържайте се от некоректни изказвания. Обръщам внимание, че лесно се разбира, кои пише под различни псевдоними. И кой го прави тенденциозно!

Админ

Кой кой кой кой кой кой кой кой кой  laugh

https://www.youtube.com/watch?v=ahTv5mshu00
Активен
Administrator
Full Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 152

Профил
« Отговор #2133 -: Септември 08, 2014, 05:05:40 »

Тъй като познатия трол на всички от форума се появи отново, има ban. От този обсег са регистрирани следните потребители:Primer, Newboy, IDEAL, Moonlight, Иван Костов, redjon,hpjon![/color][/font]!
Активен
Сергей Станишев
Гост
« Отговор #2134 -: Септември 08, 2014, 06:27:36 »

Цитат на:  link=topic=536.msg24401#msg24401 date=1410185140
Тъй като познатия трол на всички от форума се появи отново, има ban. От този обсег са регистрирани следните потребители:Primer, Newboy, IDEAL, Moonlight, Иван Костов, redjon,hpjon![/color][/font]!

Лелее, това изглежда като цяла партийна листа Smiley
Ама добре, че омаскарихте бай Ваньо Костов. Само гледайте да не банвате бая ви Станишев, чеееее...   

Сега сериозно - вземете се закрийте по-добре, отколкото да отстранявате партийни и други натури. Вредни сте. А за терапевт.... да не говорим - ако това ви е терапевта, всичко е обяснимо 
Активен
Шашмагюл
Hero Member

Рейтинг: -16
Неактивен Неактивен

Публикации: 2962

Профил
« Отговор #2135 -: Септември 08, 2014, 07:03:26 »

Хпджон, ти си моето "огледало" в момента. Съзнавам, че да препоръчвам Тодоров като терапевт, в досегашното си неуравновесено състояние е било малко тъпичко от моя страна. От друга страна, обаче при мен не ставаше въпрос за ПР, а за по - сериозна диагноза, за доста по - сериозни проблеми. Фактът, че ти се държиш дори по - зле от мен, използвайки най - различни похвати, за да заблудиш администратора за IP-адреса, говори за доста голям проблем.
Аз говоря тук по най - различни теми, просто, защото приятелите ми или се оказаха не такива, или нямат време затова. Smiley Всъщност, да речем, че твърде малко приятели имам, с които бих могла да проведа адекватен разговор по доста вълнуващи ме теми.
Не съм ти споделяла май, че когато разбрах кой си, вътрешно се стреснах, че Тодоров може и да е прав по отношение на теб. Сега съм убедена вече, че е бил прав.
Няма да се очудя и ако този... sullien от пулс.бг пак си ти.
 Smiley
Знам, че най- вероятно съм попрекалила с псувните, но и ти да беше на мое място, щеше да реагираш по същия начин.
Смени си психиатъра, Хпджон.
На мене ми е чудно каква ти е скритата цел тук?
Например, моята беше - да се излекувам, да се стабилизирам. Най - накрая е почти постигнато.
Каква е твоята цел?
Активен

Гледам на карти,кафе,виждам аурата,летя през простраството и времето,хвърям боб,лея куршум,ТЕС-ам.
Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Бъди оптимист! Дори в психиатрията!
"г-жа DG" АПРОПО, ПО - ДОБРЕ ДЯВОЛИТА ЖЕНА, ОТКОЛКОТО БОЖЕСТВЕНО ЛУДА! Cheesy
t.todorov
Hero Member

Рейтинг: 25
Неактивен Неактивен

Публикации: 2258

Профил WWW Ел. поща
« Отговор #2136 -: Септември 08, 2014, 08:28:29 »

" А иначе въпросът ми беше по - скоро за терапия ли съм или пък И психиатър трябва да търся. Според мен терапията ще е единственото, което ще сработи при мен. "

За София има голям избор от специалисти. Моят съвет е все пак да започнете самостоятелно информиране и събиране на информация за специалистите, с които искате да работите. От техническа точка е важно да покриват критериите за психотерапевт, а останалото е въпрос на личен избор. Ако сериозно ударите на камък, мога да ви дам конкретни имена. Успех.

Активен

http://ttodorov.alle.bg
t.todorov
Hero Member

Рейтинг: 25
Неактивен Неактивен

Публикации: 2258

Профил WWW Ел. поща
« Отговор #2137 -: Септември 08, 2014, 08:30:24 »

" Моят въпрос е,

Какво може да накара един човек да се чувства сам и самотен откакто се помни? Да се чувства прекалено различен и да не намира утеха например от другите хора. Да се преживява като непринадлежащ на света?"

Много важно е да сте наясно, че подобни отговори се търсят за точно конкретен човек и няма как да се изведе нещо валидно за хората по принцип. И
Активен

http://ttodorov.alle.bg
Scarlet
Newbie
*

Рейтинг: 1
Неактивен Неактивен

Публикации: 7

Профил
« Отговор #2138 -: Септември 09, 2014, 10:38:03 »

" А иначе въпросът ми беше по - скоро за терапия ли съм или пък И психиатър трябва да търся. Според мен терапията ще е единственото, което ще сработи при мен. "

За София има голям избор от специалисти. Моят съвет е все пак да започнете самостоятелно информиране и събиране на информация за специалистите, с които искате да работите. От техническа точка е важно да покриват критериите за психотерапевт, а останалото е въпрос на личен избор. Ако сериозно ударите на камък, мога да ви дам конкретни имена. Успех.

Благодаря, г-н Тодоров.

Междувременно, докато чаках отговора Ви, се заех и с тази задача. Имам кратък списък и започвам да действам по него.

Останете със здраве  Smiley
Активен
lotxen
Sr. Member

Рейтинг: 7
Неактивен Неактивен

Публикации: 453

Профил
« Отговор #2139 -: Септември 09, 2014, 12:43:34 »

Към админа ,и Сергей Станишев е към онзи списък,на така добре познатия ни, излекувал се /ха-ха-ха/Хджон и т.н.
Активен
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #2140 -: Септември 09, 2014, 01:37:21 »

Хи-хи, Идеала, беше пич.  Grin
И Реджона също.
О май господи!
Аз стигнах до заключението, че независимо коя партия е на власт, независимо коя религия изповядвам, пак съм си прецакана.
 Smiley
Хпджон, да ти разправям нещо от "кухнята на моята свекърва".
Как се обича: понеже мъжът е цербер и се налага, и нищо чудно да е упражнявал и физически тормоз над жена си, тя... в един момент започва да дава на всеки, каквото поиска. Включително на тоя темерут с хроничното заболяване - подагра пържолки, колкото поиска и както ги поиска, алкохол - колкото и какъвто поиска. на децата - бонбонки.... В резултат едното злоядо, набляга само на бонбонки, другите може би след време ще станат известни сумисти.
После, след известно време някой ще каже, видиш ли тя си уморила мъжа.
Така ли е, питам?
В другия случай, трябваше да си разбие нервите, а евентуално може би щеше да бъде с разбито лице, ако грижейки се за здравето му, му ограничаваше пържолите и пиенето?
Да ти кажа честно, изпитвам известна наслада, от все по - често проявяващата се хронична болест, защото аз, знаейки, че това се предава в наследство, държах на разнообразното хранене, невключващо постоянно месо, както и на умереното пиене - поне през ден.
Ми... това възмездие сигурно трябва да се нарича в конкретно моя случай?
Или по - скоро да служи за урок, да наведе на размисъл какво точно означава да обичаш някого?
Активен

Гледам на карти,кафе,виждам аурата,летя през простраството и времето,хвърям боб,лея куршум,ТЕС-ам.
Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #2141 -: Септември 09, 2014, 01:51:40 »

Понякога имам чувството, че във всички форуми пишем аз, Лотхен, Тодоров, Хпджон и тук - там по някой администратор.
 Grin Grin Grin

Администраторе, ако искате след два - три дни ми изтрийте точно постовете тук.

Smiley

Тодоров си ми заслужи доживотно уважение.

Бих се предлагала като експонат по тоя повод:"Ето, вижте ме, истинска съм, Тодоров ме "оправи"", а оправи... да се приема абстрактно понятие, отразяващо едно долу - горе стабилно психично състояние.
 Grin

Да му се невиди, още две години да ми порасте и това чудо на природата, да мога да си излизам спокойно и с двете в цивилизацията, намираща се само на 20-30 минути с автобус..., и всичко ще бъде вече долу - горе, както трябва.
Само това ме сдухва. Стоенето вкъщи.

А този виртуален свят.... ето едно обяснение за него: понеже си говоря с вас, пишейки, постепенно привикнах към това, а и мога да си говоря с вас мислено, постоянно. Когато имах вече хора около себе си, ми беше трудно да се концентрирам върху разговорите, защото съм свикнала вече предимно писмено да си говоря, а и... свикнала съм преди това да си говоря с вас в главата. Малко шантаво за обяснение, но... нали преди да запишете нещо на компютъра, преди това го обмисляте, представяйки си човека отсреща?
Затова и... когато дълго време съм стояла предимно сама, после ми трябва известно време, за да привикна с някого около себе си.
Истината е, че много бързо се "климатизирам", когато хората около мен не са сприхави.
Истината е, че "гьолът" много ми липсва.
 Smiley
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #2142 -: Септември 09, 2014, 08:55:08 »

Значи... като се присетя за всички пенсионери, които са ми навредили, ме хващат лудите наново.
 Grin
Значи, Тодоров, не е вярно, че спомените от детството са някъде в несъзнаваното. Аз винаги съм си ги помнела. Само, че не съм осъзнавала какво голямо значение имат за   развитието на характера ми.
Едва сега, разговаряйки с теб писмено, тия месеци или година - ориентировъчно, че не ми се датира с точност началото на осъзнаването ми, мога да погледна на спомените си почти безпристрастно, от гледна точка на възрастен знаещ и разбиращ човек.
 Grin
Сега мога да ви разправя един спомен, как в детската ни питаха кое било най - важното - приятелството или парите, и как аз с една нехарактерна за годините си явно, мъдрост отговорих - парите, докато комшийчето каза, че било приятелството.  Grin 
Към днешна дата бих разкритикувала учителката си, казвайки, че и двете са еднакво важни и няма грешен отговор в поставения въпрос.
 Grin
Не че звуча много като възрастен човек, но... цял ден съм извън кожата си от яд, че имах толкова голям мерак за всичко и така ме "навряха в г...а си всички".

Евентуално ще ми мине тия дни като навляза в цикъла.
 Grin
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #2143 -: Септември 09, 2014, 08:57:40 »

И как като спряха да ми пълнят главата с абсолютно излишни вселени, енергии, несъзнавани канали за комуникация и прочие, и взехме да си говорим за земните неща, тривиалните, от живота, как всичко взе да се избистря, да му се невиди!
Нищо, че по време на нервна криза, получавам сериозно изкривяване на окото, което после отминава, и почти не се забелязва.
 Smiley
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #2144 -: Септември 16, 2014, 08:44:34 »

Grin Та, миличък г-н Тодоров... след като за безброен път си зададох въпроса какви ги диря още тук... Вече си имам отговор.
Имам гузна съвест, спрямо не кой да е, ами спрямо теб.  Smiley Малко... само малко  Grin изпуснах контрола... има - няма цяла година.
Ефектът обаче до момента е прекрасен.
От около един месец моите собствени близки са се заели да ми помагат, кой с каквото може. Имаше твърдение и съмнение от част от тях спрямо твоят професионализъм, защото... не трябвало да се влюбвам.
 Grin
Сега... аз бих попитала: Кой е виновен за моето влюбване, аз, ти или мъжът ми? И си мисля, че всеки достатъчно разумен човек би дал отговор за виновен: съпругът ми.
 Smiley
Пак бих попитала, фередже ли да си сложиш, докато терапевтираш, на снимки и на тях ли с фередже?! Евентуално да ходиш с расо, за да не се вижда, че си едър, хубав мъж? Евентуално и да се държиш идиотски, няма по - идиотско от това да си пренебрегваш жената и децата за сметка на всички останали и особено за хора, които не биха направили такива жертви за теб. Та колкото и идиотски да се държиш, не можеш да стигнеш по степен на идиотщина близките ми спрямо мен.

Също така... има ли някой виновен, че всичко, което олицетворява прословутата българска асоциация на психотерапевтите /БАП/ е съвкупност от всичко, което обичам - като хоби и като мечти в миналото, а и сегашното за професионална реализация?
Така, че с този пост ми се ще... да разсея всякакво съмнение... поне спрямо близките ми, които може и да са попаднали в този форум, знаейки историята ми... че ти имаш някаква вина за моята загуба на контрол. Вината не е у теб, Тодоров, а у всички, които ме заобикалят и всички, които искаха от мен да съм перфектна във всяко едно отношение, несъзнавайки, че те самите си имат недостатъци.
Възвърнах си смелостта, вярата в себе си и възможностите си. Всъщност борбеността си възвърнах.  Smiley Преодолях страха от височини, развих всичките си способности, тоест... преоткрих ги. Главата ми не гъмжи от изтрещели мисли за енергии... а от мисли за днешния ден заедно с всичките произтичащи задължения спрямо първокласничката ми.  Smiley
И... добре, че се намираш във Варна, защото със сигурност нямаше да ти се размине една продължителна прегръдка.
 Smiley
Кой каквото иска да каже, за мен... ти ме измъкна почти от смъртта.
Заради което... ти винаги ще имаш едно специално място в главата ми, когато нещо не върви, надали ще се сещам за нечие друго предполагаемо мнение, освен за твоето.  Smiley
Евентуално, за да не се заглеждам за в бъдеще по терапевти, да ги накарам всичките да си подстрижат косите, че като слушала МJ и метъл, няма начин да не харесвам мъже с дълги коси?
 Grin
Мъжа ми да му мисли, че махнах капаците от очите. Гледайки колко ме държи един позитивен пренос или влюбване, някой да е останал със съмнение, че съм склонна към моногамност?  Smiley

За мен си най - добрият!
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Страници: 1 ... 141 142 [143] 144 145 ... 162
  Изпечатай  

Отиди на:  

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА