evropea.com - форум за паническо разстройство
Октомври 10, 2024, 11:53:07 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година

Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 4
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 4

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума
xx Vitality Vibes CBD Gummies: How They Compare in the Market
[Паническо разстройство]
DavidLog
Септември 26, 2024, 12:38:53

Спонсорирани връзки

Страници: [1]
  Изпечатай  
Автор Тема: Спортувате ли?  (Прочетена 6881 пъти)
Student_21
Full Member

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 199

Профил Ел. поща
« -: Декември 07, 2010, 05:56:18 »

Допускам че повечето от нас са наясно, че спортът директно "изгаря" адреналина, а последният от своя е страна е един от основните причинители на паниката. Когато спортуваме ежедневно, на тялото му е нужно известно време, за да "произведе" отново достатъчно адреналин. Вие спортувате ли и ако да, какъв спорт? Аз лично в свободното си време посещавам фитнес залата, през лятото тичам. Също така обичам да играя тенис на маса и баскетбол.
Активен
exilensse
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 5

Профил Ел. поща
« Отговор #1 -: Декември 07, 2010, 06:06:21 »

Здравей,Student_21! Не знам при вас останалите тук как е,но аз лично се прибирам от работа толкова изморена ,че нямам никакви сили.И то не,защото действително съм  изморена от работа,а от това че през целия ден се напрягам да мисля,дали ще ми стане зле и да си отговарям ,че всичко ще е наред ....едвам дочаквам да се прибера.Sad
Активен

Да познаваш другите е мъдрост,да познаеш себе си е просветление!
Лао Дзъ
skorpi
Hero Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 1629

Профил
« Отговор #2 -: Декември 07, 2010, 07:28:47 »

Дълги години се занимавах основно с танци, което си е сериозно физическо натоварване, особено покрай концерти и представления. Минах през модерен и класически балет, а после и латино танци. В момента много ми се иска да се запиша на йога или някакъв друг вид танци (например някои екзотични като индийските) Cheesy Но засега не виждам как да стане, престоят в една зала с други хора по график би ме изнервило, както и придвижването напред и назад. А, забравих, по едно време се бях засилила да ходя и на фитнес, покрай безплатни карти от работата, но да си призная, хич не го обичам тоя фитнес. По едно време реших да тичам, но и това ми мина - нито навън, нито на пътеката, ми харесва. Преминала съм единствено на мързелива гимнастика с разтяганията и загрявката преди танците, които съм си ги правила в залата. Ако имам възможност, веднага бих се записала на нещо пак. Много е хубаво Wink
Активен

Животът не е чакане бурята да отмине, той е да се научиш да танцуваш под дъжда!
didi
Full Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 144

Профил
« Отговор #3 -: Декември 07, 2010, 09:14:30 »

Спортна гимнастика,но преди доста време  Roll Eyes.Сега нещо много бързо се изморявам,нямам време,може би ми е минало времето ???абе може би си търся причина да не спортувам....но пък за разходки съм готова винаги Grin
Активен
delicacy
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 454

Профил
« Отговор #4 -: Декември 08, 2010, 10:59:41 »

Спортувам почти всеки ден. Обичам движението, така съм още от много малка. Правя гимнастика, танцувам, бягам.
Откакто се поосвободих към външната среда, ходя пеша всеки ден по 20 минути. Правя го с голямо удоволствие, ходенето пеша ми създава усещане за свобода, нещо което много ми липсваше, когато имах ограничения откъм разстояния, коли, градски транспорт и т.н. Спортуването е може би една от най-важните части от моя живот.
Активен
Ari
Sr. Member

Рейтинг: 1
Неактивен Неактивен

Публикации: 265

Профил
« Отговор #5 -: Декември 10, 2010, 11:59:50 »

Спортувам и това ме разтоварва от напрежението . Разтягам ластици всеки ден, а в кварталната градинка хората ме познават и вече ме поздравяват сутрин Wink Само като ми се разтупка повече сърцето при умора малко се шашкам.
Активен
dolcetopolina
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 386

Профил
« Отговор #6 -: Декември 11, 2010, 02:23:48 »

Да, аз спортувам много. Принципно съм спортна натура и не мога без спорт!
Колоездене и фитнес. Вярно, че като ми се разлумка сърцето се стряскам, но гледам да не обръщам повече внимание. Сърцето се тренира, когато се натоварва.
Активен
Mari
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 464

" Усмихвай се.Това е безплатна терапия.

Профил
« Отговор #7 -: Декември 12, 2010, 08:54:09 »

Не бях спортувала от ученичка. Иначе съм в движение постоянно. От 1 месец ходя на танци 2 пъти седмично,натоварването ми стига за цялата седмица. Правим 15-20 мин. екзерсис като загряваме  всички части на тялото и това ми се отразява мн. добре. Нормално е да ни се разблъска сърцето или да ни стане горещо ,но поне знаем от какво е! Wink
Активен
vesi2003
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 313

Профил
« Отговор #8 -: Декември 12, 2010, 09:06:16 »

И аз не съм спортувала от ученичка.Тогава ходех на тенис и после дълго време хандбал.Сега много рядко правя упражнения в къщи и се опитвам да ходя повече пеш,общо взето нищо.Но когато правя физически упражнения,сърцебиенето винаги се обажда,после се чувствам като парцал.
Активен
hazel
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 4

Профил WWW Ел. поща
« Отговор #9 -: Ноември 16, 2013, 06:54:16 »

Бях спрял за известно време, но с възрастта килцата започват да се трупат и много трудно се свалят. Започнах да ходя да тичам, отделно ходя на йога. Много разтоварващо действа и бих препоръчал на всеки да опита
Активен

Страници: [1]
  Изпечатай  

Отиди на:  

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА