evropea.com - форум за паническо разстройство
Юни 18, 2025, 09:17:29 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година

Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 4
Dot Online Users : 1
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 5
Dot Online Users :  
Потребител Antoniosnf

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

Спонсорирани връзки

Страници: [1] 2 3
  Изпечатай  
Автор Тема: излекувах се от П.Р.  (Прочетена 17872 пъти)
krisi26
Newbie
*

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 8

Профил Ел. поща
« -: Февруари 22, 2011, 05:40:20 »

Здравейте. Аз съм нова в този сайт,и реших да споделя със вас как се справих с пр.Всичко започна преди три години.Почина бащата на снаха ми,след около три месеца детето ми го приеха в Пирогов с изгарания.(Няма да изпадам в подробности.) Започна да ми става лошо, да ми се вие свят. Чувствах, че все едно ще припадна. Не обърнах внимание и помислих, че е от кръвното. По принцип съм с ниско кръвно.  Но нещата се задълбочиха. Започнах да не мога да спя, бях нервна, раздразнителна, непрекъснато кракът ми играеше и ръцете ми се изпотяваха. По това време работех, но ми беше много трудно. Често плачех и слизах от маршрутките. Получих сърцебиене, пристягане в гърдите и си мислех, че ще умра. Започнах да ходя по лекари. Изписаха ми "Ксероксат" и "Ривотрил" от 0,5. Междувременно непрекъснато виках линейки и ходих по доктори за да ми правят кардиограми и всеки път ми казваха, че съм здрава и сърцето ми е здраво.  След, като Ксероксата не подейства, го смениха със Серопрама. С него се почувствах малко по-добре и след 6 месеца реших сама да го спра защото се чувствах добре. След това П.Р. се върна пак. Непрекъснато изпитвах страх дали няма да получа инфаркт, защото все нови и нови неща излизаха. Задушавах се, не можех да дишам, пулсът ми беше все висок, имах пристягане в сърдечната област и накрая прескачания. Отидох на психиатър, той ми предписа Ципралекс, но и той не ми помогна. Тогава реших, че няма смисъл от лекарства и започнах да търся причината. Започнах да чета много книги, на  Луис Хей - "Излекувай живота си",  Хорхе Букай - "Трите въпроса" и много други. Най-много ме вдъхнови "Подсъзнанието може всичко" на Джон Кехоу. От всичките книги си извадих най-важното и полезно за мен. Започнах да си правя утвърждения всеки ден сутрин и вечер и всичко е ОК. Успех на всички!!! Ако искате пишете ми на : krsi26@abv.bg
Активен
delicacy
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 454

Профил
« Отговор #1 -: Февруари 23, 2011, 10:49:43 »

Криси, поздравления, че си успяла да намериш твоя път на победа над ПР!
Активен
emikuklata
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 12

Профил Ел. поща
« Отговор #2 -: Февруари 23, 2011, 12:03:56 »

Криси аз също смятам 4е сами трява дасе излекуваме от това без помоща на хапчета аз също четох под съзнанието може всичко но май съм нередовна с това да си казвам някой неща сутрин и вечер
Активен
диана
Jr. Member
**

Неактивен Неактивен

Публикации: 87

Профил
« Отговор #3 -: Февруари 23, 2011, 01:26:57 »

криси много се радвам че има и излекувани сред нас.и аз отскоро съм предприела тактиката да се справям сама само с положителни мисли и приятни неща/понякога се получава понякога не/.дано успея....и тогава с удоволствие бих помагала на такива като мен,защото само който не е минал по този път не знае какво е....
Активен
dani29
Jr. Member
**

Неактивен Неактивен

Публикации: 67

Профил Ел. поща
« Отговор #4 -: Февруари 24, 2011, 01:34:44 »

Криси може ли подробно да обясниш за тези утвърждения и какво точно правиш?Благодаря предварително
Активен
Rosit@
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 5

Профил Ел. поща
« Отговор #5 -: Февруари 24, 2011, 07:49:42 »

И аз много бих искала да споделиш малко повече за тези утвърждения,ако е възможно!
Активен
krisi26
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Профил Ел. поща
« Отговор #6 -: Февруари 25, 2011, 04:37:01 »

Здравейте ! Значи утвържденията са няколко. Всеки ден във всяко едно отношение състоянието ми става все по-добро и по-добро. Орзанизмът ми се лекува по естествен начин и сам се възтановява. Аз съм здрава и пълна с енергия . Аз обичам себе си.Сърцето ми тупти с ритъма на любовта. Трябва да се казват всеки ден от 1 до 3 месеца.Можете да си купите билката А-Я сиропа има го в аптеките и струва 8 лева,но трябва да се пие 3 месеца! Усех на всички и много целувки. Smiley
« Последна редакция: Февруари 25, 2011, 04:47:59 от krisi26 » Активен
krisi26
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Профил Ел. поща
« Отговор #7 -: Февруари 25, 2011, 05:06:29 »

ДО АНИ БАКАЛСКА ,Zdravei,pisax ti mnogo no mi se iztri saobstenieto,zatova ako iskash mi se obadi telefona mi e0894297808 kazvam se Anita,ako iskash moge i da se vidim.Az sam ot Sofia Celuvki.
Активен
partizankata
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 1

Профил Ел. поща
« Отговор #8 -: Февруари 27, 2011, 06:24:42 »

Здравейте на всички..четох доста и май тук е най-правилното място за моето включване.Ако преди 3-4 години някой ми беше казал,че има хора които са се излекували от ПР щях да им се изсмея в лицата..Но ето,че дойде време,в което гордо заявявам,че избавление има.Аз съм само на 24 години.Първата ми паническа атака дойде,когато бях само на 19 години и щях да бъда абитуриентка и кандидат студентка.Освен ПР имах и много тежка агарофобия.И въпреки това завърших,ходих си на бала и станах студентка.Незнам точно кога дойде момента,в който нещата станаха нормални но знам,че ми отне около 3 години са се постабилизарам.Исках само да ви вдъхна малко куражи  и сили,защото съм безкрайно наясно за какъв див ужас става на въпрос.Моя съвет е да преодолявате страховете си един по един...
Активен
skorpi
Hero Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 1629

Профил
« Отговор #9 -: Февруари 28, 2011, 12:31:25 »

Чудесно, а сега ще е добре да ни кажеш как го постигна Smiley
Активен

Животът не е чакане бурята да отмине, той е да се научиш да танцуваш под дъжда!
didi
Full Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 144

Профил
« Отговор #10 -: Март 01, 2011, 11:03:51 »

Здравейте и от мен!Момичета, относно билковата комбинация А-Я :в състава и има жълт кантрион,който не е препоръчително да се взема с антидепресант.Билките колкото и да си мислим,че са леки и "ако не помогнат,няма да навредят"също се употребяват след консултация с лекар.
Активен
didi
Full Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 144

Профил
« Отговор #11 -: Март 01, 2011, 11:08:06 »

Скорпи,не шашкай момичето Wink
Активен
krisi26
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Профил Ел. поща
« Отговор #12 -: Март 02, 2011, 09:37:02 »

Zdraveite,pishete kak ste?Az v momenta 4eta Kniga za1 000 000 milion evro na Qn Van Xelsing pishe za straxa,za mislite.Vse oshte sam na polovinata.4akam da se poxvalite s neshto.Vseki den vlizam v saita.
Активен
krisi26
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Профил Ел. поща
« Отговор #13 -: Март 02, 2011, 09:48:48 »

Ako iskate mogem vsi4ki koito iskat da se sreshnem i da obmenim opit.
Активен
Student_21
Full Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 199

Профил Ел. поща
« Отговор #14 -: Март 02, 2011, 10:31:25 »

Аз съм "ЗА" такава среща. Ако се състои, бих дошъл.
Активен
Страници: [1] 2 3
  Изпечатай  

Отиди на:  

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА