evropea.com - форум за паническо разстройство
Декември 13, 2024, 05:32:09 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година

Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 4
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 4

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума

Спонсорирани връзки

Страници: [1]
  Изпечатай  
Автор Тема: Подарявам лекарства!  (Прочетена 1549 пъти)
skorpi
Hero Member

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 1629

Профил
« -: Февруари 12, 2011, 12:36:14 »

Момичета и момчета, в аптечката ми стоят няколко лекарства в срок на годност - някои от тях са в почти пълни опаковки - пила съм по 1/2 или 1 хапче и съм ги хвърляла, като не ми понасят - със сигурност повече няма да ги пия!
В момента имам в наличност: Ципралекс, Ксанакс, Неолексан, Деанксит - 3 блистера... ако сред вас има такива, които ги пият, ще им ги подаря с удоволствие, с уговорката, че са им изписани от лекар. И така, ако някой се интересува, може да ми пише на лични или тук.
Пожелавам ви все пак да нямате нужда от тях Smiley
« Последна редакция: Февруари 12, 2011, 12:42:24 от skorpi » Активен

Животът не е чакане бурята да отмине, той е да се научиш да танцуваш под дъжда!
Mari
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 464

" Усмихвай се.Това е безплатна терапия.

Профил
« Отговор #1 -: Февруари 14, 2011, 08:23:02 »

Скорпи ,така както си пила по 1-2 хапчета естествено ,че няма да имаш ефект! Не те насърчавам да пиеш лекарства,но специално неолексана е хр. добавка и наистина добавя серотонина в мозъка и действа ,няма стр. ефекти. Писала съм тук ,че и аз имам непоносимост към медикаменти. Пробвай 2 седмици за да се прояви ефекта му.Никой не се е чувствал добре още с първото хапче ,не са го измислили все още  Wink.
Активен
skorpi
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #2 -: Февруари 14, 2011, 11:41:49 »

Мари, аз си прецених за себе си и така се чувствам по-добре. Иначе знам, че е така, че с времето страничните действия отслабват, но аз не искам да се лекувам с хапчета. Но тъй като всеки има право на избор, вместо да ги хвърлям, предпочитам да ги дам на някой, на когото ще помогнат. В противен случай ще си стоят тук, докато им мине годността. Wink
Активен

Mari
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 464

" Усмихвай се.Това е безплатна терапия.

Профил
« Отговор #3 -: Февруари 14, 2011, 11:49:46 »

Разбирам и решението е изцяло твое. Добре си решила да помогнеш на други ,аз моите ги изхвърлих.Но замисли се дали наистина се чувстваш добре? От постовете които чета циклиш на едно място.На теория нещата ги знаеш ,но на практика???Нищо лично не ме разбирай погрешно но трябва да вземеш някакви мерки! Най трудно е да помогнеш на себе си ,но съм убедена ,че ще се справиш! Wink
Активен
skorpi
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #4 -: Февруари 14, 2011, 12:51:37 »

Физически съм по-добре без лекарства. Просто те ме правят още по-зле, отколкото така или иначе съм. Алергична съм, не ми понасят добре и ясно ми показват, че не са за мен. Свалят ми кръвното, което така или иначе е ниско. Ако ще припадам, ще е по-скоро заради тях, отколкото от нещо друго. Когато ги пиех, се чувствах нереално - имало е такива, които съм пила и по 2-3 месеца. Тях не ги предлагам, защото свършиха Grin Нещата още повече се задълбочиха, защото не можех да пазя равновесие и да сляза по стълбите до входа на блока или не знаех къде се намирам... така че, мерси! За мен това не е нито справяне, нито лечение. Но ако на някой друг помагат, това е добре. Всеки организъм е индивидуален и различно понася химиите.
Активен

Страници: [1]
  Изпечатай  

Отиди на:  

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА