evropea.com - форум за паническо разстройство
Октомври 10, 2024, 11:02:20 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година

Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 2
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 2

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума
xx Vitality Vibes CBD Gummies: How They Compare in the Market
[Паническо разстройство]
DavidLog
Септември 26, 2024, 12:38:53

Спонсорирани връзки

Страници: 1 [2]
  Изпечатай  
Автор Тема: ПРИ КАКВИ СИТУАЦИИ ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО МИ ПРЕЧИ НАЙ-МНОГО?  (Прочетена 3883 пъти)
butterfly
Jr. Member
**

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 64

Профил Ел. поща
« Отговор #15 -: Декември 10, 2010, 09:06:27 »

чувствам се ужасно искам да се пръсна от вътре..толкова ми е мъчно...изпитвам вина какъв парцал се правя а всъщност съм здрав човек така искам да съм както преди силна да не се спирам да мога да живея а не просто да съществувам искам да се променя.. и най ме е яд че искам а нищо не правя.. а дните минават времето тече а веднъж се живее но това не е живот
Активен
dnil
Full Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 101

Върнах си живота

Профил
« Отговор #16 -: Декември 11, 2010, 12:42:56 »

butterfly, чувствах се по бсолютно същия начин, 1 към 1. Предполгам всички с ПР са така. Вярвай ми ще свърши. Трябва само, както самата казваш да започнеш да превиш нещо. Реши го СЕГА. Точно в този момент, в който четеш това. Кажи си КРАЙ с бездействието  ми. Реши кой от всички начини със справянето ти е най-близък и започни СЕГА. Не отлагай. Живееш СЕГА. Ако си мислиш, че нямаш сили - грешиш. Човешката сила е толкова голяма. Ако мислиш, че няма да успееш - грешиш. Има толкова много хора справили се с този проблем (включително и аз). Послушай ме. просто нашрави нещо СЕГА!
Активен

Който търси - намира!
Който желае - постига!
butterfly
Jr. Member
**

Неактивен Неактивен

Профил Ел. поща
« Отговор #17 -: Декември 14, 2010, 11:40:14 »

Здравей!
Благодаря ти за отговора но тази самонагласа която я имаш ти при мен волята е много за жалост или може би психиката ми така се чувства по съхранена.Моят основен проблем е 4е ме е страх да порасна..Все още живея като дете.Мисля си че близките ми са длъжни да ме гледат да се грижат за мен и т.н Но реалността е 4е аз съм на 21 г и вече отдавна трябваше да си поема живота а моят живот сега са всекидневните панически атаки и честите прилошавания замайване болки и силна умора а аз по цял ден съм в нас и лежа ;[[ това е ужасно! Cry
Активен
Mari
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 464

" Усмихвай се.Това е безплатна терапия.

Профил
« Отговор #18 -: Декември 14, 2010, 01:24:04 »

Ако си в началото е съвсем нормално да се чувстваш така . След време ще се вземеш  в ръце и въпреки ,че кризите ще напомнят понякога за себе си ще живееш нормално без страх и без очакване на поредната ПА.  Wink
Активен
Student_21
Full Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 199

Профил Ел. поща
« Отговор #19 -: Декември 14, 2010, 01:58:24 »

butterfly, чувствах се по бсолютно същия начин, 1 към 1. Предполгам всички с ПР са така. Вярвай ми ще свърши. Трябва само, както самата казваш да започнеш да превиш нещо. Реши го СЕГА. Точно в този момент, в който четеш това. Кажи си КРАЙ с бездействието  ми. Реши кой от всички начини със справянето ти е най-близък и започни СЕГА. Не отлагай. Живееш СЕГА. Ако си мислиш, че нямаш сили - грешиш. Човешката сила е толкова голяма. Ако мислиш, че няма да успееш - грешиш. Има толкова много хора справили се с този проблем (включително и аз). Послушай ме. просто нашрави нещо СЕГА!

dnil, моите поздравления за справянето ти с паническото разстройство. В някои теми обаче забелязах, че споделяш че си приемала антидепресанти и в частност Ципралекс по време на лечението на ПР. Сега спряла ли си го? Питам, защото е възможно подобрението да се дължи на това, че лекарствата подтискат симптомите и приемайки ги човек си мисли че вече се е избавил. Много скоро след спирането обаче, същите се завръщат отново. Искрено се надявам отдавна да не приемаш медикаменти.
Мисля също че ще е много полезно да споделиш на теб конкретно какво ти помогна за справянето с ПР.
Активен
butterfly
Jr. Member
**

Неактивен Неактивен

Профил Ел. поща
« Отговор #20 -: Декември 14, 2010, 08:09:59 »

MARI всичко това го имам от 3 години .... а от около 6 месеца е много често а сега от 2 месеца всекидневно ;(
Активен
Mari
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 464

" Усмихвай се.Това е безплатна терапия.

Профил
« Отговор #21 -: Декември 16, 2010, 08:59:25 »

Единсвеното което мога да те посъветвам е да намериш своя начин за справяне с ПР. Казваш ,че те е страх да порастнеш.Защо? Не е толкова страшно да поемеш по своя път.
Активен
dnil
Full Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 101

Върнах си живота

Профил
« Отговор #22 -: Декември 16, 2010, 04:08:12 »

Здрасти:)
Не, в момента не пия ципралекс. Спряла съм го. Моето "излекуване" е доста комплексно. Имам в предвид, че първо ходих на психоаналитик, който ми отвори очите за накои неща при ПР. След това започнах да пия ципралекс, не за друго, ами защото освен ПР бях изпаднала и в дълбока депресия от която не можех да изляза. Когато се съвзех от нея, много плавно спрях хапчета, а междувременно изчетох буквално десетки книги за ПР, позитивното мислене и т.н. Ходи и на йога, медитирах, създавах си САМО и ЕДИНСТВЕНО положителни емоции. Целият този процес трая 2 години - бавно, но сигурно правех всичко по силите ми. Започнах да действам веднага щом разбрах какво ми е. Не се оставих нито за миг. Понякога ПР все още се опитва да се прокрадва със замайване на главата, но си остава само до там:)

dnil, моите поздравления за справянето ти с паническото разстройство. В някои теми обаче забелязах, че споделяш че си приемала антидепресанти и в частност Ципралекс по време на лечението на ПР. Сега спряла ли си го? Питам, защото е възможно подобрението да се дължи на това, че лекарствата подтискат симптомите и приемайки ги човек си мисли че вече се е избавил. Много скоро след спирането обаче, същите се завръщат отново. Искрено се надявам отдавна да не приемаш медикаменти.
Мисля също че ще е много полезно да споделиш на теб конкретно какво ти помогна за справянето с ПР.
Активен

Който търси - намира!
Който желае - постига!
butterfly
Jr. Member
**

Неактивен Неактивен

Профил Ел. поща
« Отговор #23 -: Декември 16, 2010, 05:17:12 »

Аз ако знаех зящо ме е страх и какви са причините нямаше да си задавам всички тези въпроси... а за сега от срещите ми с психолог стигнахме до този вариант защото когато човек е голям поема отговорности а мен ме е страх доре да отида до магазина какво остава да отида на работа а така не може и се води една постоянна борба с детето и възрастния човек. знам че за теб е нещо логично но причините за ПА са най различни а това е част от моят проблем Sad
Активен
Страници: 1 [2]
  Изпечатай  

Отиди на:  

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА