PanicIsGift
Newbie
Рейтинг: 0
Неактивен
Публикации: 1
|
 |
« -: Март 07, 2011, 11:30:52 » |
|
Здравейте,
Аз съм на 27 години,жена, от Пловдив, от 7 години имам ПР. Минах през всичко, абсолютно всичко и стигнах до същността на този проблем. Разнищих го и го унищожих. Искам да започна да помагам на хора с тревожни и панически разтройства. Не съм психотерапевт, въпреки че съм работила с добри такива. Но те не бяха достатъчни. Не съм психиатър, въпреки, че съм пила различни видове лекарства. Но и те не се оказаха панацеята, за която ги смятах. Но имам увереност, че мога да ви помогна, както помогнах на себе си. Предлагам да сформирам група и да я модерирам до някаква степен. В момента подготвям нещо като книга/наръчник също, който може да използваме. Отворена съм към предложения, нямам никакви користни цели, не търся заплащане и напротив - готова съм да инвестирам в зала и условия, където да провеждаме срещи. Тревожността и паниката имат лица, имат биографии и имат бъдеще, те не са просто псевдоними във форуми, зад които да крием страховете и симптомите. Всеки, който иска да се свърже с мен, може да го направи на e-mail : panicisgift@gmail.com & skype: panicisgift.
Поздрави, Ели //
|