evropea.com - форум за паническо разстройство
Октомври 03, 2024, 11:51:36 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година

Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 3
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 3

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума
xx Vitality Vibes CBD Gummies: How They Compare in the Market
[Паническо разстройство]
DavidLog
Септември 26, 2024, 12:38:53

Спонсорирани връзки

Страници: 1 ... 92 93 [94] 95 96 ... 162
  Изпечатай  
Автор Тема: Въпроси към г-н Тодоров!  (Прочетена 254678 пъти)
Шашмагюл
Hero Member

Рейтинг: -16
Неактивен Неактивен

Публикации: 2962

Профил
« Отговор #1395 -: Април 27, 2013, 02:25:01 »

Също така, стремим се към висок стандарт на живот, което предполага повече пари. А всъщност на човек му трябва топла храна, топло през зимата, човек, с който да поделя всичко, защото е трудно сам да си самодостатъчен.
За да изкараме повече пари работим повече, пришпорваме се... и това избива по някое време. Ако не работим, се тревожим, което пак избива под формата на тревожност в най - лекия случай.
Ако човек живее в хармония с желанията си, надали ще има кризи и ПА, ПР.
Активен

Гледам на карти,кафе,виждам аурата,летя през простраството и времето,хвърям боб,лея куршум,ТЕС-ам.
Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Бъди оптимист! Дори в психиатрията!
"г-жа DG" АПРОПО, ПО - ДОБРЕ ДЯВОЛИТА ЖЕНА, ОТКОЛКОТО БОЖЕСТВЕНО ЛУДА! Cheesy
kned17
Newbie
*

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 36

Профил
« Отговор #1396 -: Април 29, 2013, 06:00:47 »

Също така, стремим се към висок стандарт на живот, което предполага повече пари. А всъщност на човек му трябва топла храна, топло през зимата, човек, с който да поделя всичко, защото е трудно сам да си самодостатъчен.
За да изкараме повече пари работим повече, пришпорваме се... и това избива по някое време. Ако не работим, се тревожим, което пак избива под формата на тревожност в най - лекия случай.

Ако се следва логиката на това, което си написала то тогава трябва 70% от българите да са с ПР, ОКР и т.н.
Имам един приятел (даже доста добър) който все така се оплаква постоянно от нещата и все не може да му се угоди - в малкия град нямало работа и не било интересно, в големия пък било много стресово, в България заплатите били ниски, като му заговориш за чужбина пък там много се бачкало и щял да бъде надалеч и така нататък, и така нататък.... бе вьобще угодия няма. А като се замислиш над такъв човек малко повече забелязваш, че всъщност това е проява на слабост, която пък от своя страна незнам на какво се дължи. Нещата трябва да се правят въпреки всичко, не наобратно. Smiley
Активен
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #1397 -: Април 29, 2013, 06:09:45 »

Това е манталитет, характерна черта на българите според мен. Неслучайно нас позитивното мислене ни невротизира.  Grin
Активен

Гледам на карти,кафе,виждам аурата,летя през простраството и времето,хвърям боб,лея куршум,ТЕС-ам.
Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #1398 -: Април 29, 2013, 06:12:38 »

Еми, да, 70% от българите са с нещо, в резултат на стрес. Високо кръвно, диабет, ОКР, ПР, БАР, неврози, мигрена, още да изреждам ли?
Знаеш ли колко хора пият валидол, валериан в най - леките случаи, за да издържат?Знаеш ли колко хора са депресирани от ежедневието си?Аз съм заобиколена от такива. Малкото, които искат наистина да направят нещо хубаво с живота си, да отворят магазин и т.н.... наредбите и законите са такива, че да ти се отще да правиш каквото и да било. За всичко ти трябват мининум 5000лв, ама минимум. И поне 6 месеца чакане. На какво прилича това, не знам. Smiley
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #1399 -: Април 29, 2013, 06:18:11 »

Че ни държавата ни е в окаяно положение, в окаяно е. Но ако човек си поставя по - достижими цели, съобразени с положението му, как да се изразя, аз съм малко тралала, не мога да искам да стана шеф в предприятие, нали?Имам соц.фобия и БАР, за мен ще е постижение да имам постоянно работно място с някаква заплата.За мен целите са:да се отнасям правилно с децата си, така че да им спестя моите страдания, доколкото мога, да намаля заемите си... ей такива работи. Дали ще си купя или не обзавеждане за дома, не е толкова важно, по - важно е това обзавеждане да не става за сметка на почивката - да работиш примерно на две места и да нямаш време за почивка. За това говоря.
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
lotxen
Sr. Member

Рейтинг: 7
Неактивен Неактивен

Публикации: 453

Профил
« Отговор #1400 -: Април 30, 2013, 11:18:00 »

Към г-н Тодоров-дори във сайта ви,координати не намерих,но основният проблем е гр.Варна!
  Фатмагюл,какъв е този Портал,не го намерих по Гугъл?
Активен
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #1401 -: Април 30, 2013, 12:18:05 »

http://www.beinsadouno.com/board/index.php?showtopic=4163&page=3&hl=%D1%82.%D1%82%D0%BE%D0%B4%D0%BE%D1%80%D0%BE%D0%B2#entry135951
« Последна редакция: Април 30, 2013, 03:16:23 от Фатмагюл:) » Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
lotxen
Sr. Member

Рейтинг: 7
Неактивен Неактивен

Публикации: 453

Профил
« Отговор #1402 -: Април 30, 2013, 03:44:22 »

Много благодаря на Фатмагюл!Интересен форум!
Активен
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #1403 -: Април 30, 2013, 04:13:57 »

Дам. Аз дълго време го избягвах, защото нали бялото братство се води секта и ме беше страх всъщност да не се подхлъзна на някъде. Всъщност се оказа, че има доста интересна информация във форума. На г-н Тодоров постовете са много полезни и внасят яснота... както и на другите участници, де.
Изясних си нещо относно социалната фобия, тоест започнах да разбирам защо я изпитвам и дори може би ще се справя с нея сама. 
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
t.todorov
Hero Member

Рейтинг: 25
Неактивен Неактивен

Публикации: 2258

Профил WWW Ел. поща
« Отговор #1404 -: Април 30, 2013, 10:50:52 »

" Към г-н Тодоров-дори във сайта ви,координати не намерих,но основният проблем е гр.Варна!"

Тъй като не помня всеки от къде е, по презумция се предполага София, като най-голям град и най-много хора из форумите. Та, там също има психотерапевти, така че, яхвайте желанието си, докато го имате Smiley
Активен

http://ttodorov.alle.bg
anonymous
Full Member

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 246

Профил
« Отговор #1405 -: Май 05, 2013, 01:04:26 »

Ако се следва логиката на това, което си написала то тогава трябва 70% от българите да са с ПР, ОКР и т.н.
Имам един приятел (даже доста добър) който все така се оплаква постоянно от нещата и все не може да му се угоди - в малкия град нямало работа и не било интересно, в големия пък било много стресово, в България заплатите били ниски, като му заговориш за чужбина пък там много се бачкало и щял да бъде надалеч и така нататък, и така нататък.... бе вьобще угодия няма. А като се замислиш над такъв човек малко повече забелязваш, че всъщност това е проява на слабост, която пък от своя страна незнам на какво се дължи. Нещата трябва да се правят въпреки всичко, не наобратно. Smiley

Аз винаги съм смятал, че някои хора непрестанно се оплакват и непрекъснато са недоволни от нещо, защото подсъзнателно бягат от щастието. Тоест те не са способни да се зарадват на нещата, които вече имат и им се струва все че нещо не им достига и не е наред, защото подсъзнателно не вярват че заслужават да бъдат шастливи. Мисля, че това е някаква странна, изкривена форма на мазохизъм или на самобичуване и самонаказание. И настина за жалост е много разпространена сред българина.
Активен

„Делото по спасяване на давещите се е дело на самите давещи се”
                                                    Илф и Петров
Dimcho
Sr. Member

Рейтинг: 3
Неактивен Неактивен

Публикации: 343

Профил
« Отговор #1406 -: Май 16, 2013, 10:26:36 »

Г-н Тодоров, измъчва ме следния въпрос, след като хората са създадени да се доказват и да се конкурират помежду си, за да вървят напред и да взимат по-добрата част под слънцето, как тогава може да говрим, че може да съществува доброта и взаимодействие, когато мисълта на всеки е да бъде по-добър от другия и да вземе по-сладкото парче? Каква хармония, каква доброта и какво разбиране може да съществува между хората? Значи неврозите са ни гарантирани по подразбиране.
Активен
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #1407 -: Май 16, 2013, 11:32:56 »

Димчо, никой не знае за какво със сигурност са създадени хората. И дали животът има някакъв по - такъв висш смисъл. Разбиране между хората може евентуално да има вътре в семейството, но трябва добре да си подбереш половинката. Да е някой, който е любвеобвилен, разбиращ, който не се стреми към контрол на половинката си. Или всичко, което съм искала, а нямам.  Tongue
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
t.todorov
Hero Member

Рейтинг: 25
Неактивен Неактивен

Публикации: 2258

Профил WWW Ел. поща
« Отговор #1408 -: Май 16, 2013, 02:12:09 »

"Г-н Тодоров, измъчва ме следния въпрос, след като хората са създадени да се доказват и да се конкурират помежду си, за да вървят напред и да взимат по-добрата част под слънцето, как тогава може да говрим, че може да съществува доброта и взаимодействие,..."

Това по-скоро важи за бизнеса. Как стигате до заключението, че хората се доказват един, на друг? Кой на кого? И кой с кого се конкурира? Тук може от вашта житейска ситуация да отговорите. Вече мисля, че съм казвал и преди, че когато човек заговори за "хората" и "света" по принцип, всъщност избягва да говори за себе си и собствения си вътрешен свят.
Разбира се конкуренция има, дори и в семейството, между братче и сестриче например. Но подобна конкуренция има сериозна формираща полза за личността на възрастният после.
Активен

http://ttodorov.alle.bg
Dimcho
Sr. Member

Рейтинг: 3
Неактивен Неактивен

Публикации: 343

Профил
« Отговор #1409 -: Май 16, 2013, 03:09:16 »

Димчо, никой не знае за какво със сигурност са създадени хората. И дали животът има някакъв по - такъв висш смисъл. Разбиране между хората може евентуално да има вътре в семейството, но трябва добре да си подбереш половинката. Да е някой, който е любвеобвилен, разбиращ, който не се стреми към контрол на половинката си. Или всичко, което съм искала, а нямам.  Tongue
Права си повечето хора се стремят към контрол над половинките си, било те мъже или жени, всеки иска да става негово, защото така е по-лесно, по-удобно и ненатоварващо. По-трудо е да разбираш другия, да му съчувстващ, когато трябва. Има хора, който не могат да живеят без да контролират другите.
Активен
Страници: 1 ... 92 93 [94] 95 96 ... 162
  Изпечатай  

Отиди на:  

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА