evropea.com - форум за паническо разстройство
Март 24, 2025, 04:02:11 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година

Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 1
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 1

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума
xx Any ideas on purses will be popular this spring?
[Паническо разстройство]
MichaelPioni
Март 11, 2025, 12:46:26

Спонсорирани връзки

Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 19
  Изпечатай  
Автор Тема: Всичко за лекарствата при ПР  (Прочетена 75204 пъти)
dani29
Jr. Member
**

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 67

Профил Ел. поща
« Отговор #75 -: Юни 05, 2011, 09:38:37 »

delicacy за страшниче знам че е билка и се пие като отвара но дали го има и под формата на таблетки . Ти как го използваш?
Активен
delicacy
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 454

Профил
« Отговор #76 -: Юни 05, 2011, 11:46:28 »

Дани, преди време съм го пила под формата на билка. Сварявах я, на опаковката имаше точно указание за дозата и начина на приготвяне, но за жалост вече съм я забравила.
Активен
skorpi
Hero Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 1629

Профил
« Отговор #77 -: Юни 05, 2011, 06:35:17 »

А Ремотив пили ли сте?
Активен

Животът не е чакане бурята да отмине, той е да се научиш да танцуваш под дъжда!
delicacy
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 454

Профил
« Отговор #78 -: Юни 05, 2011, 09:08:03 »

Скорпи, аз не съм пила Ремотив и нямам впечатления.
Активен
vesi2003
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 313

Профил
« Отговор #79 -: Юни 22, 2011, 08:26:43 »

Хора напишете нещо за Алора,който го е пил разбирасе.Чета в листовката,че много успива,а аз ходя на работа.Иска ми се да го прбвам,но ме е страх.
Активен
spider
Full Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 112

Профил
« Отговор #80 -: Юни 22, 2011, 03:58:36 »

С риск да бъда оплют и изгонен от форума искам и аз да споделя моя опит с лекарствата.
 Тъй като аз смених първия терапевт, който ме лекуваше ще започна с неговите медикаменти. Започнах с три пъти по половин ксанакс на ден (ефекта беше минимален). ПА следвани от тревожност после пак ПА и така. Включи ми и Велаксин и тогава стана страшно. ПА и тревожностите намаляха, само, че постоянно ми се виеше свят, боляха ме очните ябълки като си мърдах очите и т.н. После не можех да спя- решението било Тритико от което спях като убит само, че ми се скапа стомаха. Даде ми и други,които не ги помня защото ги пих малко, а за страничните ефекти ме е срам да говоря.
 И така един ден (след девет месеца мъки, безсъние, постоянни ПА и тревожности и загубени 20 кг.) реших да го сменя. Случайно попаднах на първата клиника в Гугъл, която ми грабна окото и отидох там. Назначиха ми Ривотрил (първо средната доза - 4 хапчета на ден) и се успокойх на същия ден. Направо беше като друг живот за мен. Предписаха ми и Флуанксол срещу Агорафобията и хипохондрията и Ципралекс за бавно справяне с ПР.
 Нещата от тогава са от добре по-добре (в сравнение с преди). Лечението ми върви добре. Излизам, шофирам сам от време на време на къси дистанций (преди не можех да се кача в колата). Ходя в големи магазини, а когато съм с приятелката ми и родителите ми карам и ходя на всякъде.

Щом аз стигнах до тук сигурен съм, че и вие можете!
Активен
Stareternity
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 332

Профил
« Отговор #81 -: Юни 23, 2011, 12:13:00 »

Grin Grin Grin Spider, това ми звучи като мото от телевизия Фиеста: "Щом Майстор Йен може да готви в Южен Съчуан, значи и вие можете!" Grin Grin Grin
Активен
tanya
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 7

Профил Ел. поща
« Отговор #82 -: Юли 02, 2011, 05:33:47 »

Offf zdravejte,
mislih, 4e nqma da mi se nalozi da vlizam v tozi sajt i pak da tyrsq pomo6t i informaciq za kakvo li ne svurzano s PR. Sigurno godina pih rivotril i ksetanor i mislih 4e sym se izlekuvala i pove4e nqma da piq hap4eta. Spqrh gi po shema okon4atelno v na4aloto na maj. Ot togava leko po leko vsi4ko se vry6ta i  se konsultirah s psihiatyr i poznajte...hahahah, novi lekasrstva-Fluanksol i Zoloft. Tozi Fluanksol oba4e stra6no me pritesnqva sled kato iz4etoh strani4nite efekti, koito sa stra6no mnogo i vyob6te ne me uspokoqva fakta, 4e moze da se slu4i na edin na 10 000za6toto nikoj ne znae koj nomer e. Molq vi kazete mi ako ste go pili kak se 4uvstvate. Iskam da sym ziznena i vesela a ne da sym ospana, synliva, otnesena. Mnogo vi blagodarq za otgovora. I samo da vi kaza...samo lekarstva ne vyr6at nikakva rabota. Trqbva da hodim na psihoterapiq. To e qvno, 4e 6tom sme stignali do tuk samo ne mozem da si pomognem, kakto si mislih az.
Priqten, spokoen i pylen s usmivki den.
Активен
Stareternity
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #83 -: Юли 02, 2011, 09:49:52 »

Пих Флуанксол около 1 година - ако е имало някакъв ефект?, не съм го усетил. Със същия успех можех да пия лукчета. Золофт все още пия, не знам дали от него отдавна нямам сериозни ПА, но често ми е замяно, за което е твърде вероятно да има принос и той.
Активен
reni1506
Full Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 162

Профил Ел. поща
« Отговор #84 -: Юли 04, 2011, 12:32:06 »

И двете съм ги пила!Какво да ти кажа....мисля че ти най-ясно го каза,че с лекарства не става.Сега ще ги пиеш няколко месеца и после какво...пак в изходна позиция.
Активен
Stareternity
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #85 -: Юли 04, 2011, 12:50:53 »

От няколко дена чета книгите на д-р Курпатов. Ако мога да се осланям на психотерапия, то това, което пише той, е единственият рационален и научен подход, който ми импонира. Предлага и възможност за онлайн лечение, дори съм изпратил писмо дали може и чужденци да се възползват от това. Една от книгите му е изцяло посветена на моето "заболяване" - "Средство от вегетососудистой дистонии". Между другото в една от книгите си ни съветва да внимаваме много с "психотерапевти"-шарлатани, които дори могат вместо да ни помогнат, да ни усложнят състоянието.
Активен
t.todorov
Hero Member

Рейтинг: 25
Неактивен Неактивен

Публикации: 2258

Профил WWW Ел. поща
« Отговор #86 -: Юли 04, 2011, 12:54:49 »

Браво на него. Подкрепям и аз - пазете се от шарлатани.
« Последна редакция: Юли 04, 2011, 01:07:22 от t.todorov » Активен

http://ttodorov.alle.bg
vesi2003
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #87 -: Юли 07, 2011, 10:22:00 »

Моля ви споделете нещо за Асентра,предписаха ми я.
Активен
hpjon
Гост
« Отговор #88 -: Юли 07, 2011, 10:53:54 »

Здравей, vesi2003,

както и да е наречен антидепресанта той еднакво добре няма да ти свърши работа. Всъщност това си е добре познатия сертралин, който просто се продава под различни търговски наименования.

Паника, страхове, стрес, симптоми и прочее нямат нищо общо със серотонина. А антидепресантите като сертралина повлияват именно нивата на серотонина в мозъка. Така че усилията са напразни с изключение на онзи процент успех, който се дължи на самовнушението, че пиейки хапчето се оправяш.

Търси добър психотерапевт. Това е начина за справяне.
Успех!
Активен
vesi2003
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #89 -: Юли 07, 2011, 11:10:34 »

Въпросния човек при който ходя е психиатър,но се занимава и с психотерапия.Аз съм един такъв период,че за момента трябва да попия АД. за някакъв период,и после можем да започнем психотерапията.Той всъщност и доста ми поговори,защото прегледа ми трая 1 час и 15 минути.Но за даден период трябва да пия АСЕНТРА.Незнам как действа и има ли лоши странични ефекти,за това питам,който го е пил,да ли е доволен.
Активен
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 19
  Изпечатай  

Отиди на:  

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА