evropea.com - форум за паническо разстройство
Декември 12, 2024, 02:59:27 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година

Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 5
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 5

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума
xx Unique ways for slate stone in outdoor areas and trails.
[Паническо разстройство]
RonaldAlmon
Декември 05, 2024, 05:39:39

Спонсорирани връзки

Страници: [1]
  Изпечатай  
Автор Тема: re  (Прочетена 1900 пъти)
naskata
Newbie
*

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 7

Профил Ел. поща
re
« -: Октомври 01, 2010, 08:04:55 »

Как да обясним на приятелите ни какво ни е и как да ги задаржим? Вие как решавате този проблем(поне за мен е проблем)
Активен
vesi2003
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 313

Профил
« Отговор #1 -: Октомври 01, 2010, 08:13:23 »

Проблем си е.На който съм споделила и знае състоянието ми,му е много странно,защото не са го изпитали и незнаят за какво става въпрос.Обаче в повечето случаи сме го обръщали на майтап моето ПР.,за което разбирасе не им се сърдя.
Активен
Христо Ботев
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 38

Живота е гаден.......

Профил Ел. поща
« Отговор #2 -: Октомври 01, 2010, 09:01:28 »

При мен е некво гадно.повечето ми приятели като разбраха започнаха да странят от мен!
Само 4-5 човека се държат адекватно и даже ако ми стане лошо когато съм около тях,ми помагат много за което съм адски благодарен,понеже трудно се намират свестни хора!!!
 Sad
Активен

В България роден съм!
В България живея!
Тук оставам и решил съм да успея!!!
naskata
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 7

Профил Ел. поща
« Отговор #3 -: Октомври 01, 2010, 09:09:36 »

bravo na tezi hora koito vi podkrepqt! pri men vinagi priqtelite mi sa imali nqkva izgoda da sa s men i otkakto izpadnah v tazi situaciq vsi4ki se otdrapnaha ili az zapo4nah da stranq ot tqh. malko e kofti da si sam v takiva momenti ama kvo da se pravi? JIVOT? Sad
Активен
Христо Ботев
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 38

Живота е гаден.......

Профил Ел. поща
« Отговор #4 -: Октомври 01, 2010, 09:15:37 »

bravo na tezi hora koito vi podkrepqt! pri men vinagi priqtelite mi sa imali nqkva izgoda da sa s men i otkakto izpadnah v tazi situaciq vsi4ki se otdrapnaha ili az zapo4nah da stranq ot tqh. malko e kofti da si sam v takiva momenti ama kvo da se pravi? JIVOT? Sad

Живота е гаден!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Активен

В България роден съм!
В България живея!
Тук оставам и решил съм да успея!!!
vesi2003
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 313

Профил
« Отговор #5 -: Октомври 01, 2010, 09:44:08 »

Животът не е гаден,а такъв какъвто си го направиш.Според мен ти се обвиняваш за заболяването си и си казваш,а защо що на мен?Приемаш го и живееш по този начин.Тези твои приятели,които ти влизат в положение да знаеш,че са истински.Аз и сега винаги помагам на хора,когато имат нужда.
Активен
skorpi
Hero Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 1629

Профил
« Отговор #6 -: Октомври 02, 2010, 11:48:14 »

И аз съм съгласна с vesi. Погледни на състоянието си като на възможност да разбереш кои са истинските ти приятели. Аз покрай случилото се с моя приятел осъзнах колко много верни приятелчета си имам. Те дори новогодишните празници не посрещнаха, отказаха се да празнуват... бяха съпричастни с всичко, което ми се случва. Много ми помогнаха. Буквално се редуваха на смени и по график кой да е до мен. Уникални! И сега е така. Знаят ми положението, идват ми на гости или ме канят те. Намираме си начини. Останалите, които са се покрили, не ми трябват. Те са били фалшиви. Изненадах се и на загрижеността на хора, които не ми бяха толкова близки.
Аз тук, където живея сега, съм далече от семейството си и оценявам с пълна сила приятелството. То ме поддържаше през цялото време да не рухна, дори и в най-трудните моменти.  Wink
Активен

Животът не е чакане бурята да отмине, той е да се научиш да танцуваш под дъжда!
Райна Попгеоргиева
Гост
« Отговор #7 -: Октомври 02, 2010, 12:50:56 »

SKORPI,имаше ли възможност да отидеш на концерта на ЕНРИКЕ?Завиждам на тези ,които са имали възмоьност да бъдат там и да се пренастроят на негова та музика и песни-благородно разбира се Wink Едно бягство от действителността и забравяш  как си ,ако забравиш в тая тълпа агорафобията разбира се Wink
Активен
skorpi
Hero Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 1629

Профил
« Отговор #8 -: Октомври 02, 2010, 06:45:43 »

Не, нямах възможност, но и да имах, едва ли щях да отида - точно на тази дата щеше да е супер неуместно да ходя на подобни места. Иначе, ако Енрикето беше ме качил мене на сцената да целува, щеше да си струва припадъка... Grin Cheesy За него бих рискувала!

Позволявам си да дам един съвет на всички: обграждайте се с положителни хора и избягвайте хленчещите, на които вечно нещо им е криво и като цяло нямат добра нагласа. Те все ще намерят с какво да ви вгорчат живота. А на другите, дето са усмихнати и лъчезарни, да не мислите, че всичко им е наред? Нали и те живеят на същата планета и в същата държава като нас. Но енергията им ни зарежда!!! Аз днес се срещнах с такъв човек и се чувствам на светлинни години от състоянието, в което отидох на тази среща... такива хора ни трябват на нас, за да забравим за лошото.  Wink Другите ще ви дърпат назад. Затова подбирайте си внимателно обкръжението, за да сте добре.  Wink
Подбирайте дори тези с ПР. Те също се различават помежду си. В този форум имаше и все още има няколко такива , които или са се оправили, или са на път да го направят... те говорят малко за симптомите си и много повече работят върху тях. Искате или не, това е положението. Smiley
« Последна редакция: Октомври 02, 2010, 06:57:38 от skorpi » Активен

Животът не е чакане бурята да отмине, той е да се научиш да танцуваш под дъжда!
Райна Попгеоргиева
Гост
« Отговор #9 -: Октомври 02, 2010, 06:50:49 »

Извинявай,не съобразих с датата,за,което съжалявам !
Активен
Mari
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 464

" Усмихвай се.Това е безплатна терапия.

Профил
« Отговор #10 -: Октомври 02, 2010, 08:03:54 »

Браво Скорпи много точно си го написала! Wink На мен такива хора ми действат като вампири. Добре ,че се отървах от тях!
Активен
simeon
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 46

Профил
« Отговор #11 -: Ноември 04, 2010, 10:38:08 »

Извинявам се ама живота е гаден  с тоя проблем !!!!!!!!!!! Lips Sealed
Активен
Страници: [1]
  Изпечатай  

Отиди на:  

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА