evropea.com - форум за паническо разстройство
Октомври 05, 2024, 09:45:46 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година

Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 3
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 3

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума
xx Vitality Vibes CBD Gummies: How They Compare in the Market
[Паническо разстройство]
DavidLog
Септември 26, 2024, 12:38:53

Спонсорирани връзки

Анкета
Въпрос: По кое време на деня получавате панически атаки?
Сутрин след сън - 33 (22%)
Около обяд - 28 (18.7%)
Между 14 и 16 часа - 19 (12.7%)
Между 16 и 20 часа - 49 (32.7%)
През нощта - 21 (14%)
Общ брой гласове: 142

Страници: 1 ... 50 51 [52] 53 54 ... 59
  Изпечатай  
Автор Тема: Паническо разстройство  (Прочетена 208822 пъти)
Шашмагюл
Hero Member

Рейтинг: -16
Неактивен Неактивен

Публикации: 2962

Профил
« Отговор #765 -: Август 21, 2013, 11:28:32 »

Ами просто трябва да преосмислиш живота си.
Първо, детето е голям стимул да останеш на Земята.
Както ти писах, съсредоточи се върху задълженията си. Чистене, готвене, пране... Макар че тя апатията идва от тях, от еднообразието.
Помоли мъжа си за повече разнообразие - повече разходки, събиране с приятели.
Обърни внимание на външния си вид, независимо колко не ти пука как изглеждаш.
После, трябва да преодолееш страха от смъртта, в смисъл, не мисли затова, файда няма. От пет години те е страх от смъртта, но не си умряла още, нали?
На мен основен проблем ми беше, че не можех да се откъсна от мислите си. Сега някакси се получи. Не се тревожа толкова много, макар че има за какво. Абсолютно съм се оставила на произвола на съдбата и си върша задълженията, както мога и когато поискам. Не забравям да правя нещо за себе си от време на време и започнах да излизам с приятелки, винаги, когато мога, дори, когато вкъщи и кочина.
Активен

Гледам на карти,кафе,виждам аурата,летя през простраството и времето,хвърям боб,лея куршум,ТЕС-ам.
Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Бъди оптимист! Дори в психиатрията!
"г-жа DG" АПРОПО, ПО - ДОБРЕ ДЯВОЛИТА ЖЕНА, ОТКОЛКОТО БОЖЕСТВЕНО ЛУДА! Cheesy
sladkymeche
Newbie
*

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 14

Профил Ел. поща
« Отговор #766 -: Август 21, 2013, 11:49:04 »

DG разсмя се съвсем искрено.Вярвам ви,че нищо лошо няма да ми се случи.Всъщност сега се чувствам по добре.Смисъл след час някъде след като си изпия хапчето ми минават отново някакви мисли,но те са бързи като светкавици.Не се задълбочават в мен и да ме държат под напрежение.Но след 2-3 часа пак същата работа.Явно трябва организма ми да се насити с тях за да не остава незастъпано.Момичета благодаря ви че сте толкова мили.Поне ми олекна и знам ,че не съм сама в този тежък момент.Сега ще ставам малко докато съм в настроение да пооправя.Пак ще се срещнем тук за да ви кажа как се развиват нещата.Отново Ви Благодаря
Активен
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #767 -: Август 21, 2013, 08:09:17 »

Радвам се, че съм те разсмяла.
Искам да ти кажа, докато си на хапчета да се опиташ да преосмислиш живота си и страховете си. Хапчетата помагат, но твоята роля никак не е малка. Някак трябва да се примириш с това, че живота не е розов, да се съсредоточиш върху днешния ден единствено. И върху детето си. Smiley
Активен

Гледам на карти,кафе,виждам аурата,летя през простраството и времето,хвърям боб,лея куршум,ТЕС-ам.
Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
ева_д
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 27

Профил Ел. поща
« Отговор #768 -: Август 23, 2013, 09:21:51 »

Здравейте,
присъединявам се към групата...за съжаление.От три години пия золофт и флуанксол и се чувствам добре.Опитахме с психиатъра да ги спра,но отново започнаха атаките-сърцебиене,задух,болка в областта на сърцето,неистов ужас да не умра.Понякога си мисля,че ще съм на лекарства докато съм жива.Ще се радвам да споделяте своите  преживявания с тази коварна болест,така не се чувствам сама ....омръзна ми да ми казват...."вземи се в ръце".....ужасно е....
Активен
sladkymeche
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Профил Ел. поща
« Отговор #769 -: Август 23, 2013, 12:10:34 »

Здравейте момичета

Днес е 4 ден от както пия АД.Да си кажа за сега с нищо не са ми помогнали.Кризите ми са още по-големи и изразителни.Става ми лошо и имам чувството ,че главата ми е притисната с менгеме,Веднага си меря кръвното-140/85.С всяко следващо измерване е от порядъка на 110-120/65-75,Преди малко споделих на една комшийка,че вдигам кръвно 140-160 и тя ми каза "А това не е хубаво,опасно е!Сигурно нещо сърцето.Друго няма какво да е като си толкова млада."Веднага ми стана лошо.Премерих си кръвното след 10 мин. и беше 135/89.Ами ако на истина е сърцето.Ако имам някакъв проблем.Не искам да умра толкова млада.В същия момент не ми се живее този скапан живот.То живот ли е?А съм ходила и на кардиолог,прави ми кардиограма.Каза ми,че е идеална.И за гуша си правих изследване също нищо.Може ли от сърцето нещо сега да се проявява.За това да го вдигам това кръвно.Последно преди 2 седмици имах ужасни болки в сърцето неможех да си поема въздух,помислих че е инфаркт след като прочетох че това е симптом.Болката беше ужасна.Не можех да дишам и веднага в спешното.Правиха ми кардиограма казаха,че не е от сърцето.Мускулен крамп ми казаха че е.А също и ,че сърцето ми не е натоварено.Какво да правя.Постоянно съм с апарата на ръката.Не го свалям.Той е от тези електронните.И все меря и меря.Иоще като почне да помпи и ми става лошо.Мъжа ми вече ми се кара,че съм се вманиячила.А аз вина нямам.Какво да правя.Къде да отида....
Активен
delicacy
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 454

Профил
« Отговор #770 -: Август 23, 2013, 03:15:35 »

sladkymeche, нищо ти няма на сърцето. Високото кръвно е също симптом на ПР. Учестеният пулс прави кръвното високо, както и стреса. Кръвното варира от психическото напрежение.
Възможно е и антидепресантът да засилва симптомите, това може да продължи около 10 дни, след това организмът свиква и започваш да се чувстваш по-добре.
Активен
sladkymeche
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Профил Ел. поща
« Отговор #771 -: Август 23, 2013, 03:26:37 »

А неможе ли да се обадя на психиатърката да ми увеличи дозата на Ривотрила,за да потуша тези симптоми от АД?Спи ми се ,а немога да се успокоя.Страх ме е да не вдигна кръвно.
Активен
delicacy
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 454

Профил
« Отговор #772 -: Август 23, 2013, 03:27:53 »

Обади се на психиатърката и й сподели какво чувстваш, може да ти намали дозата на антидепресанта, но все пак тя ще реши.
Активен
sladkymeche
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Профил Ел. поща
« Отговор #773 -: Август 23, 2013, 03:31:30 »

Да,така и ще направя.Че вече ще откача
Активен
ева_д
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Профил Ел. поща
« Отговор #774 -: Август 23, 2013, 05:48:00 »

sladkymeche ....това съм го преживяла и аз....опитай се да се успокоиш,аз  даже започвам да броя наум или да си пея....знам,че е смешно,но помага.АД ще помогнат,но трябва малко време.Един лекар ми каза,че няма да умра,но ще се мъча...и аз съм с апарата непрекъснато и си мисля,че ще получа инфаркт....ужасно е....пиши как си.... tease1
Активен
sladkymeche
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Профил Ел. поща
« Отговор #775 -: Август 23, 2013, 05:56:18 »

Здравей ЕВА.Ами какво да ти кажа.Преди малко се обадих на психито и ми увеличи Ривотрила на 3х1/2.Преди час някъде го изпих и се чувствам много добре.Умаляло ми е и не мисля за нищо за сега.Кръвното от сутринта до сега съм си го измерила 132 пъти.Сега от както изпих хапчето съм си го измерила само 1 път.Ти на какви АД си?
Активен
ева_д
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Профил Ел. поща
« Отговор #776 -: Август 23, 2013, 06:00:53 »

Золофт и Флуанксол....чувствам се добре,психиатъра  ми е вълшебник...ноооо не мога да ги спра....много ми стана мъчно,че приготвяш закуската от вечерта за детенцето....аз пък,когато ми стане лошо я прегръщам и си мисля....поне да умра до нея.....ужасно е...Мисля,че просто трябва да ти улучат АД и дозата,после живота ти става прекрасен,както преди атаките....моя доктор от веднъж ги уцели....явно съм класика в жанра Grin....ще се радвам да споделяме опит...поздрави...
Активен
sladkymeche
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Профил Ел. поща
« Отговор #777 -: Август 23, 2013, 06:15:40 »

Ами явно само на мене са ми изписали такъв не чуван до сега АД-Лароксин,че и само по 1 на ден.Нещо май й нямам вяра на тая докторка.До две седмици ако няма ефект ще я сменя и нея.Аз преди си пиех Серопрам,ама като забременях и го спрях.Чувствах се добре.Сега друга докторка ми изписа друг АД.Ако няма ефект ще се върна при старата май tease1
Активен
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #778 -: Август 24, 2013, 02:19:50 »

Ето от тук нататък става забавно за мен - корекция
.Аз предлагам да си организирате турнир за най - много брой измервания на кръвно. Мине не мине и се появи някой с диагноза - обичам да си меря кръвното налягане!
Пийте си хапчетата - известно време, колкото прецените с вашия лекар, но същевременно осъзнайте абсурдността..... Представете си се отстрани, какво бихте казали вие на човек, който ви се оплаква, че много го е страх да не умре, че си е правил изследвания на сърцето и всичко е наред, но като му прехлопа и цял ден се държи само за апарата за кръвно налягане.................... Какво бихте му казали?
Психичните отклонения върлуват май при хора без работа...... или по майчинство  tease1......
« Последна редакция: Септември 28, 2013, 07:57:26 от Шашмагюл : ))) » Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
ева_д
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Профил Ел. поща
« Отговор #779 -: Август 24, 2013, 06:01:34 »

DG за какво да си говорим във форума"паническо разтройство"....нали за това сме тук  всеки да си изкаже болката,ти като нямаш нужда не ни чети,а си влез във форум"куку съм,но не си го признавам"...не ни критикувай.Имам си работа и отдавна не съм по майчински.Ние не се оплакваме на теб,а една на друга,така ни е по-лесно.Нямаме нужда от човек,който да ни казва да се вземем в ръце,това сме го чували вече.
Активен
Страници: 1 ... 50 51 [52] 53 54 ... 59
  Изпечатай  

Отиди на:  

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА