evropea.com - форум за паническо разстройство
Октомври 05, 2024, 04:27:00 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година

Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 2
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 2

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума
xx Vitality Vibes CBD Gummies: How They Compare in the Market
[Паническо разстройство]
DavidLog
Септември 26, 2024, 12:38:53

Спонсорирани връзки

Страници: 1 ... 89 90 [91] 92 93 ... 162
  Изпечатай  
Автор Тема: Въпроси към г-н Тодоров!  (Прочетена 254724 пъти)
t.todorov
Hero Member

Рейтинг: 25
Неактивен Неактивен

Публикации: 2258

Профил WWW Ел. поща
« Отговор #1350 -: Март 23, 2013, 01:55:16 »

Това не е емоционален товар. Такъв е когато се работи с психично болни хора. Психиатрите са в рискова ситуация. Психотерапията е обогатяващ процес и за единият и за другият. Понякога засяганите теми са актуални и за терапевта. Така че това е развитие и за него самият.
Активен

http://ttodorov.alle.bg
Шашмагюл
Hero Member

Рейтинг: -16
Неактивен Неактивен

Публикации: 2962

Профил
« Отговор #1351 -: Март 30, 2013, 05:06:12 »

Г-н Тодоров, я кажете, възможно ли е хапчетата, които са ми предписани, да притъпяват абсолютно всичките ми усещания за радост? Тъй като нямаме пари за хапчета, временно, от вчера не пия. Възможно ли е депресията, която изпитвам, да е благодарение на хапчетата? Днес се чувствам относително добре, да речем, с желание за живот. Дали това е, защото присаждах и засаждах нови цветя или просто, защото не съм си пила хапчетата или защото си писах със съфорумка?
Активен

Гледам на карти,кафе,виждам аурата,летя през простраството и времето,хвърям боб,лея куршум,ТЕС-ам.
Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Бъди оптимист! Дори в психиатрията!
"г-жа DG" АПРОПО, ПО - ДОБРЕ ДЯВОЛИТА ЖЕНА, ОТКОЛКОТО БОЖЕСТВЕНО ЛУДА! Cheesy
t.todorov
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил WWW Ел. поща
« Отговор #1352 -: Март 30, 2013, 07:45:07 »

Аз мога да ви помогна да извадите отговорите от себе си, но няма как да ви ги дам. Та като помислите, в кое ли е причината?
Активен

Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #1353 -: Март 30, 2013, 08:05:51 »

Ами според мен и трите? Хич не обичам да пия хапчета. Специално тези ми напомнят, че ми трака дъската.
Активен

Гледам на карти,кафе,виждам аурата,летя през простраството и времето,хвърям боб,лея куршум,ТЕС-ам.
Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #1354 -: Март 30, 2013, 08:13:20 »

А също и това, че гледам бебе, нямам време за нищо, особено за себе си, особено, за да помързелувам и да се отдам на някое от хобитата си. Възможно ли е след като и тази ми дъщеря стане сравнително самостоятелна, да си стъпя на краката дотолкова, че да я карам без хапчета?Въобще има ли биполярни, които са женени, гледат деца, работят и най - вече се РАДВАТ на живота?
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #1355 -: Март 30, 2013, 09:10:03 »

А също и как да направиш едно дете не толкова много чувствително? По - малко внимание равно ли е на по - коравосърдечен човек? Аз самата осъзнавам, че всичко, ама всичко приемам присърце, мога да се вживея във филм дотолкова, че да ми се дореве, да се вживея в какво ли не, особено в неправдата. Как да бъда дебил?  Grin
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
t.todorov
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил WWW Ел. поща
« Отговор #1356 -: Март 31, 2013, 03:11:52 »

Вие не страдате от прекалена чувствителност. Това е просто някакъв предлог, който обикновено се бута напред, за да има поне някаква причина. А тя при тревожността е другаде.
Има много хора, дори повечето с БАР които имат напълно нормален живот, благодарение на медикаментите и силно развитото усещане, кога започва криза както и знанието как и по какъв начин да увеличат дозите си сами или с консултация с психиатъра. Спирането на лекарства поради непланиран бюджет е несериозно отношение към здравето, във вашият случай.
Активен

Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #1357 -: Март 31, 2013, 07:34:30 »

Оф, някой път много ме ядосвате. То не останаха много нормалните хора, да ви кажа. Не виждам как се води нормален живот в ненормална страна.  Grin
А че съм несериозна към здравето си, елате да видите как се лекува бронхит с останали антибиотици от децата.
И сега се самолекувам, тоя път гърло и сополи. Писна ми от лекари.
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #1358 -: Април 01, 2013, 10:29:24 »

http://www.dnevnik.bg/zdrave/2012/11/11/1944413_ucheni_razgadaha_prichinata_za_shizofreniiata/
Господин Тодоров, какво ще кажете за тази статия? Шизофрениците грешка ли са или просто човекът постепенно мутира в някаква друга форма? Grin
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
t.todorov
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил WWW Ел. поща
« Отговор #1359 -: Април 01, 2013, 10:52:12 »

Нито са грешка, нито нещо с човечеството се случва. Каквито са дииабетиците, такива са и шизофрениците - болни хора.
Активен

t.todorov
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил WWW Ел. поща
« Отговор #1360 -: Април 01, 2013, 10:56:04 »

И нещо важно! Ако преди проблемът е бил недостатъчна информация, сега проблемът е пренаситената информация.
Преди беше важно какво си чел, а сега е важно, какво не си чел. Така че, каквото и да прочетете, не изключвайте вашата критичност. Доверявайте се само на източници, които са проверени с времето и нямат вторична изгода от информацията която предоставят. Добрите стари книги и автори са един подобен вариант.
Активен

Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #1361 -: Април 02, 2013, 08:10:35 »

Понеже сега съм на тема шизофрения... някъде четох, че сред психитата се говори вече за едва ли не шизофренно общество, тоест, че съвременният живот дава много предпоставки за развитието на шизо състояния.Също така, ако четеш нова литература - твърде вероятно е да развиеш БАР тъй като се насърчава мисленето, мечтаенето, представите затова какъв искаш да си, но без ограничения - тоест, ако искаш постави си за цел да станеш президент и си поръчай до Вселената това.  Grin 
Ако пък вярваш прекалено в Господ... Само седнете и почетете Библията, първите 10-30 страници и ще опулите очи, защото специално за сексуалните желания, особено към жената на комшията се пише, че по - добре да се скопиш, отколкото да го направиш, защото иначе си прелюбодеец. Grin Шизо състоянията нямат ли и момент, в който човекът се самонаранява?
В същото време, за да се определи една болест от психиатрите, се взима предвид и културата и традициите на населението? Нали така.
Истината е, че човек не трябва да вярва на нищо прекалено. Историята се изкривява така, както е удобно на група от хора с власт по принцип.
По - добре е религията да не пропуска момента, че човек е създаден по подобие на Бог и има божествено в себе си. Да вярва в това божествено в себе си.
Аз не мога да отрека наличието на енергии във Вселената, защото няма начин да няма, след като ние самите съдържаме някаква енергия.
Обаче ...следва продължение, защото нямам време да завърша поста си.
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #1362 -: Април 02, 2013, 10:12:08 »

Вие г-н Тодоров, какво мислите за метода Силва?Защото много богати хора, шефове вярват в метода Силва. Даже са и ходили на семинари. Smiley)))))))) Вярват и в Тайната.
В моето предприятие имаше такива, които говореха затова.  Tongue
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
t.todorov
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил WWW Ел. поща
« Отговор #1363 -: Април 02, 2013, 12:34:47 »

Не съм запознат. Но всякакви повърхностни внушения, какавото е тайната например, не ги възприемам много сериозно.
Активен

Dimcho
Sr. Member

Рейтинг: 3
Неактивен Неактивен

Публикации: 343

Профил
« Отговор #1364 -: Април 05, 2013, 06:00:26 »

Аз пък бих искал да попитам защо точно през пролетта се изострят депресиите. Човек вместо да се радва на природата и на топлото време, хоп пипа го депресия. Каква е причината през пролетта някои от нас да се чувстват по-потиснати? Каква е връзката с пролетта?
Активен
Страници: 1 ... 89 90 [91] 92 93 ... 162
  Изпечатай  

Отиди на:  

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА