evropea.com - форум за паническо разстройство
Октомври 03, 2024, 11:24:17 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година

Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 3
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 3

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума
xx Vitality Vibes CBD Gummies: How They Compare in the Market
[Паническо разстройство]
DavidLog
Септември 26, 2024, 12:38:53

Спонсорирани връзки

Страници: [1]
  Изпечатай  
Автор Тема: le4enie s bifloks za pani4esko raztroistvo  (Прочетена 3600 пъти)
vesi
Newbie
*

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 2

Профил Ел. поща
« -: Септември 19, 2010, 08:38:22 »

godina i polvina se lekuvax s cipralex no napalnqx mnogo i mi go smenixa s depreksit pix go nego go pix 6 meseca no po4nax da se 4ustvam pak zle otidox na moeto psixo i mi go smeni s bifloks moje li nqkoi da mi kaje dali e pil i kak deistva....

Активен
entso
Гост
« Отговор #1 -: Септември 19, 2010, 09:05:59 »

Според мен никой не може да ти каже как на теб ще ти действа даден медикамент. Твърде индивидуално е всичко. А как действа пише в листовката. Знам че не искаш да чуеш това, но ще трябва да отделиш поне 2-3 месеца за да разбереш как ти се отразява, освен ако организмът ти не го отхвърли веднага.  Sad
Активен
vesi2003
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 313

Профил
« Отговор #2 -: Септември 19, 2010, 09:38:12 »

АД. действат по бавно за да се види резултата,но не и чак толкова дълго,може би в рамките на две седмици.Пила съм ципралекс(напълнях),пила съм бифлокс,но нямаше резултат,после ми го смениха на друго и до днес така.Може би трябва да се налучка правилното хапче,така беше с мен,ужасно е но е така.Минах през всичките АД.,кое действа,кое не,а ние чакаме със всяко следващо спасение в него.Ако  до две,три седмици няма резултат от лекарствата твойто пси трябва да ти го смени.Много е относително дали на някой му действа бифлокса,защото всеки организам е различен,при едни действа,при други не.Ти съди по себе си,но не е лошо да питаш разбирасе за мнение.
Активен
Mari
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 464

" Усмихвай се.Това е безплатна терапия.

Профил
« Отговор #3 -: Септември 19, 2010, 09:56:04 »

Във форума има хора,които го пият ,но при всеки е различно.Аз като пиех ксетанора щях да умра от него,но една жена пред кабинета на пси каза ,че го е пила една година и се чувства добре. След 2 месеца сама ще разбереш!
Активен
bebe
Гост
« Отговор #4 -: Септември 19, 2010, 10:34:00 »

Веси и аз като теб,пиех ципралекс,но не ми помогна.След време смених  АД с ЗОЛОФТ,но не усетих подобрение,бях се отказала от хапчетата и се мъчех буквално,но и ми беше доста трудно особенно като зачестиха ПА.Сега пия бифлокс,в началото е трудно ,но с него малко изкочих от дупката и килограмите намаляха.Успех Kiss
Активен
bebe
Гост
« Отговор #5 -: Септември 21, 2010, 08:00:16 »

Веси,здравей!Има ли промяна в състоянието ти?Началото е трудно,первите две седмици,е напасване на бифлокса и има едно гадене,не е приятно,но се търпи,не се плаши и аз го изтърпях.Пожелавам ти бързо излизане от страничните ефекти на АД и да се почустваш,като нов човек Kiss Kiss Kiss Kiss Kiss
Активен
Страници: [1]
  Изпечатай  

Отиди на:  

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА