evropea.com - форум за паническо разстройство
Май 17, 2025, 09:28:18 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година

Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 3
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 3

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума
xx Antipublic.NET - The best database for data leaks
[Паническо разстройство]
Alfredoxymn
Май 12, 2025, 03:09:16

Спонсорирани връзки

Страници: [1]
  Изпечатай  
Автор Тема: психотерапията-най-важният дял от лечението на ПР  (Прочетена 2575 пъти)
veteranka-nel
Newbie
*

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 1

Профил Ел. поща
« -: Октомври 07, 2010, 10:35:08 »

Здравейте!В това състояние съм повече от 20 години.Бях много приятно изненадана от срещата си с един млад човек-Алекс Попов,който работи с НЛП и с когото постигнахме видими резултати.Мога да ви напиша цяла книга за моята одисея,но не е необходимо.След огромно количество лекарства и измислени психотерапии,най-после попаднах на човек,който прие присърце проблемите ми и съм сигурна,че двамата ще успеем на сто процента.Ако някои иска да се свърже с него,отговаря на GSM 0896730447!
Желая на всички успех в борбата с ПР! Smiley
Активен
Mari
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 464

" Усмихвай се.Това е безплатна терапия.

Профил
« Отговор #1 -: Октомври 08, 2010, 08:15:34 »

Напротив необходимо е. На мен лично ще ми е интересно ако споделиш повече. Това са 20 г. с ПР. Човек винаги има какво на научи!
Активен
dolcetopolina
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 386

Профил
« Отговор #2 -: Октомври 08, 2010, 03:02:40 »

Мдааа, и моите годинки са 16, но чак сега и аз открих силата на хипнозата. След три 4 сеанса нещата се укротиха и сега съм много добре!!!
Активен
entso
Гост
« Отговор #3 -: Октомври 08, 2010, 03:31:53 »

Може ли малко повече инфо за този метод и за човека който го предлага.
Аз съм се подлагал доста пъти на хипноза, но неуспешно незнам проблема в мен ли е или в хората при които съм ходил. 
Активен
skorpi
Hero Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 1629

Профил
« Отговор #4 -: Октомври 08, 2010, 07:53:26 »

Добре, а не ви ли е леко странно някой влиза и първия му пост е реклама на терапевт, плюс координати? Извинявайте, че вече подхождам така недоверчиво, но все пак, за да ми е чиста съвестта, искам да ви предупредя да си имате едно наум, за всеки случай. За съжаление има хора, които ще се възползват от страданието ви, за да спечелят пари. И ако ще ходите на психотерапия, задължително преди да го направите проверете дали въпросният терапевт фигурира в официалния списък за страната. В противен случай рискувате не само да си загубите времето и парите, но и да затвърдите у себе си схващането, че сте "неспасяем случай".
Надявам се авторката на темата да не се засегне от думите ми, изобщо нямам предвид нея. Просто използвам момента да ви кажа: Бъдете предпазливи!  Wink
« Последна редакция: Октомври 08, 2010, 07:55:05 от skorpi » Активен

Животът не е чакане бурята да отмине, той е да се научиш да танцуваш под дъжда!
t.todorov
Hero Member

Рейтинг: 25
Неактивен Неактивен

Публикации: 2258

Профил WWW Ел. поща
« Отговор #5 -: Октомври 08, 2010, 08:37:48 »

Абстрахирам се от рекламите. Ще кажа няколко думи за метода НЛП.
Това означава невро-лингвистично програмиране. Тук се възприема възгледа, че човешкия мозък е като компютър и ако човек има проблем някакъв, техника идва и оправя нещата. На практика не е точно така. Да не говорим, че в България няма лицензирана психотерапевтична школа. В общи линии метода НЛП е създаден за малка, но светкавична промяна, като се използват техники, които се уповават на откритията за условния рефлекс на Павлов. Давам пример: когато се чувствам добре обличам червено. Когато това стане условен рефлекс се предполага, че някой път ако ви е зле и облечете червено ще ви стане добре за да се удовлетвори вече създадения условен рефлекс. Така да се каже, една успешна борба със симптомите. Тъй като понякога се отрязва възможността да се създаде симптом това е опасно, защото както знаем симптома е изхода от ситуацията, а когато се отнеме .... се търси друг изход, по ирония - друг симптом.
НЛП се използва най-често за придобиване на умения в най-различни компетенции - овладяване на невербалното поведение, лидерски умения и т.н.
Придобитите умения в този метод могат да бъдат използвани за лична облага от лицето, което ги използва без човек да разбере. Така че много е важен етичният въпрос и личните потребности и терапия на човека, който използва този метод. В България се народиха много наполовина НЛП-исти и затова рекламата е издигната до съвършенство. Но не се връзвайте. Чуете ли бързо, лесно и без усилия, бягайте далеч.
Активен

http://ttodorov.alle.bg
Mari
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 464

" Усмихвай се.Това е безплатна терапия.

Профил
« Отговор #6 -: Октомври 09, 2010, 08:13:11 »

Скорпи,и на мен първо това ми направи впечатление. Име и тел. А за нея нищо не е писала освен ,че е 20 г. с ПР. Мисля ,че трябваше малко повече инфо за състоянието и, и после за лечението и резултатите.
Активен
орлин баев
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 23

Профил WWW Ел. поща
« Отговор #7 -: Октомври 09, 2010, 11:36:09 »

Здравейте!

Не знам за първото мнение дали е реклама и т.н. Всичко е въможно!

Алекс Попов обаче познавам лично, приятели сме! На 29г. е, има харизма за 29 души и наистина е добър в нлп, хипнозата и поведенческите методи!!! Учил е нлп и хипноза не при кого да е, а лично при Ричард Бандлър. Това разбира се, не значи много. Много значи обаче действителното му умение да променя човека!

Относно това кое е правилно и неправилно, ще се въздържа, поне засега - умишлено! За разлика от други ... Smiley

Бъдете здрави!
« Последна редакция: Октомври 09, 2010, 11:52:37 от орлин баев » Активен

Smiley Smiley Smiley
dolcetopolina
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 386

Профил
« Отговор #8 -: Октомври 11, 2010, 10:34:08 »

Аз съм се подлагал доста пъти на хипноза, но неуспешно незнам проблема в мен ли е или в хората при които съм ходил. 

При хипноза съзнанието ти трябва да е напълно спокойно и изчистено. Да вникваш в думите на човека който е до теб и да се опиташ наистина да стигнеш до проблема и да усетиш силата на хипнозата.
Разбира, че проблема може да е в човека или в теб. Ако проблема е в теб значи това просто не е начина по който трябва да се опитваш, но ако проблема е в човека значи просто намери подходящият.
Можеш и сам да опиташ чрез медитация или в интернет има доста клипчета за успокоение на душата...пробвай всичко докато стигнеш до истината
Активен
Student_21
Full Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 199

Профил Ел. поща
« Отговор #9 -: Октомври 11, 2010, 05:56:55 »

Вероятно посочения специалист има изключително високи професионални качества, макар че информацията, поднесена по този начин, прилича на реклама и набиране на клиентела. При мен лично нито хипнозата, нито НЛП даде някакъв резултат. Най-голям резултат получих от разнищване на несъзнаваните проблеми, от промяна на мирогледа си и постоянното излагане на провокиращите страх ситуации. Но имам още доста работа, докато симптоматиката бъде отменена.
Активен
Страници: [1]
  Изпечатай  

Отиди на:  

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА