evropea.com - форум за паническо разстройство
Октомври 09, 2024, 03:06:40 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година

Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 3
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 3

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума
xx Vitality Vibes CBD Gummies: How They Compare in the Market
[Паническо разстройство]
DavidLog
Септември 26, 2024, 12:38:53

Спонсорирани връзки

Страници: [1]
  Изпечатай  
Автор Тема: Защо сте тук  (Прочетена 1937 пъти)
skorpi
Hero Member

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 1629

Профил
« -: Септември 23, 2010, 05:14:01 »

Искам всички да върнете лентата назад и да си помислите/припомните защо си направихте регистрация в този форум и с каква цел го направихте? Какви отговори очаквате да намерите тук и към какво се стремите? Помислете си хубаво и искрено отговорете. Не е задължително да го напишете. Дайте отговор на себе си.
Активен

Животът не е чакане бурята да отмине, той е да се научиш да танцуваш под дъжда!
portmonnaie
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 21

Профил
« Отговор #1 -: Септември 23, 2010, 06:31:55 »

Здрасти! Аз лично си направих регистрация тук, за да намеря отговор на някои въпроси относно ПР и да разбера как другите хора се справят с него. винаги се чувствам по-добре, когато знам, че някой ме разбира или преживява същото в този момент, а не съм луда, търсеща успокоение в лекарствата Smiley
Активен
Student_21
Full Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 199

Профил Ел. поща
« Отговор #2 -: Септември 23, 2010, 06:50:48 »

Здрасти! Аз лично си направих регистрация тук, за да намеря отговор на някои въпроси относно ПР и да разбера как другите хора се справят с него. винаги се чувствам по-добре, когато знам, че някой ме разбира или преживява същото в този момент, а не съм луда, търсеща успокоение в лекарствата Smiley

Мнението ми напълно се припокрива с твоето.
Активен
Mari
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 464

" Усмихвай се.Това е безплатна терапия.

Профил
« Отговор #3 -: Септември 23, 2010, 09:21:27 »

Регистрирах се за да потърся подкрепа от хора като мен с ПР .Нормално е ,да завържеш приятелство във форума,(та нали сме "сродни души), да си разменим скайп или други връзки. Така направих и аз! Писах си с една жена от тоя форум,за момента няма да издам коя е(тя сама ще се познае след като прочете това) . Всеки ден си пиехме кафето он-лайн,и си говорих за какви ли не неща,включително и за това кой какво е писал във форума,нали бяхме вече "дружки",нямаше как да не клюкарстваме.За което много съжалявам!Злобата и простотията на тази жена минаха всякакви граници. Не знам как се заблудих,може би възрастта и ме подведе.Мислех си ,че е с повече опит и има човек какво да научи от нея.Сгрешила съм!  Такъв  негативизъм ,завист,липса на всякаква мотивация и желание за живот не съм виждала. Та, тази жена ме предаде по възможно най долния начин. Искам да кажа на всички тук ! Внимавайте с кого общувате,да не се окажете в моята ситуация.

Така! Сега искам публично да изкажа моите най искренни извинения на Скорпи!

« Последна редакция: Септември 25, 2010, 06:58:07 от Mari » Активен
skorpi
Hero Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 1629

Профил
« Отговор #4 -: Септември 23, 2010, 11:03:57 »

Цитат
Мислех си ,че е с повече опит и има човек какво да научи от нея

От всеки имаме какво да научим.

Цитат
Извинявай ,Скорпи. За всичко което съм писала или казала против теб.Ти си разкошен човек ,и добра приятелка. Съжалявам ,че сега го разбрах.Понякога човек разбира истината доста късно.
Това е от мен.

По-добре късно, отколкото никога. С времето човек се доказва какъв е. Има една прекрасна песен на Кристина Агилера - The Voice Within - слушайте вътрешния си глас, той ще ви подскаже кой ви е приятел...

Защо смятате, пуснах темата? За да си напомним защо сме тук и да се съсредоточим върху това.  Wink
« Последна редакция: Септември 23, 2010, 11:17:48 от skorpi » Активен

Животът не е чакане бурята да отмине, той е да се научиш да танцуваш под дъжда!
Mari
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 464

" Усмихвай се.Това е безплатна терапия.

Профил
« Отговор #5 -: Септември 24, 2010, 07:16:03 »

Благородно ти "завиждам"за добротата,и за отзивчивостта да помагаш на всички. Малко са хората като теб!
Това може би е последния пост който пиша.Но ще ви чета от време на време.
На всички искам да кажа да не губят надежда ,че е възможно да се "излекуват"от ПР.Ето аз съм жив пример. При мен изчезна за втори път, с много усилия,борба,воля и голям инат.Пожелавам го от сърце и на вас!Не губете надежда! Няма невъзможни неща Wink!
Активен
vesi
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 2

Профил Ел. поща
« Отговор #6 -: Септември 24, 2010, 07:26:29 »

ami za dase podkrepqme v trudni momenti.
Активен
sheri76
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 28

Профил
« Отговор #7 -: Септември 24, 2010, 07:59:36 »

Привет Скорпи и на всички!
Аз лично преди месец, случайно попаднах на този форум, ровейки се из нета да прочета нещо за това мое състояние, което ме преследва от близо 4 години. Така разбрах, че симптомите които изпитвам се наричат ПР и т.н. Видях, че има много други хора, мъже , жени във всякаква възраст, които се чустват така. Прочетох доста информация за ПР и за себе си разбрах какъв е този кошмар. Що се отнася до въпроса "Защо се регистрирах?", ами надявам се да намеря общ език с някого с когото мога да споделя проблемните си състояния, защото тук всеки малко или много изпитва всекидневно напрежението от ПР. И все пак това са хора, и тук усещам интригата и другите там, за които просто не ми се говори, все човешки черти. Аз лично търся утеха, която да ми помогне в трудните моменти, хора които ме разбират за какво говоря, и аз лично бих дала кураж а и всякаква помощ, стига да е във възможностите ми. Живеем в материален свят, хората са обезверели, какви ли не неща всекидневно се случват, никой не вярва на никой.
А, животът е толкова кратък...и ужасно красив...
Хубав ден от мен и повече усмивки!
Активен
reni1506
Full Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 162

Профил Ел. поща
« Отговор #8 -: Септември 24, 2010, 09:09:42 »

Регистрирах се,за да мога да задавам въпроси и да споделям преживяното.А като цяло за форума-помага ми да се погледна отстрани.Така ми се изясняват много неща и ми е много по-лесно със справянето с ПА.Но най-вече -като видях че не съм единствена,камък ми падна от сърцето.....
Чета го редовно,за да видя кой как напредва и да си сверявам часовника за някой нов метод.А иначе борбата си е само моя и всекидневна.Лекар ми беше забранил да чета в такива форуми,защото съм щяла да се натоварвам и ще се въртя в омагьосан кръг.До някъде бях съгласна,но сега виждам,че ползата от форума ми е изкл. голяма.(естествено правя си подбор на това,което чета  Wink)
Активен
Персифедрон
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 6

Профил
« Отговор #9 -: Септември 25, 2010, 03:41:34 »

Ще се възползвам от това, че споменът ми е доста пресен.
Тук съм, защото рових из гугъл за лекарства, психолози и всякакви подобни утехи. Това е конкретният повод, така да се каже. А причината: ще цитирам нещо, което написа Mari в една друга тема - не дословно - понякога  на човек му е по-лесно да сподели с непознати.
Е, може би в целия процес ще станем и познати с някои от вас, кой знае.
Но при всички положения засега си мисля, че не сбърках. Изчетох доста полезни неща. И продължавам.
Активен
Райна Попгеоргиева
Гост
« Отговор #10 -: Септември 25, 2010, 03:48:43 »

Интересен форум и интересен въпрос.Може да се научим от всички тук на неща,които досега не са ни били известни.Има събития и факти,които помагат,да се избавим от страха и от трудните ситуации.БЛАГОДАРЯ ВИ!!!!!
Активен
Христо Ботев
Гост
« Отговор #11 -: Септември 26, 2010, 04:55:27 »

Ами здравейте.
Разглеждах сайтовете в мрежата по въпросите с страховите заболявания  и този сайт ми хареса най-много! Grin
Тук съм ако мога да се науча да се контролирам,обменяйки информация с хора в мойто състояние... Smiley
Активен
Страници: [1]
  Изпечатай  

Отиди на:  

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА