evropea.com - форум за паническо разстройство
Октомври 05, 2024, 10:37:03 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година

Начало   Forum   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 1
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 1

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума
xx Vitality Vibes CBD Gummies: How They Compare in the Market
[Паническо разстройство]
DavidLog
Септември 26, 2024, 12:38:53

Спонсорирани връзки

Анкета
Въпрос: По кое време на деня получавате панически атаки?
Сутрин след сън - 33 (22%)
Около обяд - 28 (18.7%)
Между 14 и 16 часа - 19 (12.7%)
Между 16 и 20 часа - 49 (32.7%)
През нощта - 21 (14%)
Общ брой гласове: 142

Страници: 1 ... 56 57 [58] 59
  Изпечатай  
Автор Тема: Паническо разстройство  (Прочетена 208829 пъти)
ева_д
Newbie
*

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 27

Профил Ел. поща
« Отговор #855 -: Август 26, 2013, 07:59:25 »

DG прекрасна си....хаххах само така...не знам за какво спорите,но отговорите ти ми харесват ...и стихчето за доктора...хмммм да няма някакви чувства вече tease1А щом се чувстваш по-добре тук,ами пиши си...няма лошо...
« Последна редакция: Август 26, 2013, 08:00:56 от ева_д » Активен
Шашмагюл
Hero Member

Рейтинг: -16
Неактивен Неактивен

Публикации: 2962

Профил
« Отговор #856 -: Август 26, 2013, 10:31:36 »

Ха-ха..... Така не съм се държала наяве от... студентските години за съжление. Сега ми се налага да съм все отговорна, сериозна........
Г-н Тодоров ме дразни като не отговаря, затова. Днес ми се наложи да чета малко стихотворения и замислена в щуротиите тук, музата ме осени.  Grin
Утре ще продължа, ако имам време. А сигурно ще имам.  Grin
Активен

Гледам на карти,кафе,виждам аурата,летя през простраството и времето,хвърям боб,лея куршум,ТЕС-ам.
Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Бъди оптимист! Дори в психиатрията!
"г-жа DG" АПРОПО, ПО - ДОБРЕ ДЯВОЛИТА ЖЕНА, ОТКОЛКОТО БОЖЕСТВЕНО ЛУДА! Cheesy
Ema
Hero Member

Рейтинг: 0
Неактивен Неактивен

Публикации: 566

Профил Ел. поща
« Отговор #857 -: Август 27, 2013, 08:42:19 »

Позабавлявах се с вас от сърце.
 Много сте сладки!!!

Хубав ден ви желая!
Активен
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #858 -: Август 30, 2013, 04:23:05 »

hpJone сваля мацки по форумите, правейки се на гениален, това е моето скромно мъжко мнение.А, обижда, защото е безсилен. Под покривалото на добронамереност иска да компентира личната си немощ и се заяжда наляво и надясно, за да играе ролята на последна истанция.
Така, извинявам се на админа. Няма повече да споменавам redjone.

Димчо, аз в такъв случай трябва ли да се чувствам пренебрегната, защото освен едно свястно приятелско отношение, друго не съм получила?! Grin Grin Grin
Активен

Гледам на карти,кафе,виждам аурата,летя през простраството и времето,хвърям боб,лея куршум,ТЕС-ам.
Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #859 -: Септември 04, 2013, 09:26:46 »

Лотхенче, тия дни пак съм в стихията си...........
Да ви споделя, че за мене понятие ку - ку не съществува вече. Да нарека някой друг ку-ку мигновено означава, че наричам и себе си така. Всеки си има странности, които ако опознаеш човека започваш да разбираш, че си имат съвсем логично обяснение.
А понятието "нормален" е доста, доста разтегливо понятие.......... И търпи развитие към ненормален, ако решиш да опознаеш от по - близо човека. Не съм срещнала човек, лишен от недостатъци досега..... Сиреч, нормален.
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
lotxen
Sr. Member

Рейтинг: 7
Неактивен Неактивен

Публикации: 453

Профил
« Отговор #860 -: Септември 04, 2013, 10:00:59 »

Здравей ДГ!
Няма лошо,всяко нещо ,което ти помага да минава времето е добро!
За мен това е работата,и пак имам нужда от форуми от време на време!Твоята работа е майчинство в момента,направи си го както можеш по-добре!
  Аз не бях влизала тук повече от месец,ти ме подмами пак!И си погледнах публикациите!Още на 16 юли,някъде след третата публикация на Ред Джон,съм ги сложила в един куп многознайковци,и ми е напомнил за Хипджон!След това изпуснах тук завихрилата се битка!
 На мен много ми липсва този излекувал се капацитет по въпросите за ПР!
  Сега само ти се вихриш тук,аз не мога да кажа нищо ново и интересно!Кукувци са всички,но едни го съзнават като теб,мен и съфорумци,а други като Хипджон,вече не са!
   Смятам,че абсолютно си пренебрегната/от ХДж/,но и ти много си пазиш анонимността!А аз какво,направо да си слагам въжето,като не намери той една добра дума за мен!Но и той ще остарее,а и сега не съм сигурна ,че силата не му е само интернетно -виртуална!Кисненето тук,и форумите винаги са признак на недостатъчност/вероятно биологично,хормонално ензимна/-майтап!Умирам от смях когато започнат да обясняват психологичните си проблеми с химични вещества!
Активен
lotxen
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #861 -: Септември 04, 2013, 10:06:20 »

ДГ,както виждаш ,съм те почувствала,но говоря на всеослушание,все пак и другите да развличам!Нали ти казах,че е сладък,и много широко скроен,и голям професионалист!Не че може да помогне на някого!
Всичко е в адаптацията!
Активен
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #862 -: Септември 04, 2013, 10:11:56 »

Хпджон, абсолютно съм ти обидена, че така ме пренебрегна! Smiley
Няма да спорим за него. Мнението ми за него е хубаво, но това не ми пречи да имам добро мнение и за Тодоров. Нали?
А и г-н Тодоров обикновено се стреми да не влиза в лични взаимоотношения със съфорумци, дава съвети в краен случай и много внимателно..... Мене това ме дразнеше много до скоро. Но в крайна сметка разбрах, че е правилно, защото никога, ама никога не можеш да бъдеш на 100% сигурен с кого си пишеш. Не се знае и как ще го разбере... И така нататък, и така нататък.
Хпджон, аз, ти сме или настоящи или бивши пациенти. Анонимни сме. Можем да кажем, каквото си искаме дори и само, щото нещо друго ни е ядосало и тук да си го изкараме по някакъв начин. Докато при г-н Тодоров, при условие, че е влезнал с данните си тук, това е недопустимо. Недопустимо е да прави грешки. Затова и е толкова предпазлив. А и така ги учат, бе.
Така че на мен мнението на Хпджон си ми остава същото, независимо, че съм променила мнението си за Тодоров. Това с гоненето на мацки по форуми...... Само ще кажа - АБСУРД! И толкова. От тук нататък всеки да си мисли, както си иска нещата.
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
lotxen
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #863 -: Септември 04, 2013, 10:21:19 »

Добре де,не гони мацки,защото както намекнах,не знае какво да ги прави,ако ги догони,просто си избива неговите комплекси,и разбира се му е готино да го харесват такива като теб!
 Форумите са мястото за емоции,и избиване на комплекси,и си е същото като навън,само дето не изисква време и се случва само в главата,където са и основните проблеми!
Активен
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #864 -: Септември 04, 2013, 10:52:59 »

Прости ми, Лотхен, обаче всеки се нуждае от това да бъде разбиран.

Сега се сетих, що те е пратил за хапчета директно. Защото такива щуротии като твоята, моята се лекуват с хапчета дори и при Тодор Първанов. А иначе как ти го е поднесъл съобщението зависи от това дали преди това не си му казала, че е куку.
А и все пак той е само с тревожности, ПР Smiley))))) Няма такъв опит като нашия с бръмбърите в главата.
Никой не е съвършен. Моля те, моля те, спри да го обиждаш, чудесен човек е иначе.
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
lotxen
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #865 -: Септември 04, 2013, 11:48:16 »

Край,освен това ,аз много го харесвам,просто съм обидена,че не искаше да ме разбере/майтап/!
А относно бръмбарите,това е пак същия въпрос!Чии бръмбари са по-големи,и как да се справим?
Хич ,ама хич не бих помислила,че той е с по-малък проблем ,от твоя,ако трябва да ги сравняваме,а то си е несравнимо,по принцип,ако се погледне сериозно!
 Ако се срешнем тримата,аз ти и той,и тогава да си премерим бръмбарите,да видим чий е най-големия,предвкусвам удоволствието!Умирам да се срещам с многознайковци,м-м-м!
Активен
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #866 -: Септември 04, 2013, 11:59:58 »

Ха, куражлийка! Smiley Аз мисля, че ако трябва да излизам от анонимност, си струва единствено с г-н Тодоров да се срещнем : ))))))))))Леле, това го добавям в последствие - с тебе ще направя изключение, само, само време ми липсва и удобна възможност. Ако не бях го добавила виж как щях да те засегна без да искам : ))))))))))))))))
Иначе, относно хпджон, Лотхен, той ми е споделял лични неща, долу - горе толкова, колкото аз на него. Познавам го по - добре от повечето тук сигурно. Макар и само да си пишем.
По принцип рядко допускам грешки. Грешка допуснах по отношение на Тодоров и не се срамя да си го призная.
Причината да продължа да пиша за Хпджон е, че не искам ако случайно влезе тук да реши, че съм си променила отношението към него.
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
lotxen
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #867 -: Септември 04, 2013, 12:11:08 »

ДГ,ДГ,ДГ !!!
Първо и най-важното Е  да мислиш за себе си!
Как не си го разбрала при тези кризи!
Аз при първата се усетих най-самия човек на земята,тогава пораснах и разбрах,че на никого не му пука за мен,и че само мен касае моето състояние!
От тогава всички са второстепенни,няма дете,няма майка!
Какво остава за Хдж,Тодоров и други !
И господ да излезе на среща с теб,само ти знаеш какво ти е нужно,с какво да се съобразиш и как да я  караш !
  Категорична съм ,че помощ от друг човек и от лекарства- няма!
Активен
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #868 -: Септември 04, 2013, 12:28:37 »

Лотхен, дълго е за разправяне, бе човек Smiley)))))))))))))))))
Първо, хпджон има доста познания по терапията, която му е помогнала.
Второ, г-н Тодоров пък знае друга терапия.
Да речем, че образно казано ги ползвам и двамата като терапевти Smiley)))))))))))))
Пък да видим накрая дали няма да стане манджа с грозде. Smiley))))))))
Но не е точно използване. Просто наистина имам нужда от помощ. А под помощ  - можеш да разбираш дори някой да ти прочете мислите и да се съгласи с тях.
 : )))))))))))
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Шашмагюл
Hero Member

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #869 -: Септември 04, 2013, 12:54:03 »

Между другото, да ти споделя Лотхен, а и на другите, че..... Моят мъж влиза от време на време във форума, за да ме види как съм. : )))))))))))))) Нека се позамисли малко като влезе защо си кореспондирам с ограничен брой жени и неограничен брой мъже : ))))))))))))))))))))))))
Активен

Нека Силата бъде с нас!
Cheesy
Страници: 1 ... 56 57 [58] 59
  Изпечатай  

Отиди на:  

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА