evropea.com - форум за паническо разстройство
Декември 04, 2024, 08:13:00 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година

Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 3
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 3

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума
xx Fairy Farms Hemp Gummies: How They Enhance Your Wellness Routine
[Паническо разстройство]
CraigDom
Ноември 12, 2024, 02:04:30

Спонсорирани връзки

Страници: [1] 2
  Изпечатай  
Автор Тема: Ежедневие-еднообразие-ПР и ПА  (Прочетена 2956 пъти)
Райна Попгеоргиева
Гост
« -: Октомври 01, 2010, 09:50:30 »

Да едно и също,едни и същи!Някой си запълват скучното ежедневие,а други продължават да треперят и да търсят решение на проблемите си!!Браво на инатливите .да са живи и здрави и да не ги повтаря и потретва,това,което са преживели!УСПЕХ на всички във форума-борете се за ВАС си!!!!
Активен
Mari
Sr. Member

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 464

" Усмихвай се.Това е безплатна терапия.

Профил
« Отговор #1 -: Октомври 01, 2010, 02:36:45 »

О-хо ,май разпознах някой който си изтри профила и сега е с нова регистрация! Wink Тоя песимизъм няма как да не го позная Grin,особенно ако е отправен към мен Wink.
Активен
Райна Попгеоргиева
Гост
« Отговор #2 -: Октомври 01, 2010, 03:50:29 »

Скука и еднообразие има навсякъде и всеки има право на мнение! Не знам ,кой кой е но би трябвало,да има и шегички,защото наистина са нужни Grin.Нека има доброта,помощ и усмивки....... Wink
Активен
skorpi
Hero Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 1629

Профил
« Отговор #3 -: Октомври 01, 2010, 04:12:39 »

Добре дошла, отново Grin
Активен

Животът не е чакане бурята да отмине, той е да се научиш да танцуваш под дъжда!
Mari
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #4 -: Октомври 01, 2010, 05:44:22 »

Специално на мен не ми е скучно и еднообразно.  Grin За съжаление при теб винаги е било така-все ти е скучно и еднообразно.
Вярно е,че всеки има право на мнение,пиши си не ми пречиш! Но и 100 профила да си направиш пак ще те позная Wink.
Активен
Райна Попгеоргиева
Гост
« Отговор #5 -: Октомври 01, 2010, 06:24:38 »

Добре дошла, отново Grin
                                                                                                          Живота е шарен и непредсказуем-да истина е Grin На един му върви в любовта,на друг-бизнеса,трети преливат от здраве,ха-познайте,кой е най -добре Grin
Активен
lora
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 7

Профил
« Отговор #6 -: Октомври 02, 2010, 06:06:01 »

Е,здравейте отново!
Оставете момичето на мира.Бях се отписала от тук,след като прочетох един пост на Мари за мен,но пак се регистрирах,защото Райна Попгеоргиева  не съм аз и тя сигурно се чуди какво става.
Мари,ти си каза мнението за мен,всеки може да си мисли каквото си иска,но не разбирам с какво право ме съдиш,че съм негативна,"черна" и без желание за живот.Ти не ме познаваш.Това,че сме си писали общи неща,не значи,че познаваш живота ми.Само за информация.На 25г.рак на яйчниците,2 операции,тотална хистеректомия,химио терапия,човека с който живеех си тръгна,деца ясно -невъзможно.Малко глътка чист въздух и П.Р. изразено в агора фобия.5 г. от вкъщи до работата,забравих как изглежда София,живеех само в един квартал.Нещата се пооправиха малко,но така 13г.За приятелите,които ме "разбират"-ясно.
Живот,песен.
А защо така се озлоби към мен и идея си нямам.Не знам ,как съм те "предаде най-подло",но след като разбрах мнението ти за мен,не ме и интересува!

Активен
Mari
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #7 -: Октомври 02, 2010, 07:19:17 »

Лора ,скъпа поста не е отправен към теб! Аз много добре знам  коя е Райна ! Незнам защо си помислила ,че поста е за теб.  Huh? Как разпозна себе си там,след като добре знаеш ,че не си такъв човек и аз съм с много добри впечатления за теб. Виж това за което писах се случи на скоро,а ние с теб не сме "чували"доста отдавна.  .Все пак не си пиша само с теб от този форум! Е, сега  съм сигурна,че Райна злорадства!!! И тя не се чуди какво става ,тя си знае!

« Последна редакция: Октомври 02, 2010, 02:06:42 от Mari » Активен
Райна Попгеоргиева
Гост
« Отговор #8 -: Октомври 02, 2010, 08:32:45 »

Лора ,скъпа поста не е отправен към теб! Аз много добре знам  коя е Райна ! Незнам защо си помислила ,че поста е за теб.  Huh? Как разпозна себе си там,след като добре знаеш ,че не си такъв човек и аз съм с много добри впечатления за теб. Виж това за което писах се случи на скоро,а ние с теб не сме "чували"доста отдавна. (И Скорпи може да го потвърди,тя също знае за кого става дума) .Все пак не си пиша само с теб от този форум! Е, сега  съм сигурна,че Райна злорадства!!! И тя не се чуди какво става ,тя си знае!

Към МАРИ,ей момиче ти съдница ли си?С какво право съдиш хората?Има ,кой да съди Grin  Гледай си здравето,приятелите.....Като се чустваш здрава и читава,какво правиш тук?Аман отВсезнаещи-пфууууу.Айде чупка иди си търси такива като теб....
Активен
Mari
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #9 -: Октомври 02, 2010, 08:38:06 »

Слушай какво ,ама много добре ме чуй! Не си ти човека който да ми казва къде да бъда и къде не!Вземи се чупи ти ,и без това нищо свястно не може да напишеш! Да здрава съм ...ЗЛОБЕЕШ ЛИ? Grin иНе съдя никого просто си казвам мнението! Ти добре беше си изтрила профила ,не ми е ясно защо се върна? Huh? Не си за форума ,а май за лудница. Не си нормална ти ,бе,не се ли усещаш?
Активен
Райна Попгеоргиева
Гост
« Отговор #10 -: Октомври 02, 2010, 08:48:46 »

НЕ ЗАПЛАШВАЙ!!!!! Няма значение коя съм и кава съм,на който не му отърва да не влиза и да не чете.ПИШИ открито,какво се криеш,УМНИТЕ ХОРА имат смелост,А ти -лицемерка,какво печелиш?„МЕН познаваш ли ме–НЕ не и не-ОТВРАТ,БЪКАШ от ЗЛОБА,ЩЕ изгониш всички и после сама ще си „„говориш,,
Активен
Mari
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #11 -: Октомври 02, 2010, 08:56:03 »

Да познавам те и затова ти пиша!Ама много добре те познавам!Аз ли съм лицемерка?Я пак си помисли?Ти ще изгониш хората,нещо свястно написа ли досега от както си поднови регистрацията?Всички могат да прочетат как злобата се излива от твоите постове! Не занивамай всички с простотиите си. Едва ли им е интересно!
Мисля ,че достатъчно открито пиша,не си сменям профила и не се крия като теб! Ами ти сама знаеш колко смела мога да бъда Wink,затова се спри навреме! Не се притеснявай ,няма да си говоря сама имам достатъчно приятели,ти си помисли дали имаш? Ти освен да злобееш тук ,други занимания нямаш ,социален живот също. За каква смелост ми говориш точно ти?
« Последна редакция: Октомври 02, 2010, 09:05:15 от Mari » Активен
Mari
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #12 -: Октомври 02, 2010, 09:39:13 »

Е, Лорче сега убеди ли се ,че не ства въпрос за теб? Wink
Активен
Райна Попгеоргиева
Гост
« Отговор #13 -: Октомври 02, 2010, 10:36:00 »

Е,здравейте отново!
Оставете момичето на мира.Бях се отписала от тук,след като прочетох един пост на Мари за мен,но пак се регистрирах,защото Райна Попгеоргиева  не съм аз и тя сигурно се чуди какво става.
Мари,ти си каза мнението за мен,всеки може да си мисли каквото си иска,но не разбирам с какво право ме съдиш,че съм негативна,"черна" и без желание за живот.Ти не ме познаваш.Това,че сме си писали общи неща,не значи,че познаваш живота ми.Само за информация.На 25г.рак на яйчниците,2 операции,тотална хистеректомия,химио терапия,човека с който живеех си тръгна,деца ясно -невъзможно.Малко глътка чист въздух и П.Р. изразено в агора фобия.5 г. от вкъщи до работата,забравих как изглежда София,живеех само в един квартал.Нещата се пооправиха малко,но така 13г.За приятелите,които ме "разбират"-ясно.
Живот,песен.
А защо така се озлоби към мен и идея си нямам.Не знам ,как съм те "предаде най-подло",но след като разбрах мнението ти за мен,не ме и интересува!

Лорче,извинения от мен,тука всички имаме проблеми,за съжаление,радвам се за тези .които са добре и са заредени положително,надявам се да имаш и ти само положителни емоции :-*Има неща,които ни радват и обратното,но аз съм за положителните-а ти си знаеш сама какво си преживяла,не е необходимо да знаят всички-успех Kiss
Активен
Mari
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #14 -: Октомври 02, 2010, 11:28:25 »

Тук поне показа ,че има нещо човешко в теб,благодаря за което! Така Лора няма да си мисли ,че става въпрос за нея! Wink
Активен
Страници: [1] 2
  Изпечатай  

Отиди на:  

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА